!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μετρό Ώρα 17:30

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Μετρό Ώρα 17:30

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οχι δεν ειμαστε σε παρακρουση,οι αλλοι ειναι ψεκασμενοι :giggle:

και αναρωτιεται ο αλλος για οσους διαβαζουν πρωτο ψεμα :giggle:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Οκτ 2020, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09
stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:08
talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:07

Αυτό
Ωραία η πλάκα. Στο προκείμενο, πόσο ξεφτίλα είναι το κράτος που δε βοηθάει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα ΜΜΜ;
Τί εχεις κατα νου;
;
Ποιος δε φοράει μάσκα; Έκανα ζουμ όσο μπορώ, όλοι φαίνεται να φοράνε (κυκλοφορούν και πρόστιμα, δεν είναι όλοι υπεύθυνοι πολίτες).

Τι έχω κατά νου; Κάτι συγκλονιστικό. Να αυξηθούν τα δρομολόγια ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής (στις 21:00 δεν έχει νόημα, ούτε το ΣΚ), να μπουν σεκιουριτάδες που θα εμποδίζουν τον συνωστισμό, να μπουν αντισηπτικά στους σταθμούς για τον κόσμο (ηλεκτρικό μπήκα την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκα στα καπάκια, πήρα ταξί).
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

Θα στείλε no paper ο Πέτσας στα μπουκωμένα ΜΜΕ να κατακρίνουν τον κόσμο που πηγαίνει στην εργασία του.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Ωραία η πλάκα. Στο προκείμενο, πόσο ξεφτίλα είναι το κράτος που δε βοηθάει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα ΜΜΜ;
Μιά χαρά τα λες και γαμώ το κράτος και τον καπιταλισμό και γαμώ τα πάντα όλα.
Εγώ σ`αυτό το τρένο δεν μπαίνω.Έχω επιλέξει να περπατάω μιάμιση ώρα κάθε μέρα (αφού δεν έχω άλλο μέσο) πάνε-έλα στη δουλειά μου,παρά να μπω εκεί.
Και δεν είμαι λογιστής.Οικοδόμος είμαι και το μεσημέρι πάω και δεν πάω.
Εγώ το μερτικό μου το κάνω και με το παραπάνω,και λέω γαμώ το κράτος.
Εσύ;
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Maspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:14 Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
θα βγουν παλι μετα τις 12 ή καπου ασχετα στα γρηγορα για damage control :giggle:

κατι ειπε ο Νερουλης για ποστ και αποψεις επικινδυνες για την δημοσια υγεια απο ψεκασμενους :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

waldorf έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15
Μιά χαρά τα λες και γαμώ το κράτος και τον καπιταλισμό και γαμώ τα πάντα όλα.
Εγώ σ`αυτό το τρένο δεν μπαίνω.Έχω επιλέξει να περπατάω μιάμιση ώρα κάθε μέρα (αφού δεν έχω άλλο μέσο) πάνε-έλα στη δουλειά μου,παρά να μπω εκεί.
Και δεν είμαι λογιστής.Οικοδόμος είμαι και το μεσημέρι πάω και δεν πάω.
Εγώ το μερτικό μου το κάνω και με το παραπάνω,και λέω γαμώ το κράτος.
Εσύ;
Εγώ με τα πόδια πηγαίνω στο γραφείο μου, είμαι κοντά.
Δεν έχω μπει στα ΜΜΜ από τον Μάρτιο και όποτε χρειαστεί παίρνω ταξί. Γνωρίζω όμως άτομα που δεν μπορούν να το κάνουν.
Μπράβο σου που δε χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, αλλά κανονικά θα έπρεπε να στο παρέχει το κράτος, αναγνωρίζοντας και τον κόπο σου. Δεν είναι λύση να εξαντληθεί κάποιος ακόμη περισσότερο.
Φαντάσου να έπρεπε να σχολούσες 3 και να έπαιρνες την κόρη σου στις 3.30 από το σχολείο (παράδειγμα). Θα σπρίνταρες μέχρι το σπίτι τότε;
Δεν είναι παράλογο να διεκδικήσει κάποιος αξιοπρεπή ΜΜΜ. Δε ζητάω κατώτατο μισθό 1500 ευρώ (που θα ήταν και γαμώ). Ασφαλή μετακίνηση για όσους δεν μπορούν αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Μη το χαλάς. Άσε να ξερασουν και άλλη χαζομάρα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.

Ε ανά 3 λεπτά, μια χαρά. Εδώ Άλιμο ανά 11 σκάνε. Αλλά το χειρότερο είναι λογικά Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Αττική. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να μπει και να μην κινδυνέψει. Ή ηλεκτρικό, με συχνότητα κι αυτή γύρω στο δεκάλεπτο, είναι ανήκουστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stella την 29 Οκτ 2020, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Maspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:14 Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
Το ειδα πρωτου δω αλλο σχόλιο
Ναι , στην εικονα αυτη φοράνε μασκες

Αυτο δε σε κανει λιγότερο καραγκιόζη βέβαια
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:21
Σοβαρά, πιστεύετε ότι θα παραπονιόταν κάποιος αν η συχνότητα σε μετρό και ηλεκτρικό ήταν τα 3 λεπτά;;;

Τα λεωφορεία άλλος πόνος βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:26
Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:21
Σοβαρά, πιστεύετε ότι θα παραπονιόταν κάποιος αν η συχνότητα σε μετρό και ηλεκτρικό ήταν τα 3 λεπτά;;;

Τα λεωφορεία άλλος πόνος βέβαια.
Οι κακτημjένοι και οι πολιτικοί τους συμπαραστάτες.

Το δημόσιο είναι προπύργιο του "ταξικού αγώνα"

Φυσικά και επι ΝΔ, ο τρόπος λειτουργείας δεν αλλάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 29 Οκτ 2020, 18:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Manolis έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:02 Από τον σταθμό στο Μοναστηράκι πριν λίγη ώρα..

Κανένα ενδιαφέρον από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση για την υγεία των εργαζομένων και των απλών πολιτών αυτοί πάνε με τις λιμουζίνες τους στην Εκάλη, οπότε δεν τους αφορά πόσοι "πληβείοι" θα ψοφήσουν.
Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:24
Το ειδα πρωτου δω αλλο σχόλιο
Ναι , στην εικονα αυτη φοράνε μασκες

Αυτο δε σε κανει λιγότερο καραγκιόζη βέβαια
Το πού είδες ότι δεν φοράνε μάσκες και το έγραψες, μπορείς να το εξηγήσεις; Έγραψες σχόλιο για φωτογραφία χωρίς να έχεις δει τη φωτογραφία;
Το γεγονός σε χαρακτηρίζει από μόνο του τόσο καλά ώστε δε χρειάζεται να πω κάτι παραπανω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”