!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η ΕΥΔΑΠ μου ζητά 1.272 ευρώ... Ως αναρχικός αντάρτης θα κάνω τις γειτονιές ναρκοπέδια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Η ΕΥΔΑΠ μου ζητά 1.272 ευρώ... Ως αναρχικός αντάρτης θα κάνω τις γειτονιές ναρκοπέδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Δίκη για νεροκλοπή σε λαϊκό σπίτι: Στο καρτέρι, για να γίνουν οι γειτονιές ναρκοπέδια ενάντια στο κράτος
Εικόνα
https://athens.indymedia.org/post/1607993/

Τη Δευτέρα 26 Οκτώβρη, “δικάζομαι” για νεροκλοπή στο σπίτι μου, κατόπιν μήνυσης της ΕΥΔΑΠ. Το δεδομένο ότι η συντρόφισσα που κατοικεί σ’ αυτό το σπίτι κι εγώ, είμαστε στρατευμένοι στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, αλλά και το γεγονός ότι εδώ κι ένα χρόνο βρίσκομαι σε συνθήκη πολιτικής ποινικής καταδίωξης ως αναρχικός αντάρτης, δεν σημαίνουν ότι αυτή η δίκη έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη πράξη ποινικής (οικονομικής και στρατιωτικής) τρομοκρατίας που βιώνει το σύνολο των ταξικά καταπιεζόμενων.
Εικόνα
Από τη θέση του διωκόμενου γι’ αυτό το τόσο μικρό, αλλά στοιχειωδώς αναγκαίο έγκλημα της εξασφάλισης ελεύθερης ροής νερού (κι όχι μόνο για μένα, αφού συμμετείχα σε ανοιχτές συλλογικές δομές εξισωτικής αναδιανομής κοινωνικών πόρων)
Εικόνα
«Η επίθεση στο νερό και στο ηλεκτρικό έχει βρει απέναντί της αποτελεσματικές αντιστάσεις. Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα είναι οι συλλογικές περιπολίες σε γειτονιές της Αθήνας ενάντια στις εργολαβικές διακοπές παροχών, η τοπική αυτοδιαχείριση των δικτύων από αυτοοργανωμένες κοινότητες, οι παρεμβάσεις, αποκλεισμοί, καταλήψεις σε κτήρια διευθύνσεων κρατικών επιχειρήσεων και οι πρποπαγανδιστικές δράσεις σαμποτάζ.
Εικόνα
Τα 1.272.99 ευρώ που ζητάει η ΕΥΔΑΠ με δόσεις και πιθανά με έκπτωση, είναι ασήμαντα μπροστά σε όλους αυτούς που χάνονται κάθε μέρα μέσα στην πείνα, την αρρώστια και την αστεγία.

Η κατοικεία αποτελεί ένα έσχατο έδαφος άμυνας. Η μάχη στα έσχατα εδάφη μόνο ανυποχώρητη μπορεί να είναι. Ούτε με σφαίρες δεν θα πάρουν τη στέγη μας οι λακέδες και οι μισθοφόροι του κράτους. Κι αν χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι μας για να το υπερασπιστούμε, θα μετοικήσουμε στα περίχωρα, στις επαύλεις της αστικής τάξης, εκεί που κρύβονται και οι καλοπληρωμένοι διευθυντάδες κι αυτή η μετανάστευση δεν θα γίνει με τις παλάμες ανοιχτές υπτίως, αλλά με το ντουφέκι στο χέρι. ´Οπως αρμόζει να αγωνιστούμε μαζικά και συλλογικά για να έχουμε όλοι στέγη, νερό, φαΐ και κάθετι που βγαίνει από την ανθρώπινη εργασία.
Εικόνα
Στο καρτέρι λοιπόν, για να γίνουν οι γειτονιές ναρκοπέδια ενάντια στον κρατικό έλεγχο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Με την αυτοοργανωμένη αντίσταση, για το προλεταριακό επαναστατικό κίνημα και την κοινωνική αυτοδιεύθυνση»4.

ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ

ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ

Εικόνα

ΣΗΜ. οι Σπανιολες αν και αναρχικές...ωραίες γυναίκες ρε παιδί μου.... :g094:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Η ΕΥΔΑΠ μου ζητά 1.272 ευρώ... Ως αναρχικός αντάρτης θα κάνω τις γειτονιές ναρκοπέδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Τελικα εκανες η σε κυνηγανε άδικα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Η ΕΥΔΑΠ μου ζητά 1.272 ευρώ... Ως αναρχικός αντάρτης θα κάνω τις γειτονιές ναρκοπέδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δεν είναι πολύ σχετικό αλλά ο παππούς μου έχει επίσης ένα χρέος 2000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ από μια διαρροή πριν δέκα χρόνια η οποία ήταν έξω από το οικόπεδό του αλλά δυστυχώς ανάμεσα στο οικόπεδο και στο ρολόι. Πάμε λοιπόν να τα πληρώσουμε και μας λένε "θέλει Ε9 για να αποδεικνύεται ότι είστε εσείς" πάμε το Ε9 και μας λένε "η διεύθυνση που έχει εδώ δε συμφωνεί με αυτή που έχουμε στο σύστημα" "μα" λέει ο πατέρας μου "αυτή είναι η διεύθυνση του σπιτιού" "ναι αλλά στο σύστημα έχουμε τη διεύθυνση του σημείου που βρίσκεται το ρολόι" (150-200 μέτρα μακριά, επί της λεωφόρου) "ε ωραία διορθώστε το" "δε γίνεται πρέπει να διορθώσετε εσείς το Ε9 αλλιώς δε μπορούμε να το δεχτούμε" "σοβαρά μιλάτε;" "επόμενος".

Κι έτσι ρε μαλάκες με έχωσε και έκανα διορθωτική στο Ε9 του παππού μου. Στο λόγο μεταβολής έβαλα "αλλαγή διεύθυνσης κατά 200 μέτρα ώστε να συμφωνεί με το αρχείο της ΕΥΔΑΠ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 27 Οκτ 2020, 09:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Έχω ακούσει για έναν τύπο που μένει σε μονοκατοικία και έχτισε κυριολεκτικά ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟ μπροστά από το ρολόϊ της ΔΕΗ με αποτέλεσμα όταν έρχονται για να του κόψουν το ρεύμα να μην μπορούν να το βρουν και εκείνος κάνει τον κινέζο. Είναι απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η πονηριά κάποιου!

Πάντως ότι γίνονται μαλακίες και από την ΕΥΔΑΠ γίνονται. Ήρθε στην θεία μου να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για νερό για το σπίτι στο χωριό όπου πηγαίνει μόνο το καλοκαίρι. Που στον διάβολο καταναλώθηκε αυτό το νερό; Και υπάρχουν και άλλοι που τους έχει συμβεί το ίδιο (σε άλλα χωριά). Κάποια κομπίνα παίζει από την τοπική ΕΥΔΑΠ.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Βασικά αυτό που δε χωράει το μυαλό μου είναι 1) ότι η ένδειξη στο σύστημα της ΕΥΔΑΠ πρέπει να συμφωνεί με την ένδειξη στο Ε9 παρ' όλο που δεν αναφέρονται στο ίδιο σημείο. Οτι 2) αυτός που υποχωρεί εφόσον δε συμβαίνει αυτό είναι το Ε9. Και 3) όλα αυτά στα ζητάνε για να ΠΑΡΟΥΝ λεφτά, αλλιώς αρνούνται.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 09:07 Έχω ακούσει για έναν τύπο που μένει σε μονοκατοικία και έχτισε κυριολεκτικά ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟ μπροστά από το ρολόϊ της ΔΕΗ με αποτέλεσμα όταν έρχονται για να του κόψουν το ρεύμα να μην μπορούν να το βρουν και εκείνος κάνει τον κινέζο. Είναι απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η πονηριά κάποιου!

Πάντως ότι γίνονται μαλακίες και από την ΕΥΔΑΠ γίνονται. Ήρθε στην θεία μου να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για νερό για το σπίτι στο χωριό όπου πηγαίνει μόνο το καλοκαίρι. Που στον διάβολο καταναλώθηκε αυτό το νερό; Και υπάρχουν και άλλοι που τους έχει συμβεί το ίδιο (σε άλλα χωριά). Κάποια κομπίνα παίζει από την τοπική ΕΥΔΑΠ.
Και πώς ακριβώς του μετρούσαν την κατανάλωση χωρίς πρόσβαση στο ρολόι;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

georgebi έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:20 Δίκη για νεροκλοπή σε λαϊκό σπίτι: Στο καρτέρι, για να γίνουν οι γειτονιές ναρκοπέδια ενάντια στο κράτος
[img]https://i.postimg.cc/L8NqT1TG/Clip ... .jpg[/img]
...
Υπογραφή στο κείμενο του indymedia: Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης (εξαρχειάρχης, μπαχαλάκιας, γνωστός άγνωστος).

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στρατός μπαχαλάκηδων και «εθελοντών» από το Κονγκό

Από το κείμενο στο indymedia μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει τι γίδια είναι όλοι αυτοί...
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Υπερβολική μου φαίνεται η κατανάλωση, δεν αποκλείεται να είχαν κανένα μποστάνι με φυτώρια εκεί πέρα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ενας γνωστος εφυγε για εξωτερικο, και ζητησε να του κοψουν το νερο γιατι δεν ηξερε ποτε, και αν θα ξαναερθει. χρωστουσε 600 ευρω, και του ειπαν οτι αν δεν τα πληρωσει δεν το κοβουν.
λιγο αναποδο δεν ειναι αυτο;δεν θαπρεπε να το κοβουν οταν δεν πληρωνεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

1451 έγραψε: 27 Οκτ 2020, 09:26 Υπερβολική μου φαίνεται η κατανάλωση, δεν αποκλείεται να είχαν κανένα μποστάνι με φυτώρια εκεί πέρα.
Μήπως είχαν φυτέψει ντομάτες γλάστρας? Αυτές θέλουν πολύ νερό...

Tomatoes.jpg
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

axilmar έγραψε: 27 Οκτ 2020, 09:11
Green Dragon έγραψε: 27 Οκτ 2020, 09:07 Έχω ακούσει για έναν τύπο που μένει σε μονοκατοικία και έχτισε κυριολεκτικά ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΙΧΟ μπροστά από το ρολόϊ της ΔΕΗ με αποτέλεσμα όταν έρχονται για να του κόψουν το ρεύμα να μην μπορούν να το βρουν και εκείνος κάνει τον κινέζο. Είναι απίστευτο μέχρι που μπορεί να φτάσει η πονηριά κάποιου!

Δεν την μετρούσαν. Φαινόταν απλήρωτο από τότε που έχτισε και πήγαιναν να το κόψουν αλλά έφευγαν με άδεια χέρια γιατί που να φανταστούν το μέγεθος της πονηριάς που έκανε. Υποθέτω ότι κρυβόταν πίσω από την γραφειοκρατία της μεγάλης επιχείρησης με την έννοια ότι έστελναν απρόσωπα από τα κεντρικά 'κόφτες' που μπορεί να ήταν άλλοι κάθε φορά και διαιωνιζόταν η κατάσταση. Τώρα αν βρέθηκε κάποια στιγμή κάποιος ν' ασχοληθεί πραγματικά μπορεί να έκοψαν την γραμμή από πιο πίσω, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

υπαρχουν και πιο απλες εξηγησεις

ειναι πιθανο π.χ. καποιος γειτονας να βρηκε το ρολοι του κλειστου σπιτιου και να εβαλε εναν κλεφτη μετα το ρολοι για να παιρνει νερο χωρις να πληρωνει μια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

alekhine έγραψε: 27 Οκτ 2020, 13:41

υπαρχουν και πιο απλες εξηγησεις

ειναι πιθανο π.χ. καποιος γειτονας να βρηκε το ρολοι του κλειστου σπιτιου και να εβαλε εναν κλεφτη μετα το ρολοι για να παιρνει νερο χωρις να πληρωνει μια
Κοιτα να δεις τι εχουνε βγαλει.

Ελληνικο προιον ε; σε αυτα ειμαστε πρωτοι!

:-)
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Hector Buas έγραψε: 27 Οκτ 2020, 09:23
georgebi έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:20 Δίκη για νεροκλοπή σε λαϊκό σπίτι: Στο καρτέρι, για να γίνουν οι γειτονιές ναρκοπέδια ενάντια στο κράτος
[img]https://i.postimg.cc/L8NqT1TG/Clip ... .jpg[/img]
...
Υπογραφή στο κείμενο του indymedia: Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης (εξαρχειάρχης, μπαχαλάκιας, γνωστός άγνωστος).
Τελευταία Hector είσαι σκέτη απογοήτευση..... :e040:

Εικόνα

Το μέλος της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας” Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης πίσω από τη ληστεία στο Ρετζίκι
Εικόνα

https://twitter.com/entypos/status/1425 ... 53621?s=20

Εισέβαλε με καλάσνικοφ στην τράπεζα, απέσπασε 8.500 ευρώ

(για να πληρώσει τις προσαυξήσεις του νερού θα τα θελε :102: )

και στη συνέχεια διέφυγε κρατώντας σαν «ασπίδα» κατά την έξοδό του από το υποκατάστημα τον διευθυντή για να αποφύγει τυχόν καταδίωξή του.....

:smt038 :smt038 :g030:

https://twitter.com/DelgadoSero/status/ ... 39172?s=20
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

georgebi έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:39 ...
Τελευταία Hector είσαι σκέτη απογοήτευση..... :e040:
...
Προσωρινό είναι... Μην κάνεις όρεξη...

Εικόνα

Ψαροταβέρνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση