Ακριβώς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Πάμε πόλεμο
Εχω γράψει ότι όλες σχεδόν οι χώρες που συνορεύουν με την Τουρκία και δεν είναι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ έχουν υποστεί εισβολή.Υπήρχε μια εξαίρεση που έγινε και ειδικό θέμα,η Αρμενία.Το τι γίνεται τώρα το βλέπετε.
Παρ όλα αυτά συνεχίζεται το ίδιο βιολί που ξεκίνησε πριν σχεδόν 50 χρόνια,οι κραυγές για αλλαγή συμμαχιών που ποτέ δεν λένε σε τι θα συνίσταται αυτή η αλλαγή.Υπονοούν διάφορα που μόλις έρχονται στην κυβέρνηση αυτοί που τα λένε δεν τα κάνουν.
Παρ όλα αυτά συνεχίζεται το ίδιο βιολί που ξεκίνησε πριν σχεδόν 50 χρόνια,οι κραυγές για αλλαγή συμμαχιών που ποτέ δεν λένε σε τι θα συνίσταται αυτή η αλλαγή.Υπονοούν διάφορα που μόλις έρχονται στην κυβέρνηση αυτοί που τα λένε δεν τα κάνουν.
-
talaipwros
https://www.bbc.co.uk/news/amp/world-europe-54381498
EU warns Turkey of sanctions over 'provocations' in Mediterranean
EU warns Turkey of sanctions over 'provocations' in Mediterranean
Η Τουρκία χαίρεται με το βατερλό της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής – Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Θετικά στοιχεία»
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... cheia.html
.
https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... cheia.html
.
Ααα, για αυτό δεν μπήκαν κυρώσειςπατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:51 Εχω γράψει ότι όλες σχεδόν οι χώρες που συνορεύουν με την Τουρκία και δεν είναι στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ έχουν υποστεί εισβολή.Υπήρχε μια εξαίρεση που έγινε και ειδικό θέμα,η Αρμενία.Το τι γίνεται τώρα το βλέπετε.
Πυλώνας σταθερότητας η τουρκία που έχει εισβάλει σε κάθε γειτονική χώρα εκτός νάτο και ίου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν εχεις αδικο
αλλα εδω μιλαμε για μια ελλαδα της μεταπολιτευσης...που χει κανει σημαια της την ηττοπαθεια και ιδεολογικη μοδα τον ανθελληνισμο,ως αντιδραση στηνε θνικοφροσυνη της..δεξιας( η οποια πλεον κατεχει ποσοστα νικοτινης)
συνεπως ειναι μονοι τους!με εναν στρατο απεναντι..μετρανε τα κουκια του πληθυσμου και δεν βγαινουν
η ελλαδα των φιλελευθερων υποχωρησε,αν κρατουσε αρραγες μετωπο μαζι τον κυπριο και τον γαλλο ασκουσαν βετο,θα αρχιζαν να καταλαβαινουν πως εχει κοστος εσωτερικα
τωρα...
η σταση του ηταν σωστη..προσπαθησε,στυλωσε ποδια,αλλα παλι η ελλαδα λακισε
Ναι ρε γελοίε αυτό λέμε, ότι είσαι νάρκισσος, την έχεις δει πολύ χάη τη φάση με τη πάρτη σου ναούμ εξ ου και η χλεύη, απλά δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποιήσαι, όπως όλες οι υπόλοιπες σημιτόπουστρες τα τελευταία χρόνια που νομίζανε ότι παράγανε και πολιτικό λόγο τα παντελώς αποτυχημένα σκουπίδια, εγώ απλά την αναδεικνύω αυτήν την γελοιοποίηση γιατί είναι κάτι σαν χόμπι μου.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:41Δεν είπα εγώ ότι είσαι νάρκισσος. Παπάρας είσαι. Η στεβλή άποψη που έχεις γιά τον κόσμο δεν οφείλεται σε ναρκισσισμό, αλλά σε αδυναμία κατανόησης.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06 O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.
![]()
Ούτε γελοιοποιείς κανέναν, παρά μόνο στην φαντασία σου. Στον πραγματικό κόσμο, εσύ είσαι γελοίος.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τώρα τι εννοώ ορφανό του σημίτη.
Τώρα όσον αφορά την "πραγματική ζωή" μου δεν μπορώ να γνωρίζω από ποιο μέρος του καρκινιάρικου παχέος εντέρου σου προέκυψε αυτή η "γνώση" αλλά γενικά καλό είναι εκτός από το σανό να αποφεύγεις και τα κόπρανα, παχαίνουν, προφανώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και όχι μόνο. Ο εξειδικευμένος βιομηχανικός εξοπλισμός που παράγουν οι Γερμανοί σε λίγο θα παράγεται σαν αντίγραφο και στην Κίνα. Όπως είπα σε άλλο μήνυμά μου, το πάρτυ τελείωσε.ST48410 έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:24Η Κίνα ρίχνει πολύ χρήμα στην ηλεκτρική αυτοκίνηση. Σε λίγα χρόνια οι Γερμανικές βιομηχανίες θα έχουν έντονο ανταγωνισμό, η Γερμανία θα δει τις εξαγωγές της να μειώνονται και θα παρακαλάει τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη για προστατευτικά μέτρα έναντι των Κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανιών.Green Dragon έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:12 Η Κίνα δε νομίζω ότι θα προλάβει να κάνει κάτι τέτοιο, ήδη οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει το ροκάνισμα.
Δες ας πούμε τι θα σημάνει για τη Γερμανία να έχει σε 10 χρόνια τις μισές εξαγωγές οχημάτων από ότι σήμερα.
- Green Dragon
Δεν υπάρχει ενοποίηση, δεν την θέλει κανένας. Υπάρχουν αντιευρωπαϊστές και ουδέτεροι (οι τελευταίοι ικανοποιούνται με την σημερινή μορφή της ΕΕ). Μόνο μεμονωμένοι πολίτες το θέλουν αυτό. Μου πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβω την δυναμική των πραγμάτων σε αυτό το θέμα.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:18 Η Κίνα την ενοποίηση την έκανε στο ζωτικό της χώρο ήδη απο την αρχαιότητα. και την συνέχισε και σήμερα με την εισβολή στο Θιβέτ και τα στρατόπεδα των Ουιγούρων.
Η ενοποίηση, θα έχει και παρενέργειες, πχ θα γίνουμε όλοι αυτό για το οποίο κατηγορείται ο Dwarven Blacksmith, Ευρωπαίοι, με πιο πολύ γερμανογαλλική κουλτούρα απ αυτόν όμως. ΟΚ, θα μπορεί να πηγαίνει ο Φοσίλης και τα εγγόνια στο σχολείο χωρίς να κινδυνεύει απο μεσανατολίτες οδηγούς.
Αφού λοιπόν δεν το προωθεί κανείς ουσιαστικά, πως θα γίνει;
το συμπερασμα απο τη χθεσινη συνοδο ειναι ενα και μοναδικο ... ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ γρηγορα και οσο το δυνατο ενισχυση των συμμαχιων
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αν θυμάσαι γενικότερα θα θυμάσαι ότι εν πολλοίς έχω εκφράσει ότι έχω αισθανθεί μία απροσδόκητα θετική έκπληξη για τα τεκταινόμενα όσον αφορά τα εθνικά θέματα και χοντρικά με τον μέχρι τώρα τρόπο αντιμετώπισης από την σημερινή κυβέρνηση, φυσικά δεν την έχω ψηφίσει αλλά ακόμη και να την ψήφιζα δεν θα έτρωγα αμάσητες τις πολύ πρόσφατες εξελίξεις κυρίως όσον αφορά την Κύπρο και τις γερμανοκυρώσεις (τουλούμπα χωρίς ρίγες) στην Τουρκία, το ίδιο ΠΙΣΤΕΥΩ θα έπρεπε να κάνετε και εσείς, οι ψηφοφόροι της.Lord Brum έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:37όταν λες αντιδράσεις?sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32Σωστά, δεν είπα το αντίθετο, δεν παύει να με εκπλήσσει όμως αυτό, όχι γιατί γίνεται πλέον αλλά γιατί οι αντιδράσεις συνήθως είναι το αντίθετο από αυτό που λογικά θα περίμενε κανείς.Lord Brum έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:41
προφανώς. Εδώ υπήρξαν κυβερνήσεις που έπραξαν αντίθετα σε αποτελέσματα δημοψηφισμάτων που οι ίδιες προκάλεσαν, γιατί σε εντυπωσιάζει κάτι τέτοιο?
αφού πεινάτε γιατί δεν τους τρώτε φας.
Από πολιτικούς? Ο συριζα ευτυχώς έχει ψοφήσει και δεν έχει καμία απήχηση. Τι να πει για την σύνοδο κορυφής έχοντας στην πλάτη του 17 ώρες τσιμπούκια που κατέληξσαν σε εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και μια μνημονιάρα να.
Όσο για τους πολίτες, οι φυσιολογικοί που εκφράζονται στην κάλπη δεν βλέπουν καμία καλύτερη εναλλακτική από τον κυριάκο, ενώ οι κινηματικοί οι διαδηλωσάκηδες κλπ αφού έφαγαν την ψυχρολουσία με τις άνω/κάτω πλατείες, τον τσίπρα που τους φόρεσε μνημόνια παρά το αποτέλεσμα του δημοψηφι΄σματος και γενικά αφού έγαφαν φάπες από αυτούς τους οποίους υποστήριζαν, πλέον δεν έχουν τσομπάνη να τους σαλαγίσει
Απλό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Διαβάζω η Τουρκία λέει ότι η ΕΕ έγινε όμηρος της Ελλάδας και της Κύπρου. Ναι ρε έγινε, τραβάτε κανα ζόρι;
Τελικά τα βρήκαμε, έτσι κάνουν οι οικογένειες. Ουστ.
Τελικά τα βρήκαμε, έτσι κάνουν οι οικογένειες. Ουστ.
Αρίστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:40 Πλακα κανετε οταν λετε οτι η ΕΕ δεν ασχολειται με εξωτερικη πολιτικη.
Ακολουθει την εξωτερικη πολιτικη που εξυπηρετει τη Γερμανια και που ειναι αναλογη του ναζιστικου Ζωτικου Χωρου.
Η Γερμανια προωθησε την πορτοκαλι επανασταση στην Ουκρανια...
Η Γερμανια θελει μετα την Ουκρανια να βαλει στη σφαιρα επιρροης της τη Λευκορωσια (ο ιδιος Ζωτικος Χωρος που ηθελε ο Χιτλερ ανατολικα)...
Η Γερμανια εκανε τα παντα για να διαλυθει η πρωην Γιουγκοσλαβια. Μολις διαλυθηκε Σλοβενια και Κροατια εγιναν γερμανικα προτεκτορατα.
.

- Green Dragon
Τα ΜΜΑ είναι τα υπολείμματα του σημιτισμού.Κόκκορας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:29 επισης ο ιγνατιου εν μερει εχει ενα δικιο
τα ΜΜΕ υπερπροβαλλουν καποιες αποψεις,που στην τελικη εκφραζουν τους ιδιους και μια μειοψηφια,γιατι ειδικα αυτες;
τα ιδια και με αναν
και τις προβαλλουν και με περιτυλιγμα περισπουδαστο,σαν την αποκαλυψη της αληθειας με κυρος και ξερω γω(yeah right,30 ετων αποκαλυψη)
ενταξει μας ζαλισατε να μην πω τι.
τωρα για ποιους λογους επιλεγουν κατι τετοιο; ας απαντησουν οι ιδιοκτητες των καναλιων.
επρεπε να εχουμε λαβει τα μετρα μας εδω και μηνες ... το θεμα φανηκε απο οταν εγινε η Συνοδος για τη Λιβυη στη Γερμανια και δεν μας καλεσανε ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2492 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-