!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mαυριδης: καταρρεει ο Κουλης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Mαυριδης: καταρρεει ο Κουλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Philip Mortimer έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:50
Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:35

Ναι απλά δεν προκύπτει από πουθενά ότι καταρρεει και δεν προκύπτει επίσης από πουθενά ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές. Να ξέρουμε τι λένε. Έχω πει ήδη στα ΝΔ μποτ τύπου under να κόψουν την αλαζονεία γιατί δεν θα κυβερνούν αιώνια όπως ονειρεύονται και όταν πέσουν θα τους φταίει πάλι η αριστερή ηγεμονία που έχει πεθάνει αλλά τους γαμαει και δεν τους αφήνει να κάνουν εργο. Αλλά όσο αστείοι είναι αυτοί οι τύποι, άλλο τόσο είναι αυτοί που πιστευουν ότι ο Κούλης καταρρεει και πως στις επόμενες εκλογές θα καταποντησει η ΝΔ. Αν το πιστεύουν πραγματικά, δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Αν το κάνουν γιατί πρέπει να το κάνουν μπας και τσιμπησουν καμιά ψήφο, πάω πασο
Ε ναι. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης αποφάσισε να καθησυχάσει το πρώην κοινό του Τσίπρα στα οικονομικά και εν μέσω της σημερινής κρίσης, μοιράζει εφάπαξ αναδρομικά, χωρίς να ταράξει περαιτέρω τα νερά, οι βασικές τρύπες διαφυγής έχουν στεγανοποιηθεί. Οπότε, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιους ποντάρει ο Αλέξης.

Σ' αυτούς που πηγαινοέρχονται σε πορείες αυτές τις μέρες; Χάρισμα του.
Πάντως προσωπικά με δυσαρεστεί πολύ η στάση του αυτή στα οικονομικά και το θίγει και ο Μαυρίδης. Ειδικά η υπόθεση με τα αναδρομικά είναι το αποκορύφωμα, πόσο μάλλον όταν έρχεται τέτοια ύφεση.

Εάν πηγαινει κι αυτός κι εξαγοράζει ψήφους με λεφτοδεντρα αναδρομικών και δεν ξέρω γω τι άλλο, ποια η διαφορά;
1. Τα αναδρομικά τα πετσοκοψε.
2. Κάποτε θα δινόταν αφού είναι απόφαση του ΣτΕ.
3. Τα δίνει τώρα για να πέσει χρήμα στην αγορά και να μετριαστει η ύφεση.
Μην ξεχνάμε ότι λείπουν από την αγορά τα έσοδα από τον τουρισμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Philip Mortimer έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:54 Ειδικά η υπόθεση με τα αναδρομικά είναι το αποκορύφωμα, πόσο μάλλον όταν έρχεται τέτοια ύφεση.
Ειδικά σε αυτήν την υπόθεση δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά λόγω απόφασης ΣτΕ αφού για ακόμα μια φορά τα τελευταία 30 χρόνια οι Δικαστές αποφασίζουν να κάνουν κοινωνική πολιτική. Υπάρχουν βέβαια άλλες περιπτώσεις με υπερβολικές παροχές αλλά αν δεις τη μεγάλη εικόνα, με τον ιο όλες οι ευρωπαϊκές χώρες το έχουν γυρίσει σε ...φιλολαϊκή πολιτική. Πόσο θα διαρκέσει αυτό, άγνωστο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ποσο χαμηλα επεσε ο Μαυριδης για λιγη αναγνωσιμοτητα...
Τιτλος που παραπεμπει σε ενα πραγμα, περιεχομενο αρθρο που λεει αλλο πραγμα.
Ειναι σαν να πηγαινεις για αιδοιο και καταληγει το πουλι μεσα στον πρωκτο.
Αλλο πραγμα το ενα, αλλο το αλλο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

kameron έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:06
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:08 την πολιτική φθορά του αντιπάλου.
Μην το θεωρείς τόσο αυτονόητο, σε λίγους μήνες ο Μητσοτάκης θα έχει να μοιράσει αρκετό τζάμπα χρήμα συν ότι λόγω πανδημίας έχουν πάει κυριολεκτικά περίπατο όλες οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις, τα πλεονάσματα κλπ.
Λουκέτα από κλειστές επιχειρήσεις θα μετράει ο Μητσοτάκουλας το επόμενο διάστημα
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

netmaggas21 έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:13
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 21 Σεπ 2020, 21:08
aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:48

Όχι απλά το kouli έχει κληρονομική γκαντεμίτιδα.
Είναι και κωλόφαρδος.Πήρε το δαχτυλίδι από Αλαβάνο + ο έτερος ανταγωνιστής στην κεντροαριστερά εφάρμοσε μνημόνιο και εξαυλώθηκε +κυβέρνησε σε ένα αρκετά ευνοικό οικονομικά διεθνές κλίμα ώστε να του βγει το πρόγραμμα ,παρά την χοντρομαλακία του 15,και να μην τον πάρουν με τις πέτρες + με το που έχασε τις εκλογές σκάει σε 7 μήνες πανδημία που θα του επιτρέπει να αράξει στην αντιπολίτευση απολαμβάνοντας την πολιτική φθορά του αντιπάλου.
Δεν είναι μόνο κωλοφαρδος.

Είναι πολύ πιο ταλαντούχος απο τον Κυριάκο.
:lol:
Ειδικά στην χρήση μουσικών οργάνων!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:15
Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2020, 18:22 Δεν λέει πουθενά ότι καταρρεει. Εκφράζει τα παράπονα του για τις μεταρρυθμίσεις. Ακριβώς επειδή η ΝΔ είναι φοβική απέναντι σε αυτες ( πολιτικά αν το δεις καλά κάνει, γιατί σε 3 χρόνια θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών και όχι των επενδυτών) έχει και 2η τετραετία.
Όταν λέει τον Ποκοπίκο εν αναμονή πρωθυπουργό, αυτό λέει τύπε μου
Αλ, είσαι από τους πιο αγαπημένους μου Αριστερούς (οκ και ο βατ είναι αλλά 1ον είναι ρεφόρμα + ότι σιγά μην ψηνότανε για*) θα σε κερνούσα άνετα Γερμανικές *μπύρες στο μπαλκόνι μου.
Εντελώς αυθόρμητα σε μιλάω γιατί έτσι με ήρθε ε #νοχόμο και χώρις παραξήγηση, α και ο Χαοτικός ΔΕΝ είναι αριστερός, συντηρητικούρα είναι, ούτε καν νεοσυντηρητικός©
Spoiler
Jolly Roger™ 😍
όπως εγώ πχ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:20 Αλ, είσαι από τους πιο αγαπημένους μου Αριστερούς (οκ και ο βατ είναι αλλά 1ον είναι ρεφόρμα + ότι σιγά μην ψηνότανε για*) θα σε κερνούσα άνετα Γερμανικές *μπύρες στο μπαλκόνι μου.
Εντελώς αυθόρμητα σε μιλάω γιατί έτσι με ήρθε ε #νοχόμο και χώρις παραξήγηση, α και ο Χαοτικός ΔΕΝ είναι αριστερός, συντηρητικούρα είναι, ούτε καν νεοσυντηρητικός©
Spoiler
Jolly Roger™ 😍
όπως εγώ πχ.
Τύπε μου, με παρεξήγησες, δεν είμαι αριστερός (μακριά απ' τον κώλο μου αυτά), αλλά ένας φτωχός πλην τίμιος λαϊκοδεξιός αντιμητοστακικός πρώην ΠτΘίστας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Uppercut έγραψε: 21 Σεπ 2020, 20:18
Gewponos90 έγραψε: 21 Σεπ 2020, 18:22 Δεν λέει πουθενά ότι καταρρεει. Εκφράζει τα παράπονα του για τις μεταρρυθμίσεις. Ακριβώς επειδή η ΝΔ είναι φοβική απέναντι σε αυτες ( πολιτικά αν το δεις καλά κάνει, γιατί σε 3 χρόνια θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών και όχι των επενδυτών) έχει και 2η τετραετία.
Λέει μάλιστα το αντίθετο, ότι όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι η κυβέρνηση κινδυνεύει.

Αλλά περιμένεις κατανόηση κειμένου ή έστω να διαβάζει τα ίδια τα κείμενα που ποστάρει ο θολωμένος και σε μόνιμο ημιπαραληρηματικό ντελίριο από την ανέραστη ζωή, incel, Έθνι; Όλα του την ημέρα την περνά σε μία πνευματικά χαώδη κατάσταση με εξάρσεις άκρατης οργής εναντίον της άτιμης κενωνίας, του γυναικοκεντρικού συστήματος (όπου οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να τον απορρίψουν - και το κάνουν πάντα) και του καπιταλισμού. Αυτές τις ανατροφοδοτεί ενισχύοντας τις εκλογικεύσεις του μέσω των incel eco chambers και περνάει κι από δω να βγάλει χέητ εναντίον του Κυριάκου. Φαντάζομαι ότι ως μορφή αυτός ο φιλελεύθερος chad τον κάνει να νιώθει μειονεκτικά. Mogging το ονομάζουν οι ίδιοι. Όταν ένας ψηλός, εμφανίσιμος, επιτυχημένος άντρας είναι πολύ πιο επιθυμητός απ' αυτούς και κάνει για παράδειγμα τις γυναίκες να του την πέφτουν ασταμάτητα στον δρόμο μ' εκφράσεις όπως "τι γκόμενος είσαι εσύ;", αυτό εκτοπίζει κοινωνικά τους incels - σύμφωνα πάντα με την δικιά τους ανάλυση.

Τούτων δοθέντων, είναι αναμενόμενο ο Έθνι να μην μπορεί να σταματήσει να βγάζει χολή για τον Πρωθυπουργό. Τον κατηγορούσα παλιότερα ότι είναι δενειμαισυριζααλλα, καθώς έκανε μόκο για όλα τα στραβά του Τσίπρα. Μάλλον δεν είναι σ' αυτήν την κατηγορία, απλά δεν ένιωθε να γίνεται mogged απ' τον χοντροπόδαρο ποκοπίκο, σε αντίθεση με αυτό που του προκαλεί ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης.
αποτυχημενο damage control παικταρα μου :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:22
sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:20 Αλ, είσαι από τους πιο αγαπημένους μου Αριστερούς (οκ και ο βατ είναι αλλά 1ον είναι ρεφόρμα + ότι σιγά μην ψηνότανε για*) θα σε κερνούσα άνετα Γερμανικές *μπύρες στο μπαλκόνι μου.
Spoiler
Jolly Roger™ 😍
όπως εγώ πχ.
Τύπε μου, με παρεξήγησες, δεν είμαι αριστερός (μακριά απ' τον κώλο μου αυτά), αλλά ένας φτωχός πλην τίμιος λαϊκοδεξιός αντιμητοστακικός πρώην ΠτΘίστας.
Σουρ.
:wink
Κάτι τέτοια λέει και η άλλη η λουλού, το παίζετε μπούληδες αλλά με αρέσετε, πολύ με αρέσετε.
:D

.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:20
Αλ, είσαι από τους πιο αγαπημένους μου Αριστερούς (οκ και ο βατ είναι αλλά 1ον είναι ρεφόρμα + ότι σιγά μην ψηνότανε για*) θα σε κερνούσα άνετα Γερμανικές *μπύρες στο μπαλκόνι μου.
Spoiler
Jolly Roger™ 😍
όπως εγώ πχ.
Το ξέρεις ότι ο Χασοδίκης είναι/ήταν ΑΝΕΛ, έτσι;

Αν και άμα δούμε την ευκολία με την οποία τα στελέχη των ΑΝΕΛ είναι τώρα ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να έχεις και δίκιο.
Άβαταρ μέλους
aljawn

sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:50 Σουρ.
Κάτι τέτοια λέει και η άλλη η λουλού, το παίζετε μπούληδες αλλά με αρέσετε, πολύ με αρέσετε.
Τύπε μου, μα το Θεό, στ' ορκίζομαι, να μην δω ξανά τον ΠτΘ με κοιλίτσα (που ναι σαν καραμελίτσα) :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Uppercut έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:51
sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:20

Spoiler
Jolly Roger™ 😍
όπως εγώ πχ.
Το ξέρεις ότι ο Χασοδίκης είναι/ήταν ΑΝΕΛ, έτσι;

Αν και άμα δούμε την ευκολία με την οποία τα στελέχη των ΑΝΕΛ είναι τώρα ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να έχεις και δίκιο.
Κατ' αρχήν, πάντα έχω δίκιο, πουστομπούτσο νομίζεις ότι είσαι; επειδή έχει ένα .com ανάμεσα;
Δεν το πάω κομματικά, και γω στις τελευταίες εβροεκλογές πχ ψήφισα βαρουφάκερ, αριστερό δε με λες (εκτός άμα γουστάρεις να σε αρχίσω στις χπ) αλλά οκ, είμαι πολύ πιο αριστερός από τον χάο (πάντα με την έννοια της προόδου).

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:55
sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 22:50 Σουρ.
Τύπε μου, μα το Θεό, στ' ορκίζομαι, να μην δω ξανά τον ΠτΘ με κοιλίτσα (που ναι σαν καραμελίτσα) :003:
Αδελφέ μου άστα αυτά, εσύ παίζει να είσαι και πιο προοδευτικός από εμένα, ναι, από εμένα, τον ίδιο.

.
Άβαταρ μέλους
aljawn

sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:03 Αδελφέ μου άστα αυτά, εσύ παίζει να είσαι και πιο προοδευτικός από εμένα, ναι, από εμένα, τον ίδιο.
Καλά, νταξ, να το ξέρεις δεν παίζεις δίκαια, εγώ δεν σε βρίζω. Εκτός και αν ως προοδευτικό εννοείς την κοινή λογική ή κάποια μουσική :D
Άβαταρ μέλους
sys3x

aljawn έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:09
sys3x έγραψε: 21 Σεπ 2020, 23:03 Αδελφέ μου άστα αυτά, εσύ παίζει να είσαι και πιο προοδευτικός από εμένα, ναι, από εμένα, τον ίδιο.
Καλά, νταξ, να το ξέρεις δεν παίζεις δίκαια, εγώ δεν σε βρίζω. Εκτός και αν ως προοδευτικό εννοείς την κοινή λογική ή κάποια μουσική :D
Ναι, κι αυτά, είσαι πάρα πολύ κοντά, απλά πρέπει να βγεις από την ντουλάπα, τα prograssive είναι proφάσεις.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”