Την προηγουμενη εβδομάδα 14 Οκτωβρίου με τα ιδια τεστ 430 κρούσματα. Νομίζω οτι η εκθετική αύξηση που βλέπουμε τώρα έχει να κάνει με την πτώση της θερμοκρασίας και για αυτό βλέπουμε πολλά κρούσματα σε περιοχές με κρύο (Στην Κοζάνη έφτασε κοντά στο μηδέν η θερμοκρασία το πρωι)Δεν παίζει πια ατομική ευθύνη. Η παίρνεις μέτρα ή καταστρέφεσαι και με απώλειες ανθρώπινων ζωών αλλά και οικονομικά.ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:16Αν είναι έτσι είναι άσχημο. Προσπαθήστε να επηρεάσετε φίλους και γνωστούς να δείξουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
24116 testnik_killthemall έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:19 όντως 865 στα 20 χιλιαδες είναι πάνω απο 4% κρούσμα / τεστ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτά είναι τα καταγεγραμμένα, τα πραγματικά είναι πολύ περισσότερα (αλλά απέχουν ακόμα παρασάγγας από την ανοσία αγέλης εκτός ίσως από μεμονωμένες περιοχές όπως η Νέα Υόρκη).πατησιωτης έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:20Πουθενά δεν έχουν μπεί,ούτε καν στην Αμερική.'Εχουν 7 εκατομμύρια κρούσματα σε πληθυσμό 330 εκατομμυρίων,δηλαδή κάτι παραπάνω από 2%.Για να φθάσεις ανοσία αγέλης θέλεις ποσοστό 70%.zoltan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
- nik_killthemall
ναι το ακουσα τωρα, 3.6% κρουσμα / τεστST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:2224116 testnik_killthemall έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:19 όντως 865 στα 20 χιλιαδες είναι πάνω απο 4% κρούσμα / τεστ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- MiGiSukhoI
Σίγουρα όχι αυτό το θέατρο σκιών που ζούμε φέτοςGreen Dragon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:19Να υποθέσω στυλ 28 ημέρες κλπ;Albrecht έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Εγώ πάντως όταν ακουγα για πανδημία παλιότερα την φανταζομουν πολύ πιο διαφορετική από αυτό που ζούμε σήμερα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Ίσως γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν κι από άλλα πράγματα σ' αυτόν τον κόσμο και το γεγονός ότι έχει βρεθεί ένας διαδεδομένος ιός στον οργανισμό τους δεν σημαίνει ότι πέθαναν απ' αυτό ή καν ότι είχαν νοσήσει;Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2020, 17:47Εϊναι μιά νέα επιδημία αυτή που συμβαίνει: θετικοί στον κορωνοϊό, πεθαίνουν ΤΥΧΑΙΑ λόγω άλλου νοσήματος. Οι επιστήμονες δεν έχουν εξακριβώσει ακόμη γιατί συμβαίνει αυτό.Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 17:42Και μην ξεχνάμε, μας δίνουν το σύνολο όσων πέθαναν ΜΕ κορονοιο και ΟΧΙ ΑΠΟ κορονοιο
Μέχρι να έχουμε μια πλήρη εικόνα του έτους, μην βγάζεις απέξω την πιθανότητα υπερκαταγραφής από κάποιες χώρες και υποκαταγραφής από άλλες. Ας πούμε θεωρώ αρκετά σιγουράκι ότι το Βέλγιο έχει υπερκαταγράψει ενώ η Γερμανία έχει υποκαταγράψει.
Ο CDC δίνει για τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ από 123 χιλιάδες ως 278 χιλιάδες (μέση τιμή 200 χιλιάδες). Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη να ξεδιαλύνουν λίγο τα στατιστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σαρακατσανος
zoltan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
Όχι, δεν υπάρχει. Το κρατος αρνείται στανικώς να ενισχύσει πρωτοβάθμια κατα κυριο λογο και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Λιγες οι ΜΕΘ, γεννανε και τα κοκόρια του Κουλη.
Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα για περιπτώσεις ασθενών που ασθένησαν δεύτερη και τρίτη φορά αλλά δεν μπορώ να βρω το άρθρο. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (και μπορεί να συμβεί σε μεγάλη κλίμακα) δεν είναι ούτε η ανοσία αγέλης λύση.zoltan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Οταν ελεγα εγω οτι ο καιρος μας εσωσε την Ανοιξη, καποιοι λεγανε οτι προσπαθουσα να το πολιτικοποιησω και να μειωσω την επιτυχια της κυβερνησης. Τωρα που θα μας παει τρενο αυτη η ιστορια για το επομενο εξαμηνο, λογω καιρου, θα τα πουμε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Αυτό καλό είναι να το συγκρίνουμε με την Ισπανία που έχει μέσον όρο Οκτωβρίου 10,4% με την Γαλλία και το Βέλγιο που έχουν από 12,0%. Ακόμη και η Γερμανία έχει 3,6% έναντι 3,1% τής Ελλάδος. Δυστυχώς, η Β.Μακεδονία έχει 17,7% ποσοστό θετικών.nik_killthemall έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:24ναι το ακουσα τωρα, 3.6% κρουσμα / τεστST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:2224116 testnik_killthemall έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:19όντως 865 στα 20 χιλιαδες είναι πάνω απο 4% κρούσμα / τεστ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
23900, αλλά το έχουμε καταλάβει ότι για σένα ένα 20% πάνω ένα 20% κάτω είναι ασήμαντο.
Ναι, ήταν μία από τις 25.000 προβλέψεις, εκ των οποίων οι 24.999 έπεσαν έξω. 25 θανάτους δεν έχουμε.Naida έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:05 Είχαν κάνει πρόβλεψη ως 27/10 νομίζω 1000 κρούσματα την μέρα και 25 θάνατοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και τώρα, γιατί δεν μας σώζει; Η θερμοκρασία είναι υψηλότερη απ'ό,τι ήταν στο τέλος Μαρτίου - Αρχές Απριλίου.Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:37Οταν ελεγα εγω οτι ο καιρος μας εσωσε την Ανοιξη, καποιοι λεγανε οτι προσπαθουσα να το πολιτικοποιησω και να μειωσω την επιτυχια της κυβερνησης. Τωρα που θα μας παει τρενο αυτη η ιστορια για το επομενο εξαμηνο, λογω καιρου, θα τα πουμε
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ευτυχώς.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:3723900, αλλά το έχουμε καταλάβει ότι για σένα ένα 20% πάνω ένα 20% κάτω είναι ασήμαντο.
Ναι, ήταν μία από τις 25.000 προβλέψεις, εκ των οποίων οι 24.999 έπεσαν έξω. 25 θανάτους δεν έχουμε.Naida έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:05 Είχαν κάνει πρόβλεψη ως 27/10 νομίζω 1000 κρούσματα την μέρα και 25 θάνατοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-