Προφανώς μαλακιες του καραπαπα είναι με παίκτη που ελέγχει, τώρα τις επαναλήψεις και τέτοια αλλου, κέρδισες με το μεγαλύτερο χειρουργείο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια , άνοιξες τις σαμπάνιες σου, μπήκε το πριμ, βουρκωσε ο καρυπιδης, βγήκε η χρονιά, γύρισε σπίτι του ο ολλανδος, πάμε παρακάτωarisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:31πληρωνοταν απο τον ολυμπιακο και τωρα ειπε να τον πληρωσει και ο παοκ γιατι ζηλεψεjason έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:28 Παίζει και να μην το ξερες
Να θεωρούσες ότι τον πήρες και μεταγραφή σαν τον ντουρμισαι![]()
επαναληψη του παιχνιδιου τωρα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Re: Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Ρε Κοκκορα επειδη εσυ διαβαζεις ολη την εβδομαδα Καινη Διαθηκη και εισαι ανενημερωτος πρεπει να εχεις και αποψη;
Τα site του ΑΡΗ μιλανε για τηλεφωνα που επεσαν εδω και μια εβδομαδα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μιλαω πολυ συγκριμενα για αυτα που λεει ο καραπαπας του Ολυμπιακου και εσειςkaltsopedilos έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:29Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:27Arisvilla έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:14 O Καραπαπας και ο Γκαγκάτσης να σταματήσουν να πιάνουν στο βρωμόστομα τους την ομάδα μας. Αν υπάρχουν στοιχεία για τους παίχτες μας (που ακούω πως υπάρχουν) ας πάνε στον εισαγγελέα οι ίδιοι. Και εκεί θα φανεί με ποιους συνδέονται αυτοί που πήγαν να δωροδοκήσουν παίχτες μας.
στα σοβαρα πιστευεις πως πηγε ο ΠΑΟΚ να πιασει παιχτη πρωην του Ολυμπιακου που μαλιστα μεχρι πριν λιγες μερες ΜΜΕ και οπαδοι του ασκουσαν και κριτικη για την εμφανιση του
σοβαρα τωρα; παραμερισε τον οπαδισμο και πες μου τωρα οτι το πιστευεις ολο αυτο;! πως ο ΠΑΟΚ κινηθηκε γι ανα κανει την ..δουλεια αυτη....![]()
Εδω ο ΠΑΟΚ εριξε τον Ηρακλη για δωροδοκια καιμετα ο προεδρος του Ηρακλη μετα απο 2 χρονια αθωωθηκε αυτο σου φαινεται αστειο;
φυσικα δεν αποκλειω να πεσει ο ΠΑΟΚ κατηγορια,αλλωστε και περσι δεν τον ριξανε;
φυσικα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα ο ΠΑΟΚ να πηγε να ...πιασει παιχτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 14 Δεκ 2020, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιμενε λιγο γιατι θελω να δω τι βλεπει και vagabondo.Αν δεν το βλεπει ουτε αυτος θα παμε ολοι μαζι σε αυτο το νημαΚόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:30 ρε γκομπαγκι τοσο η ροη του βιντεο
οσο και τα πλαγια καρε με τα οποια και μονο μπορεις να δεις θεση παιχτων και μπαλας(πισω και μπροστα ειναι σαν αυτη που σηκωσε ο αλμπρεχτης,δεν μπορεις ευκολα σε δισδιαστατη απεικονιση με μπροστινη φωτο ή πισω να βγαλεις ακρη απο την θεση μπαλας και παιχτων)λενε το προφανες
εσυ απο που ορμωμενος βγαζεις διαφορετικη την φαση ; θα μας τρελανεις;![]()
viewtopic.php?f=9&t=26940
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Γιατι;Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:36
φυσικα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα ο ΠΑΟΚ να πηγε να ...πιασει παιχτες.
Δεν ξέρω τι έγινε με τον Σιαμπάνη, τον Δεληζήση ή τον Κατσε αλλά ακούω οτι υπάρχουν ήδη καταγγελίες στον εισαγγελέα για το θέμα αυτό και οχι από τον Καραπαπάρα (που μίλησε με ονόματα βέβαια) Ας τον καλέσει η δικαιοσύνη (ακούω οτι του έκανε μήνυση και ο Γκαγκάτσης) για να δούμε τι στοιχεία υπάρχουν. Βέβαια τα τελευταία 2-3 χρόνια υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια που η ομάδα σου έπαιρνε στο τελος με τραγικά ατομικά λάθη τερματοφυλάκων και αμυντικών. Νομίζω οτι είναι τυχαίο. Θα βρέθηκαν απλώς σε κακή μέρα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
με λεπτομερειες απο τον κ.καραπαπα τα ακουσαμεkaltsopedilos έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:36 Ρε Κοκκορα επειδη εσυ διαβαζεις ολη την εβδομαδα Καινη Διαθηκη και εισαι ανενημερωτος πρεπει να εχεις και αποψη;
πεσανε τηλεφωνα,αρα ο ΠΑΟΚ λαδωσε παιχτες;,οτι πεις...πηγε ο ΠΑΟΚ να πιασει παιχτες του Αρη παραμονες μαλιστα ντερμπι και μαλιστα ο ενας πρωην του Ολυμπιακου
ασε μας ρε γιαννοπουλε,καλυτερα γραφε για το πολυιδοκτησιακο ξενοδοχειων
-
arisordeath
η σφαγη της χρονιας λεειjason έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:35Προφανώς μαλακιες του καραπαπα είναι με παίκτη που ελέγχει, τώρα τις επαναλήψεις και τέτοια αλλου, κέρδισες με το μεγαλύτερο χειρουργείο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια , άνοιξες τις σαμπάνιες σου, μπήκε το πριμ, βουρκωσε ο καρυπιδης, βγήκε η χρονιά, γύρισε σπίτι του ο ολλανδος, πάμε παρακάτωarisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:31πληρωνοταν απο τον ολυμπιακο και τωρα ειπε να τον πληρωσει και ο παοκ γιατι ζηλεψεjason έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:28 Παίζει και να μην το ξερες
Να θεωρούσες ότι τον πήρες και μεταγραφή σαν τον ντουρμισαι![]()
επαναληψη του παιχνιδιου τωρα...
εχω σημειωσει τις καρατιες του αουγκουστο και του τσιγγαρα και θα στα κανω γκιφακια.ειναι να απορει κανεις πως εβγαλε το ταγαρι το παιχνιδι,στο16.30,20.30,στο 42 και στο 56.20 του παιχνιδιου.
τωρα παρε ενα μαξιλαρακι για τον πωπο σου,κατσε αναπαυτικα και απολαυσε το τσαγακι για τις αμυγδαλες σου..
- Οργισμένος
Ta γαβρακια πανυγυριζουν ολα μαζι σημερα. Τα γαβρακια της φιλαδελφειας, του βικελιδης, του πρεζεμπορα κτλ.
Αλλα μοναχα του πρεζε θα δουν τιτλο.
Αλλα μοναχα του πρεζε θα δουν τιτλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 14 Δεκ 2020, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οχι ρε συ, γιατι, τί ειπες; Δεν εχω παρακολουθησει την συζητηση απο το τελευταιο μου ποσταρισμα.
Δεν υπαρχει θεμα ο,τι και να 'ναι, μπαλα ειναι, ολοι εδω τον χαβαλε μας κανουμε.
Winter is coming
- Οργισμένος
κερδισαν με ανυπαρκτο πεναλτι και πηραν και το τσουλου...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
arisordeath
τι θα πει γιατι;kaltsopedilos έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:36Γιατι;Κόκκορας έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:36
γιατι ειναι αγνοι σαν το χιονι και δεν ξερουν απο αυτα..
- Οργισμένος
κατουρα και λιγο,κανει καλο στα νεφρα.arisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:40η σφαγη της χρονιας λεειjason έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:35Προφανώς μαλακιες του καραπαπα είναι με παίκτη που ελέγχει, τώρα τις επαναλήψεις και τέτοια αλλου, κέρδισες με το μεγαλύτερο χειρουργείο που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια , άνοιξες τις σαμπάνιες σου, μπήκε το πριμ, βουρκωσε ο καρυπιδης, βγήκε η χρονιά, γύρισε σπίτι του ο ολλανδος, πάμε παρακάτωarisordeath έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:31
πληρωνοταν απο τον ολυμπιακο και τωρα ειπε να τον πληρωσει και ο παοκ γιατι ζηλεψε![]()
επαναληψη του παιχνιδιου τωρα...![]()
εχω σημειωσει τις καρατιες του αουγκουστο και του τσιγγαρα και θα στα κανω γκιφακια.ειναι να απορει κανεις πως εβγαλε το ταγαρι το παιχνιδι,στο16.30,20.30,στο 42 και στο 56.20 του παιχνιδιου.
τωρα παρε ενα μαξιλαρακι για τον πωπο σου,κατσε αναπαυτικα και απολαυσε το τσαγακι για τις αμυγδαλες σου..
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
arisordeath
παλι εδω εισαι μωρη λυσσαρα;τα θελει ο κωλος σου μου φαινεται..
Ο Πασχαλάκης πηγαίνει προς την μπάλα και την ακουμπάει πριν σκοντάψει ο παίχτης του Άρη στο χέρι του και πέσει.GoBack έγραψε: 14 Δεκ 2020, 01:29Λοιπον θα κανω μια τελευταια προσπαθεια.Θελω να πατησεις το βιντεο του παρακατω λινκ και να το βαλεις σε 0.25 speed.Πες μου τι βλεπεις στο 00:34
https://www.novasports.gr/web-tv/podosf ... aok-1-0-40
Εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 1 Απαντήσεις