Ποιο προτείνεις που να μην κοστίζει χρυσό ;Fluffy έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:33μέτριοCecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:40 Από τότε που έβγαλε η Ομοσπονδία φυστικοβουτυρο σε φυσιολογική τιμή, τα σταμάτησα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Eπιχειρησιακη συμβαση Lidl 2020-Εργοδοτης με @@
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
- Cecily Anne
Ωπ! Θα τσεκαριστει ! Θενξ!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Sisinni. Υπάρχει και αμυγδαλοβούτυρο, gianduia, κάθε είδους πραλίνα. Είναι εξαιρετική εταιρεία και με πολύ καλές τιμές.Cecily Anne έγραψε: 19 Δεκ 2020, 00:16Ποιο προτείνεις που να μην κοστίζει χρυσό ;Fluffy έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:33μέτριοCecily Anne έγραψε: 18 Δεκ 2020, 15:40 Από τότε που έβγαλε η Ομοσπονδία φυστικοβουτυρο σε φυσιολογική τιμή, τα σταμάτησα.
https://www.24hr.gr/el/%CF%80%CF%81%CE% ... E%BD%CE%B7
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Ναι δεν τα έχω πετύχει σε σούπερ μάρκετ, ούτε αυτό ούτε του καλτσοπεδηλου. Θα τσεκαριστουν άμεσα. Ευχαριστώ !!hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 00:32Sisinni. Υπάρχει και αμυγδαλοβούτυρο, gianduia, κάθε είδους πραλίνα. Είναι εξαιρετική εταιρεία και με πολύ καλές τιμές.
https://www.24hr.gr/el/%CF%80%CF%81%CE% ... E%BD%CE%B7
Όχι πραλινες δε θέλω καθόλου.
- Λίνο Βεντούρα
Πολύ σκληρά λόγια για την Βρετανία.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Δεκ 2020, 20:28 τα lidl δεν ειναι μια απλη επιχειρηση και δεν ειναι τυχαια η στρατηγικη θεση που εδραιωνουν σε καθε τριτοκοσμικη χωρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Eθνικοκοινωνιστης
στην βρετανια λειτουργει σαν μια επιχειρηση σαν τις αλλες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Sid Vicious
Και εγώ κάποτε δούλεψα για το ΙΚΕΑ, κανένα παράπονο σε όλα, μισθοδοσία και ωράριο, τυπικοί ήταν αλλά να πω την αλήθεια τέτοιο έρωτα για την εταιρεία δεν έπαθα
Ρε kaltsopedile μήπως είσαι κάνας sub, υποτακτικη φύση και τέτοια φάση;
Ρε kaltsopedile μήπως είσαι κάνας sub, υποτακτικη φύση και τέτοια φάση;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση