!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Ο πρώτος νεκρός
Βρήκα τον lockdown στο δρόμο. Έρχεται μου είπε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Είχαν κάνει πρόβλεψη ως 27/10 νομίζω 1000 κρούσματα την μέρα και 25 θάνατοι.
Δεν έρχεται, του έκοψε η οικονομία τον δρόμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ξέρουμε αν οφείλεται σε αυξημένο αριθμό ελέγχων ή απλά γεμίσαμε;
ο ιδιος αριθμός ελέγχων (20.000 περίπου) με την προηγούμενη εβδομάδα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ας μη γελιόμαστε. Τα κρούσματα είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται. Δυστυχώς ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός που πρέπει να κάνεις κάνα μηνιαίο lockdown για να τον ανακόψεις και αν πάλι το καταφέρεις αυτό.
Βλέπω αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε φάση ανοσίας αγέλης. Με τους ηλικιωμένους δε ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να προσεχθούν μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους.
Βλέπω αναγκαστικά να πηγαίνουμε σε φάση ανοσίας αγέλης. Με τους ηλικιωμένους δε ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να προσεχθούν μιλάμε για τους δικούς μας ανθρώπους.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν παίζει το σενάριο αυτό ειδικά για την Ελλάδα. Αν δεν πάρουν σοβαρά μέτρα τα νοσοκομεία θα είναι γεμάτα σε χρόνο dt. Στην Τσεχία σήμερα έκαναν και αυτοί λοκ ντάουν, όπως και στην Ιρλανδία. Και έχουν έκτακτη συνδιάσκεψη στην ΕΕ για να δουν τι θα κάνουν. Τα λοκ νταουν ειναι μονοδρομος, όσο πιο έγκαιρα γίνουν τόσο καλύτερα.lonelyrider έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:11 Ας μη γελιόμαστε. Τα κρούσματα είναι κατά πολύ περισσότερα από αυτά που ανακοινώνονται. Δυστυχώς ο ιός είναι τόσο μεταδοτικός που πρέπει να κάνεις κάνα μηνιαίο lockdown για να τον ανακόψεις και αν πάλι το καταφέρεις αυτό.
Αν είναι έτσι είναι άσχημο. Προσπαθήστε να επηρεάσετε φίλους και γνωστούς να δείξουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή.
- MiGiSukhoI
Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
Εγώ πάντως όταν ακουγα για πανδημία παλιότερα την φανταζομουν πολύ πιο διαφορετική από αυτό που ζούμε σήμερα.
Βλέπεις ότι οι περισσότεροι είναι στα @@ τους.
Γεμίζουν θέατρα, πανηγυρίζουν πρωταθληματα και κύπελλα, κάνουν συγκεντρώσεις έξω από το εφετείο, στριμώχνονται στα ΜΜΜ, στα σούπερ μάρκετ και στις λαϊκές κλπ κλπ
Η κατάσταση είναι YOLO.
Βλέπεις ότι οι περισσότεροι είναι στα @@ τους.
Γεμίζουν θέατρα, πανηγυρίζουν πρωταθληματα και κύπελλα, κάνουν συγκεντρώσεις έξω από το εφετείο, στριμώχνονται στα ΜΜΜ, στα σούπερ μάρκετ και στις λαϊκές κλπ κλπ
Η κατάσταση είναι YOLO.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Albrecht την 21 Οκτ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- nik_killthemall
όντως 865 στα 20 χιλιαδες είναι πάνω απο 4% κρούσμα / τεστ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να υποθέσω στυλ 28 ημέρες κλπ;Albrecht έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Εγώ πάντως όταν ακουγα για πανδημία παλιότερα την φανταζομουν πολύ πιο διαφορετική από αυτό που ζούμε σήμερα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πουθενά δεν έχουν μπεί,ούτε καν στην Αμερική.'Εχουν 7 εκατομμύρια κρούσματα σε πληθυσμό 330 εκατομμυρίων,δηλαδή κάτι παραπάνω από 2%.Για να φθάσεις ανοσία αγέλης θέλεις ποσοστό 70%.zoltan έγραψε: 21 Οκτ 2020, 19:17 Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Στην Ευρώπη νομίζω εκ των πραγμάτων έχουν μπει σε φάση ανοσία αγέλης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις