Το κατάλαβα! Η ευγένεια σου μου είναι γνωστή άλλωστε και από το παρελθόν...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:38Το "ανορθόγραφος" το είπα για λόγους ευγένειας. Δε θα βγεις έτσι στην εγκυκλοπαίδεια.Hector Buas έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:37Έχω μια ιδέα: ας βάλουν την δική μου φωτογραφία δίπλα από τον όρο "άνορθόγραφος νεοδημοκράτης" και την δική σου δίπλα από τον όρο loser...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:34
Αυτός που χαλαρώνει πράγματα. Ναι, δεν έχω αντίρρηση. Κάτω από το "άνορθόγραφος νεοδημοκράτης".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι συριζαίοι υποστηρίζουν Τραμπ ;
- Hector Buas
Re: Γιατί οι συριζαίοι υποστηρίζουν Τραμπ ;
Οι ΑΝΕΛ και προσωπικα ο Καμμενος επεισαν τον Τσιπρα να στριψει προς Τραμπ (και Ισραηλ). Η βαση του ΣΥΡΙΖΑ ποτε δεν το δεχτηκε και υποστηριζει σταθερα Δημοκρατικους και Παλαιστινιους.
Οταν η συνεργασια με τους ΑΝΕΛ εληξε ο Τσιπρας το εστριψε παλι στους Δημοκρατικους.
.
Οταν η συνεργασια με τους ΑΝΕΛ εληξε ο Τσιπρας το εστριψε παλι στους Δημοκρατικους.
.
- wooded glade
Καλά, στον νικητή Μπάϊντεν θα εστρέφετο και η Μαρία με τα κίτρινα.Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:44 Οι ΑΝΕΛ και προσωπικα ο Καμμενος επεισαν τον Τσιπρα να στριψει προς Τραμπ (και Ισραηλ). Η βαση του ΣΥΡΙΖΑ ποτε δεν το δεχτηκε και υποστηριζει σταθερα Δημοκρατικους και Παλαιστινιους.
.
Λαίμαι τι προπαγάνδα κάνατε όλο αυτόν τον καιρό. Δεν λέμε από αύριο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Hector Buas
Τι πάω και θυμάμαι τώρα...Αρίστος έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 11:44 Οι ΑΝΕΛ και προσωπικα ο Καμμενος επεισαν τον Τσιπρα να στριψει προς Τραμπ (και Ισραηλ). Η βαση του ΣΥΡΙΖΑ ποτε δεν το δεχτηκε και υποστηριζει σταθερα Δημοκρατικους και Παλαιστινιους.
.
Αργότερα βέβαια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 992 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios