!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Facebook: Απειλεί ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες σε όλη την Ευρώπη!
Δε θα κλάψουμε .Ασε που σιγουρα κάτι άλλο θα βρεθεί να γεμίσει το "κενό "
- omg kai 3 lol
wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:36Τίποτα δεν σημαίνουν αυτά.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:22wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 09:57
Έχω δει διάφορα, μπορεί και Mercedes.
Δεν μ' ενδιαφέρει.
Να μου αποδείξεις ότι προσφέρει κάτι, αλλά δεν μπορείς.
για να υπαρχει εκει και για να το πληρωνει καποιος σημαινει οτι προσφερει
για να το πω στη γλωσσα σου μηπως και το καταλαβεις υπαρχουν διαφημισεις υψηλης και χαμηλης αποδοσης
Ότι υπάρχει μία αναλογία click to buy το ξέρω.
Αλλά είναι κλικ λόγω ενδιαφέροντος πραγματικού.
Σαν monitoring των sites θα μπορούσε να έχει νόημα.
δεν υπαρχει τροπος να μετρηθει η αναλογια click to buy (οχι νομιμα τουλαχιστον λογω προστασιας προσωπικων δεδομενων)
οι περισοτερες εταιριες επενδυουν μηχανιστικα ενα ποσοστο πχ 10% του τζιρου τους σε διαφημιση η οποια κατακερματιζεται σε υποκατηγοριες thats all
πχ. ο στοιχημαν που ειναι σε πολλα popups δεν λεει α, εχω 400.000 χρηστες θα στιψω το κεφαλι μου και θα δωσω το Χ ποσο εκει κι εκει για προμο ωστε σε 1 χρονο να τους κανω 800k απλα κοπιαρει ενα business plan κι αυτος
- wooded glade
omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:57wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:36Τίποτα δεν σημαίνουν αυτά.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:22
για να υπαρχει εκει και για να το πληρωνει καποιος σημαινει οτι προσφερει
για να το πω στη γλωσσα σου μηπως και το καταλαβεις υπαρχουν διαφημισεις υψηλης και χαμηλης αποδοσης
δεν υπαρχει τροπος να μετρηθει η αναλογια click to buy (οχι νομιμα τουλαχιστον λογω προστασιας προσωπικων δεδομενων)
Πως δεν υπάρχει ;
1000 κλικάρανε σ' εμένα, ένας γράφτηκε στο stoiximan - αμέσως λέμε που τον πιάνει το cookie, όχι να το σκέφτηκε και να γράφτηκε μετά από ένα μήνα, από άλλη IP.
Αλλά είναι απλά μιά βλακεία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- omg kai 3 lol
wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:35omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:57wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:36
Τίποτα δεν σημαίνουν αυτά.
Πως δεν υπάρχει ;
1000 κλικάρανε σ' εμένα, ένας γράφτηκε στο stoiximan - αμέσως λέμε που τον πιάνει το cookie, όχι να το σκέφτηκε και να γράφτηκε μετά από ένα μήνα, από άλλη IP.
και πως θα πιασεις τον χρηστη που κλικαρε και πηγε στο σιτε πχ της Citroen και μετα αγορασε αυτοκινητο καημενε;
- wooded glade
Ευκολάκι.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:37wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 11:35omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 10:57
Πως δεν υπάρχει ;
και πως θα πιασεις τον χρηστη που κλικαρε και πηγε στο σιτε πχ της Citroen και μετα αγορασε αυτοκινητο καημενε;
Παλιά είχα ασχοληθεί για λίγο με στοιχηματικές εταιρείες και όποιος γραφόταν από μένα τον έβλεπε το κούκι και γινόταν "παίκτης μου".
Μάλιστα έγινε και το εξής:
Γράφτηκε ο συνεργάτης του site αλλά κάποια βλακεία έκανε, το καθυστέρησε νομίζω και δεν τον πήρε το σύστημα. Οπότε τους γράφω και τους λέω "ρε νεμπίδες τον αρχισυντάκτη δε βάλατε σαν παίκτη του site, να παίρνει τις επιστροφές από τα bet ;" και τον βάλανε.
- omg kai 3 lol
πως θα πιασεις τον αγοραστη του αυτοκινητου απο το σιτε δεν ειπες,
περα απο αυτο δεν ειναι ολα τα προιοντα υπηρεσιες click to buy
επισης πολλα σιτε στοχευουν στο ανεβασμα του ranking μεσω των τυχαιων κλικ
επισης πολλα σιτε στοχευουν στο ανεβασμα του ranking μεσω των τυχαιων κλικ
- wooded glade
Θα τον πιάσ-ουν με το ίδιο σύστημα.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:07 πως θα πιασεις τον αγοραστη του αυτοκινητου απο το σιτε δεν ειπες,
επισης πολλα σιτε στοχευουν στο ανεβασμα του ranking μεσω των κλικ
Έχω χιλιάδες προτάσεις, Russian brides, διακοπές στη Χονολουλού αλλά φυσικά τις απορρίπτω γιατί είναι ζήσε Μάη μου.
Δεν αξίζουν αυτά.
Μία διαφήμιση σε ισχυρό μέσο φυσικά και αξίζει αλλά όχι τα κλικ και σαχλαμάρες.
Μιά φορά ήταν δύο -άσχετοι μεταξύ τους- που ήθελαν να τους φτιάξω στοιχηματικά site. Του τα έφτιαξα και κατάφερα σε τρεις μήνες του ενός να του βγάλω οχτώ χιλιάδες επισκέψεις. Ο άλλος όμως μου λέει καλά κάνε ότι κάνεις αλλά εγώ έχω και ένα κολλητό στο Σέντρα fm που θα μου κάνει μαύρη διαφήμιση - χωρίς λεφτά. Παρακολούθαγα λοιπόν το Σέντρα fm από την πρώτη μέρα που πήρε μπροστά το domain. Εγώ τι να βγάλω ; 120 επισκέψεις νομίζω έβγαλα σε δύο μέρες. Μόλις όμως είπε το Σέντρα FM οι επισκέψεις έγιναν 120,000 !
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Προσωπικά δεν έχω φεισμπουκ. Αν σταματήσει τις υπηρεσίες του στην εε μόνο καλό μπορεί να είναι. Δεν είναι πεδίο ανταλλαγής απόψεων. Είναι φερέφωνο της απατηλής αυτοπροβολής. Είναι, πραγματικά, η αιτία κατάρρευσης της πνευματικής μας υγείας.
Δεν λέγεται έτσι αυτό που περιγράφεις και δεν είμαι αυτό που περιγράφεις.Υδράργυρος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 09:01Είσαι ο ένας που κάθεται σαν τον μουτζούρη στη γωνία και ξορκίζει αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι. Ακοινωνησία λέγεται, δες τοΧαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:17Τι λες ρε παπάρα; Δεν είναι για αρρωστάκια αυτές οι μαλακίες;Υδράργυρος έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:09
Ηθικολογιες. Και σου λενε τετοιες παπαριες με στομφο υπερψαγμενου ατομου.
"Τα σοσιαλ μηντια και το εγω του ατομου" μοιαζει με εκθεση ιδεων λυκειου της κεραμεως
Τώρα αν σε τσούζει που είσαι θεματάκι του καταναλωτισμού - γιατί μια μορφή καταναλωτισμού είναι κι αυτά και εξυπηρετούν την κατινιά σας - είναι άλλο θέμα.
Και μόνο που αποδέχεσαι τον όρο "κοινωνικά μέσα" για ένα ιδιωτικό κερδοσκοπικό κατασκεύασμα, δείχνει πόσο μπερδεμένη συνείδηση έχεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- omg kai 3 lol
wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:36Θα τον πιάσ-ουν με το ίδιο σύστημα.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:07 πως θα πιασεις τον αγοραστη του αυτοκινητου απο το σιτε δεν ειπες,
Έχω χιλιάδες προτάσεις, Russian brides, διακοπές στη Χονολουλού αλλά φυσικά τις απορρίπτω γιατί είναι ζήσε Μάη μου.
Δεν αξίζουν αυτά.
Μιά φορά ήταν δύο -άσχετοι μεταξύ τους- που ήθελαν να τους φτιάξω στοιχηματικά site. Του τα έφτιαξα και κατάφερα σε τρεις μήνες του ενός να του βγάλω οχτώ χιλιάδες επισκέψεις. Ο άλλος όμως μου λέει καλά κάνε ότι κάνεις αλλά εγώ έχω και ένα κολλητό στο Σέντρα fm που θα μου κάνει μαύρη διαφήμιση - χωρίς λεφτά. Παρακολούθαγα λοιπόν το Σέντρα fm από την πρώτη μέρα που πήρε μπροστά το domain. Εγώ τι να βγάλω ; 120 επισκέψεις νομίζω έβγαλα σε δύο μέρες. Μόλις όμως είπε το Σέντρα FM οι επισκέψεις έγιναν 120,000 !
αμα δε κανει εγγραφη πως θα τον πιασουν;
κατα τα λοιπα περιγραφεις με δικα σου λογια αυτο που εγραψα πιο πανω,
οι περισοτερες εταιριες επενδυουν μηχανιστικα ενα ποσοστο πχ 10% του τζιρου τους σε διαφημιση η οποια κατακερματιζεται σε υποκατηγοριες thats all
σε καποια σιτε με live αγωνες πατας το link και τα popups πεταγονται με ρυθμο πολυβολου αν δεν εχεις μπλοκερ
νομιζεις οτι ολοι αυτοι θελουν να διαφημιστουν ή απλα να πιασουν accidental links και να ανεβουν ranking?
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:37 Προσωπικά δεν έχω φεισμπουκ. Αν σταματήσει τις υπηρεσίες του στην εε μόνο καλό μπορεί να είναι. Δεν είναι πεδίο ανταλλαγής απόψεων. Είναι φερέφωνο της απατηλής αυτοπροβολής. Είναι, πραγματικά, η αιτία κατάρρευσης της πνευματικής μας υγείας.
Είναι η παρακμάζουσα δεξιά ιδεολογία και κουλτούρα.
Οι γερμανοί ξανάρχονται.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 09:58Με ψαρεύεις για να δεις αν είμαι ο Άλκης, ε;sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 01:31Ποία είναι η γνώμη σου για την στάση της φίλης και εταίρας μας Γερμανίας όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:41 Συζητήσεις για τα ελληνοτουρκικά έψαχνα στην αρχή και έπεσα στο πάμε πολεμο.
Τι είναι σωστό να πω τώρα; Αγαπώ Γερμανούς ή σιχαίνομαι Γερμανούς;
- wooded glade
Λέτε κουταμάρες.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:59wooded glade έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:36Θα τον πιάσ-ουν με το ίδιο σύστημα.omg kai 3 lol έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:07 πως θα πιασεις τον αγοραστη του αυτοκινητου απο το σιτε δεν ειπες,
Δεν αξίζουν αυτά.
αμα δε κανει εγγραφη πως θα τον πιασουν;
κατα τα λοιπα περιγραφεις με δικα σου λογια αυτο που εγραψα πιο πανω,
σε καποια σιτε με live αγωνες πατας το link και τα popups πεταγονται με ρυθμο πολυβολου αν δεν εχεις μπλοκερ
νομιζεις οτι ολοι αυτοι θελουν να διαφημιστουν ή απλα να πιασουν accidental links και να ανεβουν ranking?
Κατ' αρχήν αν αγοράσει στο καπάκι θα τον πιάσει βέβαια το σύστημα (αλλοιώς κλέβουν το site που δείχνει τη διαφήμιση).
Αλλά αυτά είναι μία στο εκατομμύριο.
Εγώ στο στοίχημα είχα γράψει κάτι φίλους την εποχή που δεν είχε γραφτεί ο πιό πολύς κόσμος (2002-2003).
Το βαριόμουνα όμως το είδος και το παράτησα - στην εποχή μας είναι άχρηστο, το "affiliate".
Το μόνο που ίσως πρακτικά κάνουν τα κλικ είναι ότι με ελέγχουν σαν site.
Που ξέρουν αν τήρησα τη συμφωνία και τους έβαλα και επίσης ότι τους έβαλα σε καλό σημείο ;
Αλλά είναι βλακεία.
Βάλε εσύ τώρα έναν πακιστανό να μοιράζει φυλλάδια "σχολαί Αγγλικών" στην Ομόνοια και μετά βάλε τον ίδιο πακιστανό όποιος πάει να προχωρήσει από τη γωνία Πατησίων μέχρι τις κυλιόμενες σκάλες να του βάζει τρικλοπόδι αν δεν πάρει φυλλάδιο. Τι μαθητές θα γράψεις από τους τρικλοποδιασθέντες ;
Αντιθέτως ο πακιστανός σαν πακιστανός χωρίς να βάζει τρικλοποδιές θα την κάνει καλά τη δουλειά.
μα ισα ισα αυτο ειναι το καλο, εγω πχ εχω καμια 10αρια θαυμαστες του αδωνι, τι καλυτερο με ενα λαικ να στελνεις στο feed τους βιντεακια αδωνι απο luben, ομαδα μνημης κλπ. Ουτε συζητησεις που δεν εχουν νοημα ουτε τιποταΥδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 13:17 τρέμεις να κάνεις ένα σχόλιο γιατί το βγάζει στις ενημερώσεις όλων των συγγενών και των επαγγελματικα γνωστών.
Όχι βέβαια!Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 09:58Με ψαρεύεις για να δεις αν είμαι ο Άλκης, ε;sys3x έγραψε: 23 Σεπ 2020, 01:31Ποία είναι η γνώμη σου για την στάση της φίλης και εταίρας μας Γερμανίας όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 00:41 Συζητήσεις για τα ελληνοτουρκικά έψαχνα στην αρχή και έπεσα στο πάμε πολεμο.
Τι είναι σωστό να πω τώρα; Αγαπώ Γερμανούς ή σιχαίνομαι Γερμανούς;
Να πεις ανάλογα με το ποσό αγαπάς την εταίρα και φίλη Γερμανία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-