!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Σενέκας

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

γιατί λένε ότι κάτι για μια τραβεστί βασίλισσα που έχει καυλί; Τι συμβαίνει; :xena:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Daje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 08:07
Prepon έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 21:06
Daje έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 19:13

Χωρις spoiler, πες μου ποιο ειναι το προβλημα.
Γινεται βαρετο μετα απο λιγο?
Έβλεπες μικρός τον Μπάτμαν στο σεβεν εξ;
Το ίδιο πραγμα.
Κοινώς, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παππάς.

Ενώ ο πρωτος κύκλος είναι γαμιστερος, μετά τον δεύτερο το θέμα ξεχειλωνει και γίνεται αηδία.
Δεν μιλάμε απλά για υπερβολές και αμερικανικές, μιλάμε για τσίρκο κανονικό.
Ειμαι στο Σ1:Ε3 και μου αρεσει αρκετα.
Βλεπω οτι εχει Σ1:Ε22 (!)
Τουλαχιστον θα ικανοποιηθω αν δω τον 1ο κυκλο η θα μεινω με το γκαβλι της βασιλισσας στο χερι?
Τι να σου πω;
Εγώ θα έλεγα δες μέχρι εκεί που θα δεις ότι ξεχειλωνει γιατί να είσαι σίγουρος ότι στην πορεία θα ξεχειλωνει πολύ περισσότερο.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Naranjita έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 19:23
taliban έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 17:13
talaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 00:55
αν μιλαμε για Νετφλιξ, πιθανοτητα τα ειχε στα επομενα επεισοδια
Μπα δεν νομίζω.
Σιγά μην γύριζαν αιγυπτιακή σειρά με gay και λεσβίες.
το είδα. το σενάριο έπασχε στο τριτο επεισοδιο, εκει με τους γορίλες ήταν για φάπες.

ΑΛΛΑ, εντυπωσιάστηκα απο τα γραφικά. ας πούμε και η μούμια αλλά και η σούκουμπους ήταν γαμάτες. σε αρκετά σημεία, συναγωνιζόταν αμερικάνικο θρίλερ.

και μετά σκέφτηκα, ότι εμείς με τόσα χρόνια κινηματογράφο και σειρές, δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κατι τέτοιο. είναι κριμα τελικα να πετάμε χρόνο και χρήμα για τις αλλαξοκωλιές και τα κέρατα των ελληνικών σειρών.
Καλά ναι , μόλις είδα τον γορίλα λες και έβλεπα ειδικά εφέ απ το πρώτο star wars :lol:

Αλλά για τα δεδομένα της παραγωγής αυτής της χώρας ήταν μια χαρά ποιότητα. Άλλο ένα έχω να δω και τέλος.

Εμείς στην Ελλάδα κολλάμε διαρκώς από χαζοκωμωδίες και λοβ στορυ.
Δεν το έχουμε για παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Prepon έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 09:26
Daje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 08:07
Prepon έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 21:06

Έβλεπες μικρός τον Μπάτμαν στο σεβεν εξ;
Το ίδιο πραγμα.
Κοινώς, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παππάς.

Ενώ ο πρωτος κύκλος είναι γαμιστερος, μετά τον δεύτερο το θέμα ξεχειλωνει και γίνεται αηδία.
Δεν μιλάμε απλά για υπερβολές και αμερικανικές, μιλάμε για τσίρκο κανονικό.
Ειμαι στο Σ1:Ε3 και μου αρεσει αρκετα.
Βλεπω οτι εχει Σ1:Ε22 (!)
Τουλαχιστον θα ικανοποιηθω αν δω τον 1ο κυκλο η θα μεινω με το γκαβλι της βασιλισσας στο χερι?
Τι να σου πω;
Εγώ θα έλεγα δες μέχρι εκεί που θα δεις ότι ξεχειλωνει γιατί να είσαι σίγουρος ότι στην πορεία θα ξεχειλωνει πολύ περισσότερο.
Φοβαμαι μην την πατησω οπως με το Επιζων της τελευταιας ημερας (καπως ετσι λεγοταν) που τα 2 πρωτα επεισοδια
ηταν εκπληκτικα και μετα απο λιγο εβλεπα την περιληψη καθε επεισοδιου για να τελειωνουμε...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

taliban έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 09:32
Naranjita έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 19:23
taliban έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 17:13
Μπα δεν νομίζω.
Σιγά μην γύριζαν αιγυπτιακή σειρά με gay και λεσβίες.
το είδα. το σενάριο έπασχε στο τριτο επεισοδιο, εκει με τους γορίλες ήταν για φάπες.

ΑΛΛΑ, εντυπωσιάστηκα απο τα γραφικά. ας πούμε και η μούμια αλλά και η σούκουμπους ήταν γαμάτες. σε αρκετά σημεία, συναγωνιζόταν αμερικάνικο θρίλερ.

και μετά σκέφτηκα, ότι εμείς με τόσα χρόνια κινηματογράφο και σειρές, δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κατι τέτοιο. είναι κριμα τελικα να πετάμε χρόνο και χρήμα για τις αλλαξοκωλιές και τα κέρατα των ελληνικών σειρών.
Καλά ναι , μόλις είδα τον γορίλα λες και έβλεπα ειδικά εφέ απ το πρώτο star wars :lol:

Αλλά για τα δεδομένα της παραγωγής αυτής της χώρας ήταν μια χαρά ποιότητα. Άλλο ένα έχω να δω και τέλος.

Εμείς στην Ελλάδα κολλάμε διαρκώς από χαζοκωμωδίες και λοβ στορυ.
Δεν το έχουμε για παραπάνω.
Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες πιάνει εύκολα πάτο σε σειρές και ταινίες.Καμία σειρά ή ταινία που έχει γυριστεί στην Ελλάδα την τελευταία σαρανταετία(δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα) δεν θα μπορούσε να μπει στο νετφλιξ.Μέχρι την δεκαετία του 1970 η Ελλάδα τα πήγαινε εξαιρετικά στον τομέα του θεάματος.Το γεγονός οτι στο νετφλιξ έχουν μπει διάφορες ταινίες και σειρές απο Αίγυπτο,Ιράκ,Πακιστάν,Τουρκία(πολλές τουρκικές ταινίες και σειρές),Τυνησία,Περού,Μεξικό,Γυατεμάλα,Νότια Αφρική,Ινδία(καλά αυτή έχει το Bolywood),τις Φιλλιπίνες,την Ινδονησία,την Μαλαισία,την Ταυλάνδη,την Βιρμανία,το Ιράν,το Ιράκ,το Μαρόκο,την Ιορδανία κτλ αλλα όχι απο την Ελλάδα λέει πολλά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Mitharadir έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:29 Η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες πιάνει εύκολα πάτο σε σειρές και ταινίες.Καμία σειρά ή ταινία που έχει γυριστεί στην Ελλάδα την τελευταία σαρανταετία(δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα) δεν θα μπορούσε να μπει στο νετφλιξ.
Αυτη αν εμπαινε, θα γαμαγε και θα εδερνε.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Ο Λάνθιμος έβγαλε ωραίες ταινίες, δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα στον ελληνικό κινηματογράφο.
Mitharadir

1451 έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:26 Ο Λάνθιμος έβγαλε ωραίες ταινίες, δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα στον ελληνικό κινηματογράφο.
Εγώ αναφερθηκα στο γεγονός ότι πολλές χώρες του δεύτερου και του τρίτου κόσμου έχουν καταφέρει να βγάλουν σειρές και ταινίες μέσω Netflix και η Ελλάδα δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια σειρά ή ταινία στο Netflix.Αυτό απο μόνο του λέει πολλά για τη βιομηχανία θεάματος στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Μικρός πληθυσμός σε συνδυασμό με μια κατεστραμμένη οικονομία. Άλλες είναι οι προτεραιότητες. Επίσης αρκετές σειρές του νετφλιξ προωθούν τη νέα τάξη πραγμάτων οπότε προτιμώ να μη βγάζουμε καθόλου από το να προωθούμε ένα τέτοιο ανοσιούργημα.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Mitharadir έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:23
1451 έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:26 Ο Λάνθιμος έβγαλε ωραίες ταινίες, δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα στον ελληνικό κινηματογράφο.
Εγώ αναφερθηκα στο γεγονός ότι πολλές χώρες του δεύτερου και του τρίτου κόσμου έχουν καταφέρει να βγάλουν σειρές και ταινίες μέσω Netflix και η Ελλάδα δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια σειρά ή ταινία στο Netflix.Αυτό απο μόνο του λέει πολλά για τη βιομηχανία θεάματος στην Ελλάδα.
Προσφέρει περισσότερα κίνητρα η cosmotetv και κάποιες αξιόλογες τελευταίες ελληνικές σειρές έχουν αυτή για παραγωγή. Εμφανίζεται μάλιστα και συμπαραγωγός σε ξένες σειρές.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Βλέπω την τρίτη σεζόν του Ελ Τσάπο που μου είχε ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
Daje

Ωπα.
Τι να δω? Ελ Τσαπο ή Narcos Mexico
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Daje έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:46 Ωπα.
Τι να δω? Ελ Τσαπο ή Narcos Mexico
Το ναρκος Μέξικο να δεις. Μετά το Ελ Τσάπο.
Mitharadir

Japetus έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:41
Προσφέρει περισσότερα κίνητρα η cosmotetv και κάποιες αξιόλογες τελευταίες ελληνικές σειρές έχουν αυτή για παραγωγή. Εμφανίζεται μάλιστα και συμπαραγωγός σε ξένες σειρές.
Για ανέφερε μερικές από αυτές τις σειρές και τις ταινίες. Πάντως η Cosmote TV είναι κυρίως ελληνική ενώ το Netflix είναι παγκόσμιο(δεν υπάρχει Netflix μόνο σε τρεις χώρες και μια επαρχία δηλαδή σε Κίνα, Βόρεια Κορέα, Κριμαία και Συρία).Δεν βλέπω συνεπώς μεγάλη επιτυχία μια ελληνική σειρά ή ταινία να μπαίνει σε μια ελληνική πλατφόρμα όταν ακόμα και πολλές δευτεροκοσμικες τριτοκοσμικές χώρες (ανέφερα μερικές εξ αυτών) έχουν δημιουργήσει στο Netflix σειρές και ταινίες.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Mitharadir έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:51
Japetus έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 15:41

Για ανέφερε μερικές από αυτές τις σειρές και τις ταινίες. Πάντως η Cosmote TV είναι κυρίως ελληνική ενώ το Netflix είναι παγκόσμιο(δεν υπάρχει Netflix μόνο σε τρεις χώρες και μια επαρχία δηλαδή σε Κίνα, Βόρεια Κορέα, Κριμαία και Συρία).Δεν βλέπω συνεπώς μεγάλη επιτυχία μια ελληνική σειρά ή ταινία να μπαίνει σε μια ελληνική πλατφόρμα όταν ακόμα και πολλές δευτεροκοσμικες τριτοκοσμικές χώρες (ανέφερα μερικές εξ αυτών) έχουν δημιουργήσει στο Netflix σειρές και ταινίες.
Τελευταία το 'Έτερος εγώ' ήταν αξιόλογο (με τα νετφλιξκικά στάνταρτ) και βγαίνει οσονούπω και β' κύκλος.. Ετοιμάζει λέει για του χρόνου το 42C ενώ έχει τη συμπαραγωγή και στο ισραηλινό Tehran (γυρισμένο εξολοκλήρου στην Αθήνα).
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”