και αναρωτιεται ο αλλος για οσους διαβαζουν πρωτο ψεμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό Ώρα 17:30
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μετρό Ώρα 17:30
οχι δεν ειμαστε σε παρακρουση,οι αλλοι ειναι ψεκασμενοι 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 29 Οκτ 2020, 18:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος δε φοράει μάσκα; Έκανα ζουμ όσο μπορώ, όλοι φαίνεται να φοράνε (κυκλοφορούν και πρόστιμα, δεν είναι όλοι υπεύθυνοι πολίτες).talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:09Τί εχεις κατα νου;stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:08Ωραία η πλάκα. Στο προκείμενο, πόσο ξεφτίλα είναι το κράτος που δε βοηθάει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα ΜΜΜ;
;
Τι έχω κατά νου; Κάτι συγκλονιστικό. Να αυξηθούν τα δρομολόγια ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής (στις 21:00 δεν έχει νόημα, ούτε το ΣΚ), να μπουν σεκιουριτάδες που θα εμποδίζουν τον συνωστισμό, να μπουν αντισηπτικά στους σταθμούς για τον κόσμο (ηλεκτρικό μπήκα την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκα στα καπάκια, πήρα ταξί).
Θα στείλε no paper ο Πέτσας στα μπουκωμένα ΜΜΕ να κατακρίνουν τον κόσμο που πηγαίνει στην εργασία του.
Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
Μιά χαρά τα λες και γαμώ το κράτος και τον καπιταλισμό και γαμώ τα πάντα όλα.stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:08
Ωραία η πλάκα. Στο προκείμενο, πόσο ξεφτίλα είναι το κράτος που δε βοηθάει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα ΜΜΜ;
Εγώ σ`αυτό το τρένο δεν μπαίνω.Έχω επιλέξει να περπατάω μιάμιση ώρα κάθε μέρα (αφού δεν έχω άλλο μέσο) πάνε-έλα στη δουλειά μου,παρά να μπω εκεί.
Και δεν είμαι λογιστής.Οικοδόμος είμαι και το μεσημέρι πάω και δεν πάω.
Εγώ το μερτικό μου το κάνω και με το παραπάνω,και λέω γαμώ το κράτος.
Εσύ;
- Eθνικοκοινωνιστης
θα βγουν παλι μετα τις 12 ή καπου ασχετα στα γρηγορα για damage controlMaspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:14 Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
κατι ειπε ο Νερουλης για ποστ και αποψεις επικινδυνες για την δημοσια υγεια απο ψεκασμενους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Εγώ με τα πόδια πηγαίνω στο γραφείο μου, είμαι κοντά.waldorf έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:15Μιά χαρά τα λες και γαμώ το κράτος και τον καπιταλισμό και γαμώ τα πάντα όλα.stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:08
Ωραία η πλάκα. Στο προκείμενο, πόσο ξεφτίλα είναι το κράτος που δε βοηθάει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα ΜΜΜ;
Εγώ σ`αυτό το τρένο δεν μπαίνω.Έχω επιλέξει να περπατάω μιάμιση ώρα κάθε μέρα (αφού δεν έχω άλλο μέσο) πάνε-έλα στη δουλειά μου,παρά να μπω εκεί.
Και δεν είμαι λογιστής.Οικοδόμος είμαι και το μεσημέρι πάω και δεν πάω.
Εγώ το μερτικό μου το κάνω και με το παραπάνω,και λέω γαμώ το κράτος.
Εσύ;
Δεν έχω μπει στα ΜΜΜ από τον Μάρτιο και όποτε χρειαστεί παίρνω ταξί. Γνωρίζω όμως άτομα που δεν μπορούν να το κάνουν.
Μπράβο σου που δε χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, αλλά κανονικά θα έπρεπε να στο παρέχει το κράτος, αναγνωρίζοντας και τον κόπο σου. Δεν είναι λύση να εξαντληθεί κάποιος ακόμη περισσότερο.
Φαντάσου να έπρεπε να σχολούσες 3 και να έπαιρνες την κόρη σου στις 3.30 από το σχολείο (παράδειγμα). Θα σπρίνταρες μέχρι το σπίτι τότε;
Δεν είναι παράλογο να διεκδικήσει κάποιος αξιοπρεπή ΜΜΜ. Δε ζητάω κατώτατο μισθό 1500 ευρώ (που θα ήταν και γαμώ). Ασφαλή μετακίνηση για όσους δεν μπορούν αλλιώς.
- Otto Weininger
Μη το χαλάς. Άσε να ξερασουν και άλλη χαζομάρα.πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Ε ανά 3 λεπτά, μια χαρά. Εδώ Άλιμο ανά 11 σκάνε. Αλλά το χειρότερο είναι λογικά Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Αττική. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να μπει και να μην κινδυνέψει. Ή ηλεκτρικό, με συχνότητα κι αυτή γύρω στο δεκάλεπτο, είναι ανήκουστο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stella την 29 Οκτ 2020, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
Το ειδα πρωτου δω αλλο σχόλιοMaspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:14 Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
Ναι , στην εικονα αυτη φοράνε μασκες
Αυτο δε σε κανει λιγότερο καραγκιόζη βέβαια
Σοβαρά, πιστεύετε ότι θα παραπονιόταν κάποιος αν η συχνότητα σε μετρό και ηλεκτρικό ήταν τα 3 λεπτά;;;Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:21Μη το χαλάς. Άσε να ξερασουν και άλλη χαζομάρα.πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Τα λεωφορεία άλλος πόνος βέβαια.
- Golden Age
Οι κακτημjένοι και οι πολιτικοί τους συμπαραστάτες.stella έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:26Σοβαρά, πιστεύετε ότι θα παραπονιόταν κάποιος αν η συχνότητα σε μετρό και ηλεκτρικό ήταν τα 3 λεπτά;;;Otto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:21Μη το χαλάς. Άσε να ξερασουν και άλλη χαζομάρα.πατησιωτης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:19 Λεωφορεία και άλλα μπορούν να μπουν.Συρμοί στο μετρό όχι.Ακόμη και να υπήρχαν απαγορεύεται να έρχονται με απόσταση μικρότερη των 3 λεπτών επειδή υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Τα λεωφορεία άλλος πόνος βέβαια.
Το δημόσιο είναι προπύργιο του "ταξικού αγώνα"
Φυσικά και επι ΝΔ, ο τρόπος λειτουργείας δεν αλλάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 29 Οκτ 2020, 18:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Δημοκρατικός
Manolis έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:02 Από τον σταθμό στο Μοναστηράκι πριν λίγη ώρα..
Κανένα ενδιαφέρον από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση για την υγεία των εργαζομένων και των απλών πολιτών αυτοί πάνε με τις λιμουζίνες τους στην Εκάλη, οπότε δεν τους αφορά πόσοι "πληβείοι" θα ψοφήσουν.
![]()
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Το πού είδες ότι δεν φοράνε μάσκες και το έγραψες, μπορείς να το εξηγήσεις; Έγραψες σχόλιο για φωτογραφία χωρίς να έχεις δει τη φωτογραφία;talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:24Το ειδα πρωτου δω αλλο σχόλιοMaspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 18:14 Θαρραλέος ο talaipwros έτρεξε να κάνει edit την οφθαλμοφανη ψευτιά που είπε αντί να πει συγγνώμη.
Ναι , στην εικονα αυτη φοράνε μασκες
Αυτο δε σε κανει λιγότερο καραγκιόζη βέβαια
Το γεγονός σε χαρακτηρίζει από μόνο του τόσο καλά ώστε δε χρειάζεται να πω κάτι παραπανω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1038 Απαντήσεις
- 21890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 11 Απαντήσεις