Ε ο Καλογρίτσας τι ακριβώς έχει κάνει; Δεν αποτελεί μάρτυρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπομνημα Καλογριτσα
Re: Υπομνημα Καλογριτσα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:10Για τον Πολακη θα ακουσεις κι αλλα γραφικε.Gewponos90 έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:07Αυτά τα ακούγαμε για τον Πολακη. Την ΚΟ θα καταφέρεις να την μαζέψεις; Αν ναι πότε; Άπαντα αυτό και μετά τράβα παίξε με τον δεύτερο λογαριασμό σου ( το ΠΗζον μποτ)
Βρε εγώ θα ακούσω. Είμαι σίγουρος. Εσύ κρύβε λογια.
Θα έστελνες ειδικό δικαστήριο τον Βαρουφάκη. (Τσεκ) θα έστελνες τον Τσίπρα(τσεκ). Μια ευκαιρία είχες, την ασυλία του μαλακοκρητικου και την άλλη μέρα ο Άδωνις ζηταγε συγγνώμες και εσύ προσωπικά( ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) μας έλεγες πως έγινε λαθος και δεν ενημερωσε ο υπεύθυνος της ΚΟ. Αλήθεια ποιος είναι ο υπεύθυνος της ΚΟ; Τον αλλάξατε;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ψεμματα οπως παντα. μονο καθυστερημενος πιστευει τετοιες μαλακιεςunder έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:14 Οσο για τον Πολακη
https://www.protothema.gr/politics/arti ... o-nikaias/
α ναι. σωστα
Διαβασε το αρθρο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μη μου πρηζεις τον πουτσο με μαλακιες.Gewponos90 έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:16under έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:10Για τον Πολακη θα ακουσεις κι αλλα γραφικε.Gewponos90 έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:07
Αυτά τα ακούγαμε για τον Πολακη. Την ΚΟ θα καταφέρεις να την μαζέψεις; Αν ναι πότε; Άπαντα αυτό και μετά τράβα παίξε με τον δεύτερο λογαριασμό σου ( το ΠΗζον μποτ)
Θα έστελνες ειδικό δικαστήριο τον Βαρουφάκη. (Τσεκ) θα έστελνες τον Τσίπρα(τσεκ). Μια ευκαιρία είχες, την ασυλία του μαλακοκρητικου και την άλλη μέρα ο Άδωνις ζηταγε συγγνώμες και εσύ προσωπικά( ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) μας έλεγες πως έγινε λαθος και δεν ενημερωσε ο υπεύθυνος της ΚΟ. Αλήθεια ποιος είναι ο υπεύθυνος της ΚΟ; Τον αλλάξατε;
Ο γιδοβοσκος εχει ηδη καθισει στο σκαμνι απο τη ΝΔ για αλλες υποθεσεις.
Ολα τα παιδακια σιγα σιγα θα περασουν απο τον παγκο.
Δεν προσθέτω κλικ στο Θέμα, σόρρυ. ΟΚ περιμένουμε λοιπόν να πάει Βουλή, άντε με το καλό.
Η ερώτηση είναι η εξής: είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται η υπόθεση; Δεν την έχουν στείλει ήδη στην Βουλή;
Μια φορά εξετάζονται αυτά, ο Καλογριτσας μπορεί να καταθέσει 50 υπομνήματα και ο Μιγιωνης άλλα τόσα.
Μια φορά εξετάζονται αυτά, ο Καλογριτσας μπορεί να καταθέσει 50 υπομνήματα και ο Μιγιωνης άλλα τόσα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Ο Καλογριτσας θα κληθει να πει ποιοι εστησαν αυτα που καταγγελει.
Μετα θα στηθουν καλπες.
Ξερετε εσεις.
Μετα θα στηθουν καλπες.
Ξερετε εσεις.
Δεν την ξέρω την υπόθεση, για αυτό ρωτάω τι λέει το νον πειπερ της Πειραιώς. Θυμάμαι το συζητούσαμε το καλοκαίρι. Δεν έχει πάει ακόμα βουλή, ή πήγε και πήγε απάτη αλά Πολάκης
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Gewponos90
Ναι βρε παπάρα. Θυμάμαι ότι ο πουτσος σου πρήζεται εύκολα.. απλά έναν προβληματισμό έθεσα...under έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:24Μη μου πρηζεις τον πουτσο με μαλακιες.Gewponos90 έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:16
Ο γιδοβοσκος εχει ηδη καθισει στο σκαμνι απο τη ΝΔ για αλλες υποθεσεις.
Ολα τα παιδακια σιγα σιγα θα περασουν απο τον παγκο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είστε βρώμικοι μέχρι το μεδούλιπήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2020, 19:21 - Εχουμε γινει ρομπα μας εχουν παρει χαμπαρι και οι ορτανσιες.
- Βρειτε μια μαλακια να πειτε, τι εχουμε να παιξουμε καιρο? α ναι, καλογριτσα, παιξτε καλογριτσα
- Εγινε αφεντικο
άσε τις ειρωνείες και βρες τρύπα να κρυφτείς
έρχονται δυνατές φάπες τους επόμενους μήνες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Gewponos90
under έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:31 Ο Καλογριτσας θα κληθει να πει ποιοι εστησαν αυτα που καταγγελει.
Μετα θα στηθουν καλπες.
Ξερετε εσεις.
Αμέ
-
Gewponos90
Είσαι σίγουρος; Το αντίπαλο δεοςτου τύπου που μιλάς, είναι το βλακοειδες ο under. Πριν μερικές μέρες μας ειπε πως η ασυλία του Πολακη δεν άρθηκε γιατί ο υπεύθυνος της ΚΟ δεν τους έστειλε μήνυμα (ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Σεπ 2020, 23:15είστε βρώμικοι μέχρι το μεδούλιπήζον bot έγραψε: 25 Σεπ 2020, 19:21 - Εχουμε γινει ρομπα μας εχουν παρει χαμπαρι και οι ορτανσιες.
- Βρειτε μια μαλακια να πειτε, τι εχουμε να παιξουμε καιρο? α ναι, καλογριτσα, παιξτε καλογριτσα
- Εγινε αφεντικο
άσε τις ειρωνείες και βρες τρύπα να κρυφτείς
έρχονται δυνατές φάπες τους επόμενους μήνες
Πραγματικά πιστεύεις ότι θα υπάρξουν διώξεις;
Οχι ακομα. Η υποθεση ειναι σε επιπεδο εισαγγελεα.aljawn έγραψε: 25 Σεπ 2020, 22:35 Δεν την ξέρω την υπόθεση, για αυτό ρωτάω τι λέει το νον πειπερ της Πειραιώς. Θυμάμαι το συζητούσαμε το καλοκαίρι. Δεν έχει πάει ακόμα βουλή, ή πήγε και πήγε απάτη αλά Πολάκης
Ηδη για τις τηλεοπτικες αδειες περναει απο δικη ο Κρετσος τον Δεκεμβριο.
παιδια να επικεντρωθουμε στην ουσια του νηματος παρακαλω.
ειναι μπροστινος τελικα? τον ειχαν για μπροστινο?
εγινε τετοιο εγκλημα ρε και ασχολειστε με τον πολακη?
ειναι μπροστινος τελικα? τον ειχαν για μπροστινο?
εγινε τετοιο εγκλημα ρε και ασχολειστε με τον πολακη?