!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

865 κρούσματα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

86 ΜΕΘ 6 θάνατοι
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Βρήκα τον lockdown στο δρόμο. Έρχεται μου είπε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:01 865 σήμερα, πλησιάζει η χιλιάρα.
Είχαν κάνει πρόβλεψη ως 27/10 νομίζω 1000 κρούσματα την μέρα και 25 θάνατοι.
lonelyrider έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:04 Βρήκα τον lockdown στο δρόμο. Έρχεται μου είπε.
Δεν έρχεται, του έκοψε η οικονομία τον δρόμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ξέρουμε αν οφείλεται σε αυξημένο αριθμό ελέγχων ή απλά γεμίσαμε;
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:06 Ξέρουμε αν οφείλεται σε αυξημένο αριθμό ελέγχων ή απλά γεμίσαμε;
ο ιδιος αριθμός ελέγχων (20.000 περίπου) με την προηγούμενη εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ας μη γελιόμαστε. Τα κρούσματα είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται. Δυστυχώς ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός που πρέπει να κάνεις κάνα μηνιαίο lockdown για να τον ανακόψεις και αν πάλι το καταφέρεις αυτό.
Βλέπω αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε φάση ανοσίας αγέλης. Με τους ηλικιωμένους δε ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να προσεχθούν μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

lonelyrider έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:11 Ας μη γελιόμαστε. Τα κρούσματα είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται. Δυστυχώς ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός που πρέπει να κάνεις κάνα μηνιαίο lockdown για να τον ανακόψεις και αν πάλι το καταφέρεις αυτό.
Βλέπω αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε φάση ανοσίας αγέλης. Με τους ηλικιωμένους δε ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να προσεχθούν μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους.
Δεν παίζει το σενάριο αυτό ειδικά για την Ελλάδα. Αν δεν πάρουν σοβαρά μέτρα τα νοσοκομεία θα είναι γεμάτα σε χρόνο dt. Στην Τσεχία σήμερα έκαναν και αυτοί λοκ ντάουν, όπως και στην Ιρλανδία. Και έχουν έκτακτη συνδιάσκεψη στην ΕΕ για να δουν τι θα κάνουν. Τα λοκ νταουν ειναι μονοδρομος, όσο πιο έγκαιρα γίνουν τόσο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:08
ST48410 έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:06 Ξέρουμε αν οφείλεται σε αυξημένο αριθμό ελέγχων ή απλά γεμίσαμε;
ο ιδιος αριθμός ελέγχων (20.000 περίπου) με την προηγούμενη εβδομάδα.
Αν είναι έτσι είναι άσχημο. Προσπαθήστε να επηρεάσετε φίλους και γνωστούς να δείξουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Τετέλεσται...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Εγώ πάντως όταν ακουγα για πανδημία παλιότερα την φανταζομουν πολύ πιο διαφορετική από αυτό που ζούμε σήμερα.
Βλέπεις ότι οι περισσότεροι είναι στα @@ τους.
Γεμίζουν θέατρα, πανηγυρίζουν πρωταθληματα και κύπελλα, κάνουν συγκεντρώσεις έξω από το εφετείο, στριμώχνονται στα ΜΜΜ, στα σούπερ μάρκετ και στις λαϊκές κλπ κλπ

Η κατάσταση είναι YOLO.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Albrecht την 21 Οκτ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

όντως 865 στα 20 χιλιαδες είναι πάνω απο 4% κρούσμα / τεστ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Albrecht έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Εγώ πάντως όταν ακουγα για πανδημία παλιότερα την φανταζομουν πολύ πιο διαφορετική από αυτό που ζούμε σήμερα.
Να υποθέσω στυλ 28 ημέρες κλπ;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zoltan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
Πουθενά δεν έχουν μπεί,ούτε καν στην Αμερική.'Εχουν 7 εκατομμύρια κρούσματα σε πληθυσμό 330 εκατομμυρίων,δηλαδή κάτι παραπάνω από 2%.Για να φθάσεις ανοσία αγέλης θέλεις ποσοστό 70%.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”