Όπως το είπες, οι απόψεις σου. Η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου απαγορεύει τα πους μπακ. Όταν μου παρουσιάσεις στοιχεία τα οποία θ' αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ως πολιτική της την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τότε θα συζητήσουμε πάνω σε αυτό.Νon4me έγραψε: 18 Οκτ 2020, 17:05 Εμενα οι αποψεις μου ειναι πως πρωτη φορα πουσ μπακ ξεκινησαν με την νδ
Ο φράχτης στον Έβρο είναι έργο πασοκ. Το τζαμί στην Αθήνα είναι έργο νδ.ο φραχτης 6 μετρων με φυλακια θα τελειωσει με τη νδ
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει πιο γρήγορα ιθαγένειες απ' ό,τι ο συριζα, ενώ δεν θα έπρεπε να δίνει καθόλου ιθαγένεια.και για να κανω την ερωτηση μου ευκολοτερη εφοσον σε βλεπω καπως ντροπαλουτσικο . το μοναδικο κομμα εξουσιας εκτος της νδ ειναι ο συριζα . Να εγκαταλειψουμε την επικυνδινη πολιτικη μητσοτακη για να γυρισουμε στους η φυση εκανε το θαυμα της και ξηλωσε τον φραχτη και καλα εκαναν και καψαν το κεντρο και τις υπολοιπες κομπογιαννιτιες ? Και εχουν δικαιωμα σε επιλογη γλώσσας νεατερνταλ 2 για να διαρκει η εξεταση του ασυλου μερικες 10δες χρονια ?
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης είπε ότι θέλει πολεμήσει το νατιβισμό, δηλαδή θέλει να πολεμήσει τους ντόπιος ανθρώπους για χάρη εκείνων που εισβάλουν στη χώρα. Είπε ακόμα μέσα στη Βουλή, ότι χαίρεται για το "μπόλιασμα", εννοώντας την αντικατάσταση πληθυσμού.
Ο καθένας έχει ευθύνη γι' αυτό που ψηφίζει. Αν εσύ δεν ψήφιζες νδ πάλι θα είχε εκλεγεί γιατί η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα δεν ήταν μια ψήφος. Όμως η ψήφος σου στη νδ σε καθιστά υπεύθυνο για την εγκληματική πολιτική του συγκεκριμένου κόμματος.