!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ενας ακομα φυσικος μας συμμαχος (που μας βοηθησε και στην ΑΟΖ)

λογικα πρεπει να ειναι η ιταλια!
η eni συνεργαζεται με total στα πετρελαια στα κοιτασματα ενα το κρατουμενο
οι ξενες αμεσες επενδυσεις της ιταλιας στην τουρκια ειναι συγκριτικα (με τις αλλες χωρες)ανυπαρκτες

η ιταλια εχει δυνατες εξαγωγες(Αναμενομενο) 9.3 δις
ωστοσο και η τουρκια εχειεκθεση,9.7 δις σε αυτους
δεν θα ακουσετε δηλ για εμπαργκο! :lol:

η ιταλια εχει πολυ καλες εμπορικες σχεσεις και με εμας εξαλλου(εκτος απο τα κοιτασματα που θα βαλει καποιο χερι)
5 δις σχεδον εξαγωγες γι αυτους,αλλα και εμεις δενπαμεπισω εξαγουμε 4 δις βεβαια.(παντως θετικο ισοζυγιο για αυτους)

να πουμε πως πρωτοι στην λιστα με τους τουριστες στην τουρκια φιγουραρουν οι φιλοι μας οι ορθοδοξοι ρωσοι!που τους αφηνουνμπολικο συναλλαγμα
και κατοπιν γερμανοι
οι γαλλοι δεν πανε...πανω κατω οσοι παμε εμεις(μπραβο μας,ελπιζω ομως απο δω και περα ναμην τρεχουμε με το παραμικρο...νομιζω δενπεριλαμβανει θρακη το νουμερο) 875 χιλ δηλαδη ολη την χρονια!
ερχονται περισσοτεροι σε εμας.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Την Ιταλια τη νοιαζει πρωτιστως η Λιβυη.
Ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα.
Η Λιβυη θα κρινει τη σταση της συνολικα.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Zelda έγραψε: 13 Σεπ 2020, 02:36 Την Ιταλια τη νοιαζει πρωτιστως η Λιβυη.
Ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα.
Η Λιβυη θα κρινει τη σταση της συνολικα.
σωστα,ετσι.

παντως τα πετρελαια τα εχει κατοχυρωμενα εκει
αν απειληθει τομονο που θα καταφερει ο ερντογαν ειναι να βγαλει και τον ιταλικο στολο στην κυπρο :lol:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

12 Σεπτεμβρίου 2020
Καταιγιστικός Γιώργος Τράγκας: «Η ώρα μηδέν πλησιάζει»!

Εικόνα

Καταιγιστικός, ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ellada 94,3, προειδοποίησε τους φίλους του ακροατές για όλα όσα πρόκειται να συμβούν, περικλείοντας όλη την ανησυχία του για τη χώρα σε μία φράση: «Η ώρα μηδέν πλησιάζει»!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος πάντοτε υπήρξε ιδιαίτερα διορατικός, είπε: «Οι Τούρκοι, ενωμένοι, βρίσκονται σε εθνικιστικό παραλήρημα και στηρίζουν τις επεκτατικές ενέργειες του Ερντογάν, που επιθυμεί να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία! Η ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά λαμβάνει ως στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Η Γερμανία, αιώνια σύμμαχος της Άγκυρας και εχθρός των Ελλήνων, εμποδίζει -ως ηγέτιδα δύναμη- το να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια προς την πολιορκούμενη Ελλάδα, ενώ προτρέπει το Παρίσι να τηρήσει και αυτό ίσες αποστάσεις. Σπρώχνει τον γερμανόφιλο Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης, από το οποίο θα σηκωθούμε έχοντας χάσει εθνικά εδάφη και εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα».

«Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ελλάδα. Οι Τούρκοι, χωρίς μάσκες, κρατώντας κόκκινες σημαίες με την ημισέληνο, πραγματοποιούν παρελάσεις, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και της προσάρτησης των νησιών από την Τουρκία. Είναι ανόητοι και μοιραίοι όσοι πιστεύουν ότι οι ορέξεις του Ερντογάν και της γειτονικής χώρας περιορίζονται στο Καστελόριζο. Ο Ταγίπ θέλει να μείνει στην Ιστορία και θα χτυπήσει σε όλα τα σημεία του τον Ελληνισμό. Ετοιμάζεται για την ώρα μηδέν, ενώ βιάζει και παραβιάζει από τις 9 Αυγούστου τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε.

Εδώ καράβια χάνονται…
Άφησε αιχμές για την πολιτική που ασκείται, λέγοντας: «Ο Μητσοτάκης και η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζονται ελλιποβαρείς, παρακολουθούντες αμήχανα όσα συμβαίνουν στον χώρο του Αιγαίου και κατά μήκος των συνόρων. Είναι εκπληκτικό το ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ο τουρκικός λαός ετοιμάζονται για επιχειρήσεις και πιέζουν για ταπεινωτική διαπραγμάτευση και το δικό μας Υπουργικό Συμβούλιο επιτίθενται εναντίον του λαού και όλων εκείνων που αρνούνται να φορέσουν μάσκα! Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος, αντί να εμψυχώνει τους Έλληνες, αντί να ανυψώνει το φρόνημα, αντί να φυτεύει θάρρος και κουράγιο στις καρδιές και ψυχές των Ελλήνων, εμφανίζεται ζαρωμένος και βρεγμένος σαν θαλασσοπούλι μπροστά στις κάμερες».

Για τα γεγονότα στη Μόρια.
Ο Γιώργος Τράγκας εξέφρασε τις δικές του απόψεις για τα γεγονότα στη Μυτιλήνη: «Θέλω τώρα να ανοίξετε τα ραδιοφωνάκια σας, να σας πω τις δικές μου απόψεις για την πυρκαγιά στη Μόρια, που κατέστρεψε ολοσχερώς τη δομή φιλοξενίας και έβγαλε στους δρόμους 13.000 μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους δεκάδες ή εκατοντάδες πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν δύο εκδοχές για τον εμπρησμό και την ολοσχερή καταστροφή στη Μόρια: Η πρώτη αφορά στην προετοιμασία επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας. Τούρκοι πράκτορες με οδηγίες του αρχηγείου της ΜΙΤ έβαλαν φωτιά σε εγκαταστάσεις για να προκαλέσουν τεταμένο πρόβλημα τόσο στο νησί όσο και στην Εθνική Άμυνα. Άλλωστε, η κατάσταση στα ακριτικά νησιά είναι δραματική.

Η δεύτερη εκδοχή είναι κάποια αστεράκια συμφερόντων να έβαλαν φωτιά στη Μόρια για να χτιστούν πάλι νέες δομές και να εισπράξουν 200 εκατομμύρια. Τρεις μεγαλοεργολάβοι που είχαν έρθει σε επαφή και τα είχαν βρει με τον κύριο Μητσοτάκη. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι αυτή η κυβέρνηση έστειλε διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να κατασταλεί η αντίδραση των νησιωτών για τις νέες εγκαταστάσεις καλύτερης φιλοξενίας που έπρεπε να δημιουργηθούν.

Σας υπενθυμίζω τα δακρυγόνα που έπεσαν και την αντίδραση των κατοίκων της Λέσβου, της Χίου και άλλων νησιών. Όπως όλοι θυμάστε, οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν, επιβιβάστηκαν στα πλοία και επέστεψαν στην Αθήνα. Οι τρεις μεγαλοεργολάβοι που είχαν συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη να φτιάξουν τις εγκαταστάσεις έχασαν τα 200 εκατομμύρια. Ο σημερινός υπουργός Μετανάστευσης, όπως γνωρίζω, έχει εξομολογηθεί σε κατ’ ιδίαν συνομιλία του ότι τη συμφωνία για τα 200 εκατομμύρια έκανε απευθείας το Μαξίμου με τους τρεις εργολάβους.

Επ’ αυτού θα σας πω περισσότερα -και όχι μόνο με πληροφορίες- σε άλλη εκπομπή. Γεγονός είναι ότι η πρώτη εκδοχή της δράσης Τούρκων πρακτόρων είναι η επικρατέστερη. Φυσικά, οι χιλιάδες των μεταναστών της Μόριας θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλες δομές φιλοξενίας. Επομένως, δεν αποκλείω να ακούσουμε το επόμενο διάστημα ότι ανέλαβαν την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων οι τρεις εργολάβοι που θα έφτιαχναν τις νέες δομές φιλοξενίας στα ακριτικά νησιά μας. Η υπόθεση του Μεταναστευτικού, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μεγάλη μπίζνα τόσο για ξένους -βλέπε ΜΚΟ- όσο και για Έλληνες».

Γιατί έφτασε η ώρα μηδέν;
«Κύριες και κύριοι, πλησιάζει η ώρα μηδέν. Το μνημόνιο, η οικονομική ισοπέδωση μας φέρνουν πιο κοντά στον εθνικό ακρωτηριασμό. Φραστικά, οι μόνοι Ευρωπαίοι που μας στηρίζουν είναι οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Αυστριακοί και οι Ισπανοί. Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά ανησυχία τους. Η Γερμανία γέρνει εμφανώς υπέρ των Τούρκων, σπρώχνοντας σε απευθείας συνομιλίες, και κοντά μας έχουμε αυτήν την ώρα το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Οι Άραβες ανησυχούν, δικαιολογημένα, για όλα τα στρατιωτικά προπύργια που στήνει ο Ερντογάν στον αραβικό κόσμο. Η Γαλλία φοβάται τη διείσδυση των Τούρκων στη Λιβύη. Ας είμεθα ρεαλιστές. Ουδείς θα σταθεί στο πλευρό μας όταν θα πέσουν οι πρώτες αλλά και οι δεύτερες ντουφεκιές.

Οι μεγάλοι θα κοιτάξουν να κερδίσουν τα περισσότερα. Αν κάτσουμε σε τραπέζι διαπραγμάτευσης υπό την πίεση μιας πολεμικής ήττας, θα υποστούμε τη μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση των τελευταίων 100 ετών! Ο Μητσοτάκης τείνει να είναι ο μοιραίος πρωθυπουργός στην ελληνική Ιστορία. Δεν είναι μόνο γερμανόφιλος. Είναι και κατώτερος των περιστάσεων. Είναι γιγαντιαίο ιστορικό και πολιτικό λάθος η μη εμψύχωση του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα χρειάζεται στιβαρό ηγέτη και όχι κάποιον που, όταν μιλάει, σφίγγει τα χέρια του από αμηχανία και συσπάται νευρικά το πρόσωπό του. Οι περιστάσεις απαιτούν ηγέτη που είναι φίλος του λαού και όχι υπάλληλος και υπηρέτης του Βερολίνου»!

Ο πραγματικός ηγέτης.
«Αυτήν τη στιγμή η πολιορκούμενη Ελλάς θέλει πρωθυπουργό άνδρα, θαρραλέο, ψύχραιμο και πατριώτη και όχι ένα τρεμάμενο πτηνό που καλεί τους Έλληνες μόνο να κλειστούν στα σπίτια και να φορέσουν μάσκες. Μπροστά στην απώλεια εθνικών εδαφών και συρρίκνωσης του έθνους, η δημόσια υγεία και τα μέτρα προστασίας απέναντι σε μια γρίπη φαντάζουν σαν διάλογοι οπερέτας και φαρσοκωμωδίας. Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο Μητσοτάκη ότι προέχουν η εθνική ακεραιότητα, τα νησιά μας και ο ακριτικός πληθυσμός μας. Η εμφάνιση του πρωθυπουργού κάνει τους Τούρκους να χτυπάνε δυνατότερα τα τύμπανα του πολέμου και να ετοιμάζονται να χτυπήσουν παντού.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος τις κρίσιμες αυτές ώρες εμφανίζεται μοιραίος. Θα έπρεπε να κινείται ο ίδιος κατά μήκος των συνόρων και όχι να αφήνει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πηγαίνει στο ηρωικό Καστελόριζο. Η παρακμή του μνημονίου, του απόσταγμα της οικονομικής κατοχής, η αντιλαϊκή πολιτική της τελευταίας δεκαετίας οδηγούν πλέον στον εθνικό ακρωτηριασμό. Ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. του μητσοτακισμού δεν έχουν καμία σχέση με εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Κώστα Καραμανλή. Ο σημερινός πρωθυπουργός εκφράζεται και λειτουργεί με μηδενικό πατριωτισμό. Άλλος στη θέση του θα ασχολείτο με την εμψύχωση, ενδυνάμωση και τόνωση του εθνικού φρονήματος και όχι με το πώς θα παραδώσουμε μέσω διαπραγμάτευσης γη και ύδωρ στους Τούρκους.

Θα έπρεπε να βλέπουμε το πρόσωπό του καθαρό, άνευ μάσκας, να μιλά για την πατρίδα για τον λαό της, και όχι να πληρώνει κανάλια και να προαναγγέλλει νέες καμπάνιες και νέα lockdown. Με κάποια ικανοποίηση άκουσα χθες τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να λέει στο δελτίο του Alpha ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καμία σχέση με τα σχολεία και το άνοιγμά τους την προσεχή Δευτέρα. Επίσης, άκουσα από τον Άδωνη Γεωργιάδη μια ουσιαστική φράση: Είπε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον covid-19».
https://hellas-now.com/kataigistikos-gi ... plisiazei/
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

η οικονομική εναλλακτική με συριζα ποια θα ήταν?ο πολάκης σε ένα φ4 να βγάζει το χέρι από το παράθυρο και να αναχαιτίζει τους τούρκους με κωλοδάχτυλα και μπινελίκια ή θα βασιζόμασταν μόνο στον μάγο των διαπραγματεύσεων?
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Iταλια και Μαλτα ειναι οι ευρωπαικες χωρες που αγωνιζονται να ΜΗΝ ψηφιστουν κυρωσεις απο την ΕΕ σε βαρος της Τουρκιας.

Δυο απο τα ποδια του MED7 του Μακρον ειναι λοιπον παλτα και ενα μισοπαλτο: η Ισπανια.

Την ιδια ωρα η Γερμανια ασκει πιεσεις τοσο στην Ελλαδα για υποχωρησεις οσο και στις ευρωπαικες χωρες για να μην παρθουν τιμωρητικα μετρα για την Τουρκια.

.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Κάποιες χώρες έχουν άφθονους πόρους
Ενώ άλλοι δεν έχουν τίποτα
Ποια είναι η μοίρα τους?
Να πεθάνουν από την πείνα?
Να υπάρχει για πάντα φτώχεια?
Ποιος είναι τότε ο σκοπός του πολιτισμού?
Γιατί τότε υπάρχει η ανθρώπινη συνείδηση?
Ποιος είναι τότε ο σκοπός του ΟΗΕ?»

Έχει αίμα το Adidas το καινούριο που φοράω
και το κινητό στη θήκη που στο χέρι μου κρατάω
έχει κόπο και ιδρώτα το πουκάμισο το Armani
και κουβάλημα οι σπόροι στου καφέ μου το χαρμάνι
Έχει πόνο και φοβέρες κάθε κουταλιά Nutella
και το δέρμα που χρειάστηκε στις μπάλας μου την γκέλα
έχει δάκρυα ο κάθε κόμπος που έχω στο χαλί μου
και το τζόκεϊ που με μαγκιά φοράει η κεφάλι μου
Γιατί όλα όσα είπα της ζωής μου προϊόντα
μου τα αφήσαν οι δικοί μου ή τα αγόρασα από σπόντα
τα δουλέψανε παιδιά που είναι γεννημένα δούλοι
μεροφάι μεροδούλι, και εμείς παίζουμε κρυφτούλι
Τυνησία και Σουδάν Μαλαισία Πακιστάν
και δεκάδες χώρες που τα πιτσιρίκια δεν θα φαν
για να έχω εγώ μπουφάν με υπογραφή της Nike
μπας και δώσει ο Θεός να μου κάνουν κανένα "Like"
Όταν έβγαινα να παίξω στην αλάνα με την μπάλα
κάποιες οικογένειες δεν είχαν να πάρουν γάλα
Όταν άφηνα χαρταετό στον ουρανό να ανέβει
κάποιοι άφηναν το παιδί τους μοναχό να ζητιανεύει
Όταν μου έλεγε η γιαγιά μου κάθε βράδυ παραμύθια
σκότωναν αθώες ψυχές άλλωστε έτσι από συνήθεια
όταν μου έφερνε η νονά μου την λαμπάδα και παιχνίδια
συνομήλικοι μου ψαχναν την τροφή τους στα σκουπίδια
Όταν έβλεπα μικρός το "Xοντρό και τον λίχνο"
βάζουν σκλάβους να δουλεύουν στα ορυχεία του Κονγκό
όταν οι γονείς μου με είχαν, αγκαλιές και χάδια
χαρτομάντηλα πουλούσα και λουλούδια στα φανάρια
Ότι φόρεσα ως τώρα Nike, Puma και Sportex
τα έχουν φτιάξει δια της βίας στην Ασία στο Μπαγκλαντές
όσα λόγια και να πω, όσους στίχους και να γράψω,
στράφι θα πάνε αν τον κόσμο δεν αλλάξω
Σε αυτή την μηχανή, του κόσμου οι λαοί
αντί για λάδι καίνε ανθρώπου αίμα
μα αλλάζουν οι καιροί και θα έρθει και η στιγμή
και ο δούλους θα είναι αυτός που βάζει στέμμα
Όταν έπαιζα μικρός με το πρώτο το Nintendo
στην Ινδία οι ανήλικοι κουβάλαγαν τσιμέντο
όταν έφτιαχνα το δέντρο με φωτάκια και στολίδια
τα παιδιά στην Βραζιλία ψάχναν μέσα στα σκουπίδια
Όταν έκανα ποδήλατο στο δρόμο τα απογεύματα
συνομήλικους στην Κίνα τους σκότωναν για μοσχεύματα
κοκκίνιζα σαν κοίταζα της τάξης τα κορίτσια
ενώ στην Ινδονησία τα πουλούσανε για βίτσια
Όταν έβλεπα τον Αλαντίν στην Disney με το τζίνι
τα αδέλφια μου γαζώνανε κάτω στην Παλαιστίνη
μα σε ευχαριστώ Θεέ, που έχω και έναν ΟΗΕ
και να ενδιαφερθώ για αυτά δεν χρειάστηκε ποτέ
Να είναι καλά και το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες
της θρησκείας το αδελφάτο, όλες τις παιδεραστίες
μα όμως πάνω από όλα τα άλλα, στου μεγάλου μας τη σάλα
δεν θα είχες την κουτάλα, αν δεν ήσουν καπιτάλα
Και το σύστημα ρολόι που ρυθμίστηκε να τρώει
την εργατική την τάξη που όλα αυτή τα έχει παράξει
μα άντε να το καταλάβει και μετά ποιος θα προλάβει
από το κύμα να γλυτώσει και πανί να ανασηκώσει
Στο σχολείο ως αριστούχος να κρατάω την σημαία
ήμουν από άλλη χώρα και δεν με έκανες παρέα
με έχεις σκοτώσει στο Ιράκ, στο Βιετνάμ, στην Παλαιστίνη
εγώ αγέννητο μωρό και δεν είχα καν ευθύνη
Μου είχες βγάλει τα όργανα μου,
μπας και πάρεις τα λεφτά σου
για να ζήσουν παραπάνω λίγο τα αφεντικά σου
με είχες σκλάβο στο παζάρι και με πούλαγες φαντάσου
θα γυρίσει ο τροχός και θα 'ρθει και η σειρά σου
μέσα σ ‘αυτήν την μηχανή αν ενωθούμε όλοι μαζί
και χαράξουμε αντίθετη πορεία στο γρανάζι
ένα θα γίνω εγώ και εσύ και θα έρθει εκείνη η στιγμή
όπου αλλάζουν οι καιροί και σίγουρα θα τους πειράζει
Αρκεί σε αυτή την μηχανή, όλου του κόσμου οι λαοί
αν σταματήσουμε για πάρτι τους άλλο να χύνουμε αίμα
και θα έρθει εκείνη η στιγμή που η φωνή μας θα ακουστεί
και ο δούλος μόνος νικητής στην κεφαλή θα βάζει στέμμα
Σε αυτή την μηχανή, του κόσμου οι λαοί
αντί για λάδι καίνε ανθρώπου αίμα
μα αλλάζουν οι καιροί και θα έρθει και η στιγμή
και ο δούλους θα είναι αυτός που βάζει στέμμα

Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:36
aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:32
πατησιωτης έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:24 Εάν πάντως υπάρξει θα δούμε όντως πόσα απίδια έχει ο σάκκος.Διότι όποιος ρίξει την κυβέρνηση θα αναλάβει την ευθύνη μετά να αντιμετωπίσει την Τουρκία.
Εύκολα θα ρίξει την κυβέρνηση οποιοσδήποτε θέλει να το παίξει έστω και κατ' ελάχιστο δεξιός. Το Αντί πάντως το ανέφερε κι αυτό, ότι αν φτάσει το συνυποσχετικό στην Βουλή, θα πρέπει να αλλάξετε τροπάρι για το πόσο καλοί ήταν οι μπολσεβίκοι. Ίσως και η ψήφος της άρσης Πολάκη να ήταν τροχιοδεικτική.

Μπορείς να μου πεις ποιός δεξιός κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία τα τελευταία 50 χρόνια;Κατ ελάχιστον πάντα. :D
Διότι επαναλαμβάνω όποιος δεν επιτρέψει να ψηφισθεί συμφωνημένο με την Τουρκία συνυποσχετικό πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για το ΜΕΤΑ.
Οσο για τους wanna be μπολσεβίκους το ΠΑΡΩΝ σε διεθνή συνθήκη τα λέει όλα.
Δεν έχει νόημα να μιλάς τόσο γενικά. Εξαρτάται τι θα γράφει το συνυποσχετικό.
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Να του αναγνωρίσουμε του Μακρόν μεγάλο επιχειρηματικό πνεύμα, που με 2-3 τιτιβίσματα στα Ελληνικά, υπέρ μας και κατά της Τουρκίας, μας αλάφρωσε από 1,5 δις ευρώ!
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!!!!!!!!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

sloopy έγραψε: 13 Σεπ 2020, 09:22 Να του αναγνωρίσουμε του Μακρόν μεγάλο επιχειρηματικό πνεύμα, που με 2-3 τιτιβίσματα στα Ελληνικά, υπέρ μας και κατά της Τουρκίας, μας αλάφρωσε από 1,5 δις ευρώ!
είσαι εκτός τόπου και χρόνου
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εικόνα

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΩΩΩ ΜΟΝΟ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

To Ουρούτς Ρέϊς επέστρεψε στην Αττάλεια
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”