Τώρα σώθηκες. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πάρκο Ραγκαβα, ο Άγιος Γεώργιος και η Στρατωνος. Αλλά ξέρω που είναι εκεί που θέλω. Ας μην είναι και αυτό το δρομάκι δεν με πειράζειAdidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:55Στράτωνος δίπλα από εκκλησία Αγ. Γεωργίου, πάνω από το πάρκο Ραγκαβά, τύπισσα;Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:19Όχι ρε γμτ δεν το έχω ολοκληρώσει, αν και το έχω απωθημένο ένα δρομάκι στην Πλάκα από κάτω αλλά έχει μόνιμα τουρίστεςAdidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:28 Δηλαδή μέχρι και οι μετεφηβικες ηλικίες, τύπου Naida που καίγονται τις μισές αργιες στο φορουμ και τις άλλες μισές αναλυουν με λεπτομερεις την μια έξοδο σε παραθαλάσσια ταβέρνα με χωριάτικη και κολοκυθοκεφτεδες, παλι ενα αγαλματάτο το έχουν ρίξει σιγουρα, το πολυ πολυ μεσα στο αμαξι, ενώ ένας τρελος με καραμπίνα τους απειλουσε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Re: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μεσα η απ εξω;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και τι πιο ρομαντικο απο σεξ με μπατσιδια και μπινελικια?Σέρπικο έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:03 Με την μαπα που χει, δεν εμπνέει και κάτι διαφορετικό,κάτι σε ρομαντικό ερωτικό ραντεβού ,με απαλή μουσική,κεράκια και λοιπα κλισέ.
Σεξ στα γρήγορα,με ολίγον τι από ξύλο και μπινελικι.
Οταν εισαι πιτσιρικας σου φαινεται χυδαιο, οταν ομως μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο ρομαντικο απο αυτο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μέσα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι 🥺Daje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:03Και τι πιο ρομαντικο απο σεξ με μπατσιδια και μπινελικια?Σέρπικο έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:03 Με την μαπα που χει, δεν εμπνέει και κάτι διαφορετικό,κάτι σε ρομαντικό ερωτικό ραντεβού ,με απαλή μουσική,κεράκια και λοιπα κλισέ.
Οταν εισαι πιτσιρικας σου φαινεται χυδαιο, οταν ομως μεγαλωνεις καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο ρομαντικο απο αυτο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι τοτε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
τύπε σταμάτα να είσαι απόλυτος, πρώτον έχει καραέκφυλο ύφος με την ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ, οποτε δεν βρισκω τον λογο να μην εχει κανει και τα 10πλάσια και δευτερον μια-δυο φορες ειπε κατι, μην το κανουμε θεμαFeindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:43Έχεις δίκιο, δικέ μου, αλλά για την συγκεκριμένη εκφράστηκα έτσι διότι μου φαίνεται για το είδος γυναίκας που ενώ ξέρει ότι δεν είναι ελκυστική και όμορφη με αντικειμενικούς όρους, επιλέγει να γίνεται προκλητική συζητώντας, δήθεν, χαλαρά για τις πολλές και ποικίλες ερωτικές και σεξουαλικές της εμπειρίες, πολλές από τις οποίες δεν είναι καν πραγματικές, ώστε να δημιουργήσει τον μύθο της σεξουαλικής και μοιραίας γυναικός.Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:06 Εμενα μ αρεσει, και επειδή κάποιος εχει μεγάλη μύτη, ειναι αγενες να λεμε "με την μάπα που χει". Γυφτοι.
Μου την δίνουν πολλοί αυτές οι τύπισσες και οι τύποι.
https://www.google.gr/maps/place/%CE%A3 ... 23.7286797Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:02Τώρα σώθηκες. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πάρκο Ραγκαβα, ο Άγιος Γεώργιος και η Στρατωνος. Αλλά ξέρω που είναι εκεί που θέλω. Ας μην είναι και αυτό το δρομάκι δεν με πειράζει![]()
συμφωνω τυπε αλλα σαν το σαγαπω, πρεπει να βγαινει αβιασταDaje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:03Και τι πιο ρομαντικο απο σεξ με μπατσιδια και μπινελικια?Σέρπικο έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:03 Με την μαπα που χει, δεν εμπνέει και κάτι διαφορετικό,κάτι σε ρομαντικό ερωτικό ραντεβού ,με απαλή μουσική,κεράκια και λοιπα κλισέ.
συνηθως ειναι αμφοτερα γελοία
Είτε έξω είτε μέσα, γαμάτε ρε κομματάκι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
όλοι ανεξαιρέτως τύπε, εκτός από τον foscilis αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μετράει οργασμούς ανά όροφο ασανσέρ και βλέπει τον Τάσσο Παπαδόπουλο στα μάτια γοητευτικών δεσποινίδων
- Guybrush Threepwood
- Phorum.gr user: Guybrush Threepwood
Το καλύτερο είναι να γαμάς την αρραβωνιασμένη και αυτή να μιλάει στο τηλέφωνο με τον κερατά.
I could really use a breath mint.
Περνάς κι από κει. Άμα βρω τη φωτο θα στο στείλω.Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:13https://www.google.gr/maps/place/%CE%A3 ... 23.7286797Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:02Τώρα σώθηκες. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πάρκο Ραγκαβα, ο Άγιος Γεώργιος και η Στρατωνος. Αλλά ξέρω που είναι εκεί που θέλω. Ας μην είναι και αυτό το δρομάκι δεν με πειράζειAdidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:55
Στράτωνος δίπλα από εκκλησία Αγ. Γεωργίου, πάνω από το πάρκο Ραγκαβά, τύπισσα;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μισό λεπτό, πόσους λογαριασμούς έχει φτιάξει ο άγις;Guybrush Threepwood έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:24 Το καλύτερο είναι να γαμάς την αρραβωνιασμένη και αυτή να μιλάει στο τηλέφωνο με τον κερατά.
με πμ
κυκλοφορούν και διάφοροι ματάκηδες εδώ μέσα
εκεί πάντως βολεύει το πάρκο και η πλούσια βλάστηση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 545 Προβολές