Δεν ξέρω με ποια σειρά βγήκαν (φαντάζομαι -το λογικότερο δηλαδή κατά την γνώμη μου- με κλήρο), αλλά κάποιο θα 'βγαινε τελευταίο ρε συ, αναγκαστικό είναι.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:23 Φανταζομαι ειναι στο δρομο και αυτοι... οπου ναναι...
Αντε ρε γμτ να βγουν...
Δεν καταλαβαινω γιατι αφησαν το μικροτερο παιδι στην τελευταια αποστολη... τα μεγαλα και τα γερα βγηκαν πρωτα. Γιατι; Ωστε αν πιασουν βροχες να εχουν γλιτωσει τα γερα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα σώσει ο Elon Musk τα παιδιά στη σπηλιά της Ταϋλάνδης;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Θα σώσει ο Elon Musk τα παιδιά στη σπηλιά της Ταϋλάνδης;
Οχι, το διαβασα. Βγηκαν πρωτα τα γερα. Στην τελευταια φουρνια ειναι και το μικροτερο.shrike έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:28Δεν ξέρω με ποια σειρά βγήκαν (φαντάζομαι -το λογικότερο δηλαδή κατά την γνώμη μου- με κλήρο), αλλά κάποιο θα 'βγαινε τελευταίο ρε συ, αναγκαστικό είναι.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:23 Φανταζομαι ειναι στο δρομο και αυτοι... οπου ναναι...
Αντε ρε γμτ να βγουν...
Δεν καταλαβαινω γιατι αφησαν το μικροτερο παιδι στην τελευταια αποστολη... τα μεγαλα και τα γερα βγηκαν πρωτα. Γιατι; Ωστε αν πιασουν βροχες να εχουν γλιτωσει τα γερα;
Απλως ηθελα να καταλαβω αν η λογικη ηταν πως σε περιπτωση βροχης, να εχουν γλιτωσει τα γερα.
Μπορεί να δουλεύει και αντίστροφα η λογικήCustom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:31Οχι, το διαβασα. Βγηκαν πρωτα τα γερα. Στην τελευταια φουρνια ειναι και το μικροτερο.shrike έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:28Δεν ξέρω με ποια σειρά βγήκαν (φαντάζομαι -το λογικότερο δηλαδή κατά την γνώμη μου- με κλήρο), αλλά κάποιο θα 'βγαινε τελευταίο ρε συ, αναγκαστικό είναι.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:23 Φανταζομαι ειναι στο δρομο και αυτοι... οπου ναναι...
Αντε ρε γμτ να βγουν...
Απλως ηθελα να καταλαβω αν η λογικη ηταν πως σε περιπτωση βροχης, να εχουν γλιτωσει τα γερα.
Σε περίπτωση που ανέβουν τα νερά να βγει το πιο αδύνατο/μικροκαμωμένο σχετικά πιο εύκολα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 19:58 Μπράβο στον προπονητή για την υπομονή του και τη στήριξη στα παιδιά τόσες μέρες.
Πάρ' το αλλιώς...
the end
Το μικροτερο ηταν/ ειναι στην τελευταια επιχειρηση με ακομη 3 παιδια και τον προπονητη. Τεσπα. Δε μου καθεται η λογικη αυτη, αλλα δεν ξερω κιολας...Beria έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:37 Μπορεί να δουλεύει και αντίστροφα η λογική
Σε περίπτωση που ανέβουν τα νερά να βγει το πιο αδύνατο/μικροκαμωμένο σχετικά πιο εύκολα
Οπου ναναι θα βγουν...
Τον μαλάκα θα τον άφηνα και θα τον έβγαζα τον Ιανουάριο.
the end
Κοιτα... μπορει να φταιει ο προπονητης για την ταλαιπωρια των παιδιων, αλλα σιγουρα δεν περιμενε να καταληξουν ετσι, και επειτα, αναφερθηκε οτι τα παιδια που εχουν βγει ειναι καλα ψυχολογικα! Καποιο τραυμα ισως εχει μεινει, καποια φοβια ισως, αλλα φανταζομαι θα τα στηριζε ολες αυτες τις μερες μεσα εκει. Φταιει, αλλα μην ξεχνας οτι ηταν και εκεινος μεσα.
Μην ξεχνάς ότι πνίγηκε ένας δύτης στις προσπάθειες να διορθώσουν αυτό που έκανε. Αυτό δεν μπορώ να το συχωρέσω όσο σελέμπριτι και να γίνει.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:59Κοιτα... μπορει να φταιει ο προπονητης για την ταλαιπωρια των παιδιων, αλλα σιγουρα δεν περιμενε να καταληξουν ετσι, και επειτα, αναφερθηκε οτι τα παιδια που εχουν βγει ειναι καλα ψυχολογικα! Καποιο τραυμα ισως εχει μεινει, καποια φοβια ισως, αλλα φανταζομαι θα τα στηριζε ολες αυτες τις μερες μεσα εκει. Φταιει, αλλα μην ξεχνας οτι ηταν και εκεινος μεσα.
the end
το εξήγησαν, έβαλαν πρώτα να βγούνε όσοι θεωρούσαν ότι θα τα καταφέρουν πιο σίγουρα ώστε να πάρουν θάρρος οι επόμενοι, στο πλαίσιο της διαχείρισης του φόβου που έχουν.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:31 Οχι, το διαβασα. Βγηκαν πρωτα τα γερα. Στην τελευταια φουρνια ειναι και το μικροτερο.
Τι σελεμπριτι να γινει; τι εννοεις; δεν τον κανουμε και ηρωα.Πάνας έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 14:01 Μην ξεχνάς ότι πνίγηκε ένας δύτης στις προσπάθειες να διορθώσουν αυτό που έκανε. Αυτό δεν μπορώ να το συχωρέσω όσο σελέμπριτι και να γίνει.
Ο δυτης θα μπορουσε να ειναι σε οποιαδηποτε επιχειρηση, για τον οποιονδηποτε λογο. Τοσοι μπηκαν, δεν επαθαν κατι.
Οσο φταιει ο προπονητης για τον δυτη, αλλο τοσο φταιει και η βροχη.
Α οκ. Δεν το πετυχα καπου. Αλλα αν δεν τα καταφερναν οι πρωτοι, θα το ελεγαν στους επομενους; τεσπα. Οκ.enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 14:04το εξήγησαν, έβαλαν πρώτα να βγούνε όσοι θεωρούσαν ότι θα τα καταφέρουν πιο σίγουρα ώστε να πάρουν θάρρος οι επόμενοι, στο πλαίσιο της διαχείρισης του φόβου που έχουν.Custom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:31 Οχι, το διαβασα. Βγηκαν πρωτα τα γερα. Στην τελευταια φουρνια ειναι και το μικροτερο.
αν κάτι πήγαινε πολύ στραβά θα το καταλάβαιναν πανεύκολα, θα γύριζε η ομάδα πίσω.
Βουδιστής μοναχός είναι/ήταν λεει και οι γονείς τα καλύτερα λένε για το χαρακτήρα του
Μήπως τον αδικούμε τίποτα λέω...
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Νομίζω πως ναι, είναι αδικία να μιλάμε έτσι για τον άνθρωπο λόγω μιας ατυχίας.
Ούτε κανένα τέρας είναι, ούτε έκανε κάτι σκόπιμα, ούτε καν πήγε τα παιδιά εκεί πρώτη φορά.
Το συνήθιζε, είχα ακούσει όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, να πηγαίνει τα παιδιά εκδρομές μετά από προπονήσεις και στη συγκεκριμένη σπηλιά είχαν ξαναπάει και παλιότερα. Οι δε γονείς, είχαν (και πιθανόν να έχουν ακόμα, δεν ξέρω) πολύ καλή γνώμη για τον τύπο.
Να πούμε επίσης, ότι πρέπει να βοήθησε πολύ τα παιδιά να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να είναι σε καλή ψυχολογία. ΟΚ, σαφώς και ήταν δικό του το σφάλμα που κλειστήκανε εκεί, αλλά όπως φάνηκε κι από τα πρώτα-πρώτα βίντεο όταν τους ανακάλυψαν μέσα στη σπηλιά, τα παιδιά φάνηκαν να είναι σε πολύ καλή (για τα δεδομένα) ψυχολογική κατάσταση, και σ' αυτό σίγουρα συνετέλεσε σημαντικά ο προπονητής τους.
-
Nero
Δεν είχαν ιδέα πως θα πάει η 1η αποστολή και παραδέχτηκαν ότι δεν περίμενα και πολλά. Αν έβγαζαν το μικρότερο και πιο ευάλωτο την πρώτη που όλα ήταν στον αέρα και δεν είχαν και μεγάλη εμπειρία το ρίσκο θα ήταν μεγαλύτεροCustom_F έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:55Το μικροτερο ηταν/ ειναι στην τελευταια επιχειρηση με ακομη 3 παιδια και τον προπονητη. Τεσπα. Δε μου καθεται η λογικη αυτη, αλλα δεν ξερω κιολας...Beria έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:37 Μπορεί να δουλεύει και αντίστροφα η λογική
Οπου ναναι θα βγουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση