Νταξ' μωρέ, ούτε μισό τσιγάρο δρόμος δεν τα χωρίζει. Δίπλα στον βασιλικά ποτίζεται κι η γλάστρα που λένε.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:00Το ότι φτάνουν λύκειο και μπερδεύουν την ουρήθρα με τον κόλπο, δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά το θεωρούμε και έξυπνο.. Μάλιστα.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.![]()
Δε γαμώ κώλο που χέζει και μουνί που κατουρεί
μου την παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Εγώ έχω καταλήξει ότι και το σεξ γενικά είναι μια μαλακία. Πρώτα απ' όλα πασαλείβεται η πούτσα και μετά αν δεν πλυθείς αμέσως μπορεί να κάνει και κρούστα. Πας να κατουρήσεις, τον πιάνεις και αισθάνεσαι τη λίγδα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Και το στόμα από τα ρουθούνια απέχει άλλο τόσο. Άμα δεις καμιά να παίρνει πίπες με τα ρουθούνια, να προσθέσουν στο ποίημα:Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:11
Νταξ' μωρέ, ούτε μισό τσιγάρο δρόμος δεν τα χωρίζει. Δίπλα στον βασιλικά ποτίζεται κι η γλάστρα που λένε.
Spoiler
καταπίνω απ'τα ρουθούνια και τα φτύνω από τ'αυτιά
και για να την αναθρέψω της καρφώνω μια ματιά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι έγινε και ξεχάσαμε τον έρωτα μας;
Μέχρι και προσκλητήρια ετοιμάζαμε...
Yippie Kay Yay
- Νταρνάκας
Αμ τι νόμιζες εσύ; Πώς λες να βγήκε η φράση "αυτή τον παίρνει μέχρι κι απ' τ' αφτιά";Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:19Και το στόμα από τα ρουθούνια απέχει άλλο τόσο. Άμα δεις καμιά να παίρνει πίπες με τα ρουθούνια, να προσθέσουν στο ποίημα:Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:11
Νταξ' μωρέ, ούτε μισό τσιγάρο δρόμος δεν τα χωρίζει. Δίπλα στον βασιλικά ποτίζεται κι η γλάστρα που λένε.
Spoiler
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Cecily Anne
Από μικροτσούτσουνο.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:37
Αμ τι νόμιζες εσύ; Πώς λες να βγήκε η φράση "αυτή τον παίρνει μέχρι κι απ' τ' αφτιά";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:37Αμ τι νόμιζες εσύ; Πώς λες να βγήκε η φράση "αυτή τον παίρνει μέχρι κι απ' τ' αφτιά";Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:19Και το στόμα από τα ρουθούνια απέχει άλλο τόσο. Άμα δεις καμιά να παίρνει πίπες με τα ρουθούνια, να προσθέσουν στο ποίημα:Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:11
Spoiler
Ο Προκόπιος για τη Θεοδώρα πάντως στην "Απόκρυφη Ιστορία" δεν έλεγε για αυτιά ,το περιόριζε σε 3 περιοχές.
- Νταρνάκας
Mπορεί, αλλά όχι απαραίτητα.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:38Από μικροτσούτσουνο.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:37
Αμ τι νόμιζες εσύ; Πώς λες να βγήκε η φράση "αυτή τον παίρνει μέχρι κι απ' τ' αφτιά";
Η Εσθήρ που φαίνεται να κερδάει είναι αυτή που την έκανε από αγανάκτηση;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:00Το ότι φτάνουν λύκειο και μπερδεύουν την ουρήθρα με τον κόλπο, δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά το θεωρούμε και έξυπνο.. Μάλιστα.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:Χαοτικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:42
Δεν έγραψε ο νέος πως κατουρει ο κόλπος.
Έγραψε μουνι που κατουρει . Η γυναικεία ουρήθρα βρίσκεται στο αιδοίο , ήτοι στο μουνί.
Ολοσωστος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Δημοκρατικός
Αν κατάλαβα καλά, επειδή έγραφε τα πράγματα ως έχουν, προσπάθησαν να την κάμψουν με επιθέσεις κατά κύματα και ψυχολογικό πόλεμο, αυτή όμως, ως πραγματική Αμαζόνα δεν μάσησε. Τελικά μεθοδεύτηκε η διαγραφή της, και έτσι το φόρουμ έχασε ένα πραγματικό διαμάντι.AlienWay έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:51 Η Εσθήρ που φαίνεται να κερδάει είναι αυτή που την έκανε από αγανάκτηση;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Cecily Anne
Θεωρεί ότι κατουρεί η ίδια τρύπα μέιτ, εφόσον κάνει σύγκριση με κώλο-χέζω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:55Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:00Το ότι φτάνουν λύκειο και μπερδεύουν την ουρήθρα με τον κόλπο, δεν μας κάνει εντύπωση, αλλά το θεωρούμε και έξυπνο.. Μάλιστα.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:57
Moυ θύμισες ένα επικό δίστιχο που ήταν γραμμένο στα αποδυτήρια του λυκείου που πήγαινα:
Δεν έγραψε ο νέος πως κατουρει ο κόλπος.
Έγραψε μουνι που κατουρει . Η γυναικεία ουρήθρα βρίσκεται στο αιδοίο , ήτοι στο μουνί.
Ολοσωστος.
Το πτερύγιο δεν έχει σχέση με το κανάλιΝταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:50Mπορεί, αλλά όχι απαραίτητα.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:38Από μικροτσούτσουνο.Νταρνάκας έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:37
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Οκτ 2020, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι λε, ρε παιδί μου!Δημοκρατικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:57Αν κατάλαβα καλά, επειδή έγραφε τα πράγματα ως έχουν, προσπάθησαν να την κάμψουν με επιθέσεις κατά κύματα και ψυχολογικό πόλεμο, αυτή όμως, ως πραγματική Αμαζόνα δεν μάσησε. Τελικά μεθοδεύτηκε η διαγραφή της, και έτσι το φόρουμ έχασε ένα πραγματικό διαμάντι.AlienWay έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:51 Η Εσθήρ που φαίνεται να κερδάει είναι αυτή που την έκανε από αγανάκτηση;
Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται πλέον.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Δημοκρατικός
Η σκέψη μας είναι πάντα μαζί ΤΗΣ!AlienWay έγραψε: 04 Οκτ 2020, 18:01Τι λε, ρε παιδί μου!Δημοκρατικός έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:57Αν κατάλαβα καλά, επειδή έγραφε τα πράγματα ως έχουν, προσπάθησαν να την κάμψουν με επιθέσεις κατά κύματα και ψυχολογικό πόλεμο, αυτή όμως, ως πραγματική Αμαζόνα δεν μάσησε. Τελικά μεθοδεύτηκε η διαγραφή της, και έτσι το φόρουμ έχασε ένα πραγματικό διαμάντι.AlienWay έγραψε: 04 Οκτ 2020, 17:51 Η Εσθήρ που φαίνεται να κερδάει είναι αυτή που την έκανε από αγανάκτηση;
Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται πλέον.

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές