!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Θεωρω ψιλοαπιθανο να κολλήσεις ετσι, αλλα τι να σου πω. Περνα το ποτηρι του καφε με αντισηπτικό;
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

georgeamfi έγραψε: 28 Σεπ 2020, 00:23
Planis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:32
περαστικος έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:15

Μπυρα πρωι-πρωι ρε παπαρα;
Στα χωριά, οι βοσκοί που έχουν ξυπνήσει από τις τέσσερις για να πάνε στα πρόβατα, τους βλέπεις 11 το πρωΐ στο καφενείο με μία μπύρα ο καθένας... :P
Μηχανικός εσύ; :p2:
Κι εγώ αυτόν είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα... :lol:
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Mα καλά, δεν απολυμαίνετε δίκην ρουτίνας ότι προηγουμένως έχει πιάσει ο κάθε βρωμιάρης;

Ας πούμε, πιάνετε λεφτά, μετά ακουμπάτε αντικείμενα, τα οποία, αφού γυρίσετε σπίτι και πλύνετε τα χέρια σας (λέμε τώρα, οι περισσότεροι ούτε το κάνατε, ούτε το κάνετε, τέτοια κουνάβια που είστε) θα τα θεωρείτε ασφαλή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 28 Σεπ 2020, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Μπέσα τώρα, παραδεχτείτε κιόλας ότι γενικά πέφτετε στο κρεβάτι χωρίς να έχετε κάνει ντούς.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:46
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά το πήρα απόφαση. Ήδη πίνω freddo espresso home made. 3 μνημόνια συνηθήσαμε, η γεύση του Nespresso θα μας χαλάσει τώρα;
Σαν αντιβίωση με γεύση καφε είναι :-?
δυσκολο να πετύχεις φρέντο σπιτικό
Δοκίμασε cold brew απο το απόγευμα της προηγούμενης στο ψυγείο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:46
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:44
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.

Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.

Τι προτείνετε;
Θερμός και καφεδάκι από το σπίτι. :102:
Ακούγεται αυτονόητο, αλλά δε μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευσή μου από τον τρόπο που γενικά συμπεριφέρονται απέναντι σε δεδομένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεν είναι μόνο το θέμα του covid.
Βάτραχε, όταν τα έλεγα αυτά τότε που μιλούσαμε για την αντικατάσταση μιας χρήσεως ποτηριών με κούπες που θα πηγαίνεις να σου κάνουν τον καφέ, εσύ πού ήσουν;

Τότε ήμουν υποχόνδριος και υπερβολικός, για το φόρουμ. Τώρα το φόρουμ έχει πάθει ομαδική παράκρουση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δημοκρατικός έγραψε: 28 Σεπ 2020, 00:47 Μπέσα τώρα, παραδεχτείτε κιόλας ότι γενικά πέφτετε στο κρεβάτι χωρίς να έχετε κάνει ντούς.
Έχει πολύ πλάκα που τα λέει αυτά ο κάτοικος της χώρας με τους πιο βρόμικους κατοίκους της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου ολόκληρου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

hellegennes έγραψε: 28 Σεπ 2020, 04:15
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:46
aLiCat έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:44

Θερμός και καφεδάκι από το σπίτι. :102:
Ακούγεται αυτονόητο, αλλά δε μπορώ να μην εκφράσω την απογοήτευσή μου από τον τρόπο που γενικά συμπεριφέρονται απέναντι σε δεδομένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεν είναι μόνο το θέμα του covid.
Βάτραχε, όταν τα έλεγα αυτά τότε που μιλούσαμε για την αντικατάσταση μιας χρήσεως ποτηριών με κούπες που θα πηγαίνεις να σου κάνουν τον καφέ, εσύ πού ήσουν;

Τότε ήμουν υποχόνδριος και υπερβολικός, για το φόρουμ. Τώρα το φόρουμ έχει πάθει ομαδική παράκρουση.
Εννοείται πως όχι, από υγειονομικής πλευράς. Είναι προτιμότερο να πιάνει κάποιος πλαστικά - καθαρά ποτήρια μιας χρήσης από το να πιάνει εκατοντάδες κούπες πελατών.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ναι, αλλά τότε με λέγανε όλοι υπερβολικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Naida έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:46
vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά το πήρα απόφαση. Ήδη πίνω freddo espresso home made. 3 μνημόνια συνηθήσαμε, η γεύση του Nespresso θα μας χαλάσει τώρα;
Σαν αντιβίωση με γεύση καφε είναι :-?
χάλια μαυρα είναι.

για αυτο και εχουμε βαλει αυτου του τυπου τις συσκευές καφέ στο δώμα..... :xena:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Βαλ’ την
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

στατιστικά οι ψεκ έχετε περισσότερες πιθανότητες :D
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:06
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.

Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.

Τι προτείνετε;
Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.
Ε, ρε διάολε! :+1:

Για την ακρίβεια, αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια, 365 πλαστικά καπάκια ποτηριών, 365 καλαμάκια, 365 συσκευασίες καλαμακιών, 730 χαρτοπετσέτες.
Με λίγο ήλιο και ταλαιπωρία, το ποτηράκι γίνεται θρύψαλα από μόνο του ή κατά την προσπάθεια να μαζευτεί (όχι δική σου φυσικά - εσύ που τα πετάς στ @@ σου).
Ακολούθως, από τον καφέ σου έρχεται κατούρημα και πετάς αλλά 3-4 μωρομάντιλα που δεν είναι βαμβακερά αλλά επίσης πλαστικά και θα λιώσουν πολύ αργότερα από το κουφάρι σου.

500-600 ευρώ το χρόνο πραγματικά σε μαλακίες. Ένας μισθός ατόμων που μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν φράγκα. Είναι να απορείς πως ζούσαμε πριν μερικά χρόνια χωρίς όλες αυτές τις καφετέριες τύπου γρηγόρης - έβερεστ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Σενέκας έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:29 Δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο μαλάκες!
φυσικα και μπορει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Χαοτικός έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:05 Ο κορονοϊός κολλάει και σε αυτούς με τις μεγάλες μύτες; :smt017 Νόμιζα ότι φυσώντας αυτά τα άτομα η μύτη τους κατευθύνει ηλεκτρικά φορτία κατά πάνω του (παραγόμενα από το επαγωγικό δυναμικό που προκαλεί η κίνηση αυτής της μύτης) και τον ιονίζουν και καταστρέφεται.
:smt023
Πολύ λογικό και επιστημονικό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”