!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Το αττικό lockdown το βλέπω σε κανα 3βδομαδο. Θα κρατήσει πιστεύω μέχρι αρχες με μεσα Δεκέμβρη, κ μετά βλεπουμε. Αν δε γινει προβλέπω να αρχισουν τα ξυλικια ψεκ-αντιψεκ :g030:
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:17
ethereal έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:12
Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:08 Α ρε Μαο Τσε Τουνγκ και Στάλιν που θέλετε εσείς οι ψεκασμένοι. Αφού μυαλό δεν βάζετε.
Τα ίδια τραβάτε διαχρονικά εσείς οι Κασσάνδρες. Άσ' τους. Θα δικαιωθείς κάποτε.
Φίλε ψεκασμένε. Μιλούσα για διψήφια νούμερα κρουσμάτων από τον Ιούλιο και για 80 με 90 διασωληνωμένους τέλη του Αυγούστου. Εντάξει φτάσαμε εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Και τώρα σου μιλάω οτι το λοκ ντάουν είναι δεδομένο και πιθανόν να έχουμε ένα σε 10 μέρες τοπικό στην Αττική για 2-3 εβδομάδες και μετά τον Δεκέμβριο ένα καθολικό. Αρνητές της πραγματικότητας είστε πάρτε το χαμπάρι. ΟΙ ΜΕΘ έχουν 80% πληρότητα στην Αττική.
Αγαπητέ μου, μετά την παραίνεσή σου να μιλάω πιο απλά για να με καταλαβαίνεις, ένα έχω να σου πω.
Ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια, δυο φορές τη μέρα θα τη δείξουν την ώρα.

Λίγο πιο πολύπλοκα τώρα.
Το να γράφεις ότι διαγνωστικά κέντρα συναινούν στην απόκρυψη κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, απαιτεί απόδειξη (όχι του μεγέθους "οι ψάλτες διασπείρουν τον ιο" και άλλα φαιδρά που μας φλομώνεις τόσες σελίδες), που αν δεν μπορεί να σταθεί αρμοδίως και εμπεριστατωμένα, η σούφρα σου θα το νιώσει ανεπανόρθωτα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Planis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:20 Και φυσικά θα βγουν όλοι οι συνήθεις ύποπτοι και θα πουν εν χορώ και με δακρύβρεχτα πρόσωπα· εμείς σάς είπαμε να φοράτε μάσκες και εσείς δεν το τηρήσατε όπως έπρεπε. Η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για την καταπολέμηση του ιού και δεν σκεφτήκατε τους πατεράδες και τους παππούδες σας και μπλα μπλα μπλα και δώς του νουθεσία και κλάματα. Καθίστε τώρα μέσα στο σπίτι πάλι για να καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία και να επιβληθεί πολύ πιο εύκολα η Νέα Τάξη. Αφού είστε ανίκανοι να τηρήσετε τα εξωπραγματικά μέτρα που οι φωστήρες ήταν σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν αν όλοι τα τηρούν και μάλιστα σωστά.
Αλήθεια τι συμφέρον έχει η "νέα τάξη" για να ξαναγίνει λοκ ντάουν και να καταστραφεί η οικονομία όπως λες? Δεν ενδιαφέρονται για τα κέρδη τους οι "νεοταξίτες" Τι διαβάζουμε από τους ψεκασμένους. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα επιτέλους.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Καταλαβαίνετε βεβαίως ότι εφ' όσον κλείσει η Αττική όπου βρίσκεται ουσιαστικά ο μισός πληθυσμός και ένα πολύ μεγάλο μέρος της οικονομικής δραστηριότητας, τότε καταστράφηκε ολοκληρωτικά η ελληνική οικονομία στο σύνολό της. Προφανώς πλέον είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάποιοι εκτελούν συγκεκριμένες εντολές. Αλίμονό μας στο τί θα επακολουθήσει μετά, δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 20 Σεπ 2020, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:23 Το αττικό lockdown το βλέπω σε κανα 3βδομαδο. Θα κρατήσει πιστεύω μέχρι αρχες με μεσα Δεκέμβρη, κ μετά βλεπουμε. Αν δε γινει προβλέπω να αρχισουν τα ξυλικια ψεκ-αντιψεκ :g030:
Πιο γρηγορα θα γινει ωστε να ανοιξουν ξανα.
Μεσα Δεκεμβρη θα ξαναεχουμε για κανα 15νθημερο πανελλαδικο λοκ νταουν ακομα και σε μερη με μηδενικα κρουσματα.

Αυτες ειναι οι αποφασεις που εχουν παρθει ΗΔΗ εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:25
Planis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:20 Και φυσικά θα βγουν όλοι οι συνήθεις ύποπτοι και θα πουν εν χορώ και με δακρύβρεχτα πρόσωπα· εμείς σάς είπαμε να φοράτε μάσκες και εσείς δεν το τηρήσατε όπως έπρεπε. Η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντική για την καταπολέμηση του ιού και δεν σκεφτήκατε τους πατεράδες και τους παππούδες σας και μπλα μπλα μπλα και δώς του νουθεσία και κλάματα. Καθίστε τώρα μέσα στο σπίτι πάλι για να καταστραφεί ολοκληρωτικά η οικονομία και να επιβληθεί πολύ πιο εύκολα η Νέα Τάξη. Αφού είστε ανίκανοι να τηρήσετε τα εξωπραγματικά μέτρα που οι φωστήρες ήταν σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν αν όλοι τα τηρούν και μάλιστα σωστά.
Αλήθεια τι συμφέρον έχει η "νέα τάξη" για να ξαναγίνει λοκ ντάουν και να καταστραφεί η οικονομία όπως λες? Δεν ενδιαφέρονται για τα κέρδη τους οι "νεοταξίτες" Τι διαβάζουμε από τους ψεκασμένους. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα επιτέλους.
Τεράστιο συμφέρον. Αν όλα τα κράτη του δυτικού κόσμου καταστραφούν οικονομικά και αδυνατούν να κάνουν οποιαδήποτε εθνική πολιτική, τότε θα καταφύγουν εκλιπαρώντας στις γνωστές αγορές και αυτές τότε εν τη σοφία τους θα επιβάλουν ενιαία οικονομική στην αρχή και μετέπειτα πολιτική διακυβέρνηση προκειμένου να υπάρξει ανασυγκρότηση. Θα καλέσουν έπειτα και έναν φωτισμένο άνθρωπο να βγάλει την ανθρωπότητα από το αδιέξοδο και τα υπόλοιπα μπορεί ο καθένας να τα φαντασθεί μόνος του.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

ethereal έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:24
Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:17
ethereal έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:12

Τα ίδια τραβάτε διαχρονικά εσείς οι Κασσάνδρες. Άσ' τους. Θα δικαιωθείς κάποτε.
Φίλε ψεκασμένε. Μιλούσα για διψήφια νούμερα κρουσμάτων από τον Ιούλιο και για 80 με 90 διασωληνωμένους τέλη του Αυγούστου. Εντάξει φτάσαμε εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Και τώρα σου μιλάω οτι το λοκ ντάουν είναι δεδομένο και πιθανόν να έχουμε ένα σε 10 μέρες τοπικό στην Αττική για 2-3 εβδομάδες και μετά τον Δεκέμβριο ένα καθολικό. Αρνητές της πραγματικότητας είστε πάρτε το χαμπάρι. ΟΙ ΜΕΘ έχουν 80% πληρότητα στην Αττική.
Αγαπητέ μου, μετά την παραίνεσή σου να μιλάω πιο απλά για να με καταλαβαίνεις, ένα έχω να σου πω.
Ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια, δυο φορές τη μέρα θα τη δείξουν την ώρα.

Λίγο πιο πολύπλοκα τώρα.
Το να γράφεις ότι διαγνωστικά κέντρα συναινούν στην απόκρυψη κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, απαιτεί απόδειξη (όχι του μεγέθους "οι ψάλτες διασπείρουν τον ιο" και άλλα φαιδρά που μας φλομώνεις τόσες σελίδες), που αν δεν μπορεί να σταθεί αρμοδίως και εμπεριστατωμένα, η σούφρα σου θα το νιώσει ανεπανόρθωτα.
Οτι πεις αγαπητέ ψεκασμενε. Δεν ξέρω τι θα νιώσει ανεπανόρθωτα η σούφρα μου αλλά επειδή της νομικής είμαι αγορίνα μου ξέρω πολύ καλά τι γράφω και πως το γράφω. Εμαθα από τρίτον αυτό που έγραψα για κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα (όχι για όλα φυσικά) και φυσικά ποτέ δεν έγραψα οτι τα διαγνωστικά κέντρα συναινούν στην απόκρυψη κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ όπως γράφεις οτι δήθεν έγραψα.
ethereal

Μα πάντα από τρίτους, μα πάντα έγκυρα !!
Κατά τα άλλα, "οι ψεκασμένοι...μπλα μπλα μπλα..."
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

CRWH έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:28
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:23 Το αττικό lockdown το βλέπω σε κανα 3βδομαδο. Θα κρατήσει πιστεύω μέχρι αρχες με μεσα Δεκέμβρη, κ μετά βλεπουμε. Αν δε γινει προβλέπω να αρχισουν τα ξυλικια ψεκ-αντιψεκ :g030:
Μεσα Δεκεμβρη θα ξαναεχουμε για κανα 15νθημερο πανελλαδικο λοκ νταουν ακομα και σε μερη με μηδενικα κρουσματα.

:smt018

Χριστουγεννα ανοιχτα να κινηθεί η αγορα κοροιδο :g030:
ethereal

Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:22 Επίσης μαθαίνω οτι τα ιδιωτικά εργαστήρια δεν στέλνουν σε όλες τις περιπτώσεις τη λίστα με τους θετικούς στον ΕΟΔΥ. Και αυτό γίνεται γιατί το ζητούν οι νοσούντες που δεν θέλουν να πάνε στα δημόσια νοσοκομεία και να μείνουν εκεί για 14 μέρες αν έχουν ελαφρά συμπτώματα.
Κατά τα άλλα δεν τό 'γραψε !!!!
Πόσο για γέλια !!
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:31
CRWH έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:28

:smt018

Χριστουγεννα ανοιχτα να κινηθεί η αγορα κοροιδο :g030:
Μακαρι να εχεις δικιο και να αλλαξει κατι αλλα εχουν αποφασισει ηδη οι ολετηρες.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτά για λοκντάουν το δεκέμβρη από πού τα μαθαίνετε;
Z
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Καραμελίτσα έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:36 Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτά για λοκντάουν το δεκέμβρη από πού τα μαθαίνετε;
Εικασίες ειναι. Παρ ολα αυτα για πιο short term το λεμε με βαση το γεγονός της πιεσης στο ΕΣΥ
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Arisvilla έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:29

Οτι πεις αγαπητέ ψεκασμενε. Δεν ξέρω τι θα νιώσει ανεπανόρθωτα η σούφρα μου αλλά επειδή της νομικής είμαι αγορίνα μου ξέρω πολύ καλά τι γράφω και πως το γράφω. Εμαθα από τρίτον αυτό που έγραψα για κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα (όχι για όλα φυσικά) και φυσικά ποτέ δεν έγραψα οτι τα διαγνωστικά κέντρα συναινούν στην απόκρυψη κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ όπως γράφεις οτι δήθεν έγραψα.
δεν υποφέρεσαι πλέον σταμάτα να γράφεις και βόσκα κανένα πρόβατο στα τρούκαλα :c040:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:13
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 20 Σεπ 2020, 19:08Εν τω μεταξύ πως πάνε τα κρούσματα από 350 σε 170 οι διασωληνωμένοι από 71 σε 65 και μετά ξανά 78.Ταρζανιές μυρίζομαι
Τα κρούσματα είναι λιγότερα λόγω λιγότερων τεστ. Το ποσοστό θετικών είναι 2,00% ενώ χθες ήταν 1,95%. Τίποτα παράξενο εδώ. Οσο γιά τους διασωληνωμένους, υποπτεύομαι ότι οι χθεσινοί 65 ήταν λάθος και το σωστό ήταν 75.
Αν το δεις σαν μέσο όρο 2 εβδομάδων, τις τελευταίες δύο το ποσοστό θετικών ήταν 2,07%, τις προηγούμενες δύο 1,60% και τις προπροηγούμενες 2 εβδομάδες ήταν 1,54%.

Ωστόσο, σε σχέση με 1,5 μήνα πριν, γίνονται 2.000 λιγότερα τεστ την ημέρα. Δηλαδή είναι λίγο πιο στοχευμένα. Η διαφορά κατά πάσα πιθανότητα είναι στην ουσία μικρότερη.

Σε απόλυτους αριθμούς, τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 18% ημερησίως σε σχέση με έναν μήνα πριν. Σημαντική αύξηση μεν, αλλά όχι τραγική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”