Προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις αναλύσεις του Νίκου του Λυγερού, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, το πρόβλημα προκύπτει εάν κάνεις ότι τις γνωρίζεις.elchav έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:01Μιλούσαν για ανύπαρκτα κοιτάσματα στο Αιγαίο, μιας και τότε δεν έπαιζε η Ανατολική Μεσογειος, κι είχαν δίκιοsys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:50
Δεν τα θυμάσαι καθόλου καλά.
Οι ίδιοι σημιτόπουστες μιλούσαν τότε για ανύπαρκτα κοιτάσματα, όπως και τώρα, ένα ποστ παραπάνω ο άλλος σε λέει "έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τον 28ο" με σιγουριά. Και ναι, είναι τέρμα ψεκασμένοι ανθέλληνες εκτός των άλλων, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, ακόμα και τώρα, στις μέρες μας που όλα είναι φόρα παρτίδα (στάση Γερμανίας, αποδεδειγμένοι λάθος έως μειοδοτικοί χειρισμοί προηγούμενων κυβερνήσεων κτλ κτλ).
Για τον Βελό έχεις απόλυτο δίκαιο ότι γελοιοποιεί το οτιδήποτε (ακριβώς όπως και ο Άδωνις) αλλά δεν βλέπω καθόλου γιατί ειδικά εγώ να τσαντίζομαι περισσότερο και όχι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος φδμ.
Τόσο ο Σταύρος και ακόμη περισσότερο ο Νίκος ο Λυγερός αν τους έχει παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια έχουν πέσει μέσα στις αναλύσεις τους, ειδικά ο Νίκος, σχεδόν σε όλα.
Αν πιστεύεις όμως ότι ο Μάζης είναι όντως απατεώνας τότε για πες μου, ο Σημίτης, ο Ροζάκης κτλ πχ τι είναι για εσένα (σε σχέση πάντα με τα ελληνοτουρκικά).
Εγώ πάντως με το Λεπορελο διαφωνώ ότι πέρα από τη Ρόδο, δεν θα υπάρχουν ενδεχόμενα κοιτάσματα. Το θεωρώ εξίσου πιθανό αλλά αυτές οι συζητήσεις είναι της πουτσας, χωρίς έρευνες.
Και ο Σταύρος και ο Νίκος, είναι στο μαθηματικοί με κανένα μπαγκραουντ στην ενέργεια που μιλούν με ευκολία για θέματα από διεθνείς σχέσεις μέχρι τι κάνεις όταν σου έρχεται ασσοτριο στο πλακωτό, οπότε δεν τους παίρνω πολύ σοβαρά.
Ο Μάζης είναι σίγουρα απατεώνας, ο Ροζάκης είναι ονειροπαρμένος και ζει σε άλλη εποχή, ενώ είναι επικίνδυνος για τη θέση του. Ο Σημίτης δε ήταν απλά ακατάλληλος για ΠΘ, ίσως μόνο για ΥΠΟΙΚ
Επίσης, άμα βγει ένας σόφτγουερ εντζηνήρ πχ και σου κάνει μιά αναλυσάρα μιας γεωπολιτικής κατάστασης θα εξετάσεις το γεγονός ότι δεν έχει σπουδάσει κάτι παρεμφερές για θα κοιτάξεις αν επαληθεύεται η ανάλυση του;
Ρητορική ερώτηση ε, και ο Νίκος δεν είναι καθόλου άσχετος με τα θέματα τα οποία διαπραγματεύεται, ακριβώς το αντίθετο, είναι από τους πλέον σχετικούς αυτήν την στιγμή στον ελληνόφωνο κόσμο.