!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί δίνουν άδεια σε μαγαζιά που ο υπάλληλος πρέπει να περάσει κεντρικό δρόμο για να σερβίρει;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Γιατί δίνουν άδεια σε μαγαζιά που ο υπάλληλος πρέπει να περάσει κεντρικό δρόμο για να σερβίρει;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

a8s έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:49 Νομίζω πως τα speed bumps είναι μια καλή λύση για να περιοριστεί τουλάχιστον η ταχύτητα διέλευσης των οχημάτων σε τέτοιους δρόμους. Μακάρι να σωθεί το παιδί πάντως, φαίνεται αρκετά σοβαρό χτύπημα.
Νομίζω μόνο με θαύμα σώζεται. Μακάρι να είναι τυχερός και να βγει υγιής ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Re: Γιατί δίνουν άδεια σε μαγαζιά που ο υπάλληλος πρέπει να περάσει κεντρικό δρόμο για να σερβίρει;

perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:49 Σε διαβαση εισαι υποχρεωμενος να σταματησεις
Εγώ το ξέρω. Τα αυτοκίνητα από πίσω δεν το ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Belisarius έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:51
Για αυτό δεν τρεχουμε και κραταμε αποστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Το βίντεο είναι πριβειτ λέει και δεν μου το δείχνει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Αίλουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίλουρος »

Chainis έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:55 Το βίντεο είναι πριβειτ λέει και δεν μου το δείχνει.
Το κατεβασαν
Άβαταρ μέλους
Belisarius

perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:52
Belisarius έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:51
Για αυτό δεν τρεχουμε και κραταμε αποστάσεις.
Επίσης κάτι που γνωρίζω αλλά δε γνωρίζουν οι αυτοκινητιστές πίσω μου.

Πάντως στη κουλτούρα μας απλά δεν υπάρχει η διάβαση πεζών. Προσωπικά, άρχισα να σταματώ συνειδητοποιημένα λόγω του αεροδρομίου Βενιζέλος, όπου εκεί για κάποιο λόγο όλοι σέβονται τις διαβάσεις. Μεγάλη ώθηση μου έδωσε και η ανανέωση της Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και το ότι η γυναίκα, όντας ξένη, μου εφιστά τη προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι σταματώ στη διάβαση γιατί πρώτα βλέπω τον πεζό που θέλει να περάσει (και συνήθως είμαι έτσι και αλλιώς διατεθειμένος να του δώσω προτεραιότητα) και μετά τη διάβαση από τη διαγράμμιση στην άσφαλτο. Έχω παρατηρήσει ότι οι μπλε πινακίδες που ορίζουν τις διαβάσεις μου είναι εντελώς αόρατες. Το μυαλό μου τις αγνοεί 100%. :o Τις βλέπω μόνο όταν επίτηδες ψάξω να τις δω. Σε αυτό βοηθά και η κακή-ηλίθια συνήθεια να κολλάνε αυτοκόλλητα ομάδων στα σήματα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:50
a8s έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:49 Νομίζω πως τα speed bumps είναι μια καλή λύση για να περιοριστεί τουλάχιστον η ταχύτητα διέλευσης των οχημάτων σε τέτοιους δρόμους. Μακάρι να σωθεί το παιδί πάντως, φαίνεται αρκετά σοβαρό χτύπημα.
Δεν μπορεις να φανταστεις τι διαδικαδια χρειαζεται για να βάλεις
ισχυει.

καποτε εβαζαν αυθαιρετα ολοι, οπου τους καπνιζε. εμαθα τη νομοθεσια, και εναν τον γαμησα ασαλιωτα. αν εκανα πως πεφτω με τη μηχανη πριν τα ξηλωσει, ακομη θα με πληρωνε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Belisarius έγραψε: 09 Οκτ 2020, 11:01

Πάντως στη κουλτούρα μας απλά δεν υπάρχει η διάβαση πεζών.
Υπάρχει, είναι αυτό το βολικό πάρκινγκ σε μέγεθος αυτοκινήτου, ζωγραφισμένο κιόλας για να σε βοηθάει και με ωραιότατες ράμπες για να μη χαλάς τις ζάντες σου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:31
perseus έγραψε: 09 Οκτ 2020, 10:29 Η μηχανη τρεχει του σκοτωμου
Πιο αδιαφοροι για τους πεζους σπο τους μηχανοβιους-ποδηλαταδες δεν υπαρχουν
Ναι.
????
[img]https://i.postimg.cc/ZYM1SdNy/94f0 ... .jpg[/img]
Δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά το ότι κάποιες μηχανές πετάγονται από το πουθενά, είναι γεγονός. Ειδικώς στα μικρά δρομάκια.
Αυτοί που κάνουν κόντρες με μεγαλύτερες μηχανές, είναι κατηγορία που παίζει στις λεωφόρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”