Υπήρξε μία εποχή (πάνε 15 γεμάτα χρόνια τώρα) που κατά την μαύρη μου άποψη οι Naer ήταν στο top-3 των ελληνικών μπλακ συγκροτημάτων, με δίσκους που προϊδέαζαν για κάτι καλό. Η τριλογία Σκότος-River-Discipline ήταν εξαιρετική.Σενέκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 20:37το αστείο κυρίως είναι ότι οι δικηγόροι του πάνε να χρησιμοποιήσουν ως ελαφρυντικό το ότι είχε κάποια μουσική καριέρα που διακόπηκε απότομα επειδή μπήκε φυλακή. Μη μου πεις τώρα ότι αντικειμενικά, ακόμα και για τα δεδομένα του black, οι mataron δεν είναι επιεικώς για τα σκουπίδια....ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 20:34μην είστε μαλάκεςΣενέκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 20:26 υπάρχει περίπτωση να προσκομιστούν οι naer mataron στο δικαστήριο για να πειστεί η κα Λεπενιώτου για την μουσική καριέρα του Καιάδα που έληξε άδοξα μετά τη σύλληψη? Θα ήταν το ιδανικό τέλος γι'αυτή τη δική...αν όχι το ιδανικό τέλος για τη χρυσή αυγή γενικότερα
το ότι δεν σου αρέσει η μουσική του δεν παίζει κανένα ρόλο
Κάπου στο 2006 ο Μορφέας έφυγε για Νορβηγία (είχα ακούσει φήμες ότι έπαιξαν μπουνιές, γιατί ο Μορφ ήθελε να βάλει Νορβηγούς στην μπάντα και να την μεταφέρει εκεί, ενώ ο Καιά είχε μαγαζιά στην Ελλάδα, φούρνους αποδείχθηκε νομίζω;), και τα πράγματα έγιναν κάπως περίεργα όσον αφορά την μουσική. Ο Μορφ έφυγε, αλλά ο Καιά έβαλε Νορβηγούς για ένα διάστημα, μέχρι και τον Βικότνικ είχε για φωνητικά στο Praetorians. Όμως όλα είχα αλλάξει. Το Praetorians ήταν απλά ΟΚ, το Ζήτω ήταν death και περίεργο, το Και Ο Λόγος ήταν πολύ ωραίο μπλακ, το Λουσιθήριον πάλι ντεθοφέρνει.
Τα τελευταία 14 χρόνια τέλος πάντων είναι μία μπερδεμένη κατάσταση η μουσική που βγάζουν. Για τα σκουπίδια δεν θα τους έλεγα, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν κάτι πιο ενδιαφέρον.