Ναι, υπήρχε ένα διάστημα στις αρχές που δεν ήξεραν. Διάβασε αν θες να δεις τι έκαναν έκτοτε, δεν συζητάω άλλο με όρους πιστεύω-δεν πιστεύω.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:16Παλικάρι μου, το γεγονός ότι κατάφεραν να μεταδώσουν την νόσο σε όλην την υφήλιο, σημαίνει ότι η κατάσταση στην Κίνα ήταν εντελώς εκτός ελέγχου και ΔΕΝ ήξεραν οι αρχές ποιοι είναι φορείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:22Πάνε δυο φορείς στη χώρα Χ. Κολλάνε άλλους δύο.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:14 Εντυπωσιάστηκα. Ακόμη δεν απάντησες πώς εκτροχιάστηκε τόσο η κατάσταση ώστε να πρόλαβαν οι Κινέζοι να κολλήσουν όλον τον υπόλοιπο κόσμο αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο κατάφεραν να εντοπίσουν όλους τους φορείς στην χώρα τους.
Γυρίζουν, πλέον είναι θέμα της Κίνας πως θα τους χειριστεί. Οι άλλοι είναι θέμα της χώρας Χ και αν η απόκριση της είναι ανεπαρκής συνεχίζουν να κολλάνε κι άλλους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Κορονοϊός από την κινα
- hellegennes
Η πραγματικότητα είναι «είναι ψέματα και με τρελό κόστος». Δηλαδή και προσπάθησαν να καταστείλουν την εξέλιξη της επιδημίας με οργουελικά μέσα και δεν τα κατάφεραν, γιατί πώς θα μπορούσαν, άλλωστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:33 Δε ζήτησα κάπου να πείτε μπράβο. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του, απλά να ξέρει τι κερδίζει και τι χάνει.
Εσύ πάλι πουλάς τρέλα μη διευκρινίζοντας τη θέση σου και ταλαντευόμενος ανάμεσα στο "είναι ψέμματα η επιτυχής αντιμετώπιση" και στο "οκ μπορεί να ισχύει, αλλά με τι κόστος".
Κάπου μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι 500.000 νεκροί σε μια οργουελική χώρα 1,4 δις κρύβονται εύκολα και επηρεάζουν ελάχιστα την οικονομία. Ή νομίζεις ότι όταν πέθαιναν εκατομμύρια από ευλογιά σταματούσε να αναπτύσσεται η οικονομία των χωρών; Κι αυτό χωρίς προπαγάνδα, χωρίς να κρύβονται νεκροί, χωρίς τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το οπόιο 500.000 επιλέχθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι το νούμερο που θεωρείς ότι δεν επηρρεάζει τίποτα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:39Η πραγματικότητα είναι «είναι ψέματα και με τρελό κόστος». Δηλαδή και προσπάθησαν να καταστείλουν την εξέλιξη της επιδημίας με οργουελικά μέσα και δεν τα κατάφεραν, γιατί πώς θα μπορούσαν, άλλωστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:33 Δε ζήτησα κάπου να πείτε μπράβο. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του, απλά να ξέρει τι κερδίζει και τι χάνει.
Εσύ πάλι πουλάς τρέλα μη διευκρινίζοντας τη θέση σου και ταλαντευόμενος ανάμεσα στο "είναι ψέμματα η επιτυχής αντιμετώπιση" και στο "οκ μπορεί να ισχύει, αλλά με τι κόστος".
Κάπου μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι 500.000 νεκροί σε μια οργουελική χώρα 1,4 δις κρύβονται εύκολα και επηρεάζουν ελάχιστα την οικονομία. Ή νομίζεις ότι όταν πέθαιναν εκατομμύρια από ευλογιά σταματούσε να αναπτύσσεται η οικονομία των χωρών; Κι αυτό χωρίς προπαγάνδα, χωρίς να κρύβονται νεκροί, χωρίς τίποτα.
Κι εμένα Κινέζοι χάκερς μου έκλεψαν 20 ευρώ από την τράπεζα. Το ξέρω επειδή πρώτον τους έχω ικανούς, και δεύτερον επειδή 20 ευρώ είναι αρκετά λίγα ώστε να μη το προσέξω.
Στο τέλος συγκρίνεις μια ενδημική ασθένεια (που σημαίνει ένα σταθερό, ίδιο για όλους productivity loss), με μια πανδημία. Οι πανδημίες σαφώς και επηρρέασαν και επηρρεάζουν την οικονομία.
- NewModelArmy
https://www.spiegel.de/international/wo ... 11976da738
Διαβαστε εδω το αρθρο Γερμανου που ζει στο Πεκινο για να καταλαβετε τι παιζει στην Κινα.Επισημαινει και αυτος το παραδοξο οτι το αυταρχικο καθεστως της Κινας ουσιαστικα του εχει επιτρεψει να ζει μια φυσιολογικη ζωη εν μεσω πανδημιας ενω στη δημοκρατικη Δυση βγαινει ο Τραμπ και δηλωνει "it is what it is" για 200.000 νεκρους.
Διαβαστε εδω το αρθρο Γερμανου που ζει στο Πεκινο για να καταλαβετε τι παιζει στην Κινα.Επισημαινει και αυτος το παραδοξο οτι το αυταρχικο καθεστως της Κινας ουσιαστικα του εχει επιτρεψει να ζει μια φυσιολογικη ζωη εν μεσω πανδημιας ενω στη δημοκρατικη Δυση βγαινει ο Τραμπ και δηλωνει "it is what it is" για 200.000 νεκρους.
- hellegennes
Και 1 εκατομμύριο να ήταν οι νεκροί δεν θα άλλαζε κάτι. Είπα 500.000 γιατί το θεωρώ ένα λογικό νούμερο για τον πληθυσμό της Κίνας, που ο ιός κυκλοφορούσε σίγουρα από τον Νοέμβριο, αν όχι πιο πριν. 1 εκατομμύριο νεκροί παραπάνω για την Κίνα θα ήταν +10% θνησιμότητα από πέρυσι. Για να καταλάβεις πόσο ασήμαντο είναι αυτό στην συνολική εικόνα, το 2015 στην Ελλάδα είχαμε +6,5% θνησιμότητα σε σχέση με το 2014 και αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:50Το οπόιο 500.000 επιλέχθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι το νούμερο που θεωρείς ότι δεν επηρρεάζει τίποτα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 14:39Η πραγματικότητα είναι «είναι ψέματα και με τρελό κόστος». Δηλαδή και προσπάθησαν να καταστείλουν την εξέλιξη της επιδημίας με οργουελικά μέσα και δεν τα κατάφεραν, γιατί πώς θα μπορούσαν, άλλωστε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:33 Δε ζήτησα κάπου να πείτε μπράβο. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του, απλά να ξέρει τι κερδίζει και τι χάνει.
Κι εμένα Κινέζοι χάκερς μου έκλεψαν 20 ευρώ από την τράπεζα. Το ξέρω επειδή πρώτον τους έχω ικανούς, και δεύτερον επειδή 20 ευρώ είναι αρκετά λίγα ώστε να μη το προσέξω.
Στο τέλος συγκρίνεις μια ενδημική ασθένεια (που σημαίνει ένα σταθερό, ίδιο για όλους productivity loss), με μια πανδημία. Οι πανδημίες σαφώς και επηρρέασαν και επηρρεάζουν την οικονομία.
Για κάποιον διεστραμμένο λόγο θεωρείς ότι οι νεκροί από μόνοι τους είναι ικανή αιτία να αναστείλει την ανάπτυξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κοροναϊός : Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στη δοκιμή του εμβολίου της AstraZeneca
https://www.in.gr/2020/10/21/world/koro ... trazeneca/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Δημοκρατικός
Ήρωας!Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:46 Κοροναϊός : Πέθανε εθελοντής που συμμετείχε στη δοκιμή του εμβολίου της AstraZeneca
Χρειαζόμαστε και άλλους.. όπως και ψέκες για μερική/πρόσκαιρη ανοσία αγέλης...
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Οι αγγλοι πανε ενα βημα παραπέρα. Θα δοκιμασουν να μολύνουν κοσμο (ηλικία 18 - 30) για να δουν αν δουλευει το εμβολιο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν ειναι οτι μεταδίδουν περισσότερο τα παιδια.
Απλα τπαιρνουμε αγκαλια, τα φιλαμε και κολλάμε
πολυ σωστα και ειναι και πιο κινητικα απο τη φυση τους ... παντως σιγουρα δεν το ξεκαθαριζει το Υπ.Υγειας του Ισραηλ
Ραγδαια επιδεινωση στην Ιταλια. Ο δεικτης μεταδοτικοτητας ανεβηκε στο 1,5.
Δεν το γλυτωνουμε το λοκνταουν.
Δεν το γλυτωνουμε το λοκνταουν.
Winter is coming
Εξαιρετικά άσχημο νέο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σωστή παρατήρηση.nick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:28 Δεν ειναι οτι μεταδίδουν περισσότερο τα παιδια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... rkers.htmlAt last! NHS workers are 'set to get a vaccine in weeks' as the Government accelerates timetable for a mass roll-out before Christmas - while ministers introduce new laws to bypass EU approval for jab
Email sent by an NHS Trust chief to his staff, seen by The Mail on Sunday, reveals Health Service is preparing for a national vaccination programme before Christmas
In memo to staff earlier this month, Glen Burley, chief executive of George Eliot Hospital NHS Trust, in Warwickshire, wrote: 'Our Trust, alongside NHS organisations nationally, has been told to be prepared to start a Covid-19 staff vaccine programme in early December'
It can also be disclosed that the Government has introduced new laws that would allow UK to bypass EU approval process if safe and effective jab is ready before end of post-Brexit transition period on December 31
wtf
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn