Τύπε μου νοχομο μιλάμε παντα ε;sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:15Ναι, κι αυτά, είσαι πάρα πολύ κοντά, απλά πρέπει να βγεις από την ντουλάπα, τα prograssive είναι proφάσεις.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mαυριδης: καταρρεει ο Κουλης
Re: Mαυριδης: καταρρεει ο Κουλης
My Life had stood, a Loaded Gun
Πάντα.aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:21Τύπε μου νοχομο μιλάμε παντα ε;sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:15Ναι, κι αυτά, είσαι πάρα πολύ κοντά, απλά πρέπει να βγεις από την ντουλάπα, τα prograssive είναι proφάσεις.aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:09
Καλά, νταξ, να το ξέρεις δεν παίζεις δίκαια, εγώ δεν σε βρίζω. Εκτός και αν ως προοδευτικό εννοείς την κοινή λογική ή κάποια μουσική![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Planis
Ελπίζω να τρολλάρεις...sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:02Κατ' αρχήν, πάντα έχω δίκιο, πουστομπούτσο νομίζεις ότι είσαι; επειδή έχει ένα .com ανάμεσα;Uppercut έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:51Το ξέρεις ότι ο Χασοδίκης είναι/ήταν ΑΝΕΛ, έτσι;sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:20
Αλ, είσαι από τους πιο αγαπημένους μου Αριστερούς (οκ και ο βατ είναι αλλά 1ον είναι ρεφόρμα + ότι σιγά μην ψηνότανε για*) θα σε κερνούσα άνετα Γερμανικές *μπύρες στο μπαλκόνι μου.
Εντελώς αυθόρμητα σε μιλάω γιατί έτσι με ήρθε ε #νοχόμο και χώρις παραξήγηση, α και ο Χαοτικός ΔΕΝ είναι αριστερός, συντηρητικούρα είναι, ούτε καν νεοσυντηρητικός©όπως εγώ πχ.Spoiler
Jolly Roger™
Αν και άμα δούμε την ευκολία με την οποία τα στελέχη των ΑΝΕΛ είναι τώρα ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να έχεις και δίκιο.
Δεν το πάω κομματικά, και γω στις τελευταίες εβροεκλογές πχ ψήφισα βαρουφάκερ, αριστερό δε με λες (εκτός άμα γουστάρεις να σε αρχίσω στις χπ) αλλά οκ, είμαι πολύ πιο αριστερός από τον χάο (πάντα με την έννοια της προόδου).
My Life had stood, a Loaded Gun
Το γνωρίζω ότι γράφει χρόνια στο Liberal. Δεν θυμάμαι ποτέ να γράφει για Μωυσήδες πριν μπουκώσει.Chainis έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:02Γράφει χρόνια στο liberal.Echelon έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:46 Το ότι ο Μαυριδης βλέπει τη νδουλα σαν φιλελε κόμμα ξεπερνά κάθε φαντασία. Από εκεί και πέρα το κείμενο είναι σήμα καπνού στην κυβέρνηση πως η πρώτη χορηγία φαγώθηκε, καιρός για δεύτερη. Μόλις τον ξαναμπουκωσουν με χρήμα είναι θα αρχίσει να βλέπει Μωυσηδες.
Πέρσι η ακόμα καλύτερα προπερσι που δεν τον μπουκωναν με χρήμα τι έγραφε ξέρεις;
Εγώ θυμάμαι, ασχετα από χαρακτηρισμους ότι και τότε υποστήριζε το ίδιο την ΝΔ.Echelon έγραψε: 22 Σεπ 2020, 10:12Το γνωρίζω ότι γράφει χρόνια στο Liberal. Δεν θυμάμαι ποτέ να γράφει για Μωυσήδες πριν μπουκώσει.Chainis έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:02Γράφει χρόνια στο liberal.Echelon έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:46 Το ότι ο Μαυριδης βλέπει τη νδουλα σαν φιλελε κόμμα ξεπερνά κάθε φαντασία. Από εκεί και πέρα το κείμενο είναι σήμα καπνού στην κυβέρνηση πως η πρώτη χορηγία φαγώθηκε, καιρός για δεύτερη. Μόλις τον ξαναμπουκωσουν με χρήμα είναι θα αρχίσει να βλέπει Μωυσηδες.
Πέρσι η ακόμα καλύτερα προπερσι που δεν τον μπουκωναν με χρήμα τι έγραφε ξέρεις;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό. Απλά οι βιβλικών διαστάσεων χαρακτηρισμοί ξεκίνησαν να εμφανίζονται αφού μπούκωσε.Chainis έγραψε: 22 Σεπ 2020, 11:36Εγώ θυμάμαι, ασχετα από χαρακτηρισμους ότι και τότε υποστήριζε το ίδιο την ΝΔ.
Οι βιβλικών διαστάσεων χαρακτηρισμό έκαναν κακό στην ΝΔ γιατί δικαιως έγιναν ανέκδοτο από την αντιπολίτευση.Echelon έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:02Κανείς δεν το αρνήθηκε αυτό. Απλά οι βιβλικών διαστάσεων χαρακτηρισμοί ξεκίνησαν να εμφανίζονται αφού μπούκωσε.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το ζήτημα είναι να κολακεύτηκε ο Μωυσής. Αυτός αποφασίζει. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.Chainis έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:14Οι βιβλικών διαστάσεων χαρακτηρισμό έκαναν κακό στην ΝΔ γιατί δικαιως έγιναν ανέκδοτο από την αντιπολίτευση.
Αν πάρει και δεύτερο πακέτο Πέτσα ο Μαυρίδης μέχρι και Ιησού από την Ναζαρέτ θα τον αποκαλέσει.Chainis έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:14Οι βιβλικών διαστάσεων χαρακτηρισμό έκαναν κακό στην ΝΔ γιατί δικαιως έγιναν ανέκδοτο από την αντιπολίτευση.
Ότι ακριβώς έγραψα πριν.Αίλουρος έγραψε: 22 Σεπ 2020, 12:16Αν πάρει και δεύτερο πακέτο Πέτσα ο Μαυρίδης μέχρι και Ιησού από την Ναζαρέτ θα τον αποκαλέσει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος