Σιγά μην σου καταθέσω και πτυχία ρε sys.
ΑΣΕΠ είσαι και ζητάς τόσα προσόντα;
Πες ότι έγραψες μία από τις συνήθεις πατριωτικές εξυπνάδες που συναντάμε στο φόρουμ για να τελειώνουμε.
Σκέτο εξυπνάδες αρκεί.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:48Σιγά μην σου καταθέσω και πτυχία ρε sys.
Πες ότι έγραψες μία από τις συνήθεις πατριωτικές εξυπνάδες που συναντάμε στο φόρουμ για να τελειώνουμε.![]()
Με τις εξυπνάδες σου είμαι αυστηρός, sys.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:08Σκέτο εξυπνάδες αρκεί.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:48Σιγά μην σου καταθέσω και πτυχία ρε sys.
Πες ότι έγραψες μία από τις συνήθεις πατριωτικές εξυπνάδες που συναντάμε στο φόρουμ για να τελειώνουμε.![]()
Δεν είναι κακό πάντως να ξέρει κανείς τουρκικά, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.
Ναι ρε, εννοείται, η Τουρκία δε κάνει τέτοια πράγματα, ειδικά τώρα. Πάντως και να ήξερες τουρκικά σιγά, δεν χρειάζονται, καλά είσαι εδώ, δε τους βλέπεις όλους; θέλουν να κάνουν πόλεμο για ιμπεριαλιστικούς - μαξιμαλιστικούς σκοπούς, ευτυχώς που οι Τούρκοι είναι σοβαροί, και κάποιοι ορισμένοι ελαχιστότατοι Έλληνες βέβαια, να σαν εσένα, που μας βάζετε μυαλό.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:15Με τις εξυπνάδες σου είμαι αυστηρός, sys.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:08Σκέτο εξυπνάδες αρκεί.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:48
Δεν είναι κακό πάντως να ξέρει κανείς τουρκικά, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.
Με τις ξένες γλώσσες ποτέ.
Τελικά τί έγινε ρε sys: 900 σελίδες "πάμε πόλεμο"; Πιο hoax πεθαίνει κανείς...
Μη φοβάσαι. Όσο αγοράζουμε όπλα από ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία δεν υπάρχει πρόβλημα.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:27Ναι ρε, εννοείται, η Τουρκία δε κάνει τέτοια πράγματα, ειδικά τώρα. Πάντως και να ήξερες τουρκικά σιγά, δεν χρειάζονται, καλά είσαι εδώ, δε τους βλέπεις όλους; θέλουν να κάνουν πόλεμο για ιμπεριαλιστικούς - μαξιμαλιστικούς σκοπούς, ευτυχώς που οι Τούρκοι είναι σοβαροί, και κάποιοι ορισμένοι ελαχιστότατοι Έλληνες βέβαια, να σαν εσένα, που μας βάζετε μυαλό.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:15Με τις εξυπνάδες σου είμαι αυστηρός, sys.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:08
Σκέτο εξυπνάδες αρκεί.
![]()
Τέλη 73 αρχές 74 μήπως κατά πάσα πιθανότητα ήσουν και εσύ στην Κύπρο αδερφέ;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30Μη φοβάσαι. Όσο αγοράζουμε όπλα από ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία δεν υπάρχει πρόβλημα.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:27Ναι ρε, εννοείται, η Τουρκία δε κάνει τέτοια πράγματα, ειδικά τώρα. Πάντως και να ήξερες τουρκικά σιγά, δεν χρειάζονται, καλά είσαι εδώ, δε τους βλέπεις όλους; θέλουν να κάνουν πόλεμο για ιμπεριαλιστικούς - μαξιμαλιστικούς σκοπούς, ευτυχώς που οι Τούρκοι είναι σοβαροί, και κάποιοι ορισμένοι ελαχιστότατοι Έλληνες βέβαια, να σαν εσένα, που μας βάζετε μυαλό.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:15
Με τις εξυπνάδες σου είμαι αυστηρός, sys.
![]()
Βασικά αφήσαμε τη Γερμανία λίγο στην απ' έξω και μας το παίζει "δε βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα". Μόλις κλείσουμε κανένα εξοπλιστικό προγραμματάκι 5+ δις, θα τα θυμόμαστε όλα και θα γελάμε.
Ο άλλος απέναντι γαβγίζει για να αγοράσεις. Είναι ο ανατολίτης μεσάζων-μάνατζερ του παζαριού. Μόνιμος αγαπημένος του Τραμπ, κατά δήλωσή του.
"Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας"
Μου έγινε και Μάγκνους Κάρλσεν ο Ερντογαναράς...
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι αρματολάγνοι "πατριώτες" πάντως που είχαν την κυβέρνηση τότε έλειπαν από εκεί.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:37Τέλη 73 αρχές 74 μήπως κατά πάσα πιθανότητα ήσουν και εσύ στην Κύπρο αδερφέ;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30Μη φοβάσαι. Όσο αγοράζουμε όπλα από ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία δεν υπάρχει πρόβλημα.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:27
Ναι ρε, εννοείται, η Τουρκία δε κάνει τέτοια πράγματα, ειδικά τώρα. Πάντως και να ήξερες τουρκικά σιγά, δεν χρειάζονται, καλά είσαι εδώ, δε τους βλέπεις όλους; θέλουν να κάνουν πόλεμο για ιμπεριαλιστικούς - μαξιμαλιστικούς σκοπούς, ευτυχώς που οι Τούρκοι είναι σοβαροί, και κάποιοι ορισμένοι ελαχιστότατοι Έλληνες βέβαια, να σαν εσένα, που μας βάζετε μυαλό.
![]()
Βασικά αφήσαμε τη Γερμανία λίγο στην απ' έξω και μας το παίζει "δε βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα". Μόλις κλείσουμε κανένα εξοπλιστικό προγραμματάκι 5+ δις, θα τα θυμόμαστε όλα και θα γελάμε.
Ο άλλος απέναντι γαβγίζει για να αγοράσεις. Είναι ο ανατολίτης μεσάζων-μάνατζερ του παζαριού. Μόνιμος αγαπημένος του Τραμπ, κατά δήλωσή του.
"Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας"
![]()
Μη φοβάσαι ρε, αποκλείεται να κάνουν ντου οι Τούρκοι, σιγά, και στην Κύπρο εξαιτίας μας, δεν φταίγανε αυτοί, δεν κάνουν ντου αυτοί, όπλα πουλάνε.stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:41Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι αρματολάγνοι "πατριώτες" πάντως που είχαν την κυβέρνηση τότε έλειπαν από εκεί.sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:37Τέλη 73 αρχές 74 μήπως κατά πάσα πιθανότητα ήσουν και εσύ στην Κύπρο αδερφέ;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30
Μη φοβάσαι. Όσο αγοράζουμε όπλα από ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία δεν υπάρχει πρόβλημα.
![]()
Προσοχή στον "πατριωτισμό", λοιπόν και ειδικά σε εκείνον που συνδυάζεται με πολεμολαγνεία.
Σαν το ανέκδοτο με τον Εβραίο ε;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30 Ο άλλος απέναντι γαβγίζει για να αγοράσεις. Είναι ο ανατολίτης μεσάζων-μάνατζερ του παζαριού.
Ο χάηλ-άντερ (δε ξέρω άμα το έπιασες, χάηλ-άντερ) είναι για πολλά καντήλια, ο σταβ είναι πολύ καλός μου φίλος.
Νάτα και τα ανέκδοτα με τους Εβραίοι, αρχίσαμε.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:03Σαν το ανέκδοτο με τον Εβραίο ε;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30 Ο άλλος απέναντι γαβγίζει για να αγοράσεις. Είναι ο ανατολίτης μεσάζων-μάνατζερ του παζαριού.
Γύρω γύρω η Τουρκία επιχειρεί να παίξει ρολο περιφερειακής δύναμης και με την Ελλάδα κάνει απλώς το μεσίτη.
To 0.45% του τουρκικού ΑΕΠ.Αρίστος έγραψε: 27 Σεπ 2020, 17:39 Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε εμπάργκο σε όλα τα τουρκικά προϊόντα – Ζημιά 3,5 δισ. στην τουρκική οικονομία
https://www.tribune.gr/economy/news/art ... nomia.html
.
sys3x έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:06Νάτα και τα ανέκδοτα με τους Εβραίοι, αρχίσαμε.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 23:03Σαν το ανέκδοτο με τον Εβραίο ε;stavmanr έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:30 Ο άλλος απέναντι γαβγίζει για να αγοράσεις. Είναι ο ανατολίτης μεσάζων-μάνατζερ του παζαριού.
Γύρω γύρω η Τουρκία επιχειρεί να παίξει ρολο περιφερειακής δύναμης και με την Ελλάδα κάνει απλώς το μεσίτη.
![]()