ο γκαμα του εδωσε πουτσοσκαμπιλο..perseus έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:12ποιος χτυπησε εκτος φασης τον γιαννουλη?jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:07Για την κόκκινη αυτού που χτυπάει εκτός φάσης τον γιαννουλη θα μας πεις τπτ;arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:05 βρε για τις κοκκινες του αυγουστου και του τσιγαρα θα μας πειτε τιποτα;
Για το πέναλτι που πήρες ;
Για το πέναλτι που δεν πήρα ;
Λίγο τσίπα ρε γαυροι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
-
arisordeath
Re: Άρης- ΠΑΟΚ ή ο εφιάλτης της τεσσάρας
Σήμερα τρίβει τα χέρια του ο ραπτοπουλος, 1.μήνα εκπομπές έχει βγάλει με το σημερινό
Συμφωνεί κιόλας ο άλλος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:36GoBack έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:31 Κερδισε το ποδοσφαιρο και ο πολιτισμος σημερα.Ποπ κορν,sdna,παοκμανια και Τασο Κακο μεχρι το ξημερωμα![]()
Καλά ρε μλκς,ζωή δεν έχετε ; Πάει,τέλειωσε το ματς,αύριο είναι Δευτέρα.
GoBack ;
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ο Μπακαλιάρος είναι ο κιτρινόμαυρος Κωλομπούρδας;
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Eθνικοκοινωνιστης
jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:14 Σήμερα τρίβει τα χέρια του ο ραπτοπουλος, 1.μήνα εκπομπές έχει βγάλει με το σημερινό

αφου τα θελατε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
2 νίκες στα τελευταία 14 ματς μας έχεις ρε γαμικοarisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:11βαρεθηκα να σε γαμαω μωρη και μου εβγαλες και γλωσσα;vagabondo έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:09Κρύψε στο βρακί το σκουληκάκι σου βρε αναίσχυντε.arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:52 θελω φορουμιτη γκιωνη βαγαμονδο τωρα...αρχιζει να μου πεφτει..![]()
Αυτός ήταν ο τίτλος σας για φέτος, από δω και πέρα καρπαζιές
και τις μπαλες μεσα ατιμουλικο..
Κατουρα και λίγο
- Eθνικοκοινωνιστης
μπες παοκμανια,σαρωνειGordian Knot έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:14 Ο Μπακαλιάρος είναι ο κιτρινόμαυρος Κωλομπούρδας;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
arisordeath
βρε εχεις χρονια να με κερδισεις,πουτανακι ε πουτανακι..jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:172 νίκες στα τελευταία 14 ματς μας έχεις ρε γαμικοarisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:11βαρεθηκα να σε γαμαω μωρη και μου εβγαλες και γλωσσα;vagabondo έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:09
Κρύψε στο βρακί το σκουληκάκι σου βρε αναίσχυντε.![]()
Αυτός ήταν ο τίτλος σας για φέτος, από δω και πέρα καρπαζιές
Καλά ρε Κόκκορα,πας καλά ;Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:41εκδηλωθηκες και εσυ μου φαινεται!Lestat έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:37Τί να γινοταν δηλαδη; Να μου ειχε χαρισει κοκκινη καρτα στην αρχη του ματς;Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:33
![]()
αμα ομως γινονταν τα σημερινα για την ομαδα σου θα γραφατε για την επομενη δεκαετια σεντονια![]()
Επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες για 75 λεπτα και θεωρεις οτι αδικηθηκες κιολας;
Ασε που δεν μιλησα για διαιτησια, παρολο που σε ευνοησε για ακομη ενα παιχνιδι.
Τον Αρη σχολιασα και το ροστερ του που ειχα μια συζητηση σχετικη για τα ροστερ των ομαδων.![]()
πηρες χαρα
Άλλα λέει ο Lestat (ο οποίος είναι και από τους πιο ήπιους χρήστες εδώ μέσα) κι εσύ άλλα καταλαβαίνεις ;
Και του τη λες κιόλας ;
Με τα χ γαμας εσύ ; να κόψουμε κάνα βαθμό απ τον κούρκο να βγει η χρονιά ;arisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:18βρε εχεις χρονια να με κερδισεις,πουτανακι ε πουτανακι..jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:172 νίκες στα τελευταία 14 ματς μας έχεις ρε γαμικοarisordeath έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:11
βαρεθηκα να σε γαμαω μωρη και μου εβγαλες και γλωσσα;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καμια σχεση η μια φαση με την σημερινη....GoBack έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:00jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:58 «Ύποπτη και στημένη η διαιτησία Ναϊχάιους - απόσυρση της εμπιστοσύνης σε Κλάτενμπεργκ»
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στην έλευση ξένων διαιτητών. Η σημερινή διαιτησία του Ολλανδού Ναϊχάους δείχνει να τους καθιστά πολυτέλεια, αφού τέτοια πέναλτι μπορούσαν να εφευρεθούν και στο παρελθόν.
Ως η πρώτη ΠΑΕ που ζήτησε μετ΄ επιτάσεως το VAR για να διορθώνονται πιθανά λάθη, καταλάβαμε σήμερα πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχει διακοσμητικό ρόλο, όταν οι χειριστές έχουν διαφορετικές εντολές.
Η πρεμούρα του Ολλανδού να δει στο VAR το δικό μας πέναλτι βιαστικά, τον έκανε μάλιστα να αποφανθεί ότι ο Σούντγκρεν ενήργησε κανονικότερα απ´ότι στην ίδια περιοχή ο Πασχαλάκης , ο οποίος είχε αλλάξει πορεία στη μπάλα, όπως φαινόταν με γυμνό μάτι! Αρνήθηκε να δει και το προηγούμενο χτύπημα στον Τζόλη στην ίδια φάση. Όπως αρνήθηκε να δει το καθαρό χέρι στην τελευταία φάση του αγώνα!![]()
ενω και οι κανονισμοι εχουν αλλαξει οπως ξερεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
πατε ολοταχως για 4οι 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
arisordeath
χ ειναι τα τεσσερα και το σημερινο;jason έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:20Με τα χ γαμας εσύ ; να κόψουμε κάνα βαθμό απ τον κούρκο να βγει η χρονιά ;
οτι πεις,σου χαλαω εγω χατιρι πουτανακι μου;
Αφού μαλακιες λέει σιγά μην του κάνουμε και τεμεναδες γιατί είναι λέει ήπιοςPapa John έγραψε: 13 Δεκ 2020, 22:20Καλά ρε Κόκκορα,πας καλά ;Κόκκορας έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:41εκδηλωθηκες και εσυ μου φαινεται!Lestat έγραψε: 13 Δεκ 2020, 21:37
Τί να γινοταν δηλαδη; Να μου ειχε χαρισει κοκκινη καρτα στην αρχη του ματς;
Επρεπε να παιζεις με 10 παιχτες για 75 λεπτα και θεωρεις οτι αδικηθηκες κιολας;
Ασε που δεν μιλησα για διαιτησια, παρολο που σε ευνοησε για ακομη ενα παιχνιδι.
Τον Αρη σχολιασα και το ροστερ του που ειχα μια συζητηση σχετικη για τα ροστερ των ομαδων.![]()
πηρες χαρα
Άλλα λέει ο Lestat (ο οποίος είναι και από τους πιο ήπιους χρήστες εδώ μέσα) κι εσύ άλλα καταλαβαίνεις ;
Και του τη λες κιόλας ;
Ανύπαρκτο πέναλτι αρη, καθαρό που δεν δίνεται στον παοκ, χτυπάει ο αρειανος εκτός φάσης κίτρινη και λέει ευνοηθηκα γιατί δεν έπαιζα με 10
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
Λεει γαι την φαση που τον εσπρωξε ο Μπεναλουαν(πηρε κιτρινη) και ο Γιαννουλης επεσε κατω πιανοντας το προσωπο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 26834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 1 Απαντήσεις