!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΕΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: ΑΕΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

jason έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:35
Lestat έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:33
jason έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:35
Καλά με εθνι μιλάς που έλεγε μετριαντζα τον τζολη :lol:
Θα φερει πολλα λεφτα ο Τζολης στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταια χρονια η Ελλαδα δεν εβγαζε επιθετικογενεις ποδοσφαιριστες με τετοιο ταλεντο.
Ο,τι καλύτερο έχω δει μετά από Ντέμη στα 18
Και βλέπεις τα μπούτια του και ο τύπος είναι έτοιμος χτισμένος
:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Mr. Μπούτια(ς) ο κύριος. Ζήλεψε την δόξα του εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελόπουλου.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

να θυμησουμε τον ελληνα μεσι φετφα? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Γιαννάκης Οκκάς.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Thor έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:55

:o
Σε τι υστερει το ροστερ του ΠΑΟ απο αυτο της αεκ;
'Η να το θεσω διαφορετικα,πες μου εναν παικτη της αεκ που ειναι καλυτερος απο καποιον αντιστοιχο του ΠΑΟ.
Το προβλημα του ΠΑΟ ειναι η κακη προετοιμασια,εαν ειχε κανει σωστη προετοιμασια με κανονικο προπονητη,τωρα οι Ριτζερηδες αυτου του κοσμου θα φωναζαν,φτανει,λυπηθειτε μας!
Ενω τωρα βγαζουν γλωσσα.
Και να σου πω που υστερει το ροστερ του ΠΑΟ εναντι της ΑΕΚ δεν θα το δεχτεις, οπότε δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση.
Παντα ετσι γινεται βεβαια, μετα απο μια σπουδαια νικη σε ντερμπι, βγαινουν οι νικητες και λενε εχουμε καλυτερο ροστερ.
Το θεμα ειναι να συγκρινεις ολη την πορεια και τα επιτευγματα του ροστερ των δυο ομαδων στην διαρκεια των σεζον.
Η ΑΕΚ για παραδειγμα, παει μονιμως τελικου κυπελλου, τερματιζει μονιμως πανω απο τον Παναθηναικο (το ιδιο θα γινει και φετος), το Σεπτεμβριο απεκλεισε την Βολφσμπουργκ που ειναι αηττητη στην Γερμανια και επιπλεον εφερε κι άλλους παιχτες φτασμενης αξιας στην μεσοεπιθετικη γραμμη, οπως ο Τανκοβιτς και ο Γκαρσια.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Gordian Knot έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:05 Γιαννάκης Οκκάς.
o οκκας ηταν σφεντονα ως παικτης και απο οτι θυμουνται οι περισσοτεροι οταν ο παοκ επαιζε στα ντερμπι και επαιζε στην κοντρα ηταν πολυ καλος

αντιθετα με κατι προοδευτικες,καλαματες και ιωνικους που επαιζαν ταμπουρι ηταν εξαφανισμνος

το διαπιστωσατε αργοτερα που πηγε στον οσφπ και εκανε καλα παιχνιδια μονο στην ευρωπη γιατι στην ελλαδα με τις πολλες κλειστες αμυνες ηταν Ο κωλοτουμπας :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

το προβλημα του παο ειναι οτι δεν εχει καλο προπονητη,δεν εχει ταχυδυναμικο ροστερ και δεν ξερει τι στυλ παιχνιδιου θελει να παιξει

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:01
jason έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:35
Lestat έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:33

Θα φερει πολλα λεφτα ο Τζολης στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταια χρονια η Ελλαδα δεν εβγαζε επιθετικογενεις ποδοσφαιριστες με τετοιο ταλεντο.
Ο,τι καλύτερο έχω δει μετά από Ντέμη στα 18
Και βλέπεις τα μπούτια του και ο τύπος είναι έτοιμος χτισμένος
:giggle:
Βάλε μια μπάλα να βράζει και κάνε εισπνοές
Επανέλαβε κάθε 2 ώρες
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Lestat έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:06
Thor έγραψε: 07 Δεκ 2020, 16:55

:o
Σε τι υστερει το ροστερ του ΠΑΟ απο αυτο της αεκ;
'Η να το θεσω διαφορετικα,πες μου εναν παικτη της αεκ που ειναι καλυτερος απο καποιον αντιστοιχο του ΠΑΟ.
Το προβλημα του ΠΑΟ ειναι η κακη προετοιμασια,εαν ειχε κανει σωστη προετοιμασια με κανονικο προπονητη,τωρα οι Ριτζερηδες αυτου του κοσμου θα φωναζαν,φτανει,λυπηθειτε μας!
Ενω τωρα βγαζουν γλωσσα.
Και να σου πω που υστερει το ροστερ του ΠΑΟ εναντι της ΑΕΚ δεν θα το δεχτεις, οπότε δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση.
Παντα ετσι γινεται βεβαια, μετα απο μια σπουδαια νικη σε ντερμπι, βγαινουν οι νικητες και λενε εχουμε καλυτερο ροστερ.
Το θεμα ειναι να συγκρινεις ολη την πορεια και τα επιτευγματα του ροστερ των δυο ομαδων στην διαρκεια των σεζον.
Η ΑΕΚ για παραδειγμα, παει μονιμως τελικου κυπελλου, τερματιζει μονιμως πανω απο τον Παναθηναικο (το ιδιο θα γινει και φετος), το Σεπτεμβριο απεκλεισε την Βολφσμπουργκ που ειναι αηττητη στην Γερμανια και επιπλεον εφερε κι άλλους παιχτες φτασμενης αξιας στην μεσοεπιθετικη γραμμη, οπως ο Τανκοβιτς και ο Γκαρσια.
Για φετος μιλαω.
Ακομα και περσι που ειχα ομαδα αναγκης,πλακα σου εκανα.
Και στο δευτερο γυρο που θα ξαναπαιξουμε,θα το δεις,θα παρακαλας να σταματησω.
Τα ιδια μου ελεγε τη προηγουμενη βδομαδα συναδελφος αεκτζης και του λεω,μη βγαζεις γλωσσα ,θα χασεις για πλακα.
Μεχρι που βαλαμε στοιχημα,τοσο σιγουρο το ειχα.
Τον περιμενω πως και πως να ερθει για κερασμα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor

kameron έγραψε: 06 Δεκ 2020, 23:58
GoBack έγραψε: 06 Δεκ 2020, 23:56
Πραγματικα βγηκε τραγικος ο Αργεντινος,λεγαμε να δωσουμε λιγη δυναμη και υψος αλλα ο ανθρωπος ειναι κλοουν :lol:
Θυμάσαι που τα έγραφα εδώ ότι δεν αξίζει πάνω από 250.000;
Σήμερα, το παράξενο ήταν που δεν τελείωσε το ματς με κάρτα, 4/5 ντέρμπι την κίτρινή του θα την πάρει.
Πηρε. :003:
Άβαταρ μέλους
Thor

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Δεκ 2020, 15:36
jason έγραψε: 07 Δεκ 2020, 12:35
kameron έγραψε: 07 Δεκ 2020, 01:09

Ποτέ δεν κορόϊδεψα πέρυσι τον Μπαλτγουϊν εγώ, εξελίξιμο παίκτη τον θεωρούσα με αθλητικές δυνατότητες και αρκετά καλή επαφή με το καλάθι.

Για τον Βόβορα τα έχουμε πει στο άλλο νήμα, δείχνει κάποια καλά στοιχεία, κάνει και λάθη, είναι νωρίς για οριστικές κρίσεις.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες με τα λεφτά του Φόστερ που θα έδιναν περισσότερα πράγματα, ο εν λόγω για την ώρα δεν τραβάει. Φυσικά πρέπει να μείνει μέχρι τέλους γιατί όπως είπα είναι ρούκι και ποτέ δεν ξέρεις αν θα βελτιωθεί. Αλλά δείχνει να έχει χαμηλό ταβάνι, παίκτης για eurocup, ίσως ούτε καν, παίκτης για τη διοργάνωση που παίζει η Άεκ.
Καλά με εθνι μιλάς που έλεγε μετριαντζα τον τζολη :lol:
δεν ειναι? :102:
ρε μλκ ημαρτον!
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Thor έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:17
Για φετος μιλαω.
Τα ιδια μου ελεγε τη προηγουμενη βδομαδα συναδελφος αεκτζης και του λεω,μη βγαζεις γλωσσα ,θα χασεις για πλακα.
Περσι βλεπω οτι οι νικες ηταν 2-1 υπερ της ΑΕΚ, οπότε δεν μου εκανες πλακα.

Κράτα μικρο καλαθι για τον δευτερο γυρο, δεν νομιζω να παρακαλαω να σταματησεις.

Για φετος που λες, πού ακριβως φαινεται οτι εχεις καλυτερο ροστερ; Επειδη κερδισες το μεταξυ μας παιχνιδι, ενα ματς που εισαι στην καλυτερη φορμα απο την αρχη της σεζον, ενω η ΑΕΚ εχει ενα σωρο προβληματα και συνεχομενα παιχνιδια σε Ελλαδα και Ευρωπη;
Και εισαι ακομα απο κατω στην βαθμολογια.
Ομαδα επιπεδου Βολφσμπουργκ αποκλειεται να περναγες. Θυμησου εκεινο το ματς της ΑΕΚ, δεν φτανεις με τιποτα σε αυτα τα στανταρ αποδοσης που ειχε πιασει η ΑΕΚ εκεινο το βραδυ.
Ο αναπληρωματικος επιθετικος μου εβαλε 17 γκολ περσι. Ο αναπληρωματικος, επαναλαμβανω. Και εγινε αναπληρωματικος γιατι ηρθε ενας καλυτερος, ο Ανσαριφαρντ (εθνικη Ιραν).
MVP της περσινης σεζον της Σουπερλιγκα ο Λιβαγια.
2,5 εκατ. για Γκαρσια, 1,5 για Σιμανσκι (εθνικη Πολωνιας), Τανκοβιτς mvp πρωταθληματος Σουηδιας,
Στα χαφ εχω Σακχοφ, (εθνικη Ουκρανιας) Κριστισιτς (100 συμμετοχες με Σαμπντορια), Σιμοες και πιο μπροστα Μανταλο (εθνικη Ελλαδας).
Στην αμυνα ειναι το προβλημα, αλλά κι εκει εχω Τσιγκρινσκι (οταν παιζει) και Νεντελτσιαρου (εθνικη Ρουμανιας).
Αυτα ειναι αντικειμενικα κριτηρια που αποτυπωνονται και στις οποιες επιτυχιες εχω μεσα στο γηπεδο (τελικος κυπελλου, πιο πανω απο εσενα στην βαθμολογια, αποκλεισμος Βολφσμπουργκ) και οχι κριτηρια του στυλ ''σε κερδισα σε ενα ντερμπι'', ενω μεχρι τωρα σε γλενταγε ο καθε πικραμενος.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Thor

Lestat έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:31
Thor έγραψε: 07 Δεκ 2020, 17:17
Για φετος μιλαω.
Περσι βλεπω οτι οι νικες ηταν 2-1 υπερ της ΑΕΚ, οπότε δεν μου εκανες πλακα.

Κράτα μικρο καλαθι για τον δευτερο γυρο, δεν νομιζω να παρακαλαω να σταματησεις.

Για φετος που λες, πού ακριβως φαινεται οτι εχεις καλυτερο ροστερ; Επειδη κερδισες το μεταξυ μας παιχνιδι, ενα ματς που εισαι στην καλυτερη φορμα απο την αρχη της σεζον, ενω η ΑΕΚ εχει ενα σωρο προβληματα και συνεχομενα παιχνιδια σε Ελλαδα και Ευρωπη;
Και εισαι ακομα απο κατω στην βαθμολογια.
Ομαδα επιπεδου Βολφσμπουργκ αποκλειεται να περναγες. Θυμησου εκεινο το ματς της ΑΕΚ, δεν φτανεις με τιποτα σε αυτα τα στανταρ αποδοσης που ειχε πιασει η ΑΕΚ εκεινο το βραδυ.
Ο αναπληρωματικος επιθετικος μου εβαλε 17 γκολ περσι. Ο αναπληρωματικος, επαναλαμβανω. Και εγινε αναπληρωματικος γιατι ηρθε ενας καλυτερος, ο Ανσαριφαρντ (εθνικη Ιραν).
MVP της περσινης σεζον της Σουπερλιγκα ο Λιβαγια.
2,5 εκατ. για Γκαρσια, 1,5 για Σιμανσκι (εθνικη Πολωνιας), Τανκοβιτς mvp πρωταθληματος Σουηδιας,
Στα χαφ εχω Σακχοφ, (εθνικη Ουκρανιας) Κριστισιτς (100 συμμετοχες με Σαμπντορια), Σιμοες και πιο μπροστα Μανταλο (εθνικη Ελλαδας).
Στην αμυνα ειναι το προβλημα, αλλά κι εκει εχω Τσιγκρινσκι (οταν παιζει) και Νεντελτσιαρου (εθνικη Ρουμανιας).
Αυτα ειναι αντικειμενικα κριτηρια που αποτυπωνονται και στις οποιες επιτυχιες εχω μεσα στο γηπεδο (τελικος κυπελλου, πιο πανω απο εσενα στην βαθμολογια, αποκλεισμος Βολφσμπουργκ) και οχι κριτηρια του στυλ ''σε κερδισα σε ενα ντερμπι'', ενω μεχρι τωτα σε γλενταγε ο καθε πικραμενος.
Δεν εχω κριτιριο το μεταξυ μας παιχνιδι,αλλα την αποδοση του ΠΑΟ που απο βδομαδα σε βδομαδα διαρκως βελτιωνεται.
Ξεκινησε με καλυτερα τρεξιματα κι εχει αρχισει να βαζει αυτοματισμους.
Αυτα βλεπω,αυτα λεω.
Απλα ετυχε να εισαι εσυ χθες,θα μπορουσε να ηταν αλλη ομαδα και να ετρωγες περισσοτερα σε επομενες αγωνιστικες που θα ειναι η ομαδα ακομα πιο δουλεμενη.
Να σου θυμισω τη σειρα,Χουλτ,Ινσουα και του χρονου θα παρεις Χουανκαρ,εδω ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

βελτιωνεται επειδη παιζει πιο σφιχτα αυτο δεν σημαινει οτι εχουμ καλυτερο ροστερ απο την αεκ :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Η αεκ απ την μέση και πίσω είναι για 5-6η θέση
Ανέκδοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”