Μόνο στην φαντασία σου. Η ΝΔ είναι γέννημα-θρέμμα των Καραμανλήδων και αυτό δεν θ' αλλάξει ποτέ.Leporello έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:51Ευτυχώς γιά την χώρα, και προς τιμήν της, η ΝΔ εξέμεσε ως επί το πλείστον τα καραμανλικά βοθρολύματα.Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 12:39Και επειδη το σημιτικο συστημα που επικρατησε στην Ελλαδα σε ολο το χωρο του τυπου δεν δεχεται πατριωτες καραμανλικους τον εχει μετατρεψει σε κοκκινο πανι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Πάμε πόλεμο
Το ΝΑΤΟ δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για κυριαρχικά δικαιώματα οποιουδήποτε κράτους.sys3x έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:55Ναι, ισχύουν αυτά που αναφέρεις αλλά σκέψου πόσα περισσότερα θα μπορούσαν να κάνουν ΗΔΗ οι επανοί εφόσον ένα μέλος του ΝΑΤΟ καταπατά τα κυρίαρχα δικαιώματα ενός άλλου μέλους το οποίο μάλιστα το απειλεί με τους πιο επίσημους τρόπους με πόλεμο.Αίγαγρος έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:29Εδώ ακόμα και σήμερα πάλι υπάρχουν κάποιοι εγχώριοι που κλαίγονται και λένε πως οι Αμερικανοί έρχονται να μας αποστρατικοποιήσουν τα νησιά, να πιέσουν για να παραχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα ή ακόμα και κυριαρχία, οπότε φαντάζομαι τι θα λέγανε αν πήγαινε απέναντι 2 φορές φέτος ο Πομπέο (παρεμπιπτόντως, είναι ο πρώτος Αμερικανός Υπέξ που έρχεται δύο φορές Ελλάδα).Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:19
προφανώς χωρίς να εννοώ πως έχουν δίκιο, φαντάζεσαι το ελ κλάμα αν ο υφυπ ήταν τουρκοαμερικάνος;
Είναι ένα υπέροχο κλειστό κλαμπ αγοραπωλησίας όπλων και επιβολής προς τρίτους.
Εδώ που τα λέμε, ούτε και η ΕΕ ενδιαφέρθηκε ποτέ για κυριαρχικά δικαιώματα οποιουδήποτε κράτους.
Θυμάσαι τη δήλωση της δικιάς σου που έλεγε λίγο μετά την είσοδο στην ΕΕ ότι "τα επόμενα χρόνια θα απωλέσουμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας" κλπ κλπ;
Η επιρροή πάντως του νεοκαραμανλισμού και όσων προσδιορίζονται ακόμα ως "καραμανλικοί" στη Ν.Δ. έχει φτάσει σε all time low.Green Dragon έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:19Μόνο στην φαντασία σου. Η ΝΔ είναι γέννημα-θρέμμα των Καραμανλήδων και αυτό δεν θ' αλλάξει ποτέ.Leporello έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:51Ευτυχώς γιά την χώρα, και προς τιμήν της, η ΝΔ εξέμεσε ως επί το πλείστον τα καραμανλικά βοθρολύματα.Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 12:39Και επειδη το σημιτικο συστημα που επικρατησε στην Ελλαδα σε ολο το χωρο του τυπου δεν δεχεται πατριωτες καραμανλικους τον εχει μετατρεψει σε κοκκινο πανι.
Άσε που αν ο original Καραμανλής μπορούσε να επιστρέψει στη ζωή, θα ήταν ο πρώτος που θα περνούσε γενεές δεκατέσσερις τον ανηψιό του και όσους εξακολουθούν να καπηλεύονται το όνομα και την πολιτική κληρονομιά του.
Thor έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:07 Αριστο εισαι ο Εθνι της πολιτικης.
Αστο βρε αγορι μου,γιατι το παιδευεις,αφου δεν το'χεις.
2 εφημεριδες + 3 περιοδικα + 5 ιστοσελιδες που γραφω λενε οτι το εχω και μου κανουν και παραπονα που δεν γραφω τακτικοτερα.
Τωρα αν εσυ γουσταρεις που η ΝΔ περναει στην dark side του σημιτισμου και στεναχωριεσαι που οσοι διαφωνουμε λεμε και 5 αληθειες καλη χωνευση.
.
- Green Dragon
Η επιρροή τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που φαίνεται γιατί μπορεί να μην βγαίνουν μπροστά αλλά η ασκούμενη πολιτική φανερώνει την επίδραση που ασκούν στο παρασκήνιο. Ο Μητσοτάκης δείχνει να έχει καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί η ΝΔ τις τελευταίες δύο δεκαετίες και το εκμεταλλεύεται προς όφελός του ως αρχηγός. Το ύφος της διακυβέρνησης μοιάζει σημαντικά με εκείνο της εποχής του Καραμανλή Β'. Εντάξει, μαζικούς διορισμούς συμβασιούχων στο δημόσιο δεν έχουμε τώρα γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει ούτως ή άλλως και ευτυχώς κατά μία έννοια (και ακόμα και αν μπορούσε πάλι πιστεύω θα υπήρχε κάπως μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση), είμαι όμως σχεδόν βέβαιος ότι ακόμα και η εξωτερική πολιτική δεν θα διέφερε. Δεν πιστεύω ότι ο Καραμανλής Β' ήταν ποτέ ταγμένος στην Ρωσία, μάλλον θεώρησε ότι τότε αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση αλλά σήμερα θα λειτουργούσε διαφορετικά, πάνω κάτω όπως λειτουργεί η τωρινή κυβέρνηση δηλαδή. Θα εκμεταλλευόταν δηλαδή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε.kameron έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:29 Η επιρροή πάντως του νεοκαραμανλισμού και όσων προσδιορίζονται ακόμα ως "καραμανλικοί" στη Ν.Δ. έχει φτάσει σε all time low.
Άσε που αν ο original Καραμανλής μπορούσε να επιστρέψει στη ζωή, θα ήταν ο πρώτος που θα περνούσε γενεές δεκατέσσερις τον ανηψιό του και όσους εξακολουθούν να καπηλεύονται το όνομα και την πολιτική κληρονομιά του.
Σκέψου τη ΝΔ σαν μια 'εσωτερική' πολιτική σκηνή με τα δύο αντιμαχόμενα κόμματα να φέρουν τους τίτλους 'καραμανλικό' και 'αντικαραμανλικό', με την κλασική εναλλαγή στην (εσωτερική) εξουσία. Κάπως έτσι πηγαίνει το πράγμα και έχω βάσιμες υποψίες να πιστεύω ότι όταν κάποτε, για τους ΧΥΖ λόγους, αλλάξει αρχηγό η ΝΔ, ο επόμενος θα είναι ο... Καραμανλής!
Μην υποτιμάς την δυναμική των ονομάτων στην Ελλάδα, εδώ έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο μηδενικού χαρίσματος ΓΑΠ (ο οποίος δεν ήθελε καν να βρεθεί σε αυτήν την θέση τότε, συρτό τον κουβάλησαν).
καρφωθηκες πως δεν παρακολουθεις Αριστοperseus έγραψε: 30 Σεπ 2020, 09:04Ειχα καιρο να διαβασω τοσες μαλακιες μαζεμένες.kameron έγραψε: 29 Σεπ 2020, 21:00Άσε την προπαγάνδα για τους αφελείς.Αρίστος έγραψε: 29 Σεπ 2020, 20:37 Καμια σχεση η απαντηση σου.
Μεσα σε λιγες μερες η Ελλαδα αφησε αβοηθητη την Κυπρο στο θεμα του βετο κατα της Τουρκιας ενω προκλητικα ο Μητσοτακης δεν αναφερθηκε στην ομιλια του στον ΟΗΕ για το προβλημα που αντιμετωπιζει η Κυπρος απο τις τουρκικες παραβιασεις.
Επιπλεον η Κυπρος υπεγραψε συμφωνια με τη Γαλλια ενω η κυβερνηση Κουλη οχι.
Η απάντησή μου ήταν προς το κείμενο του Κοττάκη, ενός σεσημασμένου Ρωσόφιλου εδώ και χρόνια, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες έκλαιγε από την Εστία επειδή απαγορεύτηκε στο Ρώσο να πάει στο Άγιο Όρος ενώ την ίδια ώρα ενισχύονται οι σχέσεις με τις ΗΠΑ...
Εκτός των ΗΠΑ (που εσύ μας τα είχες κάνει τσουρέκια πόσο σημαντικές είναι επί σύριζα...), οι σχέσεις με τη Γαλλία βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, η συμφωνία για τα αεροπλάνα έκλεισε και οι Γάλλοι θα πάρουν και άλλα (βλ. ταυτότητες). Η Κύπρος δεν είναι στο ΝΑΤΟ και μπορεί να κλείνει τέτοιου τύπου διμερείς συμφωνίες, για την Ελλάδα είναι πιο σύνθετο το ζήτημα για το τι πρέπει και μπορεί να ανακοινώνεται δημοσίως.
Οι Κύπριοι, κάποια στιγμή πρέπει και αυτοί να πάρουν μήνυμα ότι θα πρέπει να συμβάλουν και οι ίδιοι στην άμυνα, όχι να τα περιμένουν όλα έτοιμα και μετά να ειρωνεύονται την Αθήνα για τις διαχρονικές οικονομικές της δυσπραγίες. Το παιχνίδι καλού κακού μπάτσου είναι γνωστό στην Ε.Ε. και το παίζουν έξυπνα οι Έλληνες και οι Κύπριοι εδώ και 15 χρόνια, όταν γίνεται η δουλειά σου δεν χρειάζεται να ξοδεύεις διπλωματικό κεφάλαιο, αρκεί να μην είσαι αναγνώστης της ...tribune.
Η κυβέρνηση το χειρίζεται πολύ σωστά, συμφωνίες που είχαν κολλήσει επί δεκαετίες, φουλ ανάπτυξη των σχέσεων με τις ΗΠΑ την ώρα που αυτές ανεβάζουν στροφές και υπέρ των Κύπριων, ενίσχυση των ερεισμάτων μας παντού στο Δυτικό κόσμο. Ε, είναι αλήθεια ότι με τη Ρωσία έχουμε ένα έλλειμμα, δεν γίνεται να το πετύχεις και αυτό, ας οδύρεται ο Κοττάκης όπως τότε που ...ανακάλυψε την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή Β' από τις ΗΠΑ που απέτρεψαν ...οι Ρώσοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες. Δεν συμφωνώ με τον πατησιώτη ότι δεν υπάρχει πλεόν σημιτισμός - υπάρχει μεν, είναι στα τελευταία του δε. Οι ίδιες οι εξελίξεις έκαψαν τα υπολείματα της σημιτικής φαυλότητας (λάθος να ταυτίζεται ο σημιτισμός με τον Μητσοτάκη).Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:39Thor έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:07 Αριστο εισαι ο Εθνι της πολιτικης.
2 εφημεριδες + 3 περιοδικα + 5 ιστοσελιδες που γραφω λενε οτι το εχω και μου κανουν και παραπονα που δεν γραφω τακτικοτερα.![]()
Τωρα αν εσυ γουσταρεις που η ΝΔ περναει στην dark side του σημιτισμου και στεναχωριεσαι που οσοι διαφωνουμε λεμε και 5 αληθειες καλη χωνευση.
.
Κοιτα να δεις συμπτωση!Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:39Thor έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:07 Αριστο εισαι ο Εθνι της πολιτικης.
2 εφημεριδες + 3 περιοδικα + 5 ιστοσελιδες που γραφω λενε οτι το εχω και μου κανουν και παραπονα που δεν γραφω τακτικοτερα.![]()
.
Και τον Εθνι μια απ'τα ιδια!
Τον ζηταει Μιλαν,Ιντερ απο Ιταλια και Αρσεναλ,Λιβερπουλ απο Αγγλια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Διαφωνώ κατηγορηματικά.Green Dragon έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:42
Σκέψου τη ΝΔ σαν μια 'εσωτερική' πολιτική σκηνή με τα δύο αντιμαχόμενα κόμματα να φέρουν τους τίτλους 'καραμανλικό' και 'αντικαραμανλικό', με την κλασική εναλλαγή στην (εσωτερική) εξουσία. Κάπως έτσι πηγαίνει το πράγμα και έχω βάσιμες υποψίες να πιστεύω ότι όταν κάποτε, για τους ΧΥΖ λόγους, αλλάξει αρχηγό η ΝΔ, ο επόμενος θα είναι ο... Καραμανλής!
Μην υποτιμάς την δυναμική των ονομάτων στην Ελλάδα, εδώ έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο μηδενικού χαρίσματος ΓΑΠ (ο οποίος δεν ήθελε καν να βρεθεί σε αυτήν την θέση τότε, συρτό τον κουβάλησαν).
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ν.Δ. δεν υπάγεται πλέον σε αυτά τα σχήματα όπως τα προσδιορίζεις. Παλαιότερα ναι. Διαφορές εντός της Ν.Δ. υπάρχουν, αλλά είναι σε άλλη βάση (κρατιστές/αντικρατιστές, εθνοκεντρικοί/δυτικοί ευρωπαϊστές), δεν έχει να κάνει με ονόματα.
Η κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, οι γραμμικές αναλύσεις δεν είναι σωστές. Εγώ θα σου πω ότι από τη στιγμή που ψηφίζει η λεγόμενη βάση, είναι πιο πιθανό να αναλάβει μελλοντικά ο Πιερρακάκης παρά κάποιος που θα φέρει το όνομα Καραμανλής.
accurate afThor έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:07 Αριστο εισαι ο Εθνι της πολιτικης.
αυτό είναι (υγρό) όνειρο θερινής νυκτός, αλλά δε γίνονται τέτοια στην Ελλάδαkameron έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:52 είναι πιο πιθανό να αναλάβει μελλοντικά ο Πιερρακάκης παρά κάποιος που θα φέρει το όνομα Καραμανλής.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Green Dragon έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:44Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες. Δεν συμφωνώ με τον πατησιώτη ότι δεν υπάρχει πλεόν σημιτισμός - υπάρχει μεν, είναι στα τελευταία του δε. Οι ίδιες οι εξελίξεις έκαψαν τα υπολείματα της σημιτικής φαυλότητας (λάθος να ταυτίζεται ο σημιτισμός με τον Μητσοτάκη).Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:39Thor έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:07 Αριστο εισαι ο Εθνι της πολιτικης.
.
Ο εναγκαλισμος της ΝΔ επι Κουλη τοσο με προσωπα οσο και με πολιτικες της σημιτικης πτερυγας εχει καταγγελθει συστηματικα απο τη σαμαρικη πτερυγα στο antinews και απο τις καραμανλικες Εστια και Δημοκρατια. Σκεψου οτι ο Κουλης ειχε σαν συμβουλους στα ελληνοτουρκικα τους Ροζακη και Ντοκο.
.
Ακομη και η επιλογη της Σακελλαροπουλου ηταν δωρο στη σημιτικη πτερυγα.
Μπηκε Προεδρος της Δημοκρατιας μια ασχετη με την πολιτικη φιλη του σημιτικου Βενιζελου...
και σουταριστηκε ο εμπειρος σε καθε πτυχη των ελληνοτουρκικων ζητηματων Προκοπης Παυλοπουλος επειδη ηταν καραμανλικος πατριωτης.
.
Μπηκε Προεδρος της Δημοκρατιας μια ασχετη με την πολιτικη φιλη του σημιτικου Βενιζελου...
και σουταριστηκε ο εμπειρος σε καθε πτυχη των ελληνοτουρκικων ζητηματων Προκοπης Παυλοπουλος επειδη ηταν καραμανλικος πατριωτης.
.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Καλά τα λέει ο Αρίστος
Διαλιέχτε ή ευρωμασώνους* ή αμερικανομασώνους... όχι ότι θα αλλάξει τίποτα, θα συγχωνευτούν σε κάποια φάση ένεκα παγκοσμιοποίησης.
* dark side του σημιτισμου
Διαλιέχτε ή ευρωμασώνους* ή αμερικανομασώνους... όχι ότι θα αλλάξει τίποτα, θα συγχωνευτούν σε κάποια φάση ένεκα παγκοσμιοποίησης.
* dark side του σημιτισμου
Αυτό δεν είναι αεροπλάνο, κεραυνός του ΔΙΑ είναι !!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Σεπ 2020, 14:27 ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ; https://www.kathimerini.gr/world/561098 ... to-parisi/
https://twitter.com/Romy_ParisSG/status ... 6231806978
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Green Dragon
Αυτοί που λες υπερβάλλουν για προφανείς λόγους. Ροζάκηδες και σία κάηκαν από την ίδια την πραγματικότητα και η εντύπωση που δημιουργήθηκε ήταν πως ο Μητσοτάκης δεν στενοχωρήθηκε και ιδιαίτερα γι' αυτό. Το σημιτικό σύνδρομο της χώρας είναι σε φάση αποδρομής.Αρίστος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 17:05Green Dragon έγραψε: 30 Σεπ 2020, 16:44 Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες. Δεν συμφωνώ με τον πατησιώτη ότι δεν υπάρχει πλεόν σημιτισμός - υπάρχει μεν, είναι στα τελευταία του δε. Οι ίδιες οι εξελίξεις έκαψαν τα υπολείματα της σημιτικής φαυλότητας (λάθος να ταυτίζεται ο σημιτισμός με τον Μητσοτάκη).
Ο εναγκαλισμος της ΝΔ επι Κουλη τοσο με προσωπα οσο και με πολιτικες της σημιτικης πτερυγας εχει καταγγελθει συστηματικα απο τη σαμαρικη πτερυγα στο antinews και απο τις καραμανλικες Εστια και Δημοκρατια. Σκεψου οτι ο Κουλης ειχε σαν συμβουλους στα ελληνοτουρκικα τους Ροζακη και Ντοκο.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-