!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Τσιοδρας: Δύσκολη η κατάσταση στα ΜΜΜ, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Χαρδαλιάς: Η εκκλησία στην πρώτη γραμμή. Τηρεί τα μέτρα.
Οι τύποι είναι επικίνδυνοι.
Χαρδαλιάς: Η εκκλησία στην πρώτη γραμμή. Τηρεί τα μέτρα.
Οι τύποι είναι επικίνδυνοι.
Στην πόλη των Ιωαννίνων αναφέρεσαι; Εγώ βλέπω άπαντες στο δρόμο με μάσκα. Έλληνες και ξένους.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:58Εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερα κόσμο με μάσκες στον δρόμο πάντως.Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:52Στην πόλη εδώ και μέρες το μέτρο με τη μάσκα τηρείται καλά στο δρόμο.foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:47
Αυτό και μόνο όμως τα λέει όλα. Ότι υπάρχουν εκατοντάδες μαλάκες που θα ταξιδέψουν για τριημεράκι από τη μία πορτοκαλί περιοχή στην άλλη εν μέσω πανδημίας και με τις χιλιάρες να ανακοινώνονται. Λες να είναι τρομεροί υποστηρικτές των μέτρων με φοβερή κατανόηση του τι συμβαίνει;
Ολος ο νόμος ήξερε ότι εδώ και μέρες τα νούμερα είχαν βάλει την περιοχή στο κόκκινο και ενώ η ανακοίνωση ήταν έτοιμη να βγει, έπεσαν τηλέφωνα από ξενοδόχους που έλεγαν να μην γίνει αυτό λόγω 28/10. Και η κυβέρνηση έβαλε απλά τους ξενοδόχους πάνω από την υγεία των πολιτών. Και το κόκκινο έμεινε για την... Πέμπτη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μόνο στις κεντρικές περιοχές που φοβούνται τους ελέγχους. Και εδώ οι περισσότεροι δεν φοράνε αλλά είμαι σίγουρος ότι θ' αλλάξει αυτό με την ανηφόρα των κρουσμάτων, όταν θα κυριαρχήσει ο φόβος.
- Cecily Anne
Όχι, οι ελαφριά έμπαιναν σε ξενοδοχείο καραντίνας μέχρι τώρα. Από'δω και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς της εκδρομής, διότι αυξάνεται το νούμερο πλέον και δεν ξέρω, αν χωράνε στο ξενοδοχείο. Επίσης τα ορεινα χωριά που νόσησαν από ενα πάρτυ ενός ζωντόβολου διεγνωσμένου με κορωνοϊό ξέρω ότι έμειναν στα χωριά.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:57
Ναι ξέρω πως τους παίρνουν λόγω προστασίας. Απλά λέω αν τους παίρνουν όλους ανεξαρτήτως αν νοσησαν βαριά.
Διακομιδή γίνεται στις περιπτώσεις που νοσούν βαριά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπορεί να κλείσει την εστίαση να επιτρέπει μόνο delivery και ίσως take away. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8μμ-6πμ και οπωσδήποτε λύση με τα μμμ. Α και τα σχολεία οπωσδήποτε. Θεωρώ γίνεται μεγάλη διασπορά σχολεία κι ας μη το λενε.Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:50Τα λεφτά που θα βρεθούν δεν ξέρω.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:49 Εάν το κράτος φρόντιζε να ενισχύσει τον εργαζόμενο και τον επιχειρηματία κανένας δεν θα είχε πρόβλημα.
Όχι για Αθήνα λέω.Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:01Στην πόλη των Ιωαννίνων αναφέρεσαι; Εγώ βλέπω άπαντες στο δρόμο με μάσκα. Έλληνες και ξένους.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:58Εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερα κόσμο με μάσκες στον δρόμο πάντως.Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:52 Στην πόλη εδώ και μέρες το μέτρο με τη μάσκα τηρείται καλά στο δρόμο.
Ολος ο νόμος ήξερε ότι εδώ και μέρες τα νούμερα είχαν βάλει την περιοχή στο κόκκινο και ενώ η ανακοίνωση ήταν έτοιμη να βγει, έπεσαν τηλέφωνα από ξενοδόχους που έλεγαν να μην γίνει αυτό λόγω 28/10. Και η κυβέρνηση έβαλε απλά τους ξενοδόχους πάνω από την υγεία των πολιτών. Και το κόκκινο έμεινε για την... Πέμπτη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σε αυτό έχεις 100% δίκιο. Λες και θα σώσει ένα τριήμερο στα Γιάννενα την ελληνική οικονομία.Maspoli έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:52Στην πόλη εδώ και μέρες το μέτρο με τη μάσκα τηρείται καλά στο δρόμο.foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:47 Αυτό και μόνο όμως τα λέει όλα. Ότι υπάρχουν εκατοντάδες μαλάκες που θα ταξιδέψουν για τριημεράκι από τη μία πορτοκαλί περιοχή στην άλλη εν μέσω πανδημίας και με τις χιλιάρες να ανακοινώνονται. Λες να είναι τρομεροί υποστηρικτές των μέτρων με φοβερή κατανόηση του τι συμβαίνει;
- hellegennes
Αυτά τα έλεγες από την άνοιξη, καλή μου Κασσάνδρα, αλλά δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:57Καλά πια έχεις καταντήσει κουραστικός. Δώδεκα πέθαναν σήμερα και αν δεν πάρουν μέτρα θα πεθαίνουν 70 και βάλε την ημέρα σε ένα μήνα, όπως γίνεται στο Βέλγιο και στη Τσεχία (Στην Τσεχία 120 χθες).hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:53 Θα τα διαβάζει αυτά ο ιστορικός του μέλλοντος και θα νομίζει ότι πέθαιναν στην Ελλάδα χιλιάδες άτομα την ημέρα. Αντί για 10. Σχεδόν.
Όσο για τα 65 άτομα που πέθαναν την τελευταία εβδομάδα, που ας τα κάνουμε 70 για να αντιστοιχούν σε 10 την ημέρα ακριβώς, όλοι οι θάνατοι είναι θλιβερά γεγονότα, αλλά όταν μιλάς για αριθμούς θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και μεγέθη πληθυσμών.
Για να βάλεις τους 10 θανάτους στις σωστές διαστάσεις τους, το 2015, την χρονιά που η κυβερνησάρα σου ανέλαβε τα ηνία, είχαμε 20 θανάτους παραπάνω την μέρα από το 2014. 20 θανάτους παραπάνω την μέρα. Για έναν χρόνο.
Φυσικά δεν περιμένω να αναγνωρίσεις πόσο μαϊμουδιά είναι να θεωρείς τους 10 νεκρούς την ημέρα της τελευταίας εβδομάδας σαν καταστροφή και μακελειό. Κυρίως τα γράφω για να τα διαβάζουν οι υπόλοιποι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Kαι επειδή βλέπω και την κατανομή των κρουσμάτων σήμερα, σε όλη την Ελλάδα πια υπάρχει θέμα πλην της Κρήτης. Σίγουρα παίζει και ο καιρός ρόλο για τα λίγα κρούσματα εκεί. Δεν υπάρχουν πια τοπικά λοκ ντάουν, όλη η Ελλάδα έχει κρούσματα πια. Στη Ροδόπη είχαν σήμερα 73 κρούσματα. Στα Τρίκαλα σήμερα 22 και μαθαίνω οτι στο νοσοκομείο κάθε μέρα πια πάνε άτομα κάθε ηλικίες με συμπτώματα θετικά στον covid. Και οι καφετέριες γεμάτες με τον έναν πάνω στον άλλο.
Κρατάω το ποστ για τον επόμενο μήνα. Εύχομαι να έχεις εσύ δίκιο και να διαψευσθώ, αυτό μόνο.hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:11Αυτά τα έλεγες από την άνοιξη, καλή μου Κασσάνδρα, αλλά δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:57Καλά πια έχεις καταντήσει κουραστικός. Δώδεκα πέθαναν σήμερα και αν δεν πάρουν μέτρα θα πεθαίνουν 70 και βάλε την ημέρα σε ένα μήνα, όπως γίνεται στο Βέλγιο και στη Τσεχία (Στην Τσεχία 120 χθες).hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:53 Θα τα διαβάζει αυτά ο ιστορικός του μέλλοντος και θα νομίζει ότι πέθαιναν στην Ελλάδα χιλιάδες άτομα την ημέρα. Αντί για 10. Σχεδόν.
Όσο για τα 65 άτομα που πέθαναν την τελευταία εβδομάδα, που ας τα κάνουμε 70 για να αντιστοιχούν σε 10 την ημέρα ακριβώς, όλοι οι θάνατοι είναι θλιβερά γεγονότα, αλλά όταν μιλάς για αριθμούς θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και μεγέθη πληθυσμών.
Για να βάλεις τους 10 θανάτους στις σωστές διαστάσεις τους, το 2015, την χρονιά που η κυβερνησάρα σου ανέλαβε τα ηνία, είχαμε 20 θανάτους παραπάνω την μέρα από το 2014. 20 θανάτους παραπάνω την μέρα. Για έναν χρόνο.
Φυσικά δεν περιμένω να αναγνωρίσεις πόσο μαϊμουδιά είναι να θεωρείς τους 10 νεκρούς την ημέρα της τελευταίας εβδομάδας σαν καταστροφή και μακελειό. Κυρίως τα γράφω για να τα διαβάζουν οι υπόλοιποι.
Εκτοξευτηκαν τα κρουσματα στα Τρικαλα μετα την υποχρεωση για χρηση μασκας μεσα εξω.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:16 Kαι επειδή βλέπω και την κατανομή των κρουσμάτων σήμερα, σε όλη την Ελλάδα πια υπάρχει θέμα πλην της Κρήτης. Σίγουρα παίζει και ο καιρός ρόλο για τα λίγα κρούσματα εκεί. Δεν υπάρχουν πια τοπικά λοκ ντάουν, όλη η Ελλάδα έχει κρούσματα πια. Στη Ροδόπη είχαν σήμερα 73 κρούσματα. Στα Τρίκαλα σήμερα 22 και μαθαίνω οτι στο νοσοκομείο κάθε μέρα πια πάνε άτομα κάθε ηλικίες με συμπτώματα θετικά στον covid. Και οι καφετέριες γεμάτες με τον έναν πάνω στον άλλο.
To έχω γράψει πολλές φορές. Η μάσκα έξω είναι μια γελοιότητα, ειδικά αν είναι ανοιχτά καφέ και εστιατόρια που δεν φοράς μάσκα, οταν είναι ανοιχτά τα σχολεία που στο προαύλιο ελάχιστοι μαθητές φορούσαν μάσκα. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό το μέτρο. Οταν άρχισε να εφαρμόζεται σε εμάς στα τέλη του Σεπτέμβρη έβλεπα ποδηλάτες και πεζούς μόνους στο δρόμο με μάσκα. Και παραδίπλα στις καφετέριες δεκάδες άτομα το ένα πάνω στον άλλο χωρίς μάσκα. Τα ίδια και σήμερα που είχε και καλό καιρό.CRWH έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:18Εκτοξευτηκαν τα κρουσματα στα Τρικαλα μετα την υποχρεωση για χρηση μασκας μεσα εξω.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:16 Kαι επειδή βλέπω και την κατανομή των κρουσμάτων σήμερα, σε όλη την Ελλάδα πια υπάρχει θέμα πλην της Κρήτης. Σίγουρα παίζει και ο καιρός ρόλο για τα λίγα κρούσματα εκεί. Δεν υπάρχουν πια τοπικά λοκ ντάουν, όλη η Ελλάδα έχει κρούσματα πια. Στη Ροδόπη είχαν σήμερα 73 κρούσματα. Στα Τρίκαλα σήμερα 22 και μαθαίνω οτι στο νοσοκομείο κάθε μέρα πια πάνε άτομα κάθε ηλικίες με συμπτώματα θετικά στον covid. Και οι καφετέριες γεμάτες με τον έναν πάνω στον άλλο.
Σκασμός ανθυποβλάκα που θα μιλήσεις για πραγματικό επιστήμονα όπως ο Τσιοδρας υποτιμητικά. ΖαιεArisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:41 Eπειδή πάλι ο ψάλτης άρχισε τα γνωστά συγκινητικά για μάσκες, ατομικές ευθύνες κτλ υπάρχει μια κύρια ευθύνη πια και είναι της κυβέρνησης που αρνείται να πάρει μέτρα και πειραματίζεται με ημίμετρα για να μην χρειαστεί να δώσει επιδόματα. Δεν υπάρχει πια μάσκα παντού και τελειώσαμε. Αυτό δούλευε το καλοκαίρι. Τώρα δεν μπορεί να δουλέψει. Ας κάνουν αυτό που έκαναν οι Ιρλανδοί και ας μην κάνουν αυτά που κάνουν οι Γάλλοι και που δεν έκαναν αρχικά οι Τσέχοι. Οδεύουμε σε μακελειό αν δεν πάρουν σοβαρά μέτρα άμεσα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όχι, απλά πάει γιατί τους αρέσουν οι βόλτες με περιορισμένα και υοερδαπανηρα εναέρια μέσαNaida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:45Για να τους παιρνει το σουπερ πουμα σημαίνει ότι ασθενησαν βαρια;Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:44Περιμένω να μάθω! Αλλά όλη τη βδομάδα ακούγαμε το ένα σουπερ πουμα μετά το άλλο να τους παίρνει έναν εναν. Το κάθε δικό μας κρουσμα κοστίζει χρυσό.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ασε τπτ να πεσει κατω ρε μλκelchav έγραψε: 27 Οκτ 2020, 19:31Όχι, απλά πάει γιατί τους αρέσουν οι βόλτες με περιορισμένα και υοερδαπανηρα εναέρια μέσαNaida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:45Για να τους παιρνει το σουπερ πουμα σημαίνει ότι ασθενησαν βαρια;Cecily Anne έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:44
Περιμένω να μάθω! Αλλά όλη τη βδομάδα ακούγαμε το ένα σουπερ πουμα μετά το άλλο να τους παίρνει έναν εναν. Το κάθε δικό μας κρουσμα κοστίζει χρυσό.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις