!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Τώρα ξεφύγαμε από το μασαμπουκάδικο κυρίως θέμα, αλλά ας μου επιτραπεί να βάλω εδώ όσα είχα βάλει στο νήμα "τι μετράει περισσότερο για σένα"
(ίσως βοηθήσει)

Έχω ξεχωρίσει πάντως ένα υποκειμενικό «πακέτο» σκοπών ζωής και νοήματος για μένα:

1) να αναδεικνύεις αυτό που αγαπάς και όχι να αγαπάς ό,τι σε αναδεικνύει
2) να προάγεις την αυτεπίγνωσή σου εσαεί και μέχρι τελευταίας υπαρκτικής ρανίδας
3) να κατορθώσεις εγκαίρως να εμφυσήσεις εντός σου ενδιαφέροντα που θα διατηρήσουν το είναι σου σε εγρήγορη ζωτικότητα και θα πεις αντίο στην ανία
4) να βρεις τρόπους διαστολής της χρονικότητας (π.χ. ένας βαθύς έρωτας το επιτελεί κάτι τέτοιο)
5) να αφήσεις πίσω σου ένα έργο, π.χ. να φτάσεις να γράψεις ένα βιβλίο που να καλύψει κάτι που δεν έχει καλυφθεί μέχρι τώρα ή δεν έχει καλυφθεί με τον τρόπο που θα το επιτύχει το δικό σου βιβλίο
6) να μπεις στην περιπέτεια της παιδοποιίας, όχι όμως ως εξαρτημένο συλλογικό ανακλαστικό αλλά ως επιλογή ζωής και ευθύνης
7) να αποκτήσεις και ένα δεύτερο είδος «προσοχής», επερωτώντας τις παγιωμένες βεβαιότητες και πασχίζοντας να βρεις τη δική σου «φωνή»
8) να διαπιστώσεις από νέος ότι υπάρχει και ο εγκεφαλικός/διανοητικός οργασμός, και να τον αναζητείς σε συνάφειες ανθρώπων και πραγμάτων
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:51 Τώρα ξεφύγαμε από το μασαμπουκάδικο κυρίως θέμα, αλλά ας μου επιτραπεί να βάλω εδώ όσα είχα βάλει στο νήμα "τι μετράει περισσότερο για σένα"
(ίσως βοηθήσει)

Έχω ξεχωρίσει πάντως ένα υποκειμενικό «πακέτο» σκοπών ζωής και νοήματος για μένα:

2) να προάγεις την αυτεπίγνωσή σου εσαεί και μέχρι τελευταίας υπαρκτικής ρανίδας
3) να κατορθώσεις εγκαίρως να εμφυσήσεις εντός σου ενδιαφέροντα που θα διατηρήσουν το είναι σου σε εγρήγορη ζωτικότητα και θα πεις αντίο στην ανία
4) να βρεις τρόπους διαστολής της χρονικότητας (π.χ. ένας βαθύς έρωτας το επιτελεί κάτι τέτοιο)
5) να αφήσεις πίσω σου ένα έργο, π.χ. να φτάσεις να γράψεις ένα βιβλίο που να καλύψει κάτι που δεν έχει καλυφθεί μέχρι τώρα ή δεν έχει καλυφθεί με τον τρόπο που θα το επιτύχει το δικό σου βιβλίο
6) να μπεις στην περιπέτεια της παιδοποιίας, όχι όμως ως εξαρτημένο συλλογικό ανακλαστικό αλλά ως επιλογή ζωής και ευθύνης
7) να αποκτήσεις και ένα δεύτερο είδος «προσοχής», επερωτώντας τις παγιωμένες βεβαιότητες και πασχίζοντας να βρεις τη δική σου «φωνή»
8) να διαπιστώσεις από νέος ότι υπάρχει και ο εγκεφαλικός/διανοητικός οργασμός, και να τον αναζητείς σε συνάφειες ανθρώπων και πραγμάτων
μπαρούφες
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Βάλε και ένατο σκοπό ζωης
9. Να απομακρύνεις την βαρεμάρα από τους γύρω σου
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:38 Βασικά, εκνευρίζομαι, γιατί θεωρείς τα αυτονόητα ουάου-λαχείο. :roll:
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει για σένα, από όσα δικά σου έχω διαβάσει, και στο απευθύνω μετά παρρησίας, είναι ότι εκνευρίζεσαι και καλημέρα να σου πουν.

Σε θεωρώ την επιτομή της ζοχαδιακής ύπαρξης.
Στα ίσα και παλληκαρίσα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:48 Όχι, δε θα συνεννοηθούμε , άστο. :wave:

(Τα αλλα τα έσβησα, γιατί έχω ήδη απαντήσει παραπάνω.)
όχι, δεν απάντησες κατ ουσίαν και εις βάθος :lol:

εσύ κόλλησες εξαρχής στο ότι χρειάζεται να μην έχουμε χαμηλά στάνταρντς και
να βρούμε παρέες που δεν συχνάζουν στα μπουζούκια, κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε καν :lol:

καλά να είμαστε :wave:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:54
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:38 Βασικά, εκνευρίζομαι, γιατί θεωρείς τα αυτονόητα ουάου-λαχείο. :roll:
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει για σένα, από όσα δικά σου έχω διαβάσει, και στο απευθύνω μετά παρρησίας, είναι ότι εκνευρίζεσαι και καλημέρα να σου πουν.

Σε θεωρώ την επιτομή της ζοχαδιακής ύπαρξης.
Στα ίσα και παλληκαρίσα
Nαι, και;
νύχτα έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:54
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:48 Όχι, δε θα συνεννοηθούμε , άστο. :wave:

(Τα αλλα τα έσβησα, γιατί έχω ήδη απαντήσει παραπάνω.)
όχι, δεν απάντησες κατ ουσίαν και εις βάθος :lol:

εσύ κόλλησες εξαρχής στο ότι χρειάζεται να μην έχουμε χαμηλά στάνταρντς και
να βρούμε παρέες που δεν συχνάζουν στα μπουζούκια, κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε καν :lol:

καλά να είμαστε :wave:
Ούτε καν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:55
Nαι, και;
Και.... τίποτα

Ούτε ακούστηκε ποτέ τα μη όντα να καταργήσουνε τα όντα :wink

The rest is silence, μας έχουν ειδοποιήσει οι ποιητές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 21 Οκτ 2020, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:01
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:55
Nαι, και;
Και.... τίποτα

Ούτε ακούστηκε ποτέ τα μη όντα να καταργήσουνε τα όντα :wink

The rest is silence μας, έχουν ειδοποιήσει οι ποιητές
Ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. :wave:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:01
Μπα, δεν κατάλαβες.
Δεν αρκεί να είμαστε καλά...πρέπει και το καλά να είναι καλά
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:51 Τώρα ξεφύγαμε από το μασαμπουκάδικο κυρίως θέμα, αλλά ας μου επιτραπεί να βάλω εδώ όσα είχα βάλει στο νήμα "τι μετράει περισσότερο για σένα"
(ίσως βοηθήσει)

Βάλε και το να μπεις σε μια στροφή με τις μπάντες και να βγεις με τις ζάντες, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:02
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:01
Μπα, δεν κατάλαβες.
Δεν αρκεί να είμαστε καλά...πρέπει και το καλά να είναι καλά
Είμαι σίγουρη ότι ό,τι κάνεις το κάνεις, για να αισθάνεσαι καλά, οπότε όλα καλά. :)
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:42
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:40
Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:39 Και οι δύο έχετε δίκιο.

Η μία πραγματικά το πιστεύει ότι συναναστρέφεται με την αφρόκρεμα.
Και η άλλο πάλι έχει δίκιο να λέει ότι σπανίζουν στις μέρες μας οι σπάνιοι άνθρωποι.

Επί του θέματος, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.
Απο φωτό που είδα φαίνεται πολύ ατμοσφαιρικό το μερος, που για εμένα ως παμφάγο μετράει περισσότερο από τα άλλα.

Θα κοιτάξω να το επισκεφτώ ανεξάρτητα
Μα δεν τους χαρακτήρισα αφρόκρεμα :smt005: Αυτή είναι η διαφορά. Για μένα αυτό είναι το μέτρο.
Ονομάτισε τους όπως θέλεις, έστω Χ.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι συναναστρέφεσαι με πολλούς Χ, εγώ σε πιστεύω.
Και η νύχτα όμως έχει δίκιο, γιατί οι Χ είναι όντως σπάνιοι.
Εξ ορισμού
Στα μαγαζιά της γειτονιάς δεν θα βρεις πολλά ρε συ. Σε μεγάλα εμπορικά κέντρα θα παίζει ποικιλία :102: Κάτι θα βρούμε να αγοράσουμε στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. :wink
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Χαοτικός έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:14
Στα μαγαζιά της γειτονιάς δεν θα βρεις πολλά ρε συ. Σε μεγάλα εμπορικά κέντρα θα παίζει ποικιλία :102: Κάτι θα βρούμε να αγοράσουμε στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. :wink
Είμαι ντεφορμε, δεν κατάλαβα τπτα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:21
Χαοτικός έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:14
Είμαι ντεφορμε, δεν κατάλαβα τπτα
Οι άνθρωποι. Παραγγελίες ανθρώπων. Τεχνικά χαρακτηριστικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Ε δε φταίω εγώ τότε, έπρεπε να γράψεις "δε θα βρεις πολλους", όχι "πολλά".

Κατά τα άλλα, προσωπικά τη βρίσκω με "παρατραγουδα", υπάρχει ποικιλία και εξ αυτού χαμηλές τιμές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”