Έχετε κι εσείς ευθύνη όμως, αφού παίζετε τον ρόλο του ψεύτη βοσκού. Τώρα θα βλέπει ο κόσμος "αυγή" και θα κάνει αμέσως πέρα και ας είναι σοβαρό θέμα, αφού τις υπόλοιπες 364 μέρες το χρόνο, είστε αναξιόπιστοι λασπολόγοιΚαραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:04 Δηλαδή τα μμε είναι φερέφωνα της κυβέρνησης. Απίστευτο, τόσο καιρό νόμιζα το αντίστροφο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιρεκτίβες Μαξίμου σε φιλικά μμε
Re: Ντιρεκτίβες Μαξίμου σε φιλικά μμε
- Highlander
Ναι βρε... Λασπολογία είναι ότι τα περισσότερα μεγάλα μμε λειτουργούν ως φερέφωνα της ΝΔ...Σενέκας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:11Έχετε κι εσείς ευθύνη όμως, αφού παίζετε τον ρόλο του ψεύτη βοσκού. Τώρα θα βλέπει ο κόσμος "αυγή" και θα κάνει αμέσως πέρα και ας είναι σοβαρό θέμα, αφού τις υπόλοιπες 364 μέρες το χρόνο, είστε αναξιόπιστοι λασπολόγοιΚαραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:04 Δηλαδή τα μμε είναι φερέφωνα της κυβέρνησης. Απίστευτο, τόσο καιρό νόμιζα το αντίστροφο.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένοςΣενέκας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 16:56 κάτι έγραψε ο Μπούμπης, και για προφανείς λόγους την είδηση αναφέρουν μόνο μέσα στην αντιπολίτευσης, αλλά απ'οτι φαίνεται πρόκειται για σοβαρό σκάνδαλο. Μιλάμε για τραγικά πράγματαμ εντελώς τριτοκοσμικά. Ο δε Πέτσας έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη...και αν έχει και λίγη τσίπα ή βασική επιστημονική συνέπεια, ίσως και ο Τσιόδρας
το γραφείο τύπου του Μαξίμου έστειλε δελτίο τύπου για να προετοιμάσει την ανακοίνωση των νέων μέτρων, αυτή, όπως συνηθίζουν όλα τα ελληνικά μμε ανεξαρτήτως κυβέρνησης, τα μμε την έκαναν copy pase, και απ'ότι φαίνεται το liberal.gr και το θέμα, δεν πρόσεξαν και έκαναν copy paste και άλλο ένα κομματάκι που υπήρχε στο δελτίο και προφανώς δεν ήταν για copy paste, ήταν οδηγίες στους συντάκτες για το που πρέπει να επικεντρωθούν και τι να γράψουν.Maspoli έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:15Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένοςΣενέκας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 16:56 κάτι έγραψε ο Μπούμπης, και για προφανείς λόγους την είδηση αναφέρουν μόνο μέσα στην αντιπολίτευσης, αλλά απ'οτι φαίνεται πρόκειται για σοβαρό σκάνδαλο. Μιλάμε για τραγικά πράγματαμ εντελώς τριτοκοσμικά. Ο δε Πέτσας έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη...και αν έχει και λίγη τσίπα ή βασική επιστημονική συνέπεια, ίσως και ο Τσιόδρας

το ίδιο κειμενάκι δημοσιεύτηκε και στο liberal και στο θεμα
- Dwarven Blacksmith
Εγώ νομίζω ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα αν δεν είσαι του χώρου.
Αυτό μπορεί να είναι πάγια τακτική για όλους.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:23 Εγώ νομίζω ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα αν δεν είσαι του χώρου.
Πάγια τακτική είναι να δημοσιεύουν αυτούσια τα κυβερνητικά δελτία τύπου χωρίς έρευνα και επεξεργασία γιατί είναι άχρηστοι τεμπέληδες που δεν πληρώνονται αρκετά, αυτό μπορούσες να το δεις και επι Τσίπρα, όταν την καθημερινή πχ δημοσίευε αυτούσια δελτία τύπου του Μαξίμου(έχω συγκεκριμένο παράδειγμα αν θες να δεις).Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:23 Εγώ νομίζω ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα αν δεν είσαι του χώρου.
Αυτό που έγινε εδώ, δηλαδή στο δελτίο τύπου να υπάρχει ντιρεκτίβα στον συντάκτη που θα αναλάμβανε να κάνει copy paste το δελτίο τύπου, είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι σκάνδαλο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εγώ νομίζω πως αυτοεξευτελίζεσαιDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:23 Εγώ νομίζω ότι δεν μπορείς να ξέρεις πως γίνονται τα πράγματα αν δεν είσαι του χώρου.
- Καραμελίτσα
Σενέκας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:11Έχετε κι εσείς ευθύνη όμως, αφού παίζετε τον ρόλο του ψεύτη βοσκού. Τώρα θα βλέπει ο κόσμος "αυγή" και θα κάνει αμέσως πέρα και ας είναι σοβαρό θέμα, αφού τις υπόλοιπες 364 μέρες το χρόνο, είστε αναξιόπιστοι λασπολόγοιΚαραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:04 Δηλαδή τα μμε είναι φερέφωνα της κυβέρνησης. Απίστευτο, τόσο καιρό νόμιζα το αντίστροφο.
Ανοησίες, έχεις χάσει κάθε αίσθηση μέτρου τι σημαίνει ψέμμα. Μόνο και μόνο ότι συγκρίνεις ένα κομματικό όργανο με "ελεύθερα μμε" το δείχνει.
Z
- dna replication
ο Κούλης είναι αποδεδειγμένα παχύδερμοςΣενέκας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:27Αυτό που έγινε εδώ, δηλαδή στο δελτίο τύπου να υπάρχει ντιρεκτίβα στον συντάκτη που θα αναλάμβανε να κάνει copy paste το δελτίο τύπου, είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι σκάνδαλο
ΜΜΕ δεν υπάρχουν γιατί είναι τρόφιμα της λίστας Πέτσα
δεν τρέχει τίποτα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μου θυμίζει ένα τύπο που είχε κολλημένο χαρτάκι με τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου επάνω στο χρηματοκιβώτιο.
Τσαμπα τα εκατομμυρια που τους πληρωνουμε. Ουτε τα βασικα δε μπορουν να κανουν. Πρακτικαριους επρεπε να τους εχουμε.
- dna replication
Re: H κυβέρνηση έδωσε εντολή σε όλα τα MME που ελέγχει για επίθεση στον Τσίπρα.
αυτή είναι μια ειλικρινής δήλωση πρόθεσηςOtto Weininger έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:31 Όλους τους αρμούς της εξουσίας που θέλατε/θέλετε να ελέγχετε, θα σας τους βάλουμε στον πάτο έναν προς έναν.
εμένα πάλι που θυμίζει αυτόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:33 Μου θυμίζει ένα τύπο που είχε κολλημένο χαρτάκι με τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου επάνω στο χρηματοκιβώτιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 0 Απαντήσεις