Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Και φασιστικές στερήσεις ελευθερίας μπορούν να επιβληθούν από την βουλή !!
Ακόμη και το να φοράνε οι γυναίκες Μ
μπουργκα και να απαγορεύουν τις προγαμιαίες σχέσεις μπορεί να ψηφιστούν ως νόμοι απο την βουλή !!
Ακόμη και το να φυλακίζονται οι ομοφυλόφιλοι (δες Ρωσία και χώρες της ανατολικής Ευρώπης)
Χλωμό, δεδομένου ότι εναντιώνονται στο Σύνταγμα. Αλλά και πες ότι γίνεται, αλλάζει κάτι; Η απαγόρευση δε θα γίνει από μένα, αλλά από την εκλεγμένη κυβέρνηση.
Ποιο κόμμα υποστηρίζει αυτές τις μπούρδες για να το μαυρίσω;
Ακροδεξιά φασιστικα κόμματα
Αυτά θα επιβάλουν τάξις και ηθική και θα απαγορεύσουν την έκλυση των ηθών απαγορεύοντας τις ελευθεριότητες .
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Νοέμ 2020, 17:51
Και ποια είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις το εμπορικό κέρδος ;
Από μια πράξη την οποία δεν θέλεις να απαγορευτεί εξ ολοκλήρου γιατί κρίνεται ως εγκληματική αλλά ..θέλεις να γίνεται από ερασιτέχνες και όχι από επαγγελματίες !!!
Κάπου ανέφερε ο φοσι πολύ σωστά, ότι και το εμπόριο οργάνων αποφέρει κέρδη. Να απελευθερωθεί;
Μιλάμε για το πορνό και όχι για το εμπόριο οργάνων
Μου θυμιζεις τους φασίστες που όταν ζητούμε να επιτραπεί η ομοφυλοφιλία αυτοί μιλούν για ...κτηνοβασια ..(πως λέμε εάν δεν κυνηγούμε τους ομοφυλόφιλους θα πρέπει να μην κυνηγούμε και τότε κτηνοβατες και τους παιδοφιλους ..)
Μα και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να διαθέσει κάποιος το σωμα του για το κέρδος. Τι σε ενοχλεί η απελευθέρωση στην εμπορία οργάνων;
Κάπου ανέφερε ο φοσι πολύ σωστά, ότι και το εμπόριο οργάνων αποφέρει κέρδη. Να απελευθερωθεί;
Μιλάμε για το πορνό και όχι για το εμπόριο οργάνων
Μου θυμιζεις τους φασίστες που όταν ζητούμε να επιτραπεί η ομοφυλοφιλία αυτοί μιλούν για ...κτηνοβασια ..(πως λέμε εάν δεν κυνηγούμε τους ομοφυλόφιλους θα πρέπει να μην κυνηγούμε και τότε κτηνοβατες και τους παιδοφιλους ..)
Μα και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να διαθέσει κάποιος το σωμα του για το κέρδος. Τι σε ενοχλεί η απελευθέρωση στην εμπορία οργάνων;
Ποιος θα πουλήσει ΟΙ ΙΔΙΟΣ τα όργανά του, χωρίς να πεθάνει; Μόνο με τα νεφρά μπορεί να το κάνει αυτό.
Αυτά είναι αστεια να λέγονται. Οι ορμόνες σε κάνουν να έχεις ορμές, να θέλεις να εκτονωθείς. Όχι να επιτρέπεις να σε σέρνουν, όπως λες, και αυτό να θεωρείται και μέρος της φύσης. Και φυσικά ούτε μέρος της γυναικείας φύσης είναι να χρησιμοποιεί το σεξ σκόπιμα.
Να φανταστω οταν εχεις περιοδο, ειναι τεταρτη ετσι?
Όταν έχω περίοδο έχω ορμόνες σε λοταρία και συνήθως κάποιος θα τραβήξει τον λαχνο. Δεν είναι είναι μια μόνιμη κατάσταση και δεν καθορίζει τις σχέσεις μου.
Σε ρωτάω ξεκάθαρα καλέ μου. Να είναι νόμιμο να πουλήσει κάποιος το νεφρό του. Να βγάλει τα κέρδος. Ναι ή όχι;
Ναι.
Πρέπει να είναι νόμιμο η κάθε γυναίκα να μπορεί αξιοποιήσει όπως θέλει το σώμα της; Ναι ή όχι;
Μόνο η γυναίκα ε; είναι που δεν είναι σεξιστικό
Όχι να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανένας άνθρωπος σεξουαλικά για να παραχθεί κέρδος.
Το να πουλάει κάποιος τα όργανά του το θεωρείς φυσιολογικό;
Αν κάποιος πουλήσει τα όργανά του για να βγάλει κέρδος, είναι δικαίωμά του (το σώμα του, η επιλογή του, που λέτε κι εσείς), αλλά θα καταλήξει νεκρός. Ακυρη η αναλογία.
Ναι, κι ο άντρας μπορεί να αξιοποιήσει όπως θέλει το σώμα του. Και για κέρδος και για βίτσια και για όλα.
Αυτά είναι αστεια να λέγονται. Οι ορμόνες σε κάνουν να έχεις ορμές, να θέλεις να εκτονωθείς. Όχι να επιτρέπεις να σε σέρνουν, όπως λες, και αυτό να θεωρείται και μέρος της φύσης. Και φυσικά ούτε μέρος της γυναικείας φύσης είναι να χρησιμοποιεί το σεξ σκόπιμα.
Να φανταστω οταν εχεις περιοδο, ειναι τεταρτη ετσι?
Όταν έχω περίοδο έχω ορμόνες σε λοταρία και συνήθως κάποιος θα τραβήξει τον λαχνο. Δεν είναι είναι μια μόνιμη κατάσταση και δεν καθορίζει τις σχέσεις μου.
Ε λοιπον κατ'αντιστοιχια φαντασου τον ερμο τον ανδρα σαν το λας βεγκας, μονο που στην δικη μας περιπτωση (για να εμμεινουμε υπο το ιδιο θετικιστικο πρισμα) η αναγκη που καλυπτεται απο τις προκειμενες ορμονες υπερβαινει την ατομικοτητα του ανδρα. Η περιοδος σου λοιπον, οπως σωστα ειπες, ΔΕΝ ειναι μια μονιμη κατασταση συνεπως ΔΕΝ καθοριζει τις σχεσεις σου· φαντασου ομως να ηταν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πρέπει να είναι νόμιμο η κάθε γυναίκα να μπορεί αξιοποιήσει όπως θέλει το σώμα της; Ναι ή όχι;
Μόνο η γυναίκα ε; είναι που δεν είναι σεξιστικό
Όχι να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανένας άνθρωπος σεξουαλικά για να παραχθεί κέρδος.
Το να πουλάει κάποιος τα όργανά του το θεωρείς φυσιολογικό;
Αν κάποιος πουλήσει τα όργανά του για να βγάλει κέρδος, είναι δικαίωμά του (το σώμα του, η επιλογή του, που λέτε κι εσείς), αλλά θα καταλήξει νεκρός. Ακυρη η αναλογία.
Ναι, κι ο άντρας μπορεί να αξιοποιήσει όπως θέλει το σώμα του. Και για κέρδος και για βίτσια και για όλα.
Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο. Το θεωρείς φυσιολογικό να πουλήσει κάποιος το νεφρό του για να βγάλει χρήματα; και αν ναι θεωρείς ότι θα επηρεαζόταν η κοινωνία από την νομιμοποίηση μιας τέτοιας προοπτικής;