!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Θέλω να παρω πίσω την κακια που πέταξα στον φίλο στυγιο ερεθισμενος πρωι πρωί από τον απεχθή σαυρομορφο Χελληγενη. Δεν το εννοούσα, ξεφυγα. Δεν το σβήνω γιατι παιρνω την ευθύνη του.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το πιο παλιό κόλπο του κράτους.nik_killthemall έγραψε: 20 Σεπ 2020, 11:25Αυτό στο μπολντ πρέπει να είναι απ'τις αρχαιότερες πουστιές στην ιστορία των πουστιών.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 11:12
Δε νομιζω τιποτα. Κοιταω τα στατιστικα. Καθε χωριο ΕΧΕΙ σχολειο. Δημοτικο. Εχουμε 5600 Δημοτικα και 1800 Γυμνασια. Η αβελτηρια της Κεραμεως δικαιολογειται απο τις φιλελερες στο ονομα των 50-100 μεγαλων σχολικων μοναδων του κεντρου που εχουν υπερπληθυσμο, ακριβως οπως η μονιμοτητα του τυπου που τον παιζει στο πρωτοκολλο δικαιολογειται στο ονομα των 50-100 εναεριτων που εχει η ΔΕΗ.
Μια ζωη τις ιδιες μαλακιες λενε αιρετοι και μονιμοι για να χρησιμοποιουν το κρατος σαν προσωπικο τους μπουρδελο.
Αλλά μετά;Μετά ξεχείλωσε και είπαν ότι πρέπει να είναι μόνιμος και ο κλητήρας και η δακτυλογράφος και ο κηπουρός και η καθαρίστρια.
Μόνον όταν οι αρνητές (των μέτρων γενικότερα όχι μόνον της μάσκας) δηλώσουν από ποια ηλικία και κάτω πρέπει να γίνονται εισαγωγές στις ΜΕΘ θα λυθεί το θέμα.mao mao έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:01Κορονοϊός: Μόλις 13 κενά κρεβάτια Εντατικής (ΜΕΘ) σε όλη Αττική – Ηλικιωμένοι οι περισσότεροι διασωληνωμένοι
https://www.iatropedia.gr/eidiseis/koro ... oi/134756/
Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα δεν θα έπρεπε να αυξήσουν τις διαθέσιμες κλίνες για COVID στην Αττική; Είναι δυνατό σε όλη την Αττική να υπάρχουν μόνο 72 διαθέσιμες κλίνες; Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά διαβάζοντας το άρθρο.
Γιατί προς το παρόν, το κυρίως στόρυ είναι "επειδή πεθαίνουν κάποια χούφταλα θα πρέπει ΕΓΩ να φορέσω μάσκα και να μην διασκεδάσω/κυκλοφορώ όπως γουστάρω;"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σημασία έχει ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων κλινών για όλες τις ασθένειες.Το να γίνει ένα νοσοκομείο ή μια πτέρυγα από σκέτο νοσοκομείο σε νοσοκομείο Covid είναι δουλειά μιας μέρας.mao mao έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:01Κορονοϊός: Μόλις 13 κενά κρεβάτια Εντατικής (ΜΕΘ) σε όλη Αττική – Ηλικιωμένοι οι περισσότεροι διασωληνωμένοι
https://www.iatropedia.gr/eidiseis/koro ... oi/134756/
Από τον Μάρτιο μέχρι τώρα δεν θα έπρεπε να αυξήσουν τις διαθέσιμες κλίνες για COVID στην Αττική; Είναι δυνατό σε όλη την Αττική να υπάρχουν μόνο 72 διαθέσιμες κλίνες; Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα καλά διαβάζοντας το άρθρο.
Μίλησα με φίλο μου χθες, από γεννηματα (παγωνη).
Το Σωτηρια χαλάρωσε το καλοκαίρι κι από. 100% Κοβιντ, έγινε 75%-25% ή 50%-50%.
(για να βλέπουν κι άλλο κόσμο, δλδη τα πνευμονολογικα ή και ογκολογικα "περιστατικά τους" , όπως μου είπε.)
Λυση; Μια παθολογική του γεννηματα, θα νοσηλευει κοβιντ. (παγωνη με υπουργούς)
Θα κολλήσουμε όλοι του γεννηματα μου λέει
Αντί να επανέλθει το Σωτηρια σε 100% κοβιντ, καίνε Γεννηματα.
Δεν ξέρω εάν αληθεύουν και σε τι βαθμό.
(για να βλέπουν κι άλλο κόσμο, δλδη τα πνευμονολογικα ή και ογκολογικα "περιστατικά τους" , όπως μου είπε.)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Πράγματι. Και είχαν μήνες. Δεν είναι ότι τους έκατσε κάτι έκτακτο το Σεπτέμβρη. Το μόνο να πεις έκτακτο ήταν η ιδέα να μοιράσουν ένα εκατομμυριο μάσκες που υλοποιηθηκε δεκα μέρες μετά την αρχική δήλωση, εκεί πια μεγαλουργησανε στη μαλακία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Σεπ 2020, 11:47 Εχω την αίσθηση οτι για να γινει κατι τέτοιο που συζητάτε χρειάζονται μηνες προετοιμασιων. Υπάρχει το θέμα του να βρεθουν χώροι, προσλήψεις ή/και διαχείριση προσωπικού εκπαιδευτικών, ολα αυτα θα έπρεπε να είχαν υπολογιστεί απο την άνοιξη για να δουλέψει τώρα το σύστημα.
Δεν τρέχει τίποτα, όλα ΟΚfoscilis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:01 Θέλω να παρω πίσω την κακια που πέταξα στον φίλο στυγιο ερεθισμενος πρωι πρωί από τον απεχθή σαυρομορφο Χελληγενη. Δεν το εννοούσα, ξεφυγα. Δεν το σβήνω γιατι παιρνω την ευθύνη του.
Το τραγικό είναι ότι ήδη τα παιδιά δυσφορούν και δε θέλουν να βάζουν μάσκα κι οι γονείς διαμαρτύρονται. Ήδη ως Σύλλογος Γονέων έστειλαν από μόνοι τους ψήφισμα και έκαναν διαμαρτυρία στη Δευτεροβάθμια. Αυτή με τη σειρά της "κόλλησε" στο τυπικό γράμμα του νόμου για όριο 27 άτομα στο τμήμα ( ενώ υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα και προσωπικό) και τους παρέπεμψε στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.Αποτέλεσμα = 0Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 09:34 Εγώ φέτος στη Γ' Γυμνασίου σε επαρχιακό σχολείο έχω τμήματα με 26,26 και 25 μαθητές σε αίθουσες "κλουβιά" .
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Μα όλοι ξέρουμε ότι ο Στύγιος δεν είναι ο "κλασσικός" εκπαιδευτικός παύλα δυ.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:01 Θέλω να παρω πίσω την κακια που πέταξα στον φίλο στυγιο ερεθισμενος πρωι πρωί από τον απεχθή σαυρομορφο Χελληγενη. Δεν το εννοούσα, ξεφυγα. Δεν το σβήνω γιατι παιρνω την ευθύνη του.
Μακάρι να ήταν.
Και ακριβώς το ίδιο πιστεύω και για τον εκλιπόντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και όταν ένα τμήμα θα βρει καραντίνα, τι προβλέπεται για τα μαθήματα;Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:22 Το τραγικό είναι ότι ήδη τα παιδιά δυσφορούν και δε θέλουν να βάζουν μάσκα κι οι γονείς διαμαρτύρονται. Ήδη ως Σύλλογος Γονέων έστειλαν από μόνοι τους ψήφισμα και έκαναν διαμαρτυρία στη Δευτεροβάθμια. Αυτή με τη σειρά της "κόλλησε" στο τυπικό γράμμα του νόμου για όριο 27 άτομα στο τμήμα ( ενώ υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα και προσωπικό) και τους παρέπεμψε στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.Αποτέλεσμα = 0
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Και καλά online
Αυτό έγινε και σε κέντρα υγειας, αγροτικα ιατρεια, εκτος του οτι είχαν συγκεντρωσει όλο το προσωπικο σε λιγα νοσοκομεια λογω ελλειψεων μεχρι τον μαιο δεν δεχοντουσαν ασθενεις. Στην ουσια κλειδωσαν το συστημα υγειας, ο καθενας την εβγαζε σπιτι του ακομα και αν είχε κορωναϊο και γινοταν δεκτος σε νοσοκομειο αν ήταν του θανατα.Γαληνός έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:13 Μίλησα με φίλο μου χθες, από γεννηματα (παγωνη).
Τηλεκπαίδευση ( μη γελάτε ρε).nrg έγραψε: 20 Σεπ 2020, 13:23Και όταν ένα τμήμα θα βρει καραντίνα, τι προβλέπεται για τα μαθήματα;Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:22 Το τραγικό είναι ότι ήδη τα παιδιά δυσφορούν και δε θέλουν να βάζουν μάσκα κι οι γονείς διαμαρτύρονται. Ήδη ως Σύλλογος Γονέων έστειλαν από μόνοι τους ψήφισμα και έκαναν διαμαρτυρία στη Δευτεροβάθμια. Αυτή με τη σειρά της "κόλλησε" στο τυπικό γράμμα του νόμου για όριο 27 άτομα στο τμήμα ( ενώ υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα και προσωπικό) και τους παρέπεμψε στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.Αποτέλεσμα = 0
- Υδράργυρος
Σκέφτομαι αγαπητή Γαλή ότι ίσως το μόνο που με σώζει -τόσα χρόνια στην τάξη και με χιλιάδες διαφορετικούς μαθητές- είναι ότι έχω αναπτύξει αντισώματα σε διαφορετικές ασθένειες ,σαν ένα είδος ανοσίας. Γενικά είμαι,πλην υπέρτασης, δυνατός οργανισμός, δεν αρρωσταίνω εύκολα. Πέρυσι π.χ με την εποχική γρίπη που μου έλειπαν κάθε μέρα 8-10 μαθητές από τα τμήματα ,εγώ δεν αρρώστησα καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:25Μα όλοι ξέρουμε ότι ο Στύγιος δεν είναι ο "κλασσικός" εκπαιδευτικός παύλα δυ.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 12:01 Θέλω να παρω πίσω την κακια που πέταξα στον φίλο στυγιο ερεθισμενος πρωι πρωί από τον απεχθή σαυρομορφο Χελληγενη. Δεν το εννοούσα, ξεφυγα. Δεν το σβήνω γιατι παιρνω την ευθύνη του.
Μακάρι να ήταν.
Και ακριβώς το ίδιο πιστεύω και για τον εκλιπόντα.
- hellegennes
Ναι, ηλίθιε, έχει μεγάλη διαφορά, γιατί μιλάς για μετακινήσεις μαθητών. Στατιστική έκανα και στο λύκειο και στο πανεπιστήμιο και σε αντίθεση με εσένα ξέρω να την χρησιμοποιώ πρακτικά και όχι μαθηματικά. Αυτό που λες είναι καθαρά μαθηματική αφαίρεση ενώ αυτό που λέω εγώ είναι λογιστική.foscilis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 11:26Οπως θα ηξερες αν ειχες κανει στατιστικη ο μεσος ορος δεν ειναι παραπλανητικος οταν χρησιμοποιειται για να υπολογισεις ΑΛΛΟΥΣ μεσους ορους οπως πχ το μεσο κοστος για τον ριξεις κατα 2 ατομα.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2020, 02:51 Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ότι ο μέσος όρος είναι παραπλανητικός.
Δηλαδη αν ειχε 30 ατομα ή 3 ατομα το μεσο τμημα δε θα εκανε καμια διαφορα στο κοστος για να παει ολη η χωρα στους μεχρι 15; Αυτο μας λες αντι να παραδεχτεις οτι εισαι βλακας που τον δουλευει η κεραμεως και οι συνδικαλες.
Πρώτα απ' όλα, στην στατιστική θα έμαθες και κατανομή και η κατανομή εδώ παίζει μεγάλο ρόλο γιατί η απόκλιση μεταξύ τμημάτων επαρχίας και πόλεων είναι μεγάλη και φυσικά παίζει ρόλο σ' αυτό που συζητάμε.
Αλλά ας πάρουμε την ηλιθιότητά σου κυριολεκτικά και ας υποθέσουμε ότι μια σχολική μονάδα έχει 12 τμήματα δημοτικού, από 17 άτομα το ένα. Πώς θα βγει η μαγική σου λύση με 14 τμήματα; Θα ανακατέψεις μεταξύ τους τις τάξεις; Γιατί η στατιστική από μόνη της δεν σου λέει. Όχι, ιδιοφυΐα μου, θα πρέπει να σπάσεις κάθε τάξη σε 3 τμήματα από 2 που είναι, που μας κάνει 50% αύξηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις