token negro τον ειπανε και διασπαστηκανBeria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:18 Ο πρόεδρος των Proud Boys, Enrique Tarrio
υγ. Δεν είναι Αλγερινός, είναι Αφροκουβανός
![]()
https://twitter.com/berkeleyantifa/stat ... 9211009025
token negro τον ειπανε και διασπαστηκανBeria έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:18 Ο πρόεδρος των Proud Boys, Enrique Tarrio
υγ. Δεν είναι Αλγερινός, είναι Αφροκουβανός
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αμερική έχω πάει (όχι ηθελημένα - με το Πολεμικό Ναυτικό) αλλά αυτό που γράφεις,δεν συνέβη.
ναι, αυτοί. Σ'αρέσουν?Golden Age έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:35 Αυτοί ήτανε οι..."τραμπούκοι" για τους οποίους οι Δημοκρατικοί εγκαλούσαν τον Τραμπ να απολογηθεί επειδή δεν ζητούσε απαγόρευση συγκέντρωσής τους, εξαιτίας των απειλών των παρακρατικών αντιφα;
Οι Άγγλοι το κάνουν διαρκώς. Συγγνώμη, αλλά δεν έχουν συλληφθεί και στην Ελλάδα Αγγλάρες που το έκαναν αυτό μπροστά στον Παρθενώνα;Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:30Αμερική έχω πάει (όχι ηθελημένα - με το Πολεμικό Ναυτικό) αλλά αυτό που γράφεις,δεν συνέβη.
Έχω ζήσει στην Αγγλία όμως και, εκεί,τα Π/Σ,είχα βαρεθεί να βλέπω flashing bums.Το κακό είναι ότι συνήθως το κάνουν άντρες![]()
Και στη Γερμανία το έχω δει να συμβαίνει,στο Reeperbahn - Αμβούργο.
Κάτι σαν Δωρικός χαιρετισμός;Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:49 Μα αυτό λέω κι εγώ στον Σενέκα.
Αυτός νομίζει ότι αυτοί θέλουν να πηδηχτούνε.
Περισσότερο μία μορφή περιφρόνησης προς τον "αντίπαλο" είναι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:46Οι Άγγλοι το κάνουν διαρκώς. Συγγνώμη, αλλά δεν έχουν συλληφθεί και στην Ελλάδα Αγγλάρες που το έκαναν αυτό μπροστά στον Παρθενώνα;Papa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:30Αμερική έχω πάει (όχι ηθελημένα - με το Πολεμικό Ναυτικό) αλλά αυτό που γράφεις,δεν συνέβη.Σενέκας έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:19
δηλαδή έχεις πάει ταξίδι στην αμερική και σε χαιρετάγανε με τον κώλο;![]()
Έχω ζήσει στην Αγγλία όμως και, εκεί,τα Π/Σ,είχα βαρεθεί να βλέπω flashing bums.Το κακό είναι ότι συνήθως το κάνουν άντρες![]()
Και στη Γερμανία το έχω δει να συμβαίνει,στο Reeperbahn - Αμβούργο.
Ή μήπως αυτή η σκηνή από το Braveheart σημαίνει «ελάτε να μας γαμήσετε, Άγγλοι»;
μην κουραζεσαι ... μονο καποιος ΚΑΤΑΧΑΖΟΣ θα πιστευε κατι τετοιο ... ο νερο δεν ειναιPapa John έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:49 Μα αυτό λέω κι εγώ στον Σενέκα.
Αυτός νομίζει ότι αυτοί θέλουν να πηδηχτούνε.
Περισσότερο μία μορφή περιφρόνησης προς τον "αντίπαλο" είναι.
Βρετανιά είναι. Για το όνομα του πούστη, δηλαδή. Δεν είναι καν πρόσφατο τρεντ, μετράει αιώνες:
Δεν φοβάσαι μην υπάρχει κανένας με φυσοκάλαμο; Κάποια προστασία σου βγαίνει ασυναίσθητα ρε όταν τα εκθέτεις σε απρόσμενους κινδύνους. Ενώ άμα τη φας στον κώλο το πολύ πολύ να τσούξει λίγο αλά μετά όλα καλά.
ναι ... φοβοτανε λενε μην καταλυσουνε τη δημοκρατιαGolden Age έγραψε: 15 Δεκ 2020, 00:35 Αυτοί ήτανε οι..."τραμπούκοι" για τους οποίους οι Δημοκρατικοί εγκαλούσαν τον Τραμπ να απολογηθεί επειδή δεν ζητούσε απαγόρευση συγκέντρωσής τους, εξαιτίας των απειλών των παρακρατικών αντιφα;
Μια στα γρήγορα ρε. Suck my dick λες και το βάζεις μέσαΧαοτικός έγραψε: 15 Δεκ 2020, 01:51Δεν φοβάσαι μην υπάρχει κανένας με φυσοκάλαμο; Κάποια προστασία σου βγαίνει ασυναίσθητα ρε όταν τα εκθέτεις σε απρόσμενους κινδύνους. Ενώ άμα τη φας στον κώλο το πολύ πολύ να τσούξει λίγο αλά μετά όλα καλά.