hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:01Αν είναι ασφαλές, δεν έχει να φοβηθεί κάτι με έσοδα δισεκατομμυρίων.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:59 Το φάρμακο του 1.5Ε είναι απλό χαπάκι, το οποίο το μεταβολίζει/αποβάλει ο οργανισμός σε ελάχιστο διάστημα, οπότε και παρενέργεια να υπάρχει συνήθως είναι αναστρέψιμη. Επίσης, το φάρμακο του 1.5Ε δεν στο πουλάει μια φορά. Το εμβόλιο είναι τελείως διαφορετική περίπτωση μια και μιλάμε για αντισώματα και ανοσοποιητικό σύστημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
opsimasmenos
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
-
opsimasmenos
Ας ασφαλίσουν με ένα ποσοστο το κάθε περιστατικό, μαζί με το κράτος και μέχρι ενός ποσού.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:15Δεν είναι θέμα φόβου, θέμα σχετικού ρίσκου είναι. Αν πχ στα 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς εμφανιστεί κάποια σοβαρή παρενέργεια (μη αναστρέψιμη) σε 1000 άτομα σε βάθος 5 χρόνων, δηλαδή κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο να ανακαλυφτεί από τυπικές κλινικές μελέτες, αυτά τα 1000 άτομα μπορεί να σε ξεσκίσουν στις αγωγές και να τα πληρώνεις χρυσάφι για δεκαετίες. Ωστόσο, δεν μπορείς να πεις και ένα εμβόλιο που προσφέρει προστασία σε 100 εκατομμύρια (μείων 1000) μη ασφαλές...hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:01Αν είναι ασφαλές, δεν έχει να φοβηθεί κάτι με έσοδα δισεκατομμυρίων.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:59 Το φάρμακο του 1.5Ε είναι απλό χαπάκι, το οποίο το μεταβολίζει/αποβάλει ο οργανισμός σε ελάχιστο διάστημα, οπότε και παρενέργεια να υπάρχει συνήθως είναι αναστρέψιμη. Επίσης, το φάρμακο του 1.5Ε δεν στο πουλάει μια φορά. Το εμβόλιο είναι τελείως διαφορετική περίπτωση μια και μιλάμε για αντισώματα και ανοσοποιητικό σύστημα.
Τίποτα (ούτε η ασπιρίνη) δεν είναι ποτέ 100% «ασφαλές».
- Οργισμένος
Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια. CV19 Εχουν κολησει συγγενεις μου, εχουν πεθανει 2 σχετικα κοντινοι μου ανθρωποι, και γνωριζω επισης πολυ καλα πως λειτουργουν ολοι αυτοι οι φοβικοι πανηλιθιοι ψεκες. Αρα, θα κανω εμβολιο για να προστατευτω, αν παθω κατι θα νοσηλευτω και αν το θεμα σου ειναι περι της αποζημειωσεως τοτε απο τη στιγμη που το κρατος εχει ψηφισει νομο που προστατευει την παραγουσα εταιρια τοτε θα ζητησω (υποθετικα μιλωντας) αποζημειωση απο το κρατος.paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:12Εγώ Οργισμένε θα ήθελα να μου πεις όμως σοβαρά, αν, λέμε αν....(κουφια η ωρα που το ακούει δεν στο εύχομαι) πάθεις κάτι απο τις παρενέργειες που να χρειάζεται επιπλέον θεραπείες που θα σου ξοδέψουν πολλά λεφτά ή κάποιο μόνιμο δερματικό σε εμφανές σημείο ή και κάτι χειρότερο (πχ τηλεσκοπικά έντερα), πως θα το αντιμετωπίσεις; Αφού σε βλέπω αποφασισμένο, λογικά θα το έχεις σκεφτεί και αυτό. Θα πεις για παράδειγμα δεν πειράζει που κρατάω σακουλάκι για να κάνω την ανάγκη μου ή που έφαγα τα λεφτά για να θεραπευτώ, τουλάχιστον γλίτωσα από το χειρότερο κακό covid 19 και συνέβαλα στην κοινωνία να τον σταματήσει;Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:56Εκει ακριβως ειναι η ουσια.Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:46
Γράφεις κάτι που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ και να μην είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει αν το παρατήρησες σε αρνητές ή σε μη αρνητές.
Και φανταζομαι οτι λογω χειμωνα , κρυολογηματων και εργασιας σου στον ιτ, η χειρουργικη μασκα δεν ξεκολαει απο το προσωπο σου.
Εσυ πως θα νιωσεις αν πεθανει ο πατερας σου, παιδι σου,εγγονι σου, γκομενα σου απο κοβιντ19 τον-την οποια παρακινησες να μην εμβολιαστει;;;
Επισης αφου σκεφτεσαι ετσι γιατι τρως πχ συσκευασμενα τροφιμα;;;Αν το λουκανικο που καταπινεις εχει μεσα σκουληκια μπορει να παθεις χοντρη ζημια. Γιατι λοιπον το τρως;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Me ψεκες ακρη δεν βγαινει.Οτι και να γινει "εχουν δικιο".Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:15ΔΙάλογος χωρίς νόημα. Για να το κάνει πάει να πει ότι αδειοδοτήθηκε ήδη. Η άδεια του ΕΜΑ είναι κανονικότατη, δεν είναι emergency.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:00 Με ρώτησε ο πατέρας μου αν θα κάνω το εμβόλιο. Λέω:
-Όχι αν δεν περάσει όλην την διαδικασία που περνάνε όλα τα εμβόλια. Εσύ θα το κάνεις;
-Έτσι σκέφτομαι.
-Καλά θα κάνεις, δική σου απόφαση είναι. Εγώ σου λέω μόνο τι πιστεύω.
Προβληματίστηκε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αδυνατειται να κατανοησετε στοιχειωδεις εννοιες λογικης και παραγωγικης διαδικασιας, αλλα κατα τα αλλα κανετε κριτικη σε επιδημιολογους...opsimasmenos έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:25Ας ασφαλίσουν με ένα ποσοστο το κάθε περιστατικό, μαζί με το κράτος και μέχρι ενός ποσού.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:15Δεν είναι θέμα φόβου, θέμα σχετικού ρίσκου είναι. Αν πχ στα 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς εμφανιστεί κάποια σοβαρή παρενέργεια (μη αναστρέψιμη) σε 1000 άτομα σε βάθος 5 χρόνων, δηλαδή κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο να ανακαλυφτεί από τυπικές κλινικές μελέτες, αυτά τα 1000 άτομα μπορεί να σε ξεσκίσουν στις αγωγές και να τα πληρώνεις χρυσάφι για δεκαετίες. Ωστόσο, δεν μπορείς να πεις και ένα εμβόλιο που προσφέρει προστασία σε 100 εκατομμύρια (μείων 1000) μη ασφαλές...hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:01
Αν είναι ασφαλές, δεν έχει να φοβηθεί κάτι με έσοδα δισεκατομμυρίων.
Τίποτα (ούτε η ασπιρίνη) δεν είναι ποτέ 100% «ασφαλές».
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τιποτα δεν ειναι ασφαλες 100% . Ουτε η πατατα που βραζεις στην κατσαρολα για να τη φας.opsimasmenos έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:21hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:01Αν είναι ασφαλές, δεν έχει να φοβηθεί κάτι με έσοδα δισεκατομμυρίων.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:59 Το φάρμακο του 1.5Ε είναι απλό χαπάκι, το οποίο το μεταβολίζει/αποβάλει ο οργανισμός σε ελάχιστο διάστημα, οπότε και παρενέργεια να υπάρχει συνήθως είναι αναστρέψιμη. Επίσης, το φάρμακο του 1.5Ε δεν στο πουλάει μια φορά. Το εμβόλιο είναι τελείως διαφορετική περίπτωση μια και μιλάμε για αντισώματα και ανοσοποιητικό σύστημα.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
opsimasmenos
Με έσοδα δισ. Τι φοβάται λοιπόν;Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:19Τιποτα δεν ειναι ασφαλες 100% . Ουτε η πατατα που βραζεις στην κατσαρολα για να τη φας.opsimasmenos έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:21hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2020, 22:01
Αν είναι ασφαλές, δεν έχει να φοβηθεί κάτι με έσοδα δισεκατομμυρίων.![]()
Φτιάχνω δικές μου πατάτες στον κήπο.
Μεταλλαγμένο καλαμποκι από Αμερική θα έτρωγες;
Εννοείς ότι είναι ανήθικο να χρησιμοποιείς την γενετική τεχνολογία για να σώσεις ζωές ;Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:41Juno έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:37Μπορεί τελικά να μουτζωνόμαστε που δεν τρέξαμε να το κάνουμε πρώτοι-πρώτοι και αγχωνόμασταν για καιρό, έχω συμφιλιωθεί με αυτήν την ιδέα.Αρίστος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:26 Δεν μπορω να πειστω οτι κατι σοβαρο και εξιοπιστο εγινε σε 2 μερες οταν μεχρι τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ουτε ενα γενετικο εμβολιο στην αγορα σε καμια χωρα και απο καμια εταιρεια.
Παμε παρακατω λοιπον γιατι εσεις δεν προκειται να με πεισετε ουτε εγω εσας.
.
Αλλά θα το κάνω τελευταία.
Εγω ειμαι τοσο αλλεργικος που απαγορευεται να κανω ακομη και απλο αντιτετανικο ορο.
Ο μονος λογος που παθιαζομαι με την κουβεντα ειναι οτι η γενετικη τεχνολογια προτου περασει στην αγορα θα επρεπε να εξεταστει απο διαφορες επιτροπες βιοηθικης. Θα επρεπε να γινουν συζητησεις σε εθνικα κοινοβουλια και σε υπερεθνικους οργανισμους.
Κατι το οποιο δεν εγινε κι εγω το θεωρω απαραδεκτο.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια. CV19 Εχουν κολησει συγγενεις μου, εχουν πεθανει 2 σχετικα κοντινοι μου ανθρωποι, και γνωριζω επισης πολυ καλα πως λειτουργουν ολοι αυτοι οι φοβικοι πανηλιθιοι ψεκες. Αρα, θα κανω εμβολιο για να προστατευτω, αν παθω κατι θα νοσηλευτω και αν το θεμα σου ειναι περι της αποζημειωσεως τοτε απο τη στιγμη που το κρατος εχει ψηφισει νομο που προστατευει την παραγουσα εταιρια τοτε θα ζητησω (υποθετικα μιλωντας) αποζημειωση απο το κρατος.paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:12Εγώ Οργισμένε θα ήθελα να μου πεις όμως σοβαρά, αν, λέμε αν....(κουφια η ωρα που το ακούει δεν στο εύχομαι) πάθεις κάτι απο τις παρενέργειες που να χρειάζεται επιπλέον θεραπείες που θα σου ξοδέψουν πολλά λεφτά ή κάποιο μόνιμο δερματικό σε εμφανές σημείο ή και κάτι χειρότερο (πχ τηλεσκοπικά έντερα), πως θα το αντιμετωπίσεις; Αφού σε βλέπω αποφασισμένο, λογικά θα το έχεις σκεφτεί και αυτό. Θα πεις για παράδειγμα δεν πειράζει που κρατάω σακουλάκι για να κάνω την ανάγκη μου ή που έφαγα τα λεφτά για να θεραπευτώ, τουλάχιστον γλίτωσα από το χειρότερο κακό covid 19 και συνέβαλα στην κοινωνία να τον σταματήσει;Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:56
Εκει ακριβως ειναι η ουσια.
Και φανταζομαι οτι λογω χειμωνα , κρυολογηματων και εργασιας σου στον ιτ, η χειρουργικη μασκα δεν ξεκολαει απο το προσωπο σου.
Εσυ πως θα νιωσεις αν πεθανει ο πατερας σου, παιδι σου,εγγονι σου, γκομενα σου απο κοβιντ19 τον-την οποια παρακινησες να μην εμβολιαστει;;;
Επισης αφου σκεφτεσαι ετσι γιατι τρως πχ συσκευασμενα τροφιμα;;;Αν το λουκανικο που καταπινεις εχει μεσα σκουληκια μπορει να παθεις χοντρη ζημια. Γιατι λοιπον το τρως;;;
Είπαμε, οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά υπαρκτές και σε τοποθέτησα ως στατιστική σε αυτή την μικρή πιθανότητα για να δω πως θα το ζήσεις, όχι τι θα κάνεις στο κράτος.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13 Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια. CV19 Εχουν κολησει συγγενεις μου, εχουν πεθανει 2 σχετικα κοντινοι μου ανθρωποι, και γνωριζω επισης πολυ καλα πως λειτουργουν ολοι αυτοι οι φοβικοι πανηλιθιοι ψεκες. Αρα, θα κανω εμβολιο για να προστατευτω, αν παθω κατι θα νοσηλευτω και αν το θεμα σου ειναι περι της αποζημειωσεως τοτε απο τη στιγμη που το κρατος εχει ψηφισει νομο που προστατευει την παραγουσα εταιρια τοτε θα ζητησω (υποθετικα μιλωντας) αποζημειωση απο το κρατος.
Δεν παρακινώ κανένα και δεν συμβουλεύω σε θέματα σοβαρά και ιδίως ζωής και θανάτου, το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν με ρωτήσουν απαντώ όπως ο διάλογος του Hellegenes με τον πατέρα του, βασικά ακριβώς τον ίδιο διάλογο είχα και με τον δικό μου.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13 Εσυ πως θα νιωσεις αν πεθανει ο πατερας σου, παιδι σου,εγγονι σου, γκομενα σου απο κοβιντ19 τον-την οποια παρακινησες να μην εμβολιαστει;;;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν μ’αρεσει που βαφτίζουμε απλά αλλεργικούς όσους έχουν σοβαρες παρενέργειες από το εμβόλιο.Green Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:38Αυτό.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια. CV19 Εχουν κολησει συγγενεις μου, εχουν πεθανει 2 σχετικα κοντινοι μου ανθρωποι, και γνωριζω επισης πολυ καλα πως λειτουργουν ολοι αυτοι οι φοβικοι πανηλιθιοι ψεκες. Αρα, θα κανω εμβολιο για να προστατευτω, αν παθω κατι θα νοσηλευτω και αν το θεμα σου ειναι περι της αποζημειωσεως τοτε απο τη στιγμη που το κρατος εχει ψηφισει νομο που προστατευει την παραγουσα εταιρια τοτε θα ζητησω (υποθετικα μιλωντας) αποζημειωση απο το κρατος.paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:12
Εγώ Οργισμένε θα ήθελα να μου πεις όμως σοβαρά, αν, λέμε αν....(κουφια η ωρα που το ακούει δεν στο εύχομαι) πάθεις κάτι απο τις παρενέργειες που να χρειάζεται επιπλέον θεραπείες που θα σου ξοδέψουν πολλά λεφτά ή κάποιο μόνιμο δερματικό σε εμφανές σημείο ή και κάτι χειρότερο (πχ τηλεσκοπικά έντερα), πως θα το αντιμετωπίσεις; Αφού σε βλέπω αποφασισμένο, λογικά θα το έχεις σκεφτεί και αυτό. Θα πεις για παράδειγμα δεν πειράζει που κρατάω σακουλάκι για να κάνω την ανάγκη μου ή που έφαγα τα λεφτά για να θεραπευτώ, τουλάχιστον γλίτωσα από το χειρότερο κακό covid 19 και συνέβαλα στην κοινωνία να τον σταματήσει;
Με αυτή τη λογική και ο ιός είναι επικίνδυνος μόνο για κάποιους ‘αλλεργικούς’.
- hellegennes
Η πιθανότητα να πεθάνεις από κορωνοϊό είναι εξαιρετικά μικρή, εκτός αν είσαι 90+. Η πιθανότητα να πάθεις κάτι από το εμβόλιο αυτήν την στιγμή είναι άγνωστη.Green Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:38Αυτό.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια. CV19 Εχουν κολησει συγγενεις μου, εχουν πεθανει 2 σχετικα κοντινοι μου ανθρωποι, και γνωριζω επισης πολυ καλα πως λειτουργουν ολοι αυτοι οι φοβικοι πανηλιθιοι ψεκες. Αρα, θα κανω εμβολιο για να προστατευτω, αν παθω κατι θα νοσηλευτω και αν το θεμα σου ειναι περι της αποζημειωσεως τοτε απο τη στιγμη που το κρατος εχει ψηφισει νομο που προστατευει την παραγουσα εταιρια τοτε θα ζητησω (υποθετικα μιλωντας) αποζημειωση απο το κρατος.paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 21:12
Εγώ Οργισμένε θα ήθελα να μου πεις όμως σοβαρά, αν, λέμε αν....(κουφια η ωρα που το ακούει δεν στο εύχομαι) πάθεις κάτι απο τις παρενέργειες που να χρειάζεται επιπλέον θεραπείες που θα σου ξοδέψουν πολλά λεφτά ή κάποιο μόνιμο δερματικό σε εμφανές σημείο ή και κάτι χειρότερο (πχ τηλεσκοπικά έντερα), πως θα το αντιμετωπίσεις; Αφού σε βλέπω αποφασισμένο, λογικά θα το έχεις σκεφτεί και αυτό. Θα πεις για παράδειγμα δεν πειράζει που κρατάω σακουλάκι για να κάνω την ανάγκη μου ή που έφαγα τα λεφτά για να θεραπευτώ, τουλάχιστον γλίτωσα από το χειρότερο κακό covid 19 και συνέβαλα στην κοινωνία να τον σταματήσει;
Δύσκολο να έχει σκουλήκια. Βασικά δεν είναι κάτι που συμβαίνει ποτέ αυτό που λες. Ποτέ όμως. Αλλά και να έχει, τι χοντρή ζημιά θα πάθεις; Θα είναι δηλητηριώδη σκουλήκια;Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13 Επισης αφου σκεφτεσαι ετσι γιατι τρως πχ συσκευασμενα τροφιμα;;;Αν το λουκανικο που καταπινεις εχει μεσα σκουληκια μπορει να παθεις χοντρη ζημια. Γιατι λοιπον το τρως;;;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Χρονικά μιλώντας, πότε το βλέπετε να υπάρχει διαθέσιμο για τους κοινούς θνητούς; Μήπως πάμε για καλοκαίρι, οπότε άλλα τα νούμερα και άλλη η ψυχολογία;
Οι Αγγλοι σε μια βδομάδα έκαναν 140.000 εμβόλια. Ρυθμός δλδ 600.000 το μήνα. Δηλαδή επειδή είναι δύο δόσεις, 300.000 πλήρως εμβολιασμένοι το μήνα. Μέχρι στιγμής το πράγμα τσουλάει αργά δλδ.sharp έγραψε: 17 Δεκ 2020, 00:45 Χρονικά μιλώντας, πότε το βλέπετε να υπάρχει διαθέσιμο για τους κοινούς θνητούς; Μήπως πάμε για καλοκαίρι, οπότε άλλα τα νούμερα και άλλη η ψυχολογία;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτό ισχύει για όλες τις ιατρικές ενέργειες.Κάθε φορά ζυγίζεις κινδύνους και αποφασίζεις.Και σε μια εγχείρηση μπορεί κάτι να πάει στραβά με την αναισθησία.Σημαίνει αυτό ότι δεν θα κάνεις την εγχείρηση;Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 23:13 Τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι λογικος. Η πιθανοτητα να παθω κατι απο το εμβολιο ειναι απειροελαχιστη σε σχεση με την πανδημια.
Και τα αεροπλάνα πέφτουν και τα αυτοκίνητα τρακάρουν και άνθρωποι σκοτώνονται.Εδώ έχει εμφανισθεί ένα ενδιαφέρον φαινόμενο : οι ίδιοι άνθρωποι που ήσαν κατά των μέτρων προφυλάξεως όταν άρχισε η επιδημία με το αιτιολογικό μια ζωή την έχουμε τι θα καταλάβουμε εάν είμαστε όλη μέρα κλεισμένοι και η ζωή έχει ρίσκα τώρα επισημαίνουν τα ρίσκα του εμβολίου.
Αποφασίζεις λοιπόν ανάλογα με την ηλικία σου και τα υποκείμενα νοσήματα που έχεις ή δεν έχεις.Στους νέους που δεν έχουν τίποτε από αυτά έχω να πω ότι η σειρά τους για εμβολιασμό θα έλθει όταν θα έχουν εμβολιασθεί εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι και θα έχει γίνει στην πράξη η μεγαλύτερη μελέτη επιπτώσεων της ιστορίας.
Τώρα για παρενέργειες μετά από δέκα χρόνια δεν μπορεί να ξέρει κανείς ούτε και θα μπορούσε ποτέ να περιμένει κανείς δέκα χρόνια για να τις διαπιστώσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις