


Α εντάξει, δεν ηταν η πρωτη φορά
Α ρε Μάκη, για σένα είναι η ζωή...κυριος Μακης έγραψε: 29 Σεπ 2020, 23:10 ειχα φαει την Παρασκευη στο La Soi. Πολυ εξυπηρετικη η ιδιοκτητρια , αλλα εχει ουτε 10 τραπεζια, οποτε θελει κρατηση. Εγω πηρα το φλαμκουχε με αγριο σκορδο (ail de ours) οπως νομιζω λεγεται στα ελληνικα, συν ενα μπουκαλι πινο γκρι. Τιμη τζαμπα για την περιοχη, αξιζει αν περασεις απο Κολμαρ(παραδιπλα στο Καιζερσμπεργκ δυο χρονια πριν μας αφησε χρονους και ο Μπουρντεν).
τα μπεκιάρικα ποστ σου μου θυμίζουν Προυστ για κάποιο λόγοκυριος Μακης έγραψε: 29 Σεπ 2020, 23:10 ειχα φαει την Παρασκευη στο La Soi. Πολυ εξυπηρετικη η ιδιοκτητρια , αλλα εχει ουτε 10 τραπεζια, οποτε θελει κρατηση. Εγω πηρα το φλαμκουχε με αγριο σκορδο (ail de ours) οπως νομιζω λεγεται στα ελληνικα, συν ενα μπουκαλι πινο γκρι. Τιμη τζαμπα για την περιοχη, αξιζει αν περασεις απο Κολμαρ(παραδιπλα στο Καιζερσμπεργκ δυο χρονια πριν μας αφησε χρονους και ο Μπουρντεν).
Τι έφαγα έξω στην βεράντα, το νήμα του εργένη
νύχτα έγραψε: 03 Οκτ 2020, 14:32 αν και μπεκιάρισσα, ένεκα αποταμίευσης σε συνδυασμό με πρότζεκτ κορμάρας,
τα απ έξω κόπηκαν, εκτός αν παίζει εκλεκτή συντροφιά
πήγα λαική, πήρα τσιπούρες, θα ψηθούν με τον κλασικό τρόπο
ήθελα και χόρτα, αλλά βρήκα μόνο αντίδια, που δεν προτιμώ
