!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Εννοείται , όπως επίσης κι η ατομική ευθύνη αξιολόγησης 180 μαθητών. Μάθημα μέσω Webex είναι παρωδία και θλιβερό υποκατάστατο . Το δοκιμάσαμε ήδη Απρίλιο- Μάιο.
Στύγιος

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:01
Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:47
Νταρνάκας έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:08 Εν τω μεταξύ επικοινώνησε η διευθύντριά μας με τον νομίατρο, ο οποίος είπες πως δε χρειάζεται να κάνουμε τεστ. Βέβαια το ίδιο είχε πει και στην αγγλικών, όταν έκλεισε λόγω κρούσματος σε μαθητή μια τάξη ενός άλλου σχολείου στο οποίο πήγαινε. Τους είπε μόνο να μείνουν σε καραντίνα για 14 μέρες και να μην πάνε για τεστ εφόσον δεν παρουσίαζαν συμπτώματα. Αυτή πήγε μόνη της σε ιδιωτικό εργαστήριο για το τεστ και βγήκε θετική.
Έχει χαθεί η "μπάλα" , θετική καθηγήτρια στο σχολείο μας, η οποία πήγαινε και σε άλλα δύο σχολεία.
Ούτως ή άλλως μάλλον θα πάμε σε γενικό λοκντάουν και ξανά σε τηλεκπαίδευση, από Δευτέρα; :102:

προσεχώς.......

Εικόνα
Όχι ρε :011: , 5 κιλά πήρα στην προηγούμενη καραντίνα.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Έσκασε και το πρώτο κρούσμα στο χωριό. 75χρονος με αρκετά βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό (επέμβαση καρδιάς πριν 2-3 χρόνια, έχει και διαβήτη και κάνει ινσουλίνη). Μάλλον το κόλλησε είτε απ' τον γιο του (στρατιωτικός, είχε έρθει με άδεια για να μαζέψει ελιές) είτε απ' την κόρη του.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Στύγιος

Να δείτε που οι ά(χ)ριστοι δε θα έχουν κάνει πρόβλεψη για αναβάθμιση των σέρβερς και με 700.000 μαθητές + 50.000 εκπαιδευτικούς ταυτόχρονα, θα ξαναζήσουμε επικές στιγμές Μαρτίου με bad gateway κλπ
Εδώ μια σωστή μάσκα δεν ήταν ικανοί να προμηθεύσουν, τα χειρότερα έπονται...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Νταρνάκας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 17:06 Έσκασε και το πρώτο κρούσμα στο χωριό. 75χρονος με αρκετά βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό (επέμβαση καρδιάς πριν 2-3 χρόνια, έχει και διαβήτη και κάνει ινσουλίνη). Μάλλον το κόλλησε είτε απ' τον γιο του (στρατιωτικός, είχε έρθει με άδεια για να μαζέψει ελιές) είτε απ' την κόρη του.
EITE ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ -ΜΟΥΝΑΡΑΣ- ΚΟΡΗΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Daje έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:31
Νταρνάκας έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 17:06 Έσκασε και το πρώτο κρούσμα στο χωριό. 75χρονος με αρκετά βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό (επέμβαση καρδιάς πριν 2-3 χρόνια, έχει και διαβήτη και κάνει ινσουλίνη). Μάλλον το κόλλησε είτε απ' τον γιο του (στρατιωτικός, είχε έρθει με άδεια για να μαζέψει ελιές) είτε απ' την κόρη του.
Οι Σερραιες είναι μια κλάση μόνες τους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Τελικά ήταν ράδιο αρβύλα, δεν έχει κορονοϊό ο άνθρωπος. Είχε λιποθυμήσει (κάτι που του έχει συμβεί κι άλλες φορές, μετά απ' την επέμβαση καρδιάς που είχε κάνει) και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί του έκαναν καλού κακού κι ένα τεστ κορονοϊού το οποίο ήταν αρνητικό και χτες πήρε εξιτήριο. Φαίνεται πως την ιστορία με τον κορονοϊό θα την έβγαλε κάποιος ηλίθιος που είδε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και φαντάστηκε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Στύγιος

Εικόνα

Δηλαδή μάς λέει το Υπουργείο ότι με την 24άρα εγώ κι ο γιος αποκλείεται να κάνουμε ταυτόχρονα μάθημα αύριο. :na!:
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:35
Daje έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 20:31
Οι Σερραιες είναι μια κλάση μόνες τους.
:g030: :romance-hearteyes:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

NewModelArmy έγραψε: 15 Σεπ 2020, 13:49 Οι εκπαιδευτικοι ειναι στη χειροτερη θεση απο ολους αυτη τη στιγμη.Ακομα χειροτερα και απο τους νοσηλευτες/γιατρους γιατι αυτοι ξερουν να παιρνουν μετρα προστασιας και εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.Στην Αμερικη εχουν πεθανει δεκαδες και πολλοι πλεον παραιτουνται γιατι δεν αξιζει το ρισκο.
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Paris

stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:47
NewModelArmy έγραψε: 15 Σεπ 2020, 13:49 Οι εκπαιδευτικοι ειναι στη χειροτερη θεση απο ολους αυτη τη στιγμη.Ακομα χειροτερα και απο τους νοσηλευτες/γιατρους γιατι αυτοι ξερουν να παιρνουν μετρα προστασιας και εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.Στην Αμερικη εχουν πεθανει δεκαδες και πολλοι πλεον παραιτουνται γιατι δεν αξιζει το ρισκο.
Ακριβώς.
'Εχουν και πολύ καταπονημένο οργανισμό από τις ατελείωτες ώρες σκληρής εργασίας χωρίς ανάπαυλα , ολοχρονίς .
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:53
stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:47
Ακριβώς.
'Εχουν και πολύ καταπονημένο οργανισμό από τις ατελείωτες ώρες σκληρής εργασίας χωρίς ανάπαυλα , ολοχρονίς .
Μπορεί να ειρωνεύεσαι μεν, αλλά δεν είναι εύκολη εργασία.
Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται υποχρεωτικά δίπλα σε κινούμενες βόμβες, σε ό,τι αφορά τον ιό.
Άβαταρ μέλους
Paris

Ας παραιτηθούν.
Πάνω απ όλα η υγεία.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 07:58
Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται υποχρεωτικά δίπλα σε κινούμενες βόμβες, σε ό,τι αφορά τον ιό.
https://images.app.goo.gl/gFgg4tm7i78nbp1A6
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Paris έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 08:02 Ας παραιτηθούν.
Πάνω απ όλα η υγεία.
Αυτό μπορεί να θεωρηθεί κι ως εξαναγκασμός σε παραίτηση. Το γεγονός δηλαδή ότι σπρώχνεις έναν άνθρωπο με το ζόρι να εργαστεί σε συνθήκες συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους σε περίοδο επιδημιολογικής έκτακτης ανάγκης, είναι μία μορφή σαδισμού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”