Σιγά μην είναι και στον Λόφο Αξιωματικών.
https://www.pinterest.fr/pin/212091463686318782/
https://twitter.com/conardeur/status/324197524179132417
Σιγά μην είναι και στον Λόφο Αξιωματικών.
Το έκανε ο Παναγιώτης ο Κάιν και έσπευσαν να τον σταυρώσουν όλοι οι σκληροπυρηνικοί αναρχικοίEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:35 Βέβαια εδώ κρίνεται κ η διαφορά μας. Ποτε κανενας αριστερός δε βγήκε να καταδικάσει βανδαλισμούς σε ΑΕΙ, εκκλησίες και μνημεία πεσόντων. Οπότε μην κλαιγεστε τώρα, τις ίδιες μαλακιες κανετε κ εσείς, ή τουλάχιστον συμφωνείτε. Παντα με το Ναι μεν αλλα είστε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
η γαλλία δείχνει τον δρόμο...Βλήμα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:35 Η πρώτη σκέψη είναι "τι μαλάκας ο μπάτσος ρε παιδί μου, γιατί πήγε κι έμπλεξε τώρα; Ήταν ανάγκη να την κάνει την μαλακία;"
Η δεύτερη είναι "όμως γιατί ρίσκαρε να μπλέξει; Πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν να κάνει αυτή την κίνηση; Γιατί ήταν τόσο σημαντικό;"
Αν απαντήσετε στην δεύτερη, θα αντιληφθείτε πόση σαπίλα παίζει εντός της μπατσαρίας.
Το βιντεο τραβηχτηκε απο μπαλκονι. Τι ακριβως προτεινεις? Να εδιωχναν τους κατοικους απο τα σπιτια τους? Επισης απ'ο,τι καταλαβα εσενα σε ενοχλει περισσοτερο η διαρροη του βιντεο απο οτι η πραξη.Awesomatic έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:37 Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η φύλαξη ήταν ελλιπής. Ένα μικρό σημείο είναι που θα μπορούσε εύκολα να μπλοκαριστεί τελείως. Για άλλη μια φορά η ΕΛΑΣ δίνει χώρο στους βαρεμένους να κάνουν την παράσταση τους, προφανώς με ανοχή/εντολές άνωθεν.
Ειχε φαει και ξυλο αυτος απο τους ελευθεριακους ανθρωπιστες.Beria έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:38
Το έκανε ο Παναγιώτης ο Κάιν και έσπευσαν να τον σταυρώσουν όλοι οι σκληροπυρηνικοί αναρχικοί
https://www.tovima.gr/2011/05/04/societ ... is-marfin/
Το εγραψα και στον Πατησιωτη. Αυτο το επιχειρημα δε στεκει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:35 Βέβαια εδώ κρίνεται κ η διαφορά μας. Ποτε κανενας αριστερός δε βγήκε να καταδικάσει βανδαλισμούς σε ΑΕΙ, εκκλησίες και μνημεία πεσόντων. Οπότε μην κλαιγεστε τώρα, τις ίδιες μαλακιες κανετε κ εσείς, ή τουλάχιστον συμφωνείτε. Παντα με το Ναι μεν αλλα είστε
Καλά θα λεμε μόνο επιχειρήματα που σας αρέσουν. Nazis bad, cops evil.
Από κοντά όχι αλλά έχω δει κάτι σειρές.νύχτα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:54 απορώ τί σας κάνει τόση εντύπωση, ειλικρινά
έχετε γνωρίσει ποτέ νοήμονα μπάτσο ή στρατιωτικό;
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους μπάτσους, έχω και φίλους μπάτσους, φτάνει να μην είναι προκλητικοί κι ό,τι κάνουν να το κάνουν σπίτι τους.νύχτα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:54 απορώ τί σας κάνει τόση εντύπωση, ειλικρινά
Για τον ίδιο λόγο που γίνονται τα εγκλήματα πολέμου.Σπάει η στρατιωτική πειθαρχία.Υποτίθεται ότι μόλις ο εχθρός σηκώσει τα χέρια ψηλά πρέπει να σεβασθείς τη ζωή του και μάλιστα να του δώσεις τροφή και ιατρική περίθαλψη.Παρ όλα αυτά σε όλους τους στρατούς του κόσμου γίνονται εκτελέσεις παραδιδομένων ακόμη και εάν υπάρχουν διαταγές αξιωματικών αντίθετες.Βλήμα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:35 Η πρώτη σκέψη είναι "τι μαλάκας ο μπάτσος ρε παιδί μου, γιατί πήγε κι έμπλεξε τώρα; Ήταν ανάγκη να την κάνει την μαλακία;"
Η δεύτερη είναι "όμως γιατί ρίσκαρε να μπλέξει; Πόσο σημαντικό ήταν γι' αυτόν να κάνει αυτή την κίνηση; Γιατί ήταν τόσο σημαντικό;"
Αν απαντήσετε στην δεύτερη, θα αντιληφθείτε πόση σαπίλα παίζει εντός της μπατσαρίας.
Δεν αντιλαμβάνομαι την σχέση ανάμεσα στο εν λόγω περιστατικό και το παράδειγμα που έφερες.πατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2020, 22:00Για τον ίδιο λόγο που γίνονται τα εγκλήματα πολέμου.Σπάει η στρατιωτική πειθαρχία.Υποτίθεται ότι μόλις ο εχθρός σηκώσει τα χέρια ψηλά πρέπει να σεβασθείς τη ζωή του και μάλιστα να του δώσεις τροφή και ιατρική περίθαλψη.Παρ όλα αυτά σε όλους τους στρατούς του κόσμου γίνονται εκτελέσεις παραδιδομένων ακόμη και εάν υπάρχουν διαταγές αξιωματικών αντίθετες.Βλήμα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:35 Η πρώτη σκέψη είναι "τι μαλάκας ο μπάτσος ρε παιδί μου, γιατί πήγε κι έμπλεξε τώρα; Ήταν ανάγκη να την κάνει την μαλακία;"
Ο στρατιώτης που έχει δει κάποιον να σκοτώνει τον φίλο του στη μάχη πρέπει να είναι πολύ πειθαρχημένος για να μη σκοτώσει αυτόν που τον σκότωσε επειδή παραδόθηκε.Και τι θα κάνει ο διοικητής του που τον χρειάζεται και την επόμενη μέρα για νέα μάχη;
Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι είναι ο μέσος μπάτσος κ στρατιωτικός αλλα η πλειοψηφία τους είναι καθημερινοί απλοί άνθρωποι με παιδάκια κ κανα δάνειο για σπίτινύχτα έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:54 απορώ τί σας κάνει τόση εντύπωση, ειλικρινά