τύπε τι έγινε με τον φυλακόβιο γαμπρό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:47Η πολιτική κομματική μας παραταξη , ( η η Χώρα στην οποία ζούμε ) δεν είναι γκόμενα για να την αγαπάμε !!Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:37Κωλονουν πουθενά ρε οι ΠΑΣΟΚΟΙ; Εδώ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και το έπαιζαν σαν κάτι νεο
Φροντίζουμε ορθολογικά τα συμφέροντα της εάν και αφού μέσα σε αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετούνται και τα δικά μας ατομικά συμφέροντα
Όταν αυτό παύει να ισχύει , δεν βλέπουμε τον λόγο να την υποστηρίζουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
Re: Θάνος Τζήμερος
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:47Η πολιτική κομματική μας παραταξη , ( η η Χώρα στην οποία ζούμε ) δεν είναι γκόμενα για να την αγαπάμε !!Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:37Κωλονουν πουθενά ρε οι ΠΑΣΟΚΟΙ; Εδώ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και το έπαιζαν σαν κάτι νεο
Φροντίζουμε ορθολογικά τα συμφέροντα της εάν και αφού μέσα σε αυτά τα συμφέροντα εξυπηρετούνται και τα δικά μας ατομικά συμφέροντα
Και πολύ καλά κάνετε. Άλλο ήταν το πνεύμα του ποστ μου. Στο κατά πόσο έχετε την αξιοπρέπεια να μην το παίζετε σαν να βγήκατε από παρθενογεννεση
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Πουθενά στην ιστορία η στην πολιτική δεν υπάρχει παρθενογένεση ..Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:50ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:47Η πολιτική κομματική μας παραταξη , ( η η Χώρα στην οποία ζούμε ) δεν είναι γκόμενα για να την αγαπάμε !!Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:37
Κωλονουν πουθενά ρε οι ΠΑΣΟΚΟΙ; Εδώ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και το έπαιζαν σαν κάτι νεο
Και πολύ καλά κάνετε. Άλλο ήταν το πνεύμα του ποστ μου. Στο κατά πόσο έχετε την αξιοπρέπεια να μην το παίζετε σαν να βγήκατε από παρθενογεννεση
ετσι θα δηλωνει. αλλα μολις το χαψεις και ψηφισεις, θα σε γαμησει ασαλιωτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:41Άμα στηρίζει τα συμφέροντα μου ως συνταξιούχο του δημοσίου απόστρατο του ναυτικούEKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:25το θέμα είναι, παει το χέρι σου να την ψηφισεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:23
Ποια είναι αυτή η καινούργια φάρμα για πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ;![]()
![]()
ΝΑΙ![]()
ε, μετα θα το κλεισουν κι αυτο, και θα φτιαξουν καινουριο. κια ξανα απο την αρχη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ενημερώθηκε η άλλη , η φιλη της γυναίκας μου αλλά ... συνεχίζει να είναι μαζί του ..georgeamfi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:49τύπε τι έγινε με τον φυλακόβιο γαμπρό;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:47Η πολιτική κομματική μας παραταξη , ( η η Χώρα στην οποία ζούμε ) δεν είναι γκόμενα για να την αγαπάμε !!Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:37
Κωλονουν πουθενά ρε οι ΠΑΣΟΚΟΙ; Εδώ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και το έπαιζαν σαν κάτι νεο
Όταν αυτό παύει να ισχύει , δεν βλέπουμε τον λόγο να την υποστηρίζουμε![]()
Εμένα η δική μου ευθύνη τελείωσε , δικό της θέμα από εδώ και πέρα ..
-
Gewponos90
I know. Απλά οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν την ντροπή να μην την χρησιμοποιούν. Αυτό λέω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:52Πουθενά στην ιστορία η στην πολιτική δεν υπάρχει παρθενογένεση ..Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:50ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:47
Η πολιτική κομματική μας παραταξη , ( η η Χώρα στην οποία ζούμε ) δεν είναι γκόμενα για να την αγαπάμε !!
Εμείς όμως φροντίζουμε τα ατομικά μας συμφεροντα , σε βάρος ίσως άλλων ατομικων συμφερόντων ..και ψηφίζουμε ανάλογαΑσέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:52ετσι θα δηλωνει. αλλα μολις το χαψεις και ψηφισεις, θα σε γαμησει ασαλιωτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:41Άμα στηρίζει τα συμφέροντα μου ως συνταξιούχο του δημοσίου απόστρατο του ναυτικού
ΝΑΙ![]()
ε, μετα θα το κλεισουν κι αυτο, και θα φτιαξουν καινουριο. κια ξανα απο την αρχη.
Και η ιστορία συνεχίζεται ...
Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ δεν ντρέπομαι καθόλου .Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:54I know. Απλά οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν την ντροπή να μην την χρησιμοποιούν. Αυτό λέω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:52Πουθενά στην ιστορία η στην πολιτική δεν υπάρχει παρθενογένεση ..Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:50
Βρήκε άντρα στα 54 της ..
-
Gewponos90
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:56Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ δεν ντρέπομαι καθόλου .Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:54I know. Απλά οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν την ντροπή να μην την χρησιμοποιούν. Αυτό λέω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:52
Πουθενά στην ιστορία η στην πολιτική δεν υπάρχει παρθενογένεση ..
![]()
![]()
Φυσικά. Δεν είπα το αντιθετο
Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:58ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:56Εγώ προσωπικά ο ΑΙΝΕΙΑΝ δεν ντρέπομαι καθόλου .Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:54
I know. Απλά οι ΠΑΣΟΚοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν την ντροπή να μην την χρησιμοποιούν. Αυτό λέω.
![]()
![]()
Φυσικά. Δεν είπα το αντιθετο
- Υδράργυρος
Δε μπορώ να καταλάβω, τι είναι οι πασόκοι;Gewponos90 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:37
Πως ορίζεται;
εδω το προβλημα ειναι οτι ετσι νομιζετε. δεν ειναι ετσι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:55
Εμείς όμως φροντίζουμε τα ατομικά μας συμφεροντα , σε βάρος ίσως άλλων ατομικων συμφερόντων ..και ψηφίζουμε ανάλογα
κανενος το συμφερον δεν ειναι να ψηφιζει πασοκ και τα παρακλαδια αυτου. αν δεν το κανατε, θα εισασταν σε καλυτερη μοιρα.
με λιγα λογια, σας πιανουν κοροιδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό σηκώνει άλλη συζήτησηΑσέβαστος έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:02εδω το προβλημα ειναι οτι ετσι νομιζετε. δεν ειναι ετσι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:55
Εμείς όμως φροντίζουμε τα ατομικά μας συμφεροντα , σε βάρος ίσως άλλων ατομικων συμφερόντων ..και ψηφίζουμε ανάλογα
κανενος το συμφερον δεν ειναι να ψηφιζει πασοκ και τα παρακλαδια αυτου. αν δεν το κανατε, θα εισασταν σε καλυτερη μοιρα.
με λιγα λογια, σας πιανουν κοροιδο.![]()
Εν προκειμένω για το νυν νήμα , το θέμα για εμένα δεν είναι το εάν είναι σωστές η λάθος οι απόψεις του Τζημερου ούτε εάν έχει κάπου δίκιο η άδικο αλλά το ότι δεν με συμφέρουν και λειτουργούν αντίθετα με τα δικά μου προσωπικά συμφέροντα , εξυπηρετώντας συμφέροντα αντίθετα με τα δικά μου ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις