!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

elchav έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:01
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:50
Δεν τα θυμάσαι καθόλου καλά.
Οι ίδιοι σημιτόπουστες μιλούσαν τότε για ανύπαρκτα κοιτάσματα, όπως και τώρα, ένα ποστ παραπάνω ο άλλος σε λέει "έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον 28ο" με σιγουριά. Και ναι, είναι τέρμα ψεκασμένοι ανθέλληνες εκτός των άλλων, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ακόμα και τώρα, στις μέρες μας που όλα είναι φόρα παρτίδα (στάση Γερμανίας, αποδεδειγμένοι λάθος έως μειοδοτικοί χειρισμοί προηγούμενων κυβερνήσεων κτλ κτλ).
Για τον Βελό έχεις απόλυτο δίκαιο ότι γελοιοποιεί το οτιδήποτε (ακριβώς όπως και ο Άδωνις) αλλά δεν βλέπω καθόλου γιατί ειδικά εγώ να τσαντίζομαι περισσότερο και όχι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος φδμ.
Τόσο ο Σταύρος και ακόμη περισσότερο ο Νίκος ο Λυγερός αν τους έχει παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια έχουν πέσει μέσα στις αναλύσεις τους, ειδικά ο Νίκος, σχεδόν σε όλα.
Αν πιστεύεις όμως ότι ο Μάζης είναι όντως απατεώνας τότε για πες μου, ο Σημίτης, ο Ροζάκης κτλ πχ τι είναι για εσένα (σε σχέση πάντα με τα ελληνοτουρκικά).
Μιλούσαν για ανύπαρκτα κοιτάσματα στο Αιγαίο, μιας και τότε δεν έπαιζε η Ανατολική Μεσογειος, κι είχαν δίκιο

Εγώ πάντως με το Λεπορελο διαφωνώ ότι πέρα από τη Ρόδο, δεν θα υπάρχουν ενδεχόμενα κοιτάσματα. Το θεωρώ εξίσου πιθανό αλλά αυτές οι συζητήσεις είναι της πουτσας, χωρίς έρευνες.

Και ο Σταύρος και ο Νίκος, είναι στο μαθηματικοί με κανένα μπαγκραουντ στην ενέργεια που μιλούν με ευκολία για θέματα από διεθνείς σχέσεις μέχρι τι κάνεις όταν σου έρχεται ασσοτριο στο πλακωτό, οπότε δεν τους παίρνω πολύ σοβαρά.

Ο Μάζης είναι σίγουρα απατεώνας, ο Ροζάκης είναι ονειροπαρμένος και ζει σε άλλη εποχή, ενώ είναι επικίνδυνος για τη θέση του. Ο Σημίτης δε ήταν απλά ακατάλληλος για ΠΘ, ίσως μόνο για ΥΠΟΙΚ
Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις αναλύσεις του Νίκου του Λυγερού, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, το πρόβλημα προκύπτει εάν κάνεις ότι τις γνωρίζεις.
Επίσης, άμα βγει ένας σόφτγουερ εντζηνήρ πχ και σου κάνει μιά αναλυσάρα μιας γεωπολιτικής κατάστασης θα εξετάσεις το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει κάτι παρεμφερές για θα κοιτάξεις αν επαληθεύεται η ανάλυση του;
Ρητορική ερώτηση ε, και ο Νίκος δεν είναι καθόλου άσχετος με τα θέματα τα οποία διαπραγματεύεται, ακριβώς το αντίθετο, είναι από τους πλέον σχετικούς αυτήν την στιγμή στον ελληνόφωνο κόσμο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:09
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:50 Αν πιστεύεις όμως ότι ο Μάζης είναι όντως απατεώνας τότε για πες μου, ο Σημίτης, ο Ροζάκης κτλ πχ τι είναι για εσένα (σε σχέση πάντα με τα ελληνοτουρκικά).
Αυτοί απλώς ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα για να γίνουμε μια κανονική χώρα σαν όλες τις άλλες.Τώρα το κατά πόσον λύνεται δεν το ξέρω.Πάντως και ο Μητσοτάκης πατήρ είχε την ίδια άποψη - ότι τα ελληνοτουρκικά λύνονται.
Ελεγε σε όσους του μιλούσαν για τουρκικό επεκτατισμό εγώ διαπραγματεύθηκα την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα το 1966 με τον Τσαγλαγιανγκίλ και θα γινόταν εάν δεν τα ματαίωναν όλα τα ελληνικά εσωτερικά,οι Παπανδρέου,ο ΑΣΠΙΔΑ,ο Κανελλόπουλος και στο τέλος οι απριλιανοί.Ολα στην Κύπρο δικές μας ανοησίες ήσαν και εσείς μου λέτε για επεκτατισμό;
Δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε αυτή τη σχολή πριν τουλάχιστον τα φετινά.Η Ελλάδα είχε πολλές ευκαιρίες για να λύσει τα θέματα με υποχωρήσεις.Εάν τις έκανε και οι Τούρκοι έλεγαν όχι θα μπορούσε να πει πολλά.
Αλλά όταν για δεκαετίες λες δεν κάνω πίσω σε τίποτα,δεν μπορείς να καταρρίψεις την άλλη άποψη.
:smt005:
Έλα μουνί στο τόπο σου.

Ας μας πει και ο Orion22 την γνώμη του επί της αναλύσεως σου, αν θέλει, με το δικό του μοναδικό τρόπο.
:romance-hearteyes:

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Niki έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:36 Νότια της Κρήτης έχουμε και πετρέλαιο και φυσικό αέριο και υποθαλάσσιο ηφαίστειο που περιμένουν να τα βρούμε.
Κρυφά μυστικά των ψαράδων.
Τα ευρήματα πολλά.
Ακόμα και αυτοί που ψάρευαν με δυναμίτη την πάθανε πολλές φορές.
Την ποσότητα δεν την ξέρουμε αλλά σίγουρα έχουμε.
Αυτό ήταν νομίζω.
Peak phorum. Μπορούμε να το κλείσουμε και να πάρουμε σύνταξη βετεράνου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:59
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:50 Αν πιστεύεις όμως ότι ο Μάζης είναι όντως απατεώνας τότε για πες μου, ο Σημίτης, ο Ροζάκης κτλ πχ τι είναι για εσένα (σε σχέση πάντα με τα ελληνοτουρκικά).
Αυτοί απλώς ήθελαν να λύσουν το πρόβλημα για να γίνουμε μια κανονική χώρα σαν όλες τις άλλες.Τώρα το κατά πόσον λύνεται δεν το ξέρω.Πάντως και ο Μητσοτάκης πατήρ είχε την ίδια άποψη - ότι τα ελληνοτουρκικά λύνονται.
Ελεγε σε όσους του μιλούσαν για τουρκικό επεκτατισμό εγώ διαπραγματεύθηκα την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα το 1966 με τον Τσαγλαγιανγκίλ και θα γινόταν εάν δεν τα ματαίωναν όλα τα ελληνικά εσωτερικά,οι Παπανδρέου,ο ΑΣΠΙΔΑ,ο Κανελλόπουλος και στο τέλος οι απριλιανοί.Ολα στην Κύπρο δικές μας ανοησίες ήσαν και εσείς μου λέτε για επεκτατισμό;
Δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε αυτή τη σχολή πριν τουλάχιστον τα φετινά.Η Ελλάδα είχε πολλές ευκαιρίες για να λύσει τα θέματα με υποχωρήσεις.Εάν τις έκανε και οι Τούρκοι έλεγαν όχι θα μπορούσε να πει πολλά.
Αλλά όταν για δεκαετίες λες δεν κάνω πίσω σε τίποτα,δεν μπορείς να καταρρίψεις την άλλη άποψη.
Έλα μουνί στο τόπο σου.

Ας μας πει και ο Orion22 την γνώμη του επί της αναλύσεως σου, αν θέλει, με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Πατ αρχίζω και πιστεύω ότι ο υπερκουλτουριαρησ είχε δίκιο για σένα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Μόλις γύρισα,

μια μια οι απαντήσεις / παρατηρήσεις :lol:
aljawn έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:35
Orion22 έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:24 :smt018
απ΄ όσο ξέρω οι τουρκοι διέκοψαν τις συνομιλίες
δεν διέκοψε η αφέρματιβ άξιον ντροπή των μηχανικών
Oκέικ, ακόμα κι έτσι πάντως, Αγιά Σοφιά / Έβρος / Ορούκ Ρέις και απειλή θερμού με το kouli έλαβαν χώρα.
Σε λάθος άνθρωπο τα φέρνεις αυτά τα παραδείγματα.

Για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έχω τοποθετηθεί, vae victis. 400 χρόνια ήταν τζαμί. Κατάκτησή τους έιναι ότι θέλουν την κάνουν.
Δεν θα αρνηθώ οτι στιγμαία με πείραξε, περισσότερο όμως τσαντίστηκα για την επίσημη ΕΛ απάντηση περί δήθεν παγκόσμιου συμβόλου όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών.
Για Έβρο. Μπράβο στην κυβέρνηση. Καθαρά και ξάστερα. Από την στιγμή που χάθηκε στην ειδομένη η μαγική σκόνη εξαφανιζολ της κυρα Τασίας δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κέρδισε δε πολλαπλως η Ελλάδα τόσο σε συμμαχίες πχ αυστριακούς, όσο και πολιτικό κεφάλαιο σε χώρες που μεχρι τότε δεν υπήρχε σημειο επαφής / πρόσβασης.
Ορουτς Ρέις και απειλή θερμού επεισοδίου. Έχουμε φτάσει 8χχ σελίδες, νομίζω είναι ξεκάθαρη η άποψή μου για τους πρωταγωνιστές και τις κινήσεις τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαστε σε μια εποχή που η ταχύτητα εξάπλωσης της πληροφορίας είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να έχουμε άμεση εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Εικασίες κάνουμε και προσπαθούμε να συνθέσουμε το πάζλ με τα όποια κομμάτια έχουμε. Αυτά τα κομμάτια σχολιάζουμε ένα ένα, περιμένοντας την ολοκλήρωση του πάζλ.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ωπα σουξε ακομα ο σημιταρος!ο τουρκοφαγος

εντωμεταξυ αυτοι τοτε μεχρι και τον οτσαλαν παρεδωσαν! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Καλά ήταν τα παιχνιδάκια με τους διαθέσιμους πόρους αλλά τώρα με την αγορά του αιώνα η Ελλάδα έφαγε την πρώτη ήττα.
Η χώρα αιμορραγεί λεφτά από άλλη μια πληγή.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

hades έγραψε: 13 Σεπ 2020, 21:54

Έλα μουνί στο τόπο σου.

Όσοι πρωθυπουργοί πέρασαν πριν τον Κυριάκο πρέπει να λογοδοτήσουν για τα Εθνικά θέματα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

kameron έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:15
Scouser έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:34 Οι όποιες συνομιλίες γίνουν δεν θα καταλήξουν πουθενά και το πλοιαράκι σύντομα θα ξαναβγεί, αυτή τη φορά δυτικά του 28ου.
Το πιθανότερο, το θέμα είναι πόσο μπορούμε να καθυστερήσουμε τις συνομιλίες ώστε να καλυφθούν κάποια αμυντικά κενά (τορπίλες, άφιξη Ραφάλ κ.α.).
:smt023
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

The Rebel έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:44
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:49
adon99 έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:43 Η αντικατασταση των μιραζ τι σημαινει οτι τα δινουν για ανταλακτικα και ανακυκλωση?δεν αναβαθμιζονται τα μιραζ πλεον?
Τα δίνουνε πίσω στον κατασκευαστή ο οποίος θα τους κάνει αναβάθμιση και θα τα μεταπωλήσει
[img]https://i.postimg.cc/0yk4ZZyF/9050 ... .jpg[/img]

ΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΑ RAFALLE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ”
αν είναι F3 με ΑΕSA μια χαρά είναι, και μετεορ παίρνουν και τα πάντα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:01
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:55
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:02 Αυτούς που με παίρνει; :smt005: :smt005: :smt005:
Μα εσύ είσαι ο ορισμός αυτού που μπορώ να πώ ο,τιδήποτε. Αφού δεν είσαι τίποτα, ένα μηδενικό που μόνο βρίζει.
Αυτό ακριβώς λέω αγοράκι μου και σε ευχαριστώ κιόλας που με κάθε ευκαιρία το επιβεβαιώνεις και στους υπόλοιπους εδώ πέρα μέσα, έχεις απίστευτο κόμπλεξ ανωτερότητας και τέρμα αδικαιολόγητο με όλες αυτές τις μπούρδες που κοπανάς από εδώ και από εκεί. Είσαι μιά νούλα (εκ του null) με λίγα λόγια που υπερηφανεύεται σα γύφτικο σκεπάρνι, γι' αυτό ακριβώς και "μαλώνεις" :lol: μαζί μου, επειδή στο αναδεικνύω, τσούζει, πονάει, το ξέρω. :D
:smt005: :smt005: :smt005:
Μεγάλη ιδέα έχεις γιά τον εαυτό σου.
Όχι, απλά κατάλαβα πάρα πολύ γρήγορα πόσο μικρούλης φελλός είσαι.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

hades έγραψε: 13 Σεπ 2020, 21:54

Έλα μουνί στο τόπο σου.

Μολόγα αμέσως τι θάψιμο έριξε ο Supercult στον Πάτ. :lol:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Lord Brum έγραψε: 13 Σεπ 2020, 22:34
The Rebel έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:44
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:49

Τα δίνουνε πίσω στον κατασκευαστή ο οποίος θα τους κάνει αναβάθμιση και θα τα μεταπωλήσει
[img]https://i.postimg.cc/0yk4ZZyF/9050 ... .jpg[/img]

ΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – “ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΑ RAFALLE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ”
αν είναι F3 με ΑΕSA μια χαρά είναι, και μετεορ παίρνουν και τα πάντα.
Ναι για μαλακες τους έχεις τους Γάλλους να σου δώσουν έκδοση F3.
Πώς θα πάρουν φράγκα μετά για την αναβάθμιση που θα χρειαστούν οι παλιότερες εκδόσεις;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”