Στόχος»: Η κατηγορία που συνήθως προσάπτουν σε εσάς, κύριε Μισιάκα, είναι ότι θα κάνετε κακό στο Κόμμα Κασιδιάρη, επειδή έχετε ναζιστικό παρελθόν. Είναι γνωστά στον Πατριωτικό Χώρο τα όσα σας έχει προσάψει κατά καιρούς ο μπολσεβίκος δημοσιογράφος Δημητράκης Ψαρράς, περιγράφοντάς σας ως «σκληρό ναζιστή» και λοιπά….
Γ.Μ.: Ο καθένας έχει την άποψή του. Το αν έχει δίκιο ή όχι, θα το κρίνει ο Χρόνος που είναι Πανδαμάτωρ και κρίνει άφοβα τους πάντες και τα πάντα. Όπως λέτε, όλο αυτό το θέμα, ότι τάχα είμαι «σκληρός ναζιστής», έχει ξεκινήσει από κάποιους ανθέλληνες, όπως ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» Δ. Ψαρράς… Αν φτάσουμε στο σημείο να λογαριάζουμε τι θα πεί ο Ψαρράς για τον κάθε εθνικιστή ή πατριώτη, τότε μάλλον το έχουμε χάσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια.
«Στόχος»: Δηλαδή, εννοείτε κ. Μισιάκα ότι οι κατηγορίες που ξεκίνησαν από τον Ψαρρά πως είσαστε φανατικός ναζιστής είναι ψεύτικες;
Γ.Μ.: Θα το πώ χωρίς να υπεκφεύγω, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρική ορολογία: Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που είμαι ΠΑΟΚτσής, δεν μπορεί να είμαι ούτε Παναθηναϊκός, ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΑΕΚ. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής. Άρα δεν μπορεί να είμαι ούτε φιλελεύθερος, ούτε κομμουνιστής, ούτε ναζιστής, ούτε οποιαδήποτε άλλη Ιδεολογία. Είμαι Έλληνας Εθνικιστής, τελεία και παύλα…
Το πουστράκι που δηλώνει Έλληνας εθνικιστής και όχι ναζιστής, εικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία δεύτερος από δεξιά.