Εστειλα .
Θα αντέξεις τον πειρασμό ;
Εστειλα .
Aσθενεια των γηρατιων λεγεται. Η τελευταια ταμπου μοιραλοατρικη θανατηφορα ασθενεια της ανθρωποτητας.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 10:01 Η φυση ποτε δε κανει λάθος.
Εδω μεσα οι περισσοτεροι είναι πολλα χρονια κι άρα μπορουν να απαντήσουν. Ακόμη και 20 να μπήκαν 35 θα είναι στη καλύτερη
Τρομάζετε με τις αλλαγές του εαυτου σας;
Να αποκλείσω κοινωνικοοικονομικά κι υγείας
Ας το δουμε αναλαφρα ( είναι όμως;) το θεμα
Έχετε σκεφτεί πανω απο 10 φορές την πρώτη άσπρη τρίχα; Ψάχνεται να βρείτε τα ομορφότερα γυαλιά γιατί πλεον κοντά δε βλέπετε; Οι συχνότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο για την ομορφιά των δοντιών και ουλών. Οι ρυτίδες και τα προγουλια.
Η αλλαγή στο σχήμα του σωματος.Η μπυροκοιλια για τους άντρες κι η κυταρριτιδα με τις εξέχουσες φλέβες και τους κιρσους για τις γυναικες
Η πορεία προς τη λήξη με αποσυνθεση με λίγα λογια
Ή είστε ατρομητοι και δε σας νοιάζει, ειλικρινα ομως
Τα μαλλιά μου τα έβαψα μετά από δύο χρόνια (μόνη μου για να μην πάω σε κομμωτήριο). Αλλά και έτσι να τα άφηνα, με λίγη περιποίηση στο κομμωτήριο δεν θα με πείραζε. Καλό χρώμα είχαν, λίγο γκρίζο.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:15Ναι δε λέω για υγείαςAntares έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:13 Μετά από ασθένεια και την συνδεόμενη εμπειρία, πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς την τωρινό μου κουκούλι θα κάνω αυτά που ονειρεύομαι. Να ταξιδέψω στο σύμπαν. Οπότε δεν με πειράζει η φθορά.
Φανταστείτε το σύμπαν να είναι κάτι μικρό, να γινόμαστε μικροί για να το βιώσουμε, όπως στα παραμύθια.
Σίγουρα μπαίνεις σε άλλο σκεπτικό
Αλλα είπα να το παω πιο αναλαφρα
Αυτος μου έστειλε φωτο με το τίτλο ολόσωμηParis έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:40 Κορίτσια μην τρελλαινεστε .
Δεν μπορείτε με τιποτα να έχετε την διάρκεια που έχουν οι Αντρες ό ,τι και να κάνετε .
Αποδεχτείτε το να ησυχάσετε , ο χρόνος είναι σκληρός απεναντί σας , ακόμα και όσες από εσάς είναι λουλούδια ανθίζουν για λίγο .
Γιατί σκας ;bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 10:01 Η φυση ποτε δε κανει λάθος.
Εδω μεσα οι περισσοτεροι είναι πολλα χρονια κι άρα μπορουν να απαντήσουν. Ακόμη και 20 να μπήκαν 35 θα είναι στη καλύτερη
Έχετε σκεφτεί πανω απο 10 φορές την πρώτη άσπρη τρίχα; Ψάχνεται να βρείτε τα ομορφότερα γυαλιά γιατί πλεον κοντά δε βλέπετε; Οι συχνότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο για την ομορφιά των δοντιών και ουλών. Οι ρυτίδες και τα προγουλια.
Η αλλαγή στο σχήμα του σωματος.Η μπυροκοιλια για τους άντρες κι η κυταρριτιδα με τις εξέχουσες φλέβες και τους κιρσους για τις γυναικες
Ναι έτσι είναι στη Δευτέρα παρουσιαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:44Γιατί σκας ;bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 10:01 Η φυση ποτε δε κανει λάθος.
Όταν πεθάνουμε θα πάρουμε άφθαρτο σώμα.
Όπως ήμασταν στα 33 κάπου διάβασα. Τι λέει ο γεροντας;
Αυτοί νομίζω πανικοβαλλονται δε τρομάζουν απλάAntares έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:44 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Οι άνδρες δεν μένουν, ούτε μοιάζουν νεότεροι.
Στο Χόλλυγουντ βλέπουμε πια ηθοποιούς, άνδρες και γυναίκες που κρατιούνται θαυμάσια στα 50 και 60.
'' Ολόσωμη γυμνός '' ο τίτλος , να τα λέμε όλα .bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:42Αυτος μου έστειλε φωτο με το τίτλο ολόσωμηParis έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:40 Κορίτσια μην τρελλαινεστε .
Δεν μπορείτε με τιποτα να έχετε την διάρκεια που έχουν οι Αντρες ό ,τι και να κάνετε .
Αποδεχτείτε το να ησυχάσετε , ο χρόνος είναι σκληρός απεναντί σας , ακόμα και όσες από εσάς είναι λουλούδια ανθίζουν για λίγο .
Φυσικά και δεν θα ανοίξω και θα παει ντελιτ
Ανθρωπε μου δε με κατάλαβες
Κι οσο για τα λοιπά ισχυουν τα ίδια και στους άντρες
Το έχω σβήσει κιόλαςParis έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:52'' Ολόσωμη γυμνός '' ο τίτλος , να τα λέμε όλα .bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:42Αυτος μου έστειλε φωτο με το τίτλο ολόσωμηParis έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:40 Κορίτσια μην τρελλαινεστε .
Φυσικά και δεν θα ανοίξω και θα παει ντελιτ
Ανθρωπε μου δε με κατάλαβες
Κι οσο για τα λοιπά ισχυουν τα ίδια και στους άντρες
Δείχνει πως ανοιξες το μήνυμα πάντως.
Γι' αυτό προσπαθούν να είναι αρεστοί σε νεότερες γυναίκες. Αν και για τις νεότερες άλλα είναι τα κριτήρια.bluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:50
Αυτοί νομίζω πανικοβαλλονται δε τρομάζουν απλά
Θυμάμαι το πατερα μου να αλλάζει τη φράτζα από δεξιά στα αριστερά κι η μάνα μου να γελάει κρυφα
Αλλάζει το σώμα στενά ποδια τεράστια κοιλιά
Οι αδυνατοι σκεβρωνουν
Τους πειραζει και πολυ. Αυτοί οι σταρ ομως έχουν και φωτοσοπ, συγκρινε με κανονικούς, όχι σταρ