Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:57
Από πού και ως πού η Κεραμέως της Εκκλησίας?
Αντε ντε. Είναι μια ταμπέλα που αποφάσισε κάποια στιγμή να τη βάλει η αυγή και την έπιασε το τουιτερ...οπότε τη δέχονται όλοι σαν πραγματικότητα.
Όπως είπα, έχει την τιμή να είναι αφορισμένοι. Πόσοι έχουν τέτοιο αντιχριστιανικό παράσημο σ'αυτή τη ώρα; Η Κεραμέως, Ο Χαρδαλιάς και ο Λασκαράτος
Κοίτα δω χαρά
ΥΓ: για τον Πρωθυπουργό, δεν λες κουβέντα?
Δεν είναι χαρά, κρυφή ζήλια είναι Ο Σιορ Αντρέας όταν του είπαν ότι σε αφόρησε ο δεσπότης και δε θα λιώσεις, τους απάντησε "πείτε του μήπως γίνεται να αφορήσει κα τα παπούτσια μου που λιώνουν συνέχεια και πετάω λεφτά". Εγώ, ένας μικρό και ταπεινός άθεος, δε θα έχω ποτέ την ευκαιρία για τέτοιο take down, ούτε στον παπά της ενορίας, πόσο μάλλον σε ολόκληρο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας
Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:13
και παρεμπιπτόντως, πφφφ, αυτό του Λασκαράτου, δεν το στέλνεις στο Μουσείο?!
Όχι, γιατί δυστυχώς το verbal takedown δεν ήταν αρκετό για κάτι πέρα απο ίσως την προσωρινή ηθική ανάταση, αφού στο τέλος κερδίσατε: ο Σιορ Αντρέας, ως αφορισμένος, αναγκάστηκε να φύγει πρόσφυγας στη Ζάκυνθο όπου αφορίστηκε ξανά, και υποχρεώθηκε να ζήσει σε κατ'οικον περιορισμό με την απειλή, αν βγει απο το σπίτι του να τον λιθοβολήσουν. Το ίδιο και τα παιδιά του, που αποκλείστηκαν κοινωνικά μέχρι κοινωνικής εξοντώσεως
Όχι, γιατί δυστυχώς το verbal takedown δεν ήταν αρκετό για κάτι πέρα απο ίσως την προσωρινή ηθική ανάταση, αφού στο τέλος κερδίσατε: ο Σιορ Αντρέας, ως αφορισμένος, αναγκάστηκε να φύγει πρόσφυγας στη Ζάκυνθο όπου αφορίστηκε ξανά, και υποχρεώθηκε να ζήσει σε κατ'οικον περιορισμό με την απειλή, αν βγει απο το σπίτι του να τον λιθοβολήσουν. Το ίδιο και τα παιδιά του, που αποκλείστηκαν κοινωνικά μέχρι κοινωνικής εξοντώσεως
Ό,τι επιτρέπει ο Θεός, είναι για το καλό μας, έτσι γνωρίζω
Πάντως, η ατάκα αξίζει μια θέση στο Μουσείο!
Ό,τι επιτρέπει ο Θεός, είναι για το καλό μας, έτσι γνωρίζω
Πάντως, η ατάκα αξίζει μια θέση στο Μουσείο!
Ο θεός προέτρεψε κοινωνική εξόντωση και βασανιστήρια; Δε νομίζω. Νομίζω έργο των εκκλησιαστικών αρχών ήταν