Το Γ είναι του χρόνου το χειμώνα. Ας μην πιστεύει κανείς ότι τελειώνει φέτος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Δημοκρατικός
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
Εμπεδοκλής
Τελικά ο ιός κολλάει με τα δευτερόλεπτα. Διαδώσται...Δημοκρατικός έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:21Μ αρέσει που τα λετε και για εξυπνάδες...Τα σμ εχουν περισσοτερο ογκο, κάθεσαι λιγότερη ωρα, δεν εχεις αλλους στα μουτρα σου και πανω απο αυτο που πίνεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:16Στο σούπερμάρκετ δεν κολλάει στο μπαράκι κολυμπάει....nick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:12
Να κανουν λοκνταουν ή wfh και οι υπαλληλοι στα σουπερ μαρκετ.
Να κλεισουν τα σμ χθες, δεν μπορουμε να παιζουμε με την υγεια.![]()
Στο 1ο lockdown με ανοιχτά σουπερ μαρκετ και ουρές, τα κρούσματα έπεσαν σχεδόν 0. Αλλά αρνείσαι να το καταλάβειςΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:20Άμα είναι 1000 άτομα έξω από τις τράπεζες και τα σούπερμάρκετ ο ιός δεν κολλάει. Άμα είναι 20 άτομα στη στάση του λεωφορείου ο ιός κολυμπάει...BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:18Άμα οι υπάλληλοι στα σουπερμάρκετ δε στοιβάζονται σαν σαρδέλες για να πάνε στη δουλειά τους και άμα τηρείται αυστηρά το όριο πελατών, δεν έχουν πρόβλημα.nick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:12
Να κανουν λοκνταουν ή wfh και οι υπαλληλοι στα σουπερ μαρκετ.
Να κλεισουν τα σμ χθες, δεν μπορουμε να παιζουμε με την υγεια.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Αυτά που λες είναι κρατικά λεφτά και αν δεν πάνε στις συντάξεις θα πάνε σε κάτι περισσότερο παραγωγικό. Δεν θέλω να πεθάνει κανείς, απλά λέω ότι δεν αποτελεί οικονομική απώλεια.Green Dragon έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:04Άσχημος τρόπος σκέψης αυτός αλλά ακόμα και ψυχρά υπολογιστικά να το δεις η ελληνική οικονομία στηρίζεται, καλώς ή κακώς, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό στις συντάξεις. Ακόμα και οι κουτσουρεμένες του μνημονίου καλύτερες είναι από τους μισθούς πείνας των νέων.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:58Το σύστημα υγείας θα αντέξει. Οι γέροι δεν θα αντέξουν και όσοι ζουν από αυτούς...NewModelArmy έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:57 Ανοιχτα εστιατορια/καφετεριες συνεπαγεται σταθερη αυξηση νοσηλευομενων.Οκ να μην κλεισουν,καταλαβαινει ο καθενας οτι θα παθουν ζημια εργαζομενοι/ιδιοκτητες.Αλλα το συστημα υγειας δεν προκειται να αντεξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγω λεω να κλεισουμε και τα νοσοκομεια.Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:19Αν γίνει μακελειό δεν νομίζω να έχουν καλή εξέλιξη κι αυτοί.Δημοκρατικός έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:16Μάλλον πρώτα θέλουν να γίνει μακελειό, για να μην μπορούν να τους λένε πάλι ότι τα έκλεισαν χωρίς λόγο.
Εχουν πολλους γιατρους και νοσοκομες στοιβαγμενους, ή να δουλευουν απο το σπιτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 22 Οκτ 2020, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BlastFromThePast
Η ιστορία με την εστίαση είναι ΜΝΗΜΕΙΟ ανευθυνότητας και ατόφιας βλακείας.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:17 O Koulis πάλι στο διάγγελμα συνέχιζε τις αηδίες. Λέει να φοράμε τη μάσκα μέχρι να καθήσουμε στα καφέ και μετά να τη βγάλουμε οταν θα πάμε να πιουμε τον καφέ. Δηλαδή οταν θα καθόμαστε για κανα δίωρο στο καφέ χωρίς μάσκα με τα φιλαράκια θα προστατευόμαστε επειδή θα έχουμε την μάσκα πριν? Ελεος.
Το πρώτο πράγμα που κλείνει παντού είναι.
- Δημοκρατικός
Ακριβώς. Το πόση ώρα θα βρεθείς μαζί με έναν φορέα είναι καθοριστικό. Στις χώρες που ιχνηλατούν, επαφή μικρότερη 10-15 λεπτών δεν τους ενδιαφέρει καν.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
-
Εμπεδοκλής
Και μετά ήρθε το σήμερα και κανείς δεν είχε αντισώματα. Επιτυχία...Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:23Στο 1ο lockdown με ανοιχτά σουπερ μαρκετ και ουρές, τα κρούσματα έπεσαν σχεδόν 0. Αλλά αρνείσαι να το καταλάβειςΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:20Άμα είναι 1000 άτομα έξω από τις τράπεζες και τα σούπερμάρκετ ο ιός δεν κολλάει. Άμα είναι 20 άτομα στη στάση του λεωφορείου ο ιός κολυμπάει...BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:18
Άμα οι υπάλληλοι στα σουπερμάρκετ δε στοιβάζονται σαν σαρδέλες για να πάνε στη δουλειά τους και άμα τηρείται αυστηρά το όριο πελατών, δεν έχουν πρόβλημα.![]()
![]()
Στο 1ο lockdown με ανοιχτά τα νοσοκομεία και γιατρούς και νοσοκόμες στοιβαγμενους τα κρούσματα σχεδόν μηδενίσανnick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:23Εγω λεω να κλεισουμε και τα νοσοκομεια.Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:19Αν γίνει μακελειό δεν νομίζω να έχουν καλή εξέλιξη κι αυτοί.Δημοκρατικός έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:16
Μάλλον πρώτα θέλουν να γίνει μακελειό, για να μην μπορούν να τους λένε πάλι ότι τα έκλεισαν χωρίς λόγο.
Εχουν πολλους γιατρους και νοσοκομες στοιβαγμενους, ή να δουλευουν απο το σπιτι![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Γιατί ο ιός είναι κάτι σαν συνέλευση. Το συζητάει πρώτα και μετά εισχωρεί στον οργανισμό του άλλου...Δημοκρατικός έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:23 Ακριβώς. Το πόση ώρα θα βρεθείς μαζί με έναν φορέα είναι καθοριστικό. Στις χώρες που ιχνηλατούν, επαφή μικρότερη 10-15 λεπτών δεν τους ενδιαφέρει καν.
-
BlastFromThePast
Ενώ άμα είχαν πεθάνει 5-6 χιλιάδες τζάμπα, τώρα θα είμασταν τζετ. Πώς χάσαμε τέτοια ευκαιρία;Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:24Και μετά ήρθε το σήμερα και κανείς δεν είχε αντισώματα. Επιτυχία...Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:23Στο 1ο lockdown με ανοιχτά σουπερ μαρκετ και ουρές, τα κρούσματα έπεσαν σχεδόν 0. Αλλά αρνείσαι να το καταλάβειςΕμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:20
Άμα είναι 1000 άτομα έξω από τις τράπεζες και τα σούπερμάρκετ ο ιός δεν κολλάει. Άμα είναι 20 άτομα στη στάση του λεωφορείου ο ιός κολυμπάει...![]()
![]()
![]()
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08Το ρεκόρ μου ήταν 7 σε μία ημέρα, και χατήρι δεν μου χάλασε...![]()
Καλά εσυ είσαι βλαμμένος και μπορεί να έβγαινες 7 φορές την ημέρα από το σπίτι με κλειστά τα παντα γιατί παίζει να νόμιζες ότι έκανες και πράξη αντίστασης. Ευτυχώς είστε λίγοι.
Υ.Γ Το μέτρο με την υποχρεωτικη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο είναι μια γελοιοτητα. Ελπίζω τα ΝΔμποτ να το καταλαβαινετε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Απλως η Ελλάδα είναι κυρίως εστίασηBlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:23Η ιστορία με την εστίαση είναι ΜΝΗΜΕΙΟ ανευθυνότητας και ατόφιας βλακείας.Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:17 O Koulis πάλι στο διάγγελμα συνέχιζε τις αηδίες. Λέει να φοράμε τη μάσκα μέχρι να καθήσουμε στα καφέ και μετά να τη βγάλουμε οταν θα πάμε να πιουμε τον καφέ. Δηλαδή οταν θα καθόμαστε για κανα δίωρο στο καφέ χωρίς μάσκα με τα φιλαράκια θα προστατευόμαστε επειδή θα έχουμε την μάσκα πριν? Ελεος.
Το πρώτο πράγμα που κλείνει παντού είναι.
Time is an illusion.
-
Εμπεδοκλής
τεστς δεν έκαναν. Αν τα κρούσματα είχαν μηδενιστεί δεν θα υπήρχαν νοσούντες να κολλήσουν τους άλλους. Μη βιάζετε τη λογική από όλες τις τρύπες...Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:25Στο 1ο lockdown με ανοιχτά τα νοσοκομεία και γιατρούς και νοσοκόμες στοιβαγμενους τα κρούσματα σχεδόν μηδενίσαν![]()
δεν ειμαι αντιθετος στο κλεισιμο των παντων, σε αυτο που ειμαι αντιθετος ειναι να κλεινουν τα παντα, να καταστρεφομαστε μοιραια ολοι και καποιοι να πετατε χαρταετο και να κουνατε το δαχτυλοΔημοκρατικός έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:17BlastFromThePast έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:12H δημόσια υγεία είναι αρμοδιοτήτα και ευθύνη της κυβέρνησης, να είσαι εσύ άπλας με αμάξια δεν είναι αρμοδιότητα και ευθύνη της κυβέρνησης.LETO έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:34
σε σενα και τον ταντριδη
εγω εκλεισα το μαγαζι μου, χρωσταω (ευτυχως οχι πολλα) τις ζημιες του τριμηνου λοκνταουν και του επομενου τριμηνου με 50% πτωση τζιρου, ανεργοι 5 ανθρωποι συν εγω και ο συνεταιρος μου. Και φαντασου τι ζουμε, μεσα στην τεραστια απογοητευση μου νιωθω μια μικρη αγαλιαση γιατι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ το αγχος πρωτα απ'ολα κρουσματος στο μαγαζι μου και δευτερευοντως τυχον προστιμου λογω ανευθυνοτητας πελατων
θα μας βρει δουλεια και των 7, ο μασπολι
Αν η κυβέρνηση εγκαταλείψει τις ευθύνες της για να υπηρετήσει το ιδιωτικό σου συμφέρον, μόνος δρόμος είναι το Γουδή.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις