!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Πελάτες Lidl: Έχουν τα χειρότερα προϊόντα & τους πιο αγενείς υπαλλήλους

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/p ... ikona/amp/
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Λείπει ο γάτος...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Μια φορα μπηκα και νομιζα πως ειμαι στον σταθμο του τραινου της αντιστοιχης Ομονοιας της Ρωμης.
Ισως να ετυχε, τι να πω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
unholydiver

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unholydiver »

Μια φορά πήρα κιμά μοσχαρίσιο (γαλλικό) από τα Lidl και βρώμισε όλο το σπίτι (μου θύμισε τους επικούς κατεψυγμένους κιμάδες της αγγλίας :a040: ).
Ήθελα να ξέρω, στη Γαλλία τα μοσχάρια που προορίζονται για την Ελλάδα σκατά τα ταϊζουνε?
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" :003:
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

unholydiver έγραψε: 16 Οκτ 2020, 14:08 Ήθελα να ξέρω, στη Γαλλία τα μοσχάρια που προορίζονται για την Ελλάδα σκατά τα ταϊζουνε?
Κάποτε βάζανε στα ληγμένα και αλλοιωμένα φάρμακα μια σφραγίδα "Βon pour l' Orient"
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:20 Πελάτες Lidl: Έχουν τα χειρότερα προϊόντα & τους πιο αγενείς υπαλλήλους
Μπορει εκει. Εδώ (UK) μια χαρά είναι.
Σε πολλά η ποιότητα καλύτερη από όλα τα άλλα

Το αρνακι άριστο. Το μοσχάρι τους δεν το παίρνω, δεν φαίνεται ΟΚ. Αν είναι Γαλλικό παίζει να είναι και άλογο. Άν πάλι ήταν γκαραντί άλογο, θα τόπαιρνα, αλλά όπως και νάχει δε μου γεμίζει το μάτι. Το ίδιο και το κοτόπουλο.

Γενικά καλύτερα τα κρέατα από χασάπη. Τα σ/μ είναι για άλλα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2020, 14:19
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:20 Πελάτες Lidl: Έχουν τα χειρότερα προϊόντα & τους πιο αγενείς υπαλλήλους
Μπορει εκει. Εδώ (UK) μια χαρά είναι.
Σε πολλά η ποιότητα καλύτερη από όλα τα άλλα

Το αρνακι άριστο. Το μοσχάρι τους δεν το παίρνω, δεν φαίνεται ΟΚ. Αν είναι Γαλλικό παίζει να είναι και άλογο. Άν πάλι ήταν γκαραντί άλογο, θα τόπαιρνα, αλλά όπως και νάχει δε μου γεμίζει το μάτι. Το ίδιο και το κοτόπουλο.

Γενικά καλύτερα τα κρέατα από χασάπη. Τα σ/μ είναι για άλλα πράγματα.
Πλακα κανεις!!!
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

https://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/p ... ikona/amp/
Αγένεια δεν έχω διαπιστώσει ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο, φιλότιμο και ευγενικό. Αντίθετα, επειδή θεωρείται οικονομική αλυσίδα σούπερμάρκετ, συγκεντρώνει τον κάθε καράμπαμπα που φωνάζει και διαμαρτύρεται για το παραμικρό στα ταμεία, που φαντάζομαι καταντά εκνευριστικό για τους υπαλλήλους.. Από τις λίγες αλυσίδες που έχουν και σεκιούριτι για να αποτρέπονται οι κλοπές ή τα καραμπαμπίστικα 'το άνοιξα να το δοκιμάσω αλλά δεν θα το πάρω'.
Αντιλαμβάνομαι ότι στις μεγάλες πόλεις είναι ένα θέμα τα ψώνια και δεν μπορεί εύκολα κανείς να πάει για το α' στο ένα μάρκετ, για το β' στο άλλο, για ψωμί στο φουρνο και για κρέας στο χασάπη, αλλά τα λιντλ έχουν συγκεκριμένα πράγματα που όντως αξίζουν. Πολλά από αυτά, όπως τα γαλακτοκομικά, πολύ γνωστά ελληνικής παραγωγής με διαφορετικό όμως brandname. Δεν μπορώ να με φανταστώ όμως προσωπικά να πάω ποτέ να αγοράσω κρέας ή ψάρι από εκεί ή και από οποιοδήποτε άλλο μάρκετ αλυσίδας..
Imperium

perseus έγραψε: 16 Οκτ 2020, 14:43 Πλακα κανεις!!!
Καθόλου. 80% απο τα εβδ ψώνια μου από εκεί - προιοντα που έχω ήδη σταμπάρει. Σε μερικά συμφωνώ δεν είναι άριστα, τα προσπερνώ.
Επίσης συμφωνώ με τον Ιάπετο περί ευγένιας. Και πιο κουλαριστοί και άνετοι μου φαίνονται οι υπάληλοί του, σαν να μην βλαστημάν που πρέπει να δουλεύουν εκεί.

Μπορεί οι διαφορές να είναι τοπικές.
Imperium

perseus έγραψε: 16 Οκτ 2020, 14:43
Imperium έγραψε: 16 Οκτ 2020, 14:19 Γενικά καλύτερα τα κρέατα από χασάπη. Τα σ/μ είναι για άλλα πράγματα.
Πλακα κανεις!!!
Sorry, να διευκρινίσω, γιατί έτσι όπως τόγραψα βγάζει διπλό νόημα:

"Γενικά, καλύτερα τα κρέατα να τα παίρνουμε από χασάπη"
--- και όχι φυσικά
"καλύτερα τα κρέατα του Lidl απο αυτά του χασάπη"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”