Δε νομιζω οτι μπορουν αλλα το λεω με επιφυλαξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:21Μπορούν φυσικά, κατά την κρίση τους. Μπορούν να σου ψάξουν τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς κ να σου κάνουν σωματικό έλεγχο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Πάνοπλοι νταήδες της Αστυνομίας έχουν στριμώξει στον τοίχο 15χρονα παιδάκια.
Re: Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Πάνοπλοι νταήδες της Αστυνομίας έχουν στριμώξει στον τοίχο 15χρονα παιδάκια.
Re: Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Πάνοπλοι νταήδες της Αστυνομίας έχουν στριμώξει στον τοίχο 15χρονα παιδάκια.
Μπορούν αν υπάρχει βάσιμη υπόνοια οτι συνδέεσαι με εγκληματική πράξη. Δηλαδη μπορούν ανάλογα με την κρίση τους, δηλαδή απλά μπορούν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:33Δε νομιζω οτι μπορουν αλλα το λεω με επιφυλαξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:21Μπορούν φυσικά, κατά την κρίση τους. Μπορούν να σου ψάξουν τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς κ να σου κάνουν σωματικό έλεγχο.
Εμένα μου έχουν ψαξει το αυτοκίνητο για ναρκωτικά.
Αν ειχαν κριση δε θα γινοντουσαν ματατζηδες.gassim έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:43Δηλαδη μπορούν ανάλογα με την κρίση τους, δηλαδή απλά μπορούν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:33Δε νομιζω οτι μπορουν αλλα το λεω με επιφυλαξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:21
Μπορούν φυσικά, κατά την κρίση τους. Μπορούν να σου ψάξουν τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς κ να σου κάνουν σωματικό έλεγχο.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έτσουξε πολύ που η αστυνομία έκανε το έργο της απέναντι σε υποκινούμενους καταληψίες 
Ξύδι συριζαιοι, δεν σας βγήκε γιατί ο Iron Mike δεν θα χαϊδεύει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ο iron mike ειναι αυτος που ειδε 150 μολοτωφ εξω απο το δικαστηριο αλλα δεν ειδε το μνημονιο στο γραφειο του?Awesomatic έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:53 Έτσουξε πολύ που η αστυνομία έκανε το έργο της απέναντι σε υποκινούμενους καταληψίες
- Otto Weininger
Σοκαρίστηκε το κουμούνι ο Μπούμπυς που αν στην Σοβιετική Ένωση (με την οποία υγραίνεται) βγαίναν για πορείες και καταλήψεις, τώρα θα σκάβανε για νικέλιο με τα χέρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι ,δεν μπορούν ,το 2013 έκανα αναφορά για υπέρβαση καθήκοντος ,και έγινε ΕΔΕ και πήραν τον πούλο.gassim έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:43Μπορούν αν υπάρχει βάσιμη υπόνοια οτι συνδέεσαι με εγκληματική πράξη. Δηλαδη μπορούν ανάλογα με την κρίση τους, δηλαδή απλά μπορούν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:33Δε νομιζω οτι μπορουν αλλα το λεω με επιφυλαξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:21
Μπορούν φυσικά, κατά την κρίση τους. Μπορούν να σου ψάξουν τα προσωπικά σου αντικείμενα, καθώς κ να σου κάνουν σωματικό έλεγχο.
Τι μαλακία ερώτηση είναι αυτή;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό μπορείς να το υποστηρίξεις με στοιχεία;Awesomatic έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:53 Έτσουξε πολύ που η αστυνομία έκανε το έργο της απέναντι σε υποκινούμενους καταληψίες
Φάτσα.
Άλλος περίμενα να τσιμπήσει, άλλος τσίμπησε.
Επειδή όμως δεν είσαι κοπανος και μονοκόμματος δεν μου πάει να το τραβήξω.
Καμιά σημασία δεν έχει ρε φίλε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Η υπέρβαση καθήκοντος ήταν σωματική έρευνα;Στύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:09Όχι ,δεν μπορούν ,το 2013 έκανα αναφορά για υπέρβαση καθήκοντος ,και έγινε ΕΔΕ και πήραν τον πούλο.gassim έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:43Μπορούν αν υπάρχει βάσιμη υπόνοια οτι συνδέεσαι με εγκληματική πράξη. Δηλαδη μπορούν ανάλογα με την κρίση τους, δηλαδή απλά μπορούν.
Ναι ρε συ. Στο πίσω μέρος του μυαλού που λέμε, έχω καταλάβει τη φάση. Αλλά το βρίσκω μαλακία να έχει προτεραιότητα να την πούμε στον κνίτη γιατί έτσι μπροστά σε αυτό που κάνουν οι μπάτσοι. Ξεφτίλα λέμε.Prepon έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:46Άλλος περίμενα να τσιμπήσει, άλλος τσίμπησε.
Επειδή όμως δεν είσαι κοπανος και μονοκόμματος δεν μου πάει να το τραβήξω.
Καμιά σημασία δεν έχει ρε φίλε
Όπως και στο άλλο με το ισλαμιστή δολοφόνο. Τα παίρνω πουλένε μαλακίες. Και 90% μπορεί να κάνυν και πλάκα για τα γκαγκά. Αλλά δεν θα την έκανα αυτή τη στιγμή.
Η αλήθεια είναι πως πρώτα είδα την είδηση για τη Γαλλία και εω επηρεαστεί.
Μαλάκα κάτι πρέπει να κάνουμε. Σε πρώτη φάση όποιος πει μπροστά μου ότι πρέπει να γίνει τζαμί για να εκφράζονται τ αρχίδια, θα φάει γιαούρτι στη μάπα.
- Hector Buas
Πολλοί εδώ μέσα λειτουργούν με την εντύπωση πως εκφράζουν κάποιο είδος "ανώτερης ιδεολογίας", την οποία εμείς οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Μία τέτοια περίπτωση είναι φυσικά τα ορφανά του Χίτλερ.
Μια εντελώς ανάλογη περίπτωση είναι τα ορφανά του Στάλιν, όπως π.χ. εδώ ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και ο Στύγιος αλλά και πολλοι άλλοι. Όπως και τα ορφανά του Χίτλερ, έτσι και τα ορφανά του Στάλιν πιστεύουν με πάθος πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και μας καλούν να την σεβαστούμε και να την ακολουθήσουμε.
Πρόκειται περί ανοησίας: τα ορφανά του Στάλιν είναι σε όλα τους ίδια με τα ορφανά του Χίτλερ. Σε όλα! Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα και η γεωγραφία. Τα υπόλοιπα μένουν ίδια.
Αν π.χ. διαφωνούσες με τα Χιτλερικά "ιδεώδη" οι Ναζί θα σε έστελναν στο Άουσβιτς. Αν διαφωνούσες με τα Σταλινικά "ιδεώδη" οι Κομμουνιστές θα έστελναν στο Μαγκαντάν. Το τέλος σου θα ήταν το ίδιο.
Δεν θα πρέπει λοιπόν να πέφτει κανείς στην παγίδα και να ζητάει "πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμότητας" από τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ, τους Στύγιους και όλα τα άλλα αριστερά φρούτα που κυκλοφορούν εδώ μέσα. Είναι ίδιοι με τους Ναζί σε όλα τους...
μπορούν,πινόκιοΣτύγιος έγραψε: 16 Οκτ 2020, 23:09Όχι ,δεν μπορούν ,το 2013 έκανα αναφορά για υπέρβαση καθήκοντος ,και έγινε ΕΔΕ και πήραν τον πούλο.gassim έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:43 Μπορούν αν υπάρχει βάσιμη υπόνοια οτι συνδέεσαι με εγκληματική πράξη. Δηλαδη μπορούν ανάλογα με την κρίση τους, δηλαδή απλά μπορούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 52 Απαντήσεις