https://athens.indymedia.org/post/1607993/
Τη Δευτέρα 26 Οκτώβρη, “δικάζομαι” για νεροκλοπή στο σπίτι μου, κατόπιν μήνυσης της ΕΥΔΑΠ. Το δεδομένο ότι η συντρόφισσα που κατοικεί σ’ αυτό το σπίτι κι εγώ, είμαστε στρατευμένοι στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, αλλά και το γεγονός ότι εδώ κι ένα χρόνο βρίσκομαι σε συνθήκη πολιτικής ποινικής καταδίωξης ως αναρχικός αντάρτης, δεν σημαίνουν ότι αυτή η δίκη έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη πράξη ποινικής (οικονομικής και στρατιωτικής) τρομοκρατίας που βιώνει το σύνολο των ταξικά καταπιεζόμενων.

Από τη θέση του διωκόμενου γι’ αυτό το τόσο μικρό, αλλά στοιχειωδώς αναγκαίο έγκλημα της εξασφάλισης ελεύθερης ροής νερού (κι όχι μόνο για μένα, αφού συμμετείχα σε ανοιχτές συλλογικές δομές εξισωτικής αναδιανομής κοινωνικών πόρων)

«Η επίθεση στο νερό και στο ηλεκτρικό έχει βρει απέναντί της αποτελεσματικές αντιστάσεις. Χαρακτηριστικά πρόσφατα παραδείγματα είναι οι συλλογικές περιπολίες σε γειτονιές της Αθήνας ενάντια στις εργολαβικές διακοπές παροχών, η τοπική αυτοδιαχείριση των δικτύων από αυτοοργανωμένες κοινότητες, οι παρεμβάσεις, αποκλεισμοί, καταλήψεις σε κτήρια διευθύνσεων κρατικών επιχειρήσεων και οι πρποπαγανδιστικές δράσεις σαμποτάζ.

Τα 1.272.99 ευρώ που ζητάει η ΕΥΔΑΠ με δόσεις και πιθανά με έκπτωση, είναι ασήμαντα μπροστά σε όλους αυτούς που χάνονται κάθε μέρα μέσα στην πείνα, την αρρώστια και την αστεγία.
Η κατοικεία αποτελεί ένα έσχατο έδαφος άμυνας. Η μάχη στα έσχατα εδάφη μόνο ανυποχώρητη μπορεί να είναι. Ούτε με σφαίρες δεν θα πάρουν τη στέγη μας οι λακέδες και οι μισθοφόροι του κράτους. Κι αν χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι μας για να το υπερασπιστούμε, θα μετοικήσουμε στα περίχωρα, στις επαύλεις της αστικής τάξης, εκεί που κρύβονται και οι καλοπληρωμένοι διευθυντάδες κι αυτή η μετανάστευση δεν θα γίνει με τις παλάμες ανοιχτές υπτίως, αλλά με το ντουφέκι στο χέρι. ´Οπως αρμόζει να αγωνιστούμε μαζικά και συλλογικά για να έχουμε όλοι στέγη, νερό, φαΐ και κάθετι που βγαίνει από την ανθρώπινη εργασία.

Στο καρτέρι λοιπόν, για να γίνουν οι γειτονιές ναρκοπέδια ενάντια στον κρατικό έλεγχο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Με την αυτοοργανωμένη αντίσταση, για το προλεταριακό επαναστατικό κίνημα και την κοινωνική αυτοδιεύθυνση»4.
ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ
ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ

ΣΗΜ. οι Σπανιολες αν και αναρχικές...ωραίες γυναίκες ρε παιδί μου....