!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

ΑΘΆΝΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΡΆΤΟΣ!!!

Spoiler
υγ...η ιδια συγκεκριμενη ομαδα πχορουμιτων να σχολιαζουν εκτος θεματος,βριζουν,πετανε μπαλα στη εξεδρα,ψευδονται,διαστρεβλωνουν και cia οταν θιγεται το συστημα των αφεντικων τους
viewtopic.php?f=29&t=11759&hilit=%CF%84 ... E%BF%CE%BB

Οι ερευνητές της ΜIR αναφέρουν:

«Εντοπίσαμε στο δείγμα μας 476 bots σε σύνολο 3.698 λογαριασμών (12,87% του συνόλου). Τα bots παρήγαγαν το 57% των συνολικών ενεργειών στο twitter (tweets, retweets, mentions, quotes, replies, likes) κατά την περίοδο αναφοράς.
Βρέθηκαν bots υποστηρικτικά όλων τα κομμάτων του Κοινοβουλίου, πλην της Ένωσης Κεντρώων.

Η ίδια έρευνα δείχνει πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατέχουν τη μερίδα του λέοντος ως προς την αυτοματοποίηση και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό κόμμα.

Η ΝΔ αρνήθηκε να σχολιάσει την έρευνα του MIIR.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με αυτοματοποιημένους λογαριασμούς.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
nowhere

Re: Γ@μιεστε όλοι όσοι κυβερνήσατε και κυβερνάτε. Και όχι δεν ζητώ συγγνώμη για τη γλώσσα μου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ξέρω άπειρες παρόμοιες ιστορίες,είναι κάτι που συμβαίνει δλδ.καλωσήρθατε στο μπουρδέλο
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

μιλάμε για το ίδιο κράτος που μοιράζει επιδόματα αριστερά και δεξιά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Γαμημένη αθάνατη γραφειοκρατία.
Κολλητός μου έχει κομμένο πόδι από τροχαίο και τον καλούσαν ξανά και ξανά για διάγνωση. Λες και θα ξαναφυτρωνε πόδι.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

τεν τεν έγραψε: 22 Σεπ 2020, 16:15 Γαμημένη αθάνατη γραφειοκρατία.
Κολλητός μου έχει κομμένο πόδι από τροχαίο και τον καλούσαν ξανά και ξανά για διάγνωση. Λες και θα ξαναφυτρωνε πόδι.
Και δεν είναι ο μόνος.
Κατά τα άλλα, δικαιολογούνται στο χαλαρό επ' άπειρον άδειες μετ' αποδοχών για κατάθλιψη κλπ κλπ κλπ

Αλλά είπαμε, μια ζωή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι, διύλιση κωνώπων, κατάποση καμήλων κλπ. Και όχι, δεν είναι τυχαίο.
Αν καταρρεύσει το συγκεκριμένο σύστημα, θα καταρρεύσουν τα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ήταν που ήταν, τώρα...

viewtopic.php?f=24&t=22628&p=1347439
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αγις έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:11 να θυμησω πως ειναι νημα του μπουμπη
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια
ισχυει.

αν και μοιαζει με κατι που θα μπορουσε πραγματι να εχει συμβει, συνηθως ο μπουμπης γραφει εξωφλαθμες παπατζες. οπως και ναχει, κι εγω δεν πιστευω τιπτα, λογω μπουμποιστορικου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:19
στην ζωη μου εχω κανονα να μην πιστευω τπτ κ να μην δινω ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου για οτι λενε τα κομθοθνια
Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.
τα κομμουνια δεν ειναι ρολογια. η αν ειναι, δεν ειναι σταματημενα, απλως ειναι εναν αιωνα πισω. οποτε δεν ισχυει το παραδειγμα σου. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 18:40
sys3x έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:19
Ξέρεις τι έχει πει ο πρώτος κουμπιουτεράς για το θέμα, όλα τα ρολόγια (με δείκτη - δεν υπήρχαν και άλλα τότες) δύο φορές την ημέρα δείχνουν την σωστή ώρα.
τα κομμουνια δεν ειναι ρολογια. η αν ειναι, δεν ειναι σταματημενα, απλως ειναι εναν αιωνα πισω. οποτε δεν ισχυει το παραδειγμα σου. :003:
Αυτό ναι, το δέχομαι σαν παράδειγμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Eγω πιστευω οτι με τους ελεγχους βρισκουν κανα φυτρωμενο που και που :003:
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

panos291 έγραψε: 22 Σεπ 2020, 19:37
Eγω πιστευω οτι με τους ελεγχους βρισκουν κανα φυτρωμενο που και που :003:
Οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Πόδια που ξαναφυτρώνουν, τυφλούς που ξαναβρίσκουν το φώς τους και πολλά άλλα...

Tyfloi-Zakynthos.jpg

Οι 8 στους 10 τυφλούς στη Ζάκυνθο είδαν ξαφνικά το φως τους

Κατα τα άλλα η όλη ιστορία θυμίζει τις συγκινητικές, αλλά συνήθως φανταστικές ιστορίες που "βγάζουν" από συγκεκριμένο σημείο του σώματος τους οι αριστεροί του διαδικτύου.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Jolly Roger έγραψε: 22 Σεπ 2020, 15:17
ρε τύπε μου, θα ρωτήσω εσένα που είσαι ο πρώτος διδάξας
πώς είναι αυτό το γαμημένο το σωστό;
κομθόθνια
κοθμόθνια
κουθμούθνια
κουμοθύθνια
γκουμθούθνια
γκουθμούθνια
gothμούνια

:confused:
κουθμούνια :g030:
Απάντηση