Με επιφύλαξη, για όση αξία έχουν οι δημοσκοπ(ρ)ήσεις και οι δημοσκόπ(ρ)οι.
Στη δημοσκόπ(ρ)ηση δεν είχε φύγει ακόμα ο Ποτάμης από το Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ.
ας αρχίσει το κλάμα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πιό κουβάς και από το ποδόσφαιρο.wooded glade έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:10 Τα αβγά έχουν ευνοηθεί από τη μεγάλη αβάντα που τους κάνει ο Σύριζα.
Ο τελευταίος τα θέλει να μην ξεπεράσουν το 15% βέβαια αλλά οπωσδήποτε κοντά στο 15% θα τα ήθελε όσο τίποτα άλλο.
Υπέρ των αβγών μετράνε και τα αποτελέσματα των εκλογών σε Αυστρία-Ουγγαρία κλπ, παρ' όλο που είναι πιό ανθέλληνες αυτοί και από τον Ερντογάν τον ίδιο.
Λάθος, θα χτυπήσει όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας και θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του 15 όπως μας ενημέρωνε ο αξιόπιστος Ναζιδιάρης.
δε θα ξαναδεί βουλή η χ.α. μετά τις επόμενες εκλογές, γι' αυτό να απολαύσουν τις καρέκλες τους όσο μπορούν ακόμαUppercut έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 23:53Λάθος, θα χτυπήσει όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας και θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του 15 όπως μας ενημέρωνε ο αξιόπιστος Ναζιδιάρης.
γιατί δεν κάνουν και την αναγωγή με την οποία η χ.α. φτάνει το 11,5% ;Kauldron έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 21:51
Με επιφύλαξη, για όση αξία έχουν οι δημοσκοπ(ρ)ήσεις και οι δημοσκόπ(ρ)οι.
Στη δημοσκόπ(ρ)ηση δεν είχε φύγει ακόμα ο Ποτάμης από το Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ.
metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:00δε θα ξαναδεί βουλή η χ.α. μετά τις επόμενες εκλογές, γι' αυτό να απολαύσουν τις καρέκλες τους όσο μπορούν ακόμαUppercut έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 23:53Λάθος, θα χτυπήσει όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας και θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του 15 όπως μας ενημέρωνε ο αξιόπιστος Ναζιδιάρης.
η χρυσή αυγή επιστρέφει στο 1%
κλείνει το μαγαζάκι - μαζικές αποχωρήσεις
δε θα βρίσκουν άτομα για τα ψηφοδέλτια
ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στους ναζί
τα ποσοστά της χρυσής αυγής καταρρέουν καθημερινά
![]()
αν δεν είχαν υπάρξει οι διώξεις τον σεπτέμβριο του 2015 η χα θα μπορούσε να ναι πρώτο κόμμαUppercut έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:02metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:00δε θα ξαναδεί βουλή η χ.α. μετά τις επόμενες εκλογές, γι' αυτό να απολαύσουν τις καρέκλες τους όσο μπορούν ακόμαUppercut έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 23:53
Λάθος, θα χτυπήσει όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας και θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του 15 όπως μας ενημέρωνε ο αξιόπιστος Ναζιδιάρης.
![]()
Δε ξέρω ποιος τα είπε αυτά και τι με νοιάζει εμένα. Άμα θες μπορείς να παραθέσεις αυτές τις δηλώσεις με τους εκφραστές τους. Αυτά που είπα εγώ για τις πρωτιές στις ευρωεκλογές τα λεγε το σπίρτο ο Αλγερινιάρης.
Δε βλέπω να αναφέρεις ποιος έκανε τις τις υποτιθέμενες δηλώσεις για την ΧΑ που πάει στο 1%.metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:15αν δεν είχαν υπάρξει οι διώξεις τον σεπτέμβριο του 2015 η χα θα μπορούσε να ναι πρώτο κόμμαUppercut έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:02metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:00
δε θα ξαναδεί βουλή η χ.α. μετά τις επόμενες εκλογές, γι' αυτό να απολαύσουν τις καρέκλες τους όσο μπορούν ακόμα
![]()
Δε ξέρω ποιος τα είπε αυτά και τι με νοιάζει εμένα. Άμα θες μπορείς να παραθέσεις αυτές τις δηλώσεις με τους εκφραστές τους. Αυτά που είπα εγώ για τις πρωτιές στις ευρωεκλογές τα λεγε το σπίρτο ο Αλγερινιάρης.
Μιας και ανέφερες τον κασιδιάρη παρά τις διώξεις τσίμπησε δεκαεπταράκι
Διάφορα αντιφα - αριστερά, αλλά και γενικότερα αντιχρυσαυγίτικα σάιτ συχνά πυκνά ανέβαζαν τέτοια άρθρα ή όποτε αποχωρούσε κάποιος έλεγαν για διάλυση της χα που δε θα βρίσκει καν άτομα για υποψηφίουςUppercut έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:56Δε βλέπω να αναφέρεις ποιος έκανε τις τις υποτιθέμενες δηλώσεις για την ΧΑ που πάει στο 1%.metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:15αν δεν είχαν υπάρξει οι διώξεις τον σεπτέμβριο του 2015 η χα θα μπορούσε να ναι πρώτο κόμμαUppercut έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:02
Μιας και ανέφερες τον κασιδιάρη παρά τις διώξεις τσίμπησε δεκαεπταράκι
Οι διώξεις και τα παπάρια μου, τις γνώριζε τις διώξεις ο Αλγερινός της ΧΑ όταν έκανε τις προβλέψεις μερικές μέρες πριν τις εκλογές.
Όσο για το δεκαεπταράκι αυτό τον κατέταξε τέταρτο και καταιδρωμένο, πίσω κι απ΄τον Σπηλιοτώπουλο που το κόμμα του τότε είχε δύο διαφορετικούς υποψηφίους.
Γιατί όχι αυτοδυναμία;metaxoskolikas έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 00:15
αν δεν είχαν υπάρξει οι διώξεις τον σεπτέμβριο του 2015 η χα θα μπορούσε να ναι πρώτο κόμμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.