Αυτό το βγάζεις από το μυαλό σου ή το διάβασες κάπου; Αλήθεια, πώς νιώθεις πού μειώνονται οι ΜΕΘ; Χαίρεσαι επειδή μειώνεται ο φόρτος ή λυπάσαι επειδή καταλαβαίνεις ότι έλεγες βλακείες και δεν σ' αρέσει να βγαίνεις λάθος;nik_killthemall έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:14 Η συντριπτική πλειοψηφεία των θανάτων (οβερ 95%) πρώτα έχει περάσει από ΜΕΘ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Να βρουν οι ευρωπαικες χώρες τι κάνουν σωστα εκει και να το εφαρμοσουν και εδω. Επισης απάντηση σε όσους πιστεύουν οτι η εκτος ελεγχου αυξηση των κρουσματων ειναι αναπόφευκτη. Δεν εχουν λοκ νταουν στην Κορεα, εφαρμοζουν ομως μέτρα που οι εδω Ψεκασμένοι απορριπτουν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28Ναι και?NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:57 Εδω και λιγες μέρες η Ελλάδα εχει ξεπεράσει τη Νοτια Κορεα σε συνολο νεκρων και η ψαλίδα μεγαλώνει.
Εντάξει, θα αρχίσουμε να ακούμε k-popNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:34Να βρουν οι ευρωπαικες χώρες τι κάνουν σωστα εκει και να το εφαρμοσουν και εδω.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28Ναι και?NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:57 Εδω και λιγες μέρες η Ελλάδα εχει ξεπεράσει τη Νοτια Κορεα σε συνολο νεκρων και η ψαλίδα μεγαλώνει.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Η διαφορά είναι ότι εκεί το ποσοστό ψεκασμένων είναι αμελητέο και οι Κορεάτες πειθαρχημένοιNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:34Να βρουν οι ευρωπαικες χώρες τι κάνουν σωστα εκει και να το εφαρμοσουν και εδω. Επισης απάντηση σε όσους πιστεύουν οτι η εκτος ελεγχου αυξηση των κρουσματων ειναι αναπόφευκτη. Δεν εχουν λοκ νταουν στην Κορεα, εφαρμοζουν ομως μέτρα που οι εδω Ψεκασμένοι απορριπτουν.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28Ναι και?NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:57 Εδω και λιγες μέρες η Ελλάδα εχει ξεπεράσει τη Νοτια Κορεα σε συνολο νεκρων και η ψαλίδα μεγαλώνει.
- NewModelArmy
Αυτο ηδη γίνεται μπουμερ. Χαμος γίνεται με τις ελληνιδες κορασιδες φαν των BTS στα σοσιαλ μιντιαelchav έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:39Εντάξει, θα αρχίσουμε να ακούμε k-popNewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:34Να βρουν οι ευρωπαικες χώρες τι κάνουν σωστα εκει και να το εφαρμοσουν και εδω.
- nik_killthemall
είσαι χαζός ? (ναι) και βέβαια χαίρομαι και μακάρι να συνεχίζουν να μειώνονται, απλά το ότι μειώνονται για 3 μέρες μόνο δεν λέει κάτι παρα μόνο αν είσαι βλαξ όπως εσύ. το τριήμερο 1 ως 3 οκτ π.χ. και πάλι μειώνονταν, αλλά μετά αυξήθηκαν.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:34Αυτό το βγάζεις από το μυαλό σου ή το διάβασες κάπου; Αλήθεια, πώς νιώθεις πού μειώνονται οι ΜΕΘ; Χαίρεσαι επειδή μειώνεται ο φόρτος ή λυπάσαι επειδή καταλαβαίνεις ότι έλεγες βλακείες και δεν σ' αρέσει να βγαίνεις λάθος;nik_killthemall έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:14 Η συντριπτική πλειοψηφεία των θανάτων (οβερ 95%) πρώτα έχει περάσει από ΜΕΘ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 12 Οκτ 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Αυτά που εφαρμόζουν είναι αντίθετα σε 20 συντάγματα των χωρών της ΕΕ και καμμιά 1240 κανονισμούς της ίδιας της ΕΕ.NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:34Να βρουν οι ευρωπαικες χώρες τι κάνουν σωστα εκει και να το εφαρμοσουν και εδω.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:28Ναι και?NewModelArmy έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:57 Εδω και λιγες μέρες η Ελλάδα εχει ξεπεράσει τη Νοτια Κορεα σε συνολο νεκρων και η ψαλίδα μεγαλώνει.
Συνοψίζονται σε ένα πράγμα: καταστρατήγηση όλων των ατομικών ελευθεριών.
Περαιτέρω ανάλυση: άρση απορρήτου όλων των ατομικών πληροφοριών με πρώτες την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου. Εγκλεισμός σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, περιορισμός κατ' οίκον (όχι βγαίνω με SMS, αλλά δεν ανοίγω καν την μπαλκονόπορτα μέχρι να μου το επιτρέψει ο στρατός) και διάφορα άλλα οργουελικά, μόνο και με την υποψία ότι είχες επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στην Κορέα, στη Μαλαισία, στη Σιγκαπούρη, την Ταιβαν ακόμα και στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία έχουν σοβαρές κυβερνήσεις κυρίως. Παίρνουν σοβαρά μέτρα έγκαιρα. Στην Μαλαισία σήμερα με 150 νεκρούς σύνολο κάνουν λοκ ντάουν γιατί ανέβηκαν τα κρούσματα. Στη Νέα Ζηλανδία έκαναν λοκ νταουν με 3 κρούσματα στο Οκλαντ. Στην Κορέα οταν τον Μαιο είδαν οτι τα μπαρ και τα καφε στη Σεούλ έγιναν hot spot του covid τα έκλεισαν. Εκεί έχουν και εύρωστες οικονομίες βέβαια. Στην Ταυλάνδη που στηρίζεται στον τουρισμό είπαν τέρμα για το 2020 ο τουρισμός. Και έχουν ελάχιστα θύματα. Το αντίθετο ακριβώς ισχύει στην Ευρώπη και στην Αμερική. Κυβερνήσεις που δεν παίρνουν μέτρα ή τα παίρνουν πολύ αργά, πολιτικοί που θεωρούν οτι τα λοκ νταουν είναι καταστροφικά και προτιμούν να πεθαίνουν κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες ηλικιωμένοι κάθε μέρα για να μην "κλείσουν" την οικονομία τους, ανοιχτά σύνορα και αεροδρόμια με ελάχιστους ελέγχους κτλ. Τώρα για το ποια προσέγγιση είναι καλύτερη, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να το καταλάβεις. Αυτό που γράφετε για πειθαρχία των Ασιατών ισχύει βέβαια αλλά οι Αυστραλοί δεν είναι και ιδιαίτερα πειθαρχημένοι. Εκεί χρειάστηκε η κυβέρνηση τους να πάρει αποφάσεις για να επιβάλλει τα μέτρα. Στην Ευρώπη τίποτε τέτοιο.
- hellegennes
Δεν παίζει ας πούμε κάποιον ρόλο ότι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι δυο νησιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.
Και παρόλα αυτά, έχουμε μόλις 20% παραπάνω νεκρούς από την Αυστραλία. Με τα λοκ ντάουν, τα σοβαρά μέτρα και τις 7000 χιλιόμετρα απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο και αποστάσεις ανάμεσα στις πόλεις τους που είναι ανάλογες των αποστάσεων μεταξύ χωρών της Ευρώπης.
Και παρόλα αυτά, έχουμε μόλις 20% παραπάνω νεκρούς από την Αυστραλία. Με τα λοκ ντάουν, τα σοβαρά μέτρα και τις 7000 χιλιόμετρα απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο και αποστάσεις ανάμεσα στις πόλεις τους που είναι ανάλογες των αποστάσεων μεταξύ χωρών της Ευρώπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αεροπλάνα δεν υπάρχουν για να πας εκεί? Μόνο με τα κτελ πας? Στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία έκαναν αυστηρότατους ελέγχους στα αεροδρόμια και δέχονταν ξένους μόνο υπό αυστηρότατες προυποθέσεις, ούτε τουρίστες φυσικά. Και οταν έβλεπαν οτι ανέβαιναν τα κρούσματα έκαναν λοκ ντάουν. Ο πρωθυπουργος της Βικτόρια που έγινε λοκ ντάουν πριν κανα μήνα είπε οτι το κάνουμε για να μη γίνουμε σαν την Ευρώπη. Η Ευρώπη στην Ασία και στην Ωκεανία είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τη διαχείριση της πανδημίας.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 21:07 Δεν παίζει ας πούμε κάποιον ρόλο ότι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι δυο νησιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.
-
- Casper -
Επιδημιολόγος με phd μας έκανε μάθημα αγγίζοντας πάρα πολλές φορές την μάσκα της. Το ίδιο και οι υπόλοιποι καθηγητές μας. Μαθητές σε λύκειο μου είπαν πως στην τάξη την έχουν απλά κρεμασμένη χωρίς να την φοράνε.ethereal έγραψε: 11 Οκτ 2020, 23:26Φίλε μου, κάθε φορά που η συζήτηση φτάνει στο δια ταύτα, όλο "δεν ξέρω...δεν άκουσα...μου είπαν" είσαι.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2020, 21:35Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές αυτό σε μεγάλη κλίμακα γιατί έχω μικρό δείγμα. Σήμερα ρώτησα 3 μητέρες μαθητών δημοτικού και μου είπαν ότι φορούν όλα τα παιδιά της τάξης με εξαίρεση ένα με ψυχολογικά προβλήματα και προβληματική συμπεριφορά. Δεν σου λέω ότι γίνεται τέλεια χρήση. Αλλά η εικόνα που πας να περάσεις δεν είναι ακριβής.Planis έγραψε: 11 Οκτ 2020, 20:42 Ίδια. Δεν τηρείται κανένα πρωτόκολλο χρήσης της μάσκας από τα παιδιά. Όλο αυτό είναι μία τεράστια κοροϊδία.
Δες λίγο τη χρήση που κάνουν οι ενήλικοι και βγάλε συμπέρασμα για τα πιτσιρίκια ή τους εφήβους σ' ένα σχολείο.
Εκατοντάδες σελίδες για να βρείτε το κουράγιο να πείτε ότι δεν γίνεται σωστή χρήση από κανέναν; Έλεος πια.
- EKPLIKTIKOS
Το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ έχει περισσότερη κίνηση από το Ελ. Βενιζέλος. Να το λεγες αυτό για την Ισλανδία να πω ναι, αλλά εδώ δε νομίζω οτι στεκειhellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 21:07 Δεν παίζει ας πούμε κάποιον ρόλο ότι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι δυο νησιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.
- hellegennes
Μόνο με αεροπλάνα πας. Υπάρχει απόλυτος έλεγχος. Στην Ευρώπη πέρα από το ότι μπορείς να οδηγήσεις, υπάρχει και ελεύθερη μετακίνηση. το εμπόριο δε είναι πολύ μα πολύ πιο έντονο, ακόμα και με το πλήρες λόκνταουν της άνοιξης πηγαινοερχόταν ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ ένας στρατός από εκατομμύρια φορτηγά, αυτοκίνητα, τραίνα, πλοία, αεροπλάνα. Η Αυστραλία κλείστηκε τελείως στο καβούκι της.Arisvilla έγραψε: 12 Οκτ 2020, 21:14Αεροπλάνα δεν υπάρχουν για να πας εκεί? Μόνο με τα κτελ πας? Στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία έκαναν αυστηρότατους ελέγχους στα αεροδρόμια και δέχονταν ξένους μόνο υπό αυστηρότατες προυποθέσεις, ούτε τουρίστες φυσικά. Και οταν έβλεπαν οτι ανέβαιναν τα κρούσματα έκαναν λοκ ντάουν. Ο πρωθυπουργος της Βικτόρια που έγινε λοκ ντάουν πριν κανα μήνα είπε οτι το κάνουμε για να μη γίνουμε σαν την Ευρώπη. Η Ευρώπη στην Ασία και στην Ωκεανία είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τη διαχείριση της πανδημίας.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 21:07 Δεν παίζει ας πούμε κάποιον ρόλο ότι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι δυο νησιά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.
Όπως είπα, μάλιστα, οι μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας είναι τόσο μακριά η μία από την άλλην, που θα μπορούσαν να είναι σε διαφορετικές χώρες αν ήταν στην Ευρώπη.
Η απόσταση Μπρίσμπεϊν-Σίδνεϋ είναι διπλάσια από την απόσταση Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Άλλο τόσο είναι από το Σίδνεϋ ως την Μελβούρνη, άλλο τόσο από την Μελβούρνη ως την Αδελαΐδα και άλλες 3 φορές τόσο από την Αδελαΐδα ως το Πέρθ.
Αυτές οι πόλεις είναι το 65% του πληθυσμού της Αυστραλίας και έχουν τεράστιες αποστάσεις μεταξύ τους. Η απόσταση Μπρίσμπεϊν-Περθ, είναι όσο η απόσταση Χανιά-Φερόες νήσοι (δεν μπορούσα να βρω τόσο μακρινό μέρος στην ηπειρωτική Ευρώπη).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
New restrictions on the number of people allowed inside restaurants, museums and archaeological site are being imposed on Monday in Athens and several regions around Greece where the incidence of new cases is considered particularly high.
κανα ελληνικο λινκ εχουμε;
κανα ελληνικο λινκ εχουμε;
-
talaipwros
https://twitter.com/dominiquetaegon/sta ... 1514277888- Casper - έγραψε: 12 Οκτ 2020, 21:15Επιδημιολόγος με phd μας έκανε μάθημα αγγίζοντας πάρα πολλές φορές την μάσκα της. Το ίδιο και οι υπόλοιποι καθηγητές μας. Μαθητές σε λύκειο μου είπαν πως στην τάξη την έχουν απλά κρεμασμένη χωρίς να την φοράνε.ethereal έγραψε: 11 Οκτ 2020, 23:26Φίλε μου, κάθε φορά που η συζήτηση φτάνει στο δια ταύτα, όλο "δεν ξέρω...δεν άκουσα...μου είπαν" είσαι.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2020, 21:35
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές αυτό σε μεγάλη κλίμακα γιατί έχω μικρό δείγμα. Σήμερα ρώτησα 3 μητέρες μαθητών δημοτικού και μου είπαν ότι φορούν όλα τα παιδιά της τάξης με εξαίρεση ένα με ψυχολογικά προβλήματα και προβληματική συμπεριφορά. Δεν σου λέω ότι γίνεται τέλεια χρήση. Αλλά η εικόνα που πας να περάσεις δεν είναι ακριβής.
Δες λίγο τη χρήση που κάνουν οι ενήλικοι και βγάλε συμπέρασμα για τα πιτσιρίκια ή τους εφήβους σ' ένα σχολείο.
Εκατοντάδες σελίδες για να βρείτε το κουράγιο να πείτε ότι δεν γίνεται σωστή χρήση από κανέναν; Έλεος πια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις