!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Εν τω μεταξύ εν μια στιγμή μεταμορφώθηκαν όλοι σε μάχιμους αντιφασίστες , λιγο ακόμα και θα φωνάζουν no passaran και θα φαντασιώνονται ότι συμμετείχαν στον ισπανικό εμφύλιο
Για το ΚΚΕ το καταλαβαίνω, ιδεολογικοι αντίπαλοι ήταν και είναι απο την αρχη και χτύπήσε ανθρώπους του, τίμιο τους το δίνω
αντιστοιχα ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπές γκρουπες ΣΕΚ, ΞΕΚΙΝΗΜΑ και ούτω καθεξής , τίμιο και για αυτούς τους το δίνω
Οι υπόλοιποι τι κολοτρίβονται και το παίζουν Βελουχιωτιδες
Οι νεοδημοκρατές με Μπογδανο , τον Τσεκουροφόρο και τις αποψεις για μια πιο σοβαρή χρυση αυγη
Οι Φωφικοι με Λοβερδο και τις απόψεις περι αυθεντικου κινήματος της Χρυσής Αυγής
Οι Συριζαίοι που τρέχαν μαζι με Κασ. στα Καστελόριζα
Και όλοι μαζί που τραβήξανε μια δική σε 5 χρόνια , αλλάξανε τον ποινικο κώδικα και πέφτει στα μαλακά και αντε λιγο ακόμα και θα διαγράφονταν και τα κακουργήματα
Αν δεν ήταν πολιτικό πτώμα όπως είναι σήμερα η Χρυσή Αυγή θα κάνανε τα ίδια? με την καμία, όπως κάνανε τόσα χρόνια
Εγω πάντως θεωρω ότι θα παίξει αθωωτική απόφαση με εξαίρεση Ρουπακιά, θα γ'ινουν και τα εθιμικά μπάχαλα απο τους μπάχαλους , θα παίξει πάλι η θεωρία των δύο άκρων και θα βγει αλλο ενα 15νθήμερο να συζητάει ο κόσμος αλλα αντ αλλων ενώ έρχεται μια κρισάρα να ... με το συμπάθιο
Για το ΚΚΕ το καταλαβαίνω, ιδεολογικοι αντίπαλοι ήταν και είναι απο την αρχη και χτύπήσε ανθρώπους του, τίμιο τους το δίνω
αντιστοιχα ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπές γκρουπες ΣΕΚ, ΞΕΚΙΝΗΜΑ και ούτω καθεξής , τίμιο και για αυτούς τους το δίνω
Οι υπόλοιποι τι κολοτρίβονται και το παίζουν Βελουχιωτιδες
Οι νεοδημοκρατές με Μπογδανο , τον Τσεκουροφόρο και τις αποψεις για μια πιο σοβαρή χρυση αυγη
Οι Φωφικοι με Λοβερδο και τις απόψεις περι αυθεντικου κινήματος της Χρυσής Αυγής
Οι Συριζαίοι που τρέχαν μαζι με Κασ. στα Καστελόριζα
Και όλοι μαζί που τραβήξανε μια δική σε 5 χρόνια , αλλάξανε τον ποινικο κώδικα και πέφτει στα μαλακά και αντε λιγο ακόμα και θα διαγράφονταν και τα κακουργήματα
Αν δεν ήταν πολιτικό πτώμα όπως είναι σήμερα η Χρυσή Αυγή θα κάνανε τα ίδια? με την καμία, όπως κάνανε τόσα χρόνια
Εγω πάντως θεωρω ότι θα παίξει αθωωτική απόφαση με εξαίρεση Ρουπακιά, θα γ'ινουν και τα εθιμικά μπάχαλα απο τους μπάχαλους , θα παίξει πάλι η θεωρία των δύο άκρων και θα βγει αλλο ενα 15νθήμερο να συζητάει ο κόσμος αλλα αντ αλλων ενώ έρχεται μια κρισάρα να ... με το συμπάθιο
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:12Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:08Γιατί ψηφίζεις τότε χρυσή αυγή και Κασιδιάρη που έχουν ναζιστική ιδεολογία(αποδεδειγμένα με εκατοντάδες ντοκουμέντα).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:05
Δεν έχω εγώ καμία ναζιστική, ή με άλλο τρόπο σοσιαλιστική (μπλιάχ) ιδεολογία.
Όσο για πράξεις, ο κάθε χασισοπότης και η αδερφή του έβγαιναν κι έλεγαν παπαριές. Τί φταίει η ΧΑ αν αυτοί πίνουν πράγματα που δεν αντέχουν και μετά βλέπουν οράματα, γελώντας ηλίθια?
Τώρα, το να νομίζει κανείς οτι θα μπορούσαν εν έτει 2020 να υπάρχουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φούρνοι, κλπ, είναι επιεικώς γελοίο. Ο ναζισμός ήταν προϊόν της εποχής του, και η εποχή του πέρασε και τελείωσε. Άλλη είναι η απειλή τώρα, και λέγεται Ισλάμ, και η "άοπλη εισβολή" την οποία κάνουν στην Ευρώπη με σκοπό την εξόντωσή της, και του δυτικού τρόπου ζωής. Νομίζω ως προς αυτό, συμφωνούμε.
Δεν υπάρχουν ναζί στην Ελλάδα λέμε.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:20Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:12Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:08
Γιατί ψηφίζεις τότε χρυσή αυγή και Κασιδιάρη που έχουν ναζιστική ιδεολογία(αποδεδειγμένα με εκατοντάδες ντοκουμέντα).
Τώρα, το να νομίζει κανείς οτι θα μπορούσαν εν έτει 2020 να υπάρχουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φούρνοι, κλπ, είναι επιεικώς γελοίο. Ο ναζισμός ήταν προϊόν της εποχής του, και η εποχή του πέρασε και τελείωσε. Άλλη είναι η απειλή τώρα, και λέγεται Ισλάμ, και η "άοπλη εισβολή" την οποία κάνουν στην Ευρώπη με σκοπό την εξόντωσή της, και του δυτικού τρόπου ζωής. Νομίζω ως προς αυτό, συμφωνούμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και για εμένα δεν είναι πρόβλημα μου το Ισλάμ ως θρησκεία καθότι σέβομαι κάθε θρησκεία. Το πρόβλημα μου είναι η μετανάστευση απο Αραβικές χώρες, Πακιστάν, Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές στην Ελλάδα (στο Ισραήλ οι παράνομοι μετανάστες είναι συνήθως χριστιανοί αφρικανοί καθότι οι μουσουουλμανοι αποφεύγουν το Ισραήλ κατα κανόνα). Πρόβλημα μου όμως είναι ΚΑΙ ο ναζισμόςLeon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:20Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:12Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:08
Γιατί ψηφίζεις τότε χρυσή αυγή και Κασιδιάρη που έχουν ναζιστική ιδεολογία(αποδεδειγμένα με εκατοντάδες ντοκουμέντα).
-
Εμπεδοκλής
Φυσικά και υποστηρίζεις το μαχαίρωμα. Αφού είσαι εβραιοναζί. Έτσι δεν κάνουν και οι εβραιοναζί έποικοι;Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:14Και οι Αιγύπτιοι και οι Παλαιστίνιοι Αραβες είναι και δηλώνουν (πλην Κοπτών).Οχι η ίδια κατηγορία Αράβων αλλά αραβες πάντως. Φυσικά και δεν υποστηρίζω το μαχαίρωμα κανενός.Μην μπερδεύεις εμένα με τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:45Όταν βέβαια στρέφονται κατά των Παλαιστινίων και Αιγυπτίων μεταναστών τους υποστηρίζεις εβραιοναζί...Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:04 Εμένα σαν εβραίο με νοιάζει πολύ ΚΑΙ η ναζιστική ιδεολογία την οποία ασπάζονται (αποδεδειγμένα) η Χρυσή Αυγή και οι Ελληνες ΓΤΠ.
Μια χαρά υπάρχουν. Αντιφάσκεις και αρνείσαι να δεις την αλήθεια κατάματα! Πιο πριν ειπες και μόνος σου ότι ο Βορίδης στα νιάτα του(πριν μετανοήσει δημόσια) ήταν άτομο με φιλοναζιστικές τάσεμίαΚαι τώρα λες ότι δεν υπάρχει ναζισμός στην Ελλάδα. Οι αποδείξεις άλλα λένε. Μην με κάνεις να τις ποσταρω μια μία τώρα.Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:22Δεν υπάρχουν ναζί στην Ελλάδα λέμε.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:20Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:12
Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.
Με ναζί πεπεισμένους δεν μιλώ άλλο. Υπάρχουν 1)οι απογοητευμένοι δεξιοί και 2)οι πεπεισμένοι ναζί στη Χρυσή Αυγή και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΤΠ. Εσύ είσαι στη δεύτερη κατηγορία.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:23Φυσικά και υποστηρίζεις το μαχαίρωμα. Αφού είσαι εβραιοναζί. Έτσι δεν κάνουν και οι εβραιοναζί έποικοι;Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:14Και οι Αιγύπτιοι και οι Παλαιστίνιοι Αραβες είναι και δηλώνουν (πλην Κοπτών).Οχι η ίδια κατηγορία Αράβων αλλά αραβες πάντως. Φυσικά και δεν υποστηρίζω το μαχαίρωμα κανενός.Μην μπερδεύεις εμένα με τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:45
Όταν βέβαια στρέφονται κατά των Παλαιστινίων και Αιγυπτίων μεταναστών τους υποστηρίζεις εβραιοναζί...
- Otto Weininger
Οντως ειναι μεγαλη μερα. Ίσως μπούμε σε νέα εποχή, με νέα (και επικίνδυνα) δεδικασμενα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εχεις πρόβλημα με χριστιανους μετανάστες.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:22Και για εμένα δεν είναι πρόβλημα μου το Ισλάμ ως θρησκεία καθότι σέβομαι κάθε θρησκεία. Το πρόβλημα μου είναι η μετανάστευση απο Αραβικές χώρες, Πακιστάν, Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές στην Ελλάδα (στο Ισραήλ οι παράνομοι μετανάστες είναι συνήθως χριστιανοί αφρικανοί καθότι οι μουσουουλμανοι αποφεύγουν το Ισραήλ κατα κανόνα). Πρόβλημα μου όμως είναι ΚΑΙ ο ναζισμόςLeon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:20Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).Kauldron έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:12
Γιατί πάρα πολύ απλά δεν τους θεωρώ ούτε αυτούς ναζιστές. Με την ίδια λογική και ο Βορίδης θα 'πρεπε ν' αποτελεί στόχο των αντιναζιστών, αφού μια χαρά υπέρ του ναζισμού ήταν, και ποτέ δεν "αποποιήθηκε" τις θέσεις του.
Εχω ζήσει στην Αιγυπτο 4 χρόνια και ξέρω πώς για τον μέσο Αιγύπτιο το να τον αποκαλέσεις Αραβα, είναι μεγάλη βρισιά. Το τι κάνουν και αποφασίζουν οι πολιτικοί (βλέπε Νάσερ τον καταστροφέα της Αιγύπτου) τους είναι παντελώς αδιάφορο.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:52Με εξαίρεση τους Κόπτες οι υπόλοιποι Αιγύπτιοι μιλάνε Αραβικά, είναι μουσουλμάνοι (κάποιοι περισότερο κάποιοι λιγότερο) και έχουν Αραβική συνήδειση και νιώθουν μέρος του Αραβικού κόσμου(το επίσημο όνομα της Αιγύπτου είναι "Αραβική δημοκρατία της Αιγύπτου").Bandit59 έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:36Για τόλμα να χαρακτηρίσεις Αιγύπτιο, Αραβα.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:14
Και οι Αιγύπτιοι και οι Παλαιστίνιοι Αραβες είναι και δηλώνουν (πλην Κοπτών).Οχι η ίδια κατηγορία Αράβων αλλά αραβες πάντως. Φυσικά και δεν υποστηρίζω το μαχαίρωμα κανενός.Μην μπερδεύεις εμένα με τα τάγματα εφόδου της ΧΑ.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο Συριζα πια απευθυνεται και στους δεξιους οπαδους του "νομου και ταξη".
https://twitter.com/sofiakara853/status ... 2292264960
https://twitter.com/sofiakara853/status ... 2292264960
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Γι αυτούς στα ανώτερα αστικά στρώματα στις πόλεις ίσως. Για τα κατωτέρα στρώματα και όσους ζούνε εκτός πόλεων (η πλειοψηφία δηλαδή) ο προσδιορισμός Αραβας κυριαρχεί. Οι θρήσκοι Μουσουλμάνοι Αιγύπτιοι μάλιστα με καμάρι λένε ότι είναι υπερήφανοι ππυ έχουν την ίδια εθνικότητα με τους προφήτες της θρησκείας που ασπάζονται και νιώθουν περήφανοι που μιλάνε τα Αραβικά τα οποία λένε είναι η ιερή Κορανικη γλώσσα. Για να μην αναφέρω ότι στα σχολικά βιβλία της Αιγύπτου οι δάσκαλοι διδάσκουν ότι η πλειοψηφία των Αιγυπτίων είναι απόγονοι του Αραβικού ισλαμικού στρατού και των Αράβων που κατέκτησαν την Αίγυπτο το 642 μ.Χ.Σε όσες δημοσκοπήσεις έχουν κάνει κανάλια εφημερίδες και εταιρίες στην Αίγυπτο πάνω απο το 70% των Αιγυπτίων δηλώνουν εθνικά Αραβες.Bandit59 έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:38Εχω ζήσει στην Αιγυπτο 4 χρόνια και ξέρω πώς για τον μέσο Αιγύπτιο το να τον αποκαλέσεις Αραβα, είναι μεγάλη βρισιά. Το τι κάνουν και αποφασίζουν οι πολιτικοί (βλέπε Νάσερ τον καταστροφέα της Αιγύπτου) τους είναι παντελώς αδιάφορο.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:52Με εξαίρεση τους Κόπτες οι υπόλοιποι Αιγύπτιοι μιλάνε Αραβικά, είναι μουσουλμάνοι (κάποιοι περισότερο κάποιοι λιγότερο) και έχουν Αραβική συνήδειση και νιώθουν μέρος του Αραβικού κόσμου(το επίσημο όνομα της Αιγύπτου είναι "Αραβική δημοκρατία της Αιγύπτου").
- wooded glade
Αύριο θα έχει καταδικαστικές αποφάσεις.
Αλλά έχει και εφετείο που μπορεί να γίνουν quashed (και του Μακ Γκουάϊρ μπορεί να γίνει quashed).
Όταν γίνει το εφετείο οι βλάκες ζαίοι και οι λοιποί θα το ξεχάσουν και δεν θα το γράψουν καν τα site.
Αλλά έχει και εφετείο που μπορεί να γίνουν quashed (και του Μακ Γκουάϊρ μπορεί να γίνει quashed).
Όταν γίνει το εφετείο οι βλάκες ζαίοι και οι λοιποί θα το ξεχάσουν και δεν θα το γράψουν καν τα site.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εχω πρόβλημα με τους αφρικανούς χριστιανους λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στο Ισραήλ. Δεν έχω πρόβλημα με τους χριστιανους ως χριστιανούς.Κάτι αντίστοιχο ισχύει με το Ισλάμ.Giorgos έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:36Εχεις πρόβλημα με χριστιανους μετανάστες.Leon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:22Και για εμένα δεν είναι πρόβλημα μου το Ισλάμ ως θρησκεία καθότι σέβομαι κάθε θρησκεία. Το πρόβλημα μου είναι η μετανάστευση απο Αραβικές χώρες, Πακιστάν, Αφγανιστάν και Μπαγκλαντές στην Ελλάδα (στο Ισραήλ οι παράνομοι μετανάστες είναι συνήθως χριστιανοί αφρικανοί καθότι οι μουσουουλμανοι αποφεύγουν το Ισραήλ κατα κανόνα). Πρόβλημα μου όμως είναι ΚΑΙ ο ναζισμόςLeon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:20
Ο Βορίδης έχει αποοκυρηξει δημόσια το παρελθόν του έχει καταδικάσει έμπρακτα τον ναζισμό και όπως έχει πει και ο Φριζης και άλλοι ραβίνοι εμείς ως ορθόδοξοι εβραίοι δεχόμαστε τη συγνώμη κάθε ατόμου που ομολογεί το παρελθόν του και τα λάθη του.Ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησαν συγνώμη. Ακόμα με σβάστικας βτατουαζ κυκλοφορούν με θράσος. Καμία ανοχή σε ναζί(αποδεδειγμένα ναζί).
- ΜπλεΜπουμπυς
ηχηρη διαμαρτυρια συριζα,λεει,μεσα στην βουλη,με αρχηγο τον Τσελεκωτο,τι να περιμεναμε αλλο?
ξεκαρδιστηκαν και τα πομολα....

ξεκαρδιστηκαν και τα πομολα....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις